Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Máté esszéje 2012-ről

Máté esszéje 2012-ről

És akkor Isten azt mondá… és én mondám… aztán Ő mondá… ’2012’
071224 -

1. rész

Isten – Rendben, Suzy, beszéljünk arról a témáról, ami a napok elteltével egyre jobban fel fog derengeni: Mi fog történni, amikor beikszeljük 2011 utolsó napját a naptárunkon és 2012-re váltunk? Az emberek sokféleképp vélekednek erről, vannak magasztos gondolatok, és képtelenségek egyaránt, és mivel az utóbbiak nagyon gyorsan terjednek, én ezzel kezdeném.

Nem, a világotok nem ér véget. A Föld egy örök lélek, amely egy bolygó testében lakozik, és most, hogy visszatért a pusztítás határáról – köszönhetően az ’űrbéli’ szomszédoktól kapott fénynek – és visszanyeri az eredeti rezgő egészségét és szépségét, azt meg is fogja tartani még hosszú időkig.

A ’képtelenségnek’ tartott dolgok mellett mi az a ’magasztos’ amit 2012-től várhatunk? Mint bármi más ami bárhol máshol történik, a döntés az egyén kezében van, a döntések, amiket hoznak. Amit biztosan el tudok neked mondani az, hogy ti, akik magasabb szintre léptek a Földdel, az ígért Aranykorban fogtok élni. Számtalan üzenetében, az én Máté-Énem pontosan leírta a változásokat és a feladatokat a 2012-ig tartó átmeneti időszakra, a meghökkentő változásaival, amiket teljes szívetekkel vártok.

Suzy, szükségem van a szakértelmedre, hogy találd meg minden erről szóló részét az üzeneteinek, rendszerezd, és szerkesztd meg őket, így az információ szépen terjedhet, és nem lesznek benne felesleges, és ismétlődő anyagok. Szóval dolgoznál ezen velem?

Suzy – Hát, természetesen, ha ez az amit akarsz. De kíváncsi vagyok – miért nem beszélsz egyszerűen csak te, erről az egészről?

Isten – Tudok mindent a kíváncsiságodról, Suzy. Örülnék, ha Máté szavai a te ’Isteni ejtőernyődön’ keresztül térnének vissza, az univerzum mindegy egyes lelkének láthatatlan egységében, és neked, ez a kollektív multidimenzionális intelligenciád valami hihetetlen. És mások számára is az, erre gondolok. Azt akarom, hogy az információ egy magasan fejlett lélektől jöjjön, aki jelenleg a Földön él, és kötelékei vannak más lelkekkel, illetve van egy személyes perspektívája, és egy hiteles képe a Föld útjáról az Aranykor felé, és arról hogy milyen lesz az élet akkor. Nem tudok a tiednél rátermettebb lelket elképzelni, kedves gyermekem, vagy te igen?

Suzy – Isten, te tudod a legjobban hogy te hangsúlyod túl az anyai géneimet, nemde?

Isten – És miért ne játszottam volna el az ütőkártyámat, ’Anyám’ – tudom, hogy mennyi munkával jár amit kértem tőled. Amint ez a ’Esszé 2012-ről’ elkészül, talán kicsit többet kéne mondanom a ’Köszönöm, szeretett gyermekem’-nél.

* * * * * * * * * * * * * * * *

Esszé 2012-ről

Matthew/Máté tollából

Azok, akik a 2012-es évet a sötétség lezárulásának kezdeteként értelmezték – nem számolva a teljes világvégével! – elcsúsztatták annak jelentősségét. Egyszerűen szólva 2012 harangozza be a Föld belépését az Aranykorba, és a mostani és az akkori állapot köztes idejét éljük most, ami egy olyan korba vezet, ahol minden teljes harmóniában lesz a Természettel.

Az univerzumban minden energiából áll, ami egy bizonyos frekvencián vibrál, és amikor a Föld tökéletesen egészséges volt, azokban az időkben, amikre nem emlékezhettek, az összes létformája harmóniában rezgett. Amikor a halál közelében volt több mint hat évtizede, egyáltalán nem volt semmilyen harmónia, semmi egyensúly a Természettel – alig volt valami fény hogy fönntartson bármilyen életformát, még a Föld sajátjáét sem. Ami most történik, a stabilizáló erők segítségével, a világotok átváltozása – a Föld megfiatalítása, és az egyensúly visszatérése – 2012-ben éri el teljességét.

