Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Meglepetés és dráma

2012. Március 23. - Szerző : Horváth Zoltán előadása alapján szerkesztette Száraz György

 

Az előttünk álló női jellegű évben természetesen a női energiákból fakadóan sok lesz a meglepetés, és még több a dráma. Jellegében változó, de nagyon kiszámíthatatlan év lesz 2012. Mivel a Naprendszer is változásokon megy keresztül, ezért ezek a változások – sajnos – nem nélkülözik a sorscsapásokat sem. Lesznek természeti katasztrófák, különböző, emberek tömegeit érintő problémák és olyan fajsúlyos változások, amelyek egy ilyen újjászülető korszakban elkerülhetetlenek

 

Az előttünk álló női jellegű évben természetesen a női energiákból fakadóan sok lesz a meglepetés, és még több a dráma. Ezért mérvadó kérdés lesz az objektivitás és az öntudat. Sok embernek problémája az elszigeteltség. Ennek az az oka, hogy az ember valójában csak magával törődik, és addig kötődik csak valakihez, amíg az a kapcsolat örömet okoz a számára, amíg kielégíti a tudat, hogy együtt van az illetővel. Amint a kapcsolat kényelmetlenséget jelent a számára, máris gondolkodóba esik, hogy milyen rossz is neki. A legtöbb ember saját lénye biztonságos falai mögött szeret élni és ezek mögül a korlátok mögül szeret cselekedni. Éppen ez lesz az a dolog, amit nagyon felszínre hozhat 2012 a maga meglepetéseivel és a maga drámáival.

 

Nagyon sokan harsány modorral, lazasággal próbálják leplezni, hogy a saját biztonságos falaik mögött szeretnek élni. De ez bizony látványosan megváltozhat idén. Ugyanis az ember addig nem találhatja meg a számára megfelelő párt vagy a számára megfelelő barátokat, ameddig ő a saját falai mögött ácsorog és várakozik. Ugyanis ameddig egy fal takarásában van az ember, nem olyannak látszik, mint amilyen ő valójában. Így az események az illető nélkül alakulnak és bizony nem feltétlenül olyan irányba, ami tetszeni fog neki. Nos, mi lesz a dráma? Az, hogy nagyon sok emberről kiderülhet idén, hogy milyen is valójában, ugyanis eltűnnek ezek a falak.

Ez pedig elsősorban a környezetében élők számára lehet kiábrándító. Ugyanis, ami korábban képzeletben élt bennünk arról az illetőről, lehet, hogy szép és tetszetős volt és ehhez képest, amikor rájövünk, hogy milyen valójában, akkor a valóság sivár lehet. Amúgy nehézségekkel, nehéz szülésekkel, bonyodalmakkal és borzasztó sebességgel tarkítja majd a mindenapjainkat ez az év. 

2012-ben a Naprendszerünk, azaz a tágabb környezetünk is változni fog. Sok minden derül ki majd róla. így maga a Naprendszer is többet fog elárul a titkaiból, ami pedig hozzá fog járulni a változásainkhoz és az önkifejezésünkhöz egyaránt.

 

Kiszámíthatatlan esztendő

 

Jellegében változó, de nagyon kiszámíthatatlan év lesz 2012. Mivel a Naprendszer is változásokon megy keresztül, ezért ezek a változások – sajnos – nem nélkülözik a sorscsapásokat sem. Lesznek természeti katasztrófák, különböző, emberek tömegeit érintő problémák és olyan fajsúlyos változások, amelyek egy ilyen újjászülető korszakban elkerülhetetlenek. Mindamellett, várhatók azért pozitív fejlemények is, már ha egyáltalán lehet ilyet mondani a katasztrófákkal kapcsolatban. A sors ugyanis azt mondja, hogy nem tudjuk addig kialakítani az új életünket, ameddig továbbra is belemerülünk a régibe. Végül is, ugyanazt sugallja számunkra a 2012-es év spirituális szempontból, mint az újszülött csecsemőnek: nem maradhatunk az édesanyánkhoz kötődve, a köldökzsinórt minden tekintetben, szükségszerűen el kell vágni, hogy önálló lénnyé válhassunk. Így van ez minden életterületen. Az emberiségnek rá kell lépnie egy szellemi ösvényre és el kell határoznia végre, hogy önálló lényként járja majd tovább az utat.

 

Erős akaratúnak kell lennünk, erőteljesen meg kell élnünk a személyiségünket, ambiciózus módon kell hozzáállnunk a terveinkhez és igényesnek kell lennünk a másokkal való kapcsolatainkban. A 2012-es év a női jellegéből fakadóan az érdeklődő, élénk fantáziájú, képzeletdús és gyakorlatias embereknek kedvez majd. Nem vicc, szó szerint azt fogja érezni az az ember, hogy aki nem cselekszik, elmegy mellette az élet. Elmegy mellette minden lehetőség, miközben ő csak forgatja a fejét és azt kérdezgeti, hogy „Úristen, hol vagyok”. Sokan teszik fel majd maguknak a kérdés: „Tegnap még úgy működtek a dolgok, ma pedig már így működnek, de mi lesz velem holnap?” Ezért folyamatosan naprakésznek kell lenni. Ennek érdekében legyenek meghatározott és elérhető céljaink bármiről is legyen szó. Mielőtt belefogunk valamibe, tudnunk kell azt, hogy mit, miért csinálunk és ezt nagyon gyorsan kell majd eldöntenünk. Azon nyomban ki kell használnunk az év adta lehetőségeket!

 

Boldog napot!

http://www.boldognapot.hu

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 7
Összes: 3089430
Hónap: 14308
Nap: 314