Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2012 rövidített forgatókönyve

2012 rövidített forgatókönyve

tavasztól decemberig

 ( részlet Georgi Stankov 2012. március 29-i cikkéből )

 

 

A H-nap forgatókönyve

( H-nap : az első Hasadás Napja )

 

Abban az időpontban, mikor a Föld eléri a tökéletes energiafeltétel szintjét, elkezdődik a H-nap, és vele párhuzamosan az alábbi események fognak egymással szoros összefüggésben lejátszódni :

 

1. Röviddel a H-nap előtt :

- a 144-szeres kristály-rácsvonal elkészül

- kapcsolódás a PAT ( Planetáris Felemelkedési Csoport ) tagjainak és minden más elsőként felemelkedésre-jelöltnek a kristály-rácsvonallal

 

2. Közvetlenül a H-nap előtt :

- mágneses pólusváltás

- az egész orioni elnyomórendszer globális összeomlása, mely valószínűleg a gazdasági rendszer összeomlásával kezdődik – mindezeket a Magasabb Birodalmak és/vagy a Galaktikus Szövetség irányítja

- a Hold elszakad a Földtől ( nem vagyok biztos benne, hogy ez az elszakadás, melyet a Galaktikus Szövetség irányít, a H-nap előtt megy végbe vagy a B Föld interdimenzionális lehasadásával párhuzamosan történik )

- kisebb természeti katasztrófák

- a jelenlegi emberi népesség 25%-a még ebben az évben elhalálozik, a legnagyobb részük már az első interdimenzionális hasadás előtt vagy azalatt

- a 25% 1/3-a ( 8,3% ) újra fog inkarnálódni egy kicsit később a B Földön ( a lelkek a 4. dimenziós szinten maradnak )

- a másik 1/3 ( 8,3% ) újra fog inkarnálódni egy kicsit később az A/B Földön ( a lelkek visszatérnek az 5. dimenziós szintre )

- a harmadik 1/3 ( 8,3% ), mikor a halál tapasztalata révén felemelkedik az 5. dimenzióba, megkapják a kristályenergia-testet, ugyanakkor így átlényegülve azonnal megérkeznek az Új Föld 5. dimenziós alacsonyabb második szintjére ( azt hiszem, ez a fajta felemelkedési lehetőség adva lesz az A/B Földön is )

3. A H-nap történései alatt :

- a PAT tagjainak és más első felemelkedésre jelölteknek a felemelkedése az 5. és magasabb dimenziókba ( ez a kozmikus felemelkedés jelenlegi 7 milliárd főnyi emberi népességnek kevesebb, mint az 1%-ra vonatkozik )

- interdimenzionális hasadás az A/B Föld ( Hold nélkül ) és a B Föld között ( 3. dimenziós szint, valószínűleg a Holddal együtt ) és így minden sötét, alacsonyan fejlett entitás végleg eltávozik az A/B Földről

 

4. Közvetlenül a hasadás után :

- az A/B Föld a jelenlegi népesség 45-50%-val a 3. és 4. dimenzió közé emelkedik

- az orioni elnyomórendszer teljes összeomlása ( persze csak akkor, ha még létezik az interdimenzionális hasadás után. )

 

5. Kis idővel a hasadás után :

- az A/B Földön a jelenlegi népesség 45-50% elkezdi az új életét a 3. és 4. dimenzió között

- néhány PAT-tag Felemelkedett Mesterként való visszatérése az A/B Földre

- a Felemelkedett Mesterek, együttműködve a Galaktikus Szövetséggel és a Belső Föld-i agarthaiakkal, megkezdik ( az A/B Földön ) a népesség oktatását és a lehető leggyorsabban bevezetik a fejlett (szabadenergia)technológiát

 

Az új technológia az A/B Földön

 

6. B Földön közvetlenül a hasadás után :

( a jelenlegi földi népesség 25%-a a B Földön, sűrű, sötét, alacsony frekvenciájú 3D-s területen alakítja ki az életterét )

- nagyobb természeti katasztrófák

- mindenütt társadalmi lázongások az önmagát szolgáló ( jelenlegi ) elit zsarnoki elnyomása ellen

 

7. B Földön kis idővel a hasadás után :

( a 3D-s B Föld még a 4. dimenziós Orion/ Hüllő Birodalom sötét erőinek az ellenőrzése alatt van )

- a 4. dimenziós lelkek reinkarnációja, akik a jelenlegi Földet a halál tapasztalatán keresztül hagyták el

- a jelenlegi földi népesség radikális csökkenése 25%-ra a rendkívül nehéz életfeltételek, természeti katasztrófák és háborúk miatt

- a B Földön az összes lélek a 4. dimenziós szinten marad, míg egy hosszú karmikus ciklusban meg nem tisztítja magát és fel nem készül egy 5. dimenziós felemelkedésre a mostantól induló újabb 26.000 éves precessziós ciklus alatt

 

 

Az F-nap forgatókönyve az A és az A/B Földön

( F-nap : a Felemelkedés Napja )

 

A H-nap és az F-nap közötti időtartam ( az F-nap az 5. dimenzióba emelkedés lehetőségének az utolsó napja ) minden valószínűség szerint 2012 második felét fogja át ( a nyári napfordulótól a téli napfordulóig ), ekkor az A/B Föld népessége már alkalmazni fogja a fejlett (szabadenergia)technológiát és szembesülni fog a Föld valódi történetével ( már ez a helyzet is földi mennyország lesz sok ember számára, ha összehasonlítják a mai állapotokkal ), melyben a Felemelkedett Mesterek, a Galaktikus Szövetség és az Agarthaiak is segítséget nyújtanak.