De a próféciák szerint az az idő többé már nem rendelkezik az „idő korlátlanságával” amivel korábban bírt, és a naptáratok többé nem tud majd pontosan folytatódni, mert mikor a nagy átmeneti változások befejeződnek, a lineáris idő eltűnik. Amit ebből észre fogtok venni, az az idő egyre gyorsabban és gyorsabban telik, ez a magasabb energiaszintek hatása, amiben most éltek, ahol minden felgyorsul ahogy a Föld utat talál a kontinuitásba – vagy pontosabban, ahogy a tudatotok felfogja az időtlenség aktualitását, az örök és a végtelen valóságosságát. Minél gyorsabban, vagy minél intenzívebben éri a fény a Földet, annál sebesebben telik az ’időtök’ ahogy egyre magasabbra jut a negyedik sűrűségű vibrálásokba. Szóval ahogy ebben a pillanatban a naptári hetetek kétszer olyan gyorsan múlik el mint úgy 10-15 éve, 2012 tehát sokkal gyorsabban eljön, mint azt a jelenlegi naptáratok jelzi.
Akkor hát miért van annak az évnek ilyen univerzális történelmi jelentőssége? Magával hoz más égi keringési pályákat, és ezek hatását a bolygótokra, továbbá olyan életterveket, amelyek teljes világosságban készülnek magasan fejlett lények által, akik a Magas tudatosságú Egyetemes Embert tervezték olyan spirituális és intelligens jelzőkkel, amik messze meghaladják a mai földi népességét. Fel lett ajánlva a lehetőség a visszatérésre a magasabb sűrűségekbe korábbi körökben, de el lett szalasztva, és most, mikor az energetikai csoportosulások ismét optimálisak, fejlettebb civilizációk is segítenek a Földnek hogy biztosan visszaszerezze az áhított korábbi rezgésszintjét. Ami a Földön történik befolyásolja az univerzumot, szóval rendkívül fontos ezeknek a fejlettebb civilizációknak, hogy a sötét időket az anyabolygótokon fel tudjátok oldani a fényben, és hogy tudatosan átvegyétek méltó helyeteket az egyetemes családotokban.

Az ide vezető úton sok beható változás fog történni, olyanok, amilyeneket el se tudtok képzelni, ami átváltoztatja az életet amit ismertek egy olyan életté ami teljes harmóniában áll minden Természettel világszerte, ilyenformán áramolva ki az univerzumba. A csodálatos világból csak nagyon kevesen fognak gyökeret ereszteni a rétegszinteteken a rendszereitekben, hogy onnan megeredjen – pontosan EZÉRT alkotjátok meg ti az új világotokat! Az isteni rezgések, amiknek már most mutatkoznak hatásai folytatódni fognak hogy megörvendeztessen titeket mint önálló személyeket, és mint egy teljesen kész civilizációt. A negativitás, ami a félelem gyökere, a kapzsiság, a becstelenség és az erőszak mind el fog tűnni az Aranykorra, és a Föld rezgése a SZERETET lesz. A szeretet, ami ugyanolyan energia mint a FÉNY, csak máshogy nyilvánul meg, a Teremtő tiszta lényege, a kozmosz alapvető ereje. Ez az energia a lelkek összetétele, és a kulcs az emberek szívéhez és megvilágosodó elméjükhöz, és most bőségesebben áramlik a Földön, mint bármikor. Ahogy a sötétség elhalványul, a szeretet átveszi a viszály és a zsarnokság helyét békével és együttműködéssel; a szeretet felszámolja az egyes csoportok felületes felsőbbrendűségét; a szeretet megvilágosítja azokat akik másokat a tulajdonuknak, vagy nélkülözhetőnek tekintenek, és felemeli azokat, akiket ennek kitettek. Röviden, a SZERETET az az erő ami átváltoztatja a világotokat.

Habár egyik jelentős erődítménye a sötétségnek sem fog váratlanul megszűnni, a változás enyhülésként fog eljönni a hosszú idők után amiket az erőszak, az egyenlőtlenség, a mocskolódás és a csalárdság uralt. Ha látnátok a párhuzamos mozgásokat az elmúlt századok iramában, amikor csak szakaszokban tört át a fény az uralkodó sötétségen, és azt a tempót ahogy az elmúlt néhány évtizedben nőtt a fény intenzitása, csodálkoznátok a változások gyorsaságán.

