Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ajtó az új kezdetre

AJTÓ AZ ÚJ KEZDETRE
 
A TIZENKETTEK TANÁCSA
ÜZENETE 2012-RŐL
 
 

 

AJTÓ AZ ÚJ KEZDETRE

A TIZENKETTEK TANÁCSA

ÜZENETE 2012-RŐL


Évezredek óta, ahogy a társadalmatok haladt, azzal most mindannyiótoknak szembe kell nézni. Az előző generációk alatt egy nagy felejtésre került sor, mivel az emberek elfelejtették isteni természetüket és így a bolygóra beköltözött a félelem. A szeretet nélkül vezetett bolygó világába a megosztottság került középpontba, amely teret adott a konfliktusoknak, összeütközéseknek és válságoknak, amit most tapasztaltok meg.


A 2012-es év jelentős fordulópont lesz, mert jelentős számban ébrednek fel az emberek, és a fény felé fogják tartani fókuszukat. Ez egy eddig példa nélküli emelkedése a fénynek, amely lehetővé teszi azt, hogy az emberiség döntő része, különböző utakon mozduljon át, haladjon keresztül néhány hatalmas kihíváson. Így sokan azt hiszik, hogy az emberiségre az ítélet napja vár és szembe kell néznie a végső bukásával, az emelkedő fény azonban egy teljesen új kezdet lehetőségét teremti meg. Egy új típusú létezés alapja a szeretet kell, hogy legyen, ez lehet csak válasz az emberiség számára a válságra. Ez az amiért itt vagytok, és amiért éltek most.

Valójában most a lehetőségek kapujában álltok, olyan lehetőségekkel, amely egy gyökeresen más fajta jövőbe vezet.

 


Hogyan tudtok az új jövő ajtaján belépni?

Az új jövő ajtaján való belépés legfontosabb kulcsa a tudatosság. Ez egy közös erőfeszítés eredménye az, amikor az emberek együtt fedezik, fel azt hogyan lehet egymás hasznára élni. Ezt nem lehet egyedül csinálni. Egy olyan bolygón éltek a Földön, ahol több milliárd ember van összekapcsolódva, éltek életekkel közösen. Te egyedül önmagad, nem lehetsz egész. A saját önfelszabadításod teszi lehetővé az ajtón való belépést, amely elhozza a mesterré válást, egy új és még több szerető módon történő egymáshoz kapcsolódást, bár nem röpke idő alatt fog végbemenni az.


Közelgő energiák és események

Most itt az következik néhány dolog kiemelésével, hogy mi vár rátok 2012-ben?


A világ színpadán rengeteg harcot, összecsapást fogtok látni a hatalomért. A legtöbbje fizikai erővel való kényszerítés és manipuláció lesz. Ezek az érdekkörök egyre átláthatóbbá válnak és számos felháborodást váltanak ki az ego-alapú igazságtalan korlátozások ellen. Ezért egyre nehezebbé válnak majd a hatalmon levők helyzete, akik félelemben tartással uralkodtak eddig és figyelmen kívül hagyták az emberi jogaikat.


Kozmikus léptékben, a bolygómozgások és bolygóigazodások, 2012-ben sokkal mélyrehatóbban katalizálják az embereken belül azokat a kérdésfelvetéseket, hogy mi történt az elmúlt évtizedekben. Ha lesznek olyanok közöttetek, akik még nem nyitották ki a szemüket a felemelkedés felé, 2012-ben a kérdéseik java részét össze fogják keverni a hiedelmek, hitrendszerek, vallások világával, hogy válaszokat kapjanak. Lehet, hogy a ti útmutatásotokkal, vagy az Interneten oly sok estén keresztül kutatva próbálnak választ keresni a nektek oly kedves emberek, hogy a világ problémáinak okaira, értelmezésére választ kapjanak, arra, amit láttak, éreztek vagy hallottak.


 Spirituális szinten:

 Észre fogjátok venni, hogy az emberek szükségét érzik annak, hogy minél többen beszélgetnek arról, hogy a mindennapi, hétköznapi életükben, megtestesítsék a szellemiségüket. Ez már most is történik, de lesz egy hatalmas elterjedése a változtatás irányára 2012-ben. A spirituális, szellemiség felé való törekvés egy elfogadott irányalap lesz, sokkal fontosabb fogalom, mint ahogy korábban gondolták, mint amit érintett a new-age, el fog mozdulni minden a szellemiség, spiritualitás felé, és beköltözik a köztudatba. Amint ez megtörténik, ezek a gondolatok átszivárognak a médiákba, és egyre többen akarnak tudni és tanulni erről az emberek, hogy hogyan kell egységbe hozni az életüket a szellemi-spirituális középpontjukkal. Az elkövetkező években, ahhoz hogy ezt a hatalmas érdeklődést szolgálni tudjátok, számos támogató rendszert kell bevezetnetek, hogy segíteni tudjatok az embereknek elindulni spirituális útjaikon.


Fizikai szinten:

Az emberek újra fogják értékelni azt, hogy mi az a mi szükséges az életük fenntartásához és boldogságukhoz. Amint a társadalom folytatja az őt nagyon is érintő átalakulását a gazdaságba és más ágazatokban, az emberek újra fogják értékelni az anyagi/tárgyi javaik értékét és helyzetét az életükben. Nagyon sok ember olyan munkát fog találni, ami őt érdekli valójában, és más típusú munkát választ, mint amit végzett eddig. Azok számára, akik ugyanabban a karrierben maradnak, mint eddig, megkérdőjelezik azt, hogy hogyan végezték ezt eddig, és új megközelítésekkel dolgoznak majd azon, hogy hogyan teremtsenek pozitiv változásokat a napi feladataik ellátásában és a munkatársaikkal való kapcsolataikban.


