Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A Föld változásai

A Föld változásai

fold2.jpgA változások az élet számos területén tapasztalhatóak

Sokan kíváncsiak vagytok a 2012 év történéseire. Vannak köztetek akik félnek eme változásoktól,vannak akik nagy reményekkel néznek elébe és vannak akik semmit sem hisznek el ebből az egészből.
De mi is az igazság, mit várhatunk a jövőtől, és hogyan tudunk rá felkészülni, ezekre a kérdésekre igyekszem értékes gondolat ébresztő sorokat írni.
. Az időjárás egyre szélsőségesebb, a világ egyre örültebb, az emberekben bizonytalanság uralkodik, kiszámíthatatlan minden ami körülöttünk van, a személyes életünk is folyton újhabnál újabb kihívásokkal szembesít. Sokszor nagyon rosszul érezzük magunkat, érthetetlenül mély fájdalmakat élünk meg, azok a dolgok, amelyeket eddig eltűrtünk mára elviselhetetlenné váltak. Keressük az életünk mélyebb értelmét, az okot, amiért leszülettünk, és határozattan érezzük, hogy valami történik, amit még nem tudunk felfogni. Az eddigi életformánk már nem elégit ki és keressünk valami ujjat, vagy olyan drámai történések elszenvedői vagyunk, amelyek arra késztetnek, hogy keressünk magasabb eszméket. Sok kapcsolat felbomlik és az eddigi elavult életszemléletünk, összeomlik. Mindez azért történik, hogy kibújjunk a csigaházunkból, hogy kitörjünk mindabból, ami köt és a lét alsóbb vegetációs állapotában tart.
Az angyalok most fújják a trombitákat, és mély álomból ébresztik fel az emberiséget.
A “végítélet” napjait éljük, itt az idő a nagy változásokra mind a személyes mind a globális létre nézve. Fel kell ébrednünk a sötétség illúzióiból, hogy felkészüljünk az új korra amely teljesen más alapokra helyezi az emberi létet. Fel kell újra fedeznünk lényünk teljességét, hogy nem csak test vagyunk, hanem lélek és szellem. Isten csodálatos gyermekei vagyunk, akikben ott lakozik az isteni teremtő erő, hatalmas erő lakozik bennünk, amelynek még csak nem is vagyunk tudatában. Egy nagy egész részei vagyunk, és hatással vagyunk mindenre és mindenkire a világegyetemben.
Ha akarjuk, ha nem felül kell vizsgálnunk eddigi élet szemléletünket, az életünk értelmét, a magasabb eszméinket, az értékrendünket és szembe kell néznünk bolygónk kizsákmányolásának eredményeivel. .
Van mitől félnünk?
fold3.jpgNem! Még ha a változás vég kimenetele teljes pusztulás, akkor sincs mitől félnünk, hisz halhatatlan szellemi lények vagyunk, akik számos feladatot vállalnak a lélek fejlősük ciklusaiban és végül mindig Atyánk szerető karjaiba kötünk ki.
Ezért soha ne engedjétek, hogy a félelem szelleme és energiái eluralkodjanak rajtatok, hisz akkor lecsökken az energia szintetek, káoszt és kétségbe esést szülve bennetek.
A fél-elem, olyan elem amely manipulálva a mélybe taszít minket, el kell vetnünk az ilyen érzéseket, felül kell emelkednünk rajta.
Számos földi hatalom, csoport, és lény manipulációs eszköze ez amely meg akarja akadályozni a változást vagy legalább késleltetni..

Mit tehetünk? Várjunk ölbe tett kezekkel a nagy átalakulásokat?
Nem!!! Álljunk neki a munkának! Minél többen ébredünk fel, minél jobban tudunk a szeretett eszméje és isteni törvények szerint élni annál könnyebb lesz mindenkinek az átmenet.
A változások mindenképpen megtörténnek, de hogyan az csak rajtunk áll. Számos jóslat érvényét vesztette, mert már nem ott tartunk ahol elméletileg tartanunk kellett, volna. Az emberek rohamosan egyre többen azon munkálkodnak, hogy jobbá tegyék a világot.

forrás: www.angyalforras.hu

 
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 3
Összes: 3087547
Hónap: 15877
Nap: 603