A folyamatos változások igénylik, és igényelni is fogják a földönkívüli segítséget. Majdnem mindegyikőjük ismeretlen nektek, kivéve, ha mi beszélünk róluk néhány ügyben, a saját üzenetük lett átküldve, habár az univerzum legerősebb és a legtapasztaltabb fényharcosai közül ott vannak köztetek, a háttérben mozogva segíti a változásokat, így a lehető legtöbb földlakó fog a Földnek segíteni hogy magasabb szintekre lépjen. Ennyire egyetemesen szeretett és fontos a bolygótok, és ennyire szeretettek és fontosak vagytok TI MAGATOK! Betartva az egyetemes törvényt, a szívetek vágya hogy a Föld jobban legyen a meghívható, a felkérés, hogy azok a civilizációk segítsenek, de az emberiség által okozott átható károk meggyógyítása okozta zavar enyhítése szintén része az isteni jóváhagyásnak. Felelősök vagytok, habár mert ez a ti otthonotok, és ti választottátok magatoknak, és azért is, hogy részt vesztek ebben a folyamatban. Ezért van az hogy millióitok kötelességüknek érzik hogy aktívan támogassák részvételükkel, vagy pénzzel az erőszak és a környezetszennyezés elleni törekvéseket.

Az első reformok a kormányban jönnek létre. A népesség azon része akik nem tudnak a folyamatban lévő változásokról azt látják, hogy a kormányzói irányelvek a bolygót a katasztrófa szélére juttatják, és még a fénymunkások közt is van aki aggódik hogy mi fog történni ebben a kritikus helyzetben. Nem csak azért mert nehéz elképzelni olyan rendszereket amik teljesen mások mint amit megszoktak, de a nagy reformoknál ez szükséges, és hihető hogy megelőzi a zavart és bajkeverést. Vegyétek tudomásul hogy megbízható lelkek magas spirituális integritással és szaktudással a kormányzás különböző ágaiban készek arra hogy átvegyék a vezetést, és új rendeleteket hozzanak a lehető leggyorsabban, amint a korrupt, zsarnok kormány vezetői elbuknak. A csúsztatás nagy alkuja az Egyesült Államok kormányában a háború iránti elkötelezettség véget ér, ahogy a belföldi és nemzetközi viszály is, és az egyéb önző államfők megbuktatása véget vet a polgárháborúknak, tömeggyilkosságoknak, és az elhúzódó konfliktusoknak. Az előző korokból sok bölcs és rátermett vezető döntött úgy hogy visszatér a bolygóra hogy befejezzék az alapozásukat, hogy kéznél legyenek ebben a különleges időkben, a többiek meg a „bolygóközi családotok” tagjai – sokan közülük az őseitek – akik felajánlották segítségüket erre az átmeneti időszakra. Nem azért vannak itt hogy átvegyék az irányítást, inkább válaszul jöttek a gondolataitokra, érzéseitekre, és tetteitekre a béke, a becsületesség, és a biztonság érdekében. Ilyen szempontból az átváltozás a ti vágyatok és lelki látóképességetek eredménye – ha ez nem lett volna meg, most nem történne semmi. Továbbá az elmúlt egy vagy két évtizedben jött néhány olyan lélek, akik olyan spirituális világossággal és ősi bölcsességgel jöttek a világra, hogy elkerülhetetlen hogy vezető szerepbe kerüljenek ebben az életükben.

Mivel a pénz nem csak a kereskedelem alapja, hanem inkább a hatalom koncentrálásának eszköze, a gazdaság megreformálása legalább olyan égető szükség, mint az államfők leváltása. Amiket a gazdaságról jelentenek, inkább minősülnek mondának mint tényeknek. Alig egy maréknyi ember tudja csak hogy milyen törékeny és korrupt a világgazdaság, vagy hogy a nemzetközi kereskedelmet és a részvénypiacot az Illuminátusok manipulálják, egy sötét csoport, akik már generációk óta hálózzák be a nemzetközi irányítást. Óriási vagyont halmoztak fel ezalatt uzsorakamatokból és a nagy bevételeket hozó drogkereskedelmükből, és ebből a pénzből vesztegetnek meg kormányokat, zsákmányolnak ki csődbe jutott országokat, tartanak milliárdnyi lelket létminimumon, és fektetnek be háború mindkét oldalának támogatására, amit kirobbantanak és állandósítanak, mivel jelentős profitjuk származik ebből. Ez nem folytatódhat így tovább, és nem is fog. A lelkisimeret nélkül és méltánytalanul kiosztott pénzek kora le fog áldozni. Habár a változás folyamatáról nem tudok végleges részleteket adni, áttekintést tudok, és biztosítást afelől hogy az őszinte, értelmes emberek akik majd vezetik ezt a folyamatot igyekeznek majd a lehető legigazságosabban szétosztani a földi javakat.