Személyes energiátokban:

 Azt fogjátok érezni, hogy az idő haladtával egyre gyorsulni fogtok, és érzékenységetek fokozódni fog. Ez a folyamat kéz a kézen fogja vezetni a Földet és minden életformájának a változásában. Az érzékenységetek fog sürgetni abban, hogy változtassatok, de részben ez azért is történik, mert az idegrendszeretek ebben a nagyon nehéz időszakban, gyakran van kitéve az energiaváltozásoknak. A személyes energiarezgésetek ezekben a változásokban, gyakran ragyogóbbá válik, de gyakran le is esik, és nagy lehet az ingadozása akár egy napon belül is, mert a gondolataitok, érzéseitek, lelki állapototok, és a bevitt ételek katalizálják az érzékenységetek. Minden alkalommal, amikor a frekvenciátok változik, a szerveiteknek szüksége van arra, hogy alkalmazkodjon ehhez. Az egyre nagyobb érzékenységetek elválaszthatatlan része a spirituális utazásotoknak, ne harcoljatok ellene, és ne bánkódjatok emiatt. Minél inkább tudatában vagytok spiritualitásotoknak, annál inkább képesek lesztek érzékelni sokféle olyan dolgot, mint még eddig sohasem. Ne feledjétek azonban, azért mert valamit fontosnak éreztek, az még nem azt jelenti, hogy meg is kellene tennetek. A ti feladatok az, hogy mint Isteni VáltozástTevők, megtanuljátok azt, hogy hogyan váljatok együttérzővé de semlegessé is, mert ez teszi azt lehetővé, hogy a külső korlátozó dolgokba ne gabalyodjatok bele.


A személyes életetekben, megtaláljátok azokat a kérdéseket, minden dologban, azzal kapcsolatban, amiben eddig hittetek. A világ most hihetetlen nagyságrendű változásokkal vesz körül bennetek, mint amit eddig meg tudtatok tapasztalni. Gyökeres jellegű változások zajlanak le szerte a világon. Olyan gyorsan történik minden, hogy akár a katonai írásrögzítők, kódfejtők sem tudnák feljegyezni ezeket naprakészen. Amikor majd visszatekintetek majd erre az időszakra, meg fogjátok érteni azt, hogy a rengeteg hiedelemrendszer jelenléte beszűkítő kerettel rendelkezik ahhoz, hogy ezek beleilleszkedjenek a valóságotok teljes megtapasztalásához. A DNS-ben rögzült hiedelmeiteket örököltétek, és így meg kell vizsgálnotok, hogy ezekből mit tartotok meg magatoknak, mielőtt teljes mértékben élvezhetnétek a mostani életetek tapasztalásait.

A kapcsolataitok a változások legtermékenyebb talajára lelnek majd, mind a személyes és mind a spirituális átalakulásotok során. A kapcsolataitok segítő kezelése határozza meg a 2012-es tapasztalásaitokat és a továbbhaladásotokat ezen az úton. Minden kapcsolat egy barométere a saját kiteljesedéseteknek, amely felfedi erősségeiteket és gyengeségeiteket. Ha tehetitek, legyetek, megfigyelői kapcsolataitoknak és legyetek semlegesek másokkal, mert annál könnyebben lesztek pontosabban felmérni, hogy hol is vagytok, hol álltok, és mit lehet ezeken még javítani. Egyik kapcsolatotok sem egy-egy befejezett késztermékek. Ne feledjétek azt sem, hogyan kapcsolódtok szeretteitekhez, barátaitokhoz, munkatársaitokhoz és szomszédotokhoz. Az emberiség összessége egy átalakulási folyamatba került, és most azt tanulja meg újra, hogy hogyan kell és lehet szeretni. Egy szerető világ fog megnyilvánulni, ha az emberek megtanulják szeretni egymást. Feltétel nélkül kell és lehet csak szeretni egymást. Ti megadhatjátok ezt a szeretetet, függetlenül attól, hogy bármit is kapnátok érte cserébe. Megtanulni, úgy szeretni, mintha bármelyik napotok az utolsó lenne a Földön, mert ez adhatja meg nektek a leghatalmasabb fényességeteket.


A Fény ragyogása 2012-ben

Ha valaha is volt fontosabb korszak az életetekben, akkor az most van. Fordítsatok figyelmet a belső hangotokra és tartsátok a pillantásotokat a megvilágosodásotokra, mert ennek az ideje most jött el. A 2012-es év egy jelzőoszlop, egy mérföldköve a nagy változásoknak a Földön. Mivel most éltek itt és ti vagytok az Isteni VáltozásTevők, kulcs szerepet játszotok ebben. Ez azt jelenti, hogy ti élen jártok ezekben a változásokban, és folyamatosan megteszitek ezeket a kvantum-változtatásokat, magatokban. De ez azt is jelenteni fogja, hogy szeretteitek és munkatársaitok által feltett kérdésekkel is szembe kell néznetek, de nem önfeláldozással, hanem mert ti vagytok az első címzettjei ennek, és mert erre vagytok kódolva. A problémáikra válaszolni a munkátokkal, így lesztek élő példái a pozitív változásoknak, melyre annyira szüksége van a világnak, arra hogy ragyogó fénnyé legyetek mások számára.


Továbbra is legyetek az isteni természetetek felfedezésének útján, mi körülveszünk bennetek szeretetünkkel és áldásunkkal.


Mi a Tizenkettek TanácsaKözreadja: www.foldicsillagok.h

Forrás: 2012 Predictions Message - The Council of 12: Doorway to a New Start

Copyright 2011 by Selacia, Channel for The Council of 12 * All Rights Reserved * www.Selacia.com

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 9
Összes: 3123887
Hónap: 15283
Nap: 581