 

Az Új technológia idején a Föld

 

Ezek a tapasztalatok a tudati megvilágosodás villámcsapásaként hatnak az A/B Föld népességére és így jó esélyt adnak mindenki számára, hogy felemelkedjen 2012. december 21-én az 5. vagy még ennél is magasabb dimenziókba.

Mikor a fotonöv Központi Napból jövő gigászi energiái elérik a legmagasabb fokú intenzitást, ez abban a pillanatban kiváltja a Gaia felemelkedését az 5. dimenzióba, mely összekapcsolódik az A/B Föld A Földről való interdimenzionális lehasadásával.

 

1. A H-nap és F-nap közötti időszak alatt :

- néhány fejlett entitás felemelkedése az 5. dimenziós A Földre az első felemelkedési hullám után és a 2012. decemberi végső Planetáris Felemelkedés előtt

- végbemegy az interdimenzionális hasadás az A/B Föld ( azoknak lakhelye, kikben a Fény és sötétség energiái egymást kiegyensúlyozzák ) és az 5. dimenziós A Föld ( azoknak lakhelye, kikben a Fény energiái dominálnak ) között, mely folyamat 2012. december 21-én fejeződik be, miután az utolsó csillagkapu 12.12.12-én megnyílt.

 

2. Az F-nap után az A Földön :

- a jelenlegi népesség 1/3-a megérkezik az A Föld 5. dimenziós alacsonyabb rezgésű második szintjére

- az A Föld szellemi vezetői, őrzői olyan entitások lesznek, akik egyrészt már keresztülmentek egykor a kozmikus felemelkedésen és így az 5. dimenzión túli területekig is eljutottak, másrészt azt a döntést hozták, hogy nem tartózkodnak tovább ott, a nagyon magasra emelkedett civilizációjuknál, hanem az A Földön akarnak maradni, hogy segítsék az Új Föld fejlődését.

- azoknak az 5. dimenziós lelkeknek az eljövetele, inkarnációja az A Földre ( a jelenlegi népesség 8,3%-ról van szó ), akik ide a halál tapasztalatán keresztül emelkednek fel. Ez a felemelkedés-esemény már a lélekszerződésükben benne volt, de nem akarták az LBP ( Fénytesté Alakítási Folyamat ) sok nehézségét megtapasztalni, így nem lettek volna képesek ( testben tudatosan ) átmenni 2012. december 21-i kapun.

 

Az Új Föld

 

3. Az F-nap után az A/B Földön :

( Az A/B Földön a jelenlegi népesség 25%-a alakítja ki az életterületét a 3. és 4. dimenzió között. )

- Az ilyen szintű civilizáció tapasztalata kb. 2000 évig ( egy precessziós világhónapig ) fog tartani. Ezen időszak folyamán egyre inkább biztató kilátások lesznek arra, hogy az A/B Föld társadalma spirituális irányba fejlődik, és így meg lesz az esélye arra, hogy a korszak végeztével e társadalom is felemelkedjen az 5. dimenzióba.

 

4. Kis idővel az F-nap után az A/B Földön :

( Ekkor már a jelenlegi népesség másik 1/3-a él az A/B Földön a 3. és a 4. dimenzió között. )

- azon 5. dimenziós lelkek reinkarnációja, akik szintén a halál tapasztalatán keresztül hagyták el a régi Földet ( a jelenlegi népesség 8,3%-a van szó – ehhez jön az elsőként ( testben tudatosan ) megérkezett 25% + a halál tapasztalatán át megérkezett 8,3% = 33,3%, azaz a mai emberiség 1/3-a )

- Az A/B Föld népessége folyamatosan nőni fog az eljövendő évszázadok alatt, épp azért, mivel felszámolnak minden emberi közösségre pusztító tényezőt és intézményt, azaz megszüntetik pl. a mai, népirtással egyenlő egészségügyi rendszert, vagy a szerves anyagok elégetése miatti levegőszennyeződést, a chemtrail-eket, az élelmiszerek megmérgezését, a HAARP okozta természeti katasztrófákat stb.

Így az átlagéletkor ezen a bolygón el fogja érni a 200 évet, sőt még magasabbat is, úgyhogy a Fény és sötétség energiáit kiegyensúlyozó A/B Föld hamarosan ugyanolyan nagyszámú népességgel fog rendelkezni, mint most a régi Föld a Végső Időkben.

 

Az A/B Föld

 

 

 

 http://spiritufo.ditro.hu

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 8
Összes: 3175691
Hónap: 37007
Nap: 605