Az Illuminátusok illegálisan és erkölcstelenül szerzett pénzei forgalomba kerülnek majd, és a nemzetközileg folytatott kizsákmányolása a természeti javaknak meg fog szűnni. Mivel a hatalmi alap ami lehetővé tette számukra hogy beférkőzzenek a kormányokba és a bankpolitikába, és hogy multinacionális vállalatokat hozzanak létre, ez a korrupt irányítás is véget fog érni. A legszegényebb nemzetek hatalmas adósságait a kétségbeesésük okozta, gyakran az Illuminátusok hatására, de a kölcsönök az országokat vezető zsarnokok kezébe kerültek, és nem vált a polgárok javára, így ezek a kölcsönök el lesznek törölve, és a segítséget közvetlenül az emberek kapják majd.

Sok államhatár úgy lett kijelölve a háborúk győztesei által, hogy a veszteseket elvágják az ásványkincseiktől, így szegények lettek a hajdani tehetősekből. Amikor a SZERETET a lelkekben megold minden konfliktust, a határok többé nem okoznak vitát, mivel minden nép gazdag lesz.

Az Egyesült Államokat tartják a legtehetősebb nemzetnek, de valójában üresek kincstárai. Az államadósság nagyrészt az Illuminátus kezében lévő Szövetségi Tartalék Rendszer, és ennek adóellenőrzési hivatala, ez szabályozhatóvá válik amint a Rendszer összeomlik. A különböző pénznemeknek, főleg a dollárnak nincs alapja – a napi tranzakciók dollármilliárdokat érint, és más valuták csupán információként továbbítódnak a számítógépek közt, és messze túlszárnyalják a pénz korábbi áramlását. Az ’új’ alap a visszatérés lesz a régihez, mikor a drága fém jelentette a hagyományos cserét, és az ’ódivatú’ cserekereskedelem tökéletesen fog működni a nemzetek és közösségek közt.

A jelenlegi gazdaságotok alapja jelentős változásokon megy keresztül, és az alkalmazás is ehhez mérten változik, és az egyre nagyobb spirituális beállítottságotok, és az agy jobb kihasználása a magasabb frekvenciákban lehetővé tesz egy örömteljes átmenetet egy olyan helyre, ami támogatja a nemzetek együttműködését, és harmóniában él a Természettel. A környezetetek felelőtlen rongálása az olaj és gázkitermelés, bányászat, fakitermelés, és az ezt eredményező szennyezettség megszűnik, és a méreganyagok az atmoszférából, földből és vízből eltűnnek. Az erdők visszaállnak az egyensúlyhoz szükséges állapotukba, a szükség nagy hogy megvédjék és kiterjesszék az életteret ahonnan az állatok kiszorultak, ahogy az óceán is meggyógyul, szóval a tengeri élet virágozhat az eltűnés helyett. Tervek születtek arra hogy az ősi földterületeket betonmentesen megőrizzék, és alternatív energiaforrásokat keressenek. Ismert technológiák léteznek, de eltitkolták őket, és jóval fejlettebb technológiák, amiket majd az egyetemes testvéreitek fognak megismertetni, a szennyezés megszűntetésére, megújuló energiára, új közlekedési módokra, új típusú építőanyagok előállítására, és hatékonyabb élelmiszertermelésre. Megdobban a szívetek, ha meglátjátok milyen gyorsan fognak ezek a változások bekövetkezni!

Máté Üzenetei 2012. 2. rész

 

Természetes építőipari termékeket fogtok használni, továbbá növényeket, agyagot, erős nádat, szalmát, trópusi nádat és felszíni kőzeteket, az emberiség tudatos egyetértésével. Amíg számtalan szint létezik a legalacsonyabb és a legmagasabb közt az egyetemes intelligenciát tekintve, amire a mindentudásként gondolhattok, semmi se maradt ki a tömeg tudatából. Személyesebben szólva – vagyis pontosabban – cseréld fel a ’lélek’ és a ’dolog’ fogalmát, és láthatod a kölcsönös kapcsolatot az egész univerzummal. Minél magasabb rezgésszinten áll a környezet, annál magasabb a rezgésszintje a benne élőknek, így ahogy tágítjátok a tudatotokat, ehhez mérten fognak nőni a Természet elemei is.

A gyorsan növő termések, virágok, gyapot, és más rostot képző növények, gyógynövények, nádak és füvek, és minden fafajta egyet fog érteni abban hogy olyan nagyra nőjenek, amilyenre nektek szükségetek van, és átadják az energiájukat a hasznotokra. Habár sokkal kevesebb faanyagot fogtok használni mint most, a szent kapcsolat a fák és emberek közt tartalmazza a fák nemzetségének odaadását, hogy a belső elemek díszítőelemeivé, vagy bútorokká váljanak, egy darabig, talán a következő fél évszázadig. Elismeritek, és tisztelni fogjátok ezen források fontosságát, hogy nektek adják az életüket, hogy felhasználjátok őket. Valamint megismeritek, és elismeritek a ’Deva’ Királyságot, ami együtt jár a szépséggel, és gyarapít mindent, amit Természetnek tartotok.

Az étel és más létfontosságok, amiket a gazdag országok birtokolnak, egyenlően lesz szétosztva a szegényebb országokkal, míg elérik, hogy mindenki meg tudja magának azokat termelni. Az emberek étrendje megváltozik, hús és hal helyett növényeket fognak fogyasztani, amint az emberek megtanulják tisztelni az állati életet. A húsukért tartott állatok nyájai megfogyatkoznak a tenyésztés beszűntetésével, és ahogy a növények jelentik majd a fő táplálékot, a genetikailag módosított termények elpusztulnak.

A vadállatok ösztönösen tudni fogják, hogy nem szabad túlszaporodniuk, és a húsevők a növények királyságához fognak fordulni táplálékért. A különböző állatfajok albínóinak spirituális és átmeneti jelentősségük van. A fehérről a békére asszociálunk, és ezen ritkaságok az eljövendő változások szimbólumaként tűnnek fel az állatvilágban, ahol megszűnik a ragadozó-zsákmány felépítésű tápláléklánc, és visszaáll egy békeképes kapcsolat, ami valaha minden lény között létezett, még az emberek között is. Az állati barátságok, vagy a más fajok kicsinyeinek táplálásának példája is azt mutatja, hogy a Föld visszatér paradicsomi állapotába. Habár nagyon fontos tényező a lelkekben lévő inspiráció, hogy támogassa az állatok királyságát, és enyhítse azt az állapotokat, ahogy az emberek eddig kezeltek őket.

A cetek spirituális küldetése, hogy benépesítsék, és lakják az óceánt, ahonnan felhasználják, és biztosítsák a távoli civilizációkból a bolygóra sugárzó fényt, lassan beteljesítik. Ezek a bálna és delfin lelkek, ők a földi fajok közül a legfejlettebbek spirituálisan és intellektuálisan, de továbbra is meg fogják ajándékozni a földet szeretet energiáikkal.

Amit ’globális felmelegedésként’ vagy ’El Nino-ként’ emlegetnek, része a Föld természetes folyamatainak, hogy visszaálljon az eredeti mérsékelt klíma mindenütt. Amíg ezt eléri, a jégsapkák olvadni fognak, a hatalmas sivatagok termékennyé válnak, az esőerdők kivirágoznak, és a hőmérsékletbeli eltérések jelentősen csökkennek – végül a föld minden területe élhetővé válik. A népek, akik szélsőséges klímájú területeken élnek, alkalmazkodni fognak, de elkerülhetetlen hogy a sarkkör néhány állatfaja kihaljon, és néhányuk elvándoroljon; az érintett fajok ösztönösen tudni fogják, hogy mikor jön el ennek az ideje.

 

A jelenlegi számítássokkal, és népesség vetületével ellentétben a lélekszámotok csökken, és a születési ráta a továbbiakban is csökkenni fog, de nem jelentős mértékben. A Természet egyensúlya többé nem szorul járványokra, így semmilyen kórokozó vagy közvetítő tényező nem lesz, és a gyakran használt mérgező kemikáliákra és a receptre adott drogokra nem lesz szükség. Az orvosi kezelések drasztikus változásokon mennek keresztül, mivel már nem lesz szükség a test gyógyítására, az átlagéletkor is jelentősen nőni fog, mivel nem lesznek betegségek. Az új oktatási rendszer és a tananyag az univerzum és a bolygó történelméről fog szólni, és az igaz spiritualitás veszi át a vallások helyét, és minden igazságra fény derül.

Ezek a legjelentősebb változások út közben, és később, és ami leszivárog, áthatol és felemeli az élet minden oldalát. Az Aranykor – az Édenkert ’második kiadása’ – fogja sugározni a szeretetet, harmóniát, derűt, és a szellem szépségét, amit ti, a ti tudatotok hogy istenek és istennők vagytok.

Most elmondok pár ’vissza-a-Földre’ jellegű dolgot, amit várhattok ettől a gyönyörű világtól. A városi élet nagyobb beteljesülést fog jelenteni a léleknek mint ma, köszönhetően a kifogásolható lebontásnak, és a romlásnak indult valaha jó épületek felújításának; a sok új kicsi parknak és játszótérnek, konyhakerteknek és virágoskerteknek, könyvtáraknak, koncerteknek, múzeumoknak, és a helyi művészeti életet tömörítő galériáknak; és állatoknak, amiket ma vadnak tartanak, akik szabadon szaladgálnak. Továbbá új közlekedési módok, és a haszon igazságosabb eloszlásának köszönhetően a városlakók gyakran látogathatnak vidékre, ahol gombamód elszaporodnak a ’szoba reggelivel’ jellegű fogadók, hogy alkalmazkodjanak a napi rutinban megfáradt emberek igényeihez, mint hogy messzi vidékekre utazzanak. Bár a mai városlakók milliói talán jobb szeretnének családiasabb környékre, vidékre, vagy erdők mellé költözni. És mint a telepesek új hulláma, néhányotok a ma lakhatatlan területeken talál új otthonra, mikor azok virágzani kezdenek, és hívogatni kezdik a kalandvágyókat, míg más lelkek majd hajó-házakon fognak élni a csendes, békés tengereken.

Az építészetnek csak a képzelet és a döntések jelenthetnek határt, de egy épület se lesz csúnya, vagy megfelelőtlen a szándékához. A geodéziai boltozatok lesznek népszerűek, valamint a furcsa formájú épületek, amik tükrözik a könnyedségét a léleknek, amely oly sokáig megtagadott volt a föld népességének a nagyrészétől. A jelenlegi és az új technológiák olyan építési anyagokat hoznak létre, amelyek erősségében és megjelenésében hasonlóak a mai betonhoz, vashoz, merev, és hajlítható műanyagokhoz, mindezek természetes termékek, és a jó minőségű fához hasonlatos anyagok is széles körben elterjednek. Az üveg is, csak az összetevői fognak megváltozni, mivel akkor is közelebb akartok majd élni a Természethez, amikor házon belül lesztek.

Egyesített törekvésből, semmilyen hulladék, vagy szemet sértő dolog nem fog létezni. Akárhol éltek, vagy utaztok, nem akarjátok majd elrontani a látképet a hasznos póznákkal, amik ma szükségből hervasztják a tájképet. A póznákat elviszik, és ahova vezetékek kellenek, azok a föld alatt lesznek; a többi energiaforrás helyben lesz, nem kellenek majd kábelek hozzájuk. Habár a telepátia gyakran használt kommunikációs formává válik, a mérföldeken áthaladó hangos kommunikáció továbbra is fontos marad, de a mai vezeték nélküli módok káros hatásai nélkül. A nagy betontömegek is el fognak tűnni, ahogy az új közlekedési módok is felszámolnak az üzemanyagszükséggel és az országutakkal.

Az igazságtalan törvények és szabályokat bevonják, és az oktatás az egyetemes igazságról fog szólni. Az írás, nyomtatás, és a szövegkönyveket felváltják elosztva kompjuterizált leckékkel, és a lelkek akik öröklötten fel vannak készítve az oktatásra, meg fogják oldani a küldetésüket, amit választottak.

Ilyen és más csodás életmódbeli különbségek várnak rátok, hatalmas változások mennek keresztül az életetekben, ebben a percben is, habár a legnagyobb változást magatok fogjátok megtapasztalni, az emberiségben, ahol a szeretet és a magasabb tudat teremti újra a ’csodákat’. Mint a lelkek a Földön és a Nirvánában egyszer megint visszatérnek, és valahol a fizikai és spirituális világok közt fognak utazni, ami egy gyakori hely volt, amíg a harmadik sűrűség határai bezárultak az emberek látókörével. Mint ahogy a felsőbbrendűség attól hogy elhiszed, hogy egyedüli individuum vagy, hogy tudod hogy nem vagy elszigetelve az univerzum összes életétől, és átölelitek egymást, mint a földöntúli civilizációk, mint a testvérek, amik vagytok. Az aggodalom és a konfliktus nélküli élet, ahogy minden ország és kultúra emberei harmóniában, együttműködésben segítik egymást, és mind spirituálisan fejlett, és jó természetű.

Most el kell hogy mondjam, hogy a változás mától az eljövendő világig próbák elé fog állítani. Máshogy szólva nem lenne se igaz se bölcs ahogy az elvárásaitok nem találkoznának, és ahelyett hogy jól teljesítsétek a kihívásokat – amikre termettetek a bölcsességetekkel és erőtökkel, és egyéb tulajdonságaitokkal, különben nem erre lettetek volna kiválasztva! – elkedvetleníthetne benneteket ahogy a Föld rohamléptekkel fejlődik.

A háború és egyéb erőszak, igazságtalanság, csalás és korrupció mindaddig folytatódik, míg az arra szánt energiát eljátsszák. Habár a hatalmas sötét erőknek, a negatív gondolatok egy formáinak még maradt hely a galaxisban, az energiahatások csápjai megmaradnak, és tesznek még egy utolsó kísérletet arra hogy uralják a legsérülékenyebb lelkeket, éppen azokat, akik a legnagyobb fokon égnek. Továbbá a magasabb frekvenciák a bolygón felnagyítják az emberek főbb tulajdonságait, és a problémásabb lelkeknél ez úgy jelentkezhet, hogy egyre barátságtalanabbak, kapzsibbak, erőszakosabbak, és érzéketlenebbek lesznek azokkal szemben, akik szenvednek, és szűkölködnek. Szóval míg nem lesz a múlté az összes sötét csatározás, reméljük, hogy erőt ad bármi új ami felmerülhet – ez azt jelenti, hogy a sötétség legyőzése sokkal közelebb van mint hinnétek. Örvendezzetek tudván, hogy ennek lendülete hamarosan kifárad, mert ti mind, akik a fényetekben éltek, gyorsítjátok a megoldást.

A pénzáramlás irányítása az utolsó evilági eszköze a sötétségnek, és ehhez tíz körömmel ragaszkodik. A ’rohadt főgyökér’ meggyengült, és az indái letörnek, de amíg el nem pusztul mind, a gazdasági nehézségek rengeteg életre hatnak. Ne feledjétek, megvan az erőtök hogy létrehozzátok a saját jólétetek a vonzás törvényével, és az energiaforrásaitok megosztása a legjárhatóbb út a jólét felé.

Mielőtt a béke és a harmónia fogja uralni a Földet, rengeteg lélek el fogja hagyni betegségek, éhezés, háborúk és egyéb erőszak, vagy geofizikai történések miatt, szóval a népességszám továbbra is csökkenni fog, bármennyire is sajnálatosnak is tűnnek ezek a halálozások, ezek azok csapások, amiket a lelkek a születésük előtti megállapodásuk szerinti akadályként élnek meg, a lelki fejlődésük érdekében. Boldogan vissza fognak térni a Nirvánába tudván, hogy ha még egyszer a Földön választanak életet, az ragyogó lesz egy egészséges világban, aminek lakói szeretettel viseltetnek egymás iránt.

A geofizikai történések folytatódnak, mivel ezek a Föld természetes és szükséges tisztító folyamatai. Az égbekiáltó semmibevevése az emberi és állati életeknek az elmúlt évezredben– ami még mindig siralmas mértékben történik – egy masszív negatív energiatömb felhalmozódását eredményezte. Habár ez nagyban visszaszorult a geofizikai történések miatt, a maradványait, és az újonnan keletkező erőket el kell engedni. Nem számít hogy természetes, vagy ember okozta események ezek – a negatív erők felszabadítása a lényeg. Ezek ritkulni fognak és egyre enyhébbek lesznek, mert a bolygóközi családotok a legnagyobb erőikkel dolgoznak ezek enyhítésén. A módszerük nem tudja megakadályozni az összes halált és kárt, de korlátok közé szorítják a halálozási arányt, és a károkozást, úgy, hogy egy nagy területről kiirányítja az energiát földrengésekkel, vulkánkitörésekkel, és erősebb viharokkal, a lehető legritkábban lakott területeken.

A hideg- és melegrekordok, aszályok és árvizek részei a Föld eredeti klímájának visszaállításának, így ezek viszontagságai még eltartanak egy darabig. Néhány tenger partvonala fokozatosan lesüllyed, emiatt nem kell most aggódni, mivel időben fel fogják mérni a helyzetet az ott lakók. Tudunk az Atlantisz és Lemuria felemelkedéséről, szóló találgatásokról, de ez nem fog megtörténni. Azok a hatalmas földtömegek szolgálták a civilizációjukat abban az időben, de a visszatérésük nem szükséges, habár néhány akkor élő lélek visszatért hogy segítse a folyamatban lévő tudatosodást és spirituális megújulást.

Megmutatkozik, hogy a vallások amik ’Isten igéjét’ tanítják a legnagyobb tévedésből származnak, és a kihívások közt szembesülni fogtok olyanokkal, akik nem fognak hinni a felszínre hozott igazságban. Néhányan szembeszállnak, azon a vélt isteni jogon, hogy lefegyverezzék az Antikrisztust, vagy a hitetleneket. Tanúi lesztek a sokknak, zavarnak, haragnak, kiábrándulásnak, de leginkább a félelemnek – a csalók miatt, akik egy bosszúálló Istent kreáltak – .


Ti fektetitek le a 2012 utáni Új Föld rácsait.
A leghihetetlenebb lehetőségek állnak rendelkezésetekre most, mert a múlt történelmében vagy 2012 utánra nem volt ilyen megírva. Ahol a maja naptár végződik, ahol a jövendölések végződnek, ott végződik a jövő történelme, ezért abban a helyzetben vagytok, hogy megteremtsétek az új világot, és hogy megtegyétek azt, ami a szívetek legmélyebb vágya, és a tiszta isteni kozmikus és szoláris szeretet szakrális univerzumainak folyékonyságából származó vágyatoktól szűk a jelenésekhez. Biztosítsátok őket egy könyörületes, biztonságos mennyországról, ha kérdeznek, és bízzatok a megérzéseitekben mikor válaszoltok – ott lesznek mikor szükségetek lesz rá. Habár nem a ti felelősségetek hogy meggyőzzétek őket arról hogy a hitük alapja – talán a küldetésük is – hazugság. Örüljetek, ahogy mi is, amikor a fáradozásotok eredményes lesz, de ne keseredjetek el, ha nem így lesz. Az ellenálló lelkek, ahogy mások is az univerzumban, folytatni fogják a fejlődési útjukat, akárhol is lesznek az igényeik kielégítve, és a Forrás örök és korlátlan szeretete fogja útjukat kísérni.

Összefoglalva, amit üzenünk nektek, a mi szeretett Földi családunknak, tudjátok hogy a létetek ebben a szeretetteljes, békés, harmonikus világban, ami felé törekedtek, egyre közelebb ér. Emlékezvén, hogy ti választottátok, hogy ott legyetek, ahol most vagytok, és részt vegyetek ebben a semmihez sem fogható időszak elérésében, és könnyű szívvel és diadalmasan kalandozzatok. Számtalan fénylény van veletek, és megtöltenek a Krisztusi fény szeretetével és oltalmával, ahogy bevezetnek a Föld rég várt ’2012-es’ Aranykorába.

**************************

Isten – Suzy, köszönet az ’ejtőernyő éneimtől’, akik nem tudnak mit hozzáadni Máté szerető, felvilágosító szavaihoz, amit ilyen jól összegeztél.

Suzy – Hát tudod, ő segített. Szóval, Isten, úgy gondolom kész vagyok.

Isten – Igen, természetesen tudom hogy segített, drága gyermekem, és alig fejeztem be, de tudom hogy komolyan vetted ezen fejezet munkálatait, és szép munka volt!

Matthewbooks
http://www.matthewbooks.com/

Módosítás dátuma: 2011. április 15. péntek, 15:31

 

 

forrás:www.foldicsillagok.hu

 
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 9
Összes: 3123904
Hónap: 15282
Nap: 584