Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Mi várható 2012-ben?

102.jpgAz utóbbi években rengeteg találgatás látott napvilágot arra vonatkozólag, hogy mi fog történni 2012 decemberében. Vajon melyik lesz az igaz, a világvége verzió vagy pedig a dimenzióváltás? Az egész onnan kezdődött, hogy a maja naptár lassan a végéhez közeledik. De nézzük is meg közelebbről, hogy pontosan hogyan is működik a maják számítása.

 

Maja naptár

Az úgynevezett hosszú számítási naptárnál húszas számrendszert használtak, melynek kezdő dátuma 0.0.0.0.0. Vagyis ha eltelt húsz nap, akkor hátulról a második nulla egyesre váltott (0.0.0.1.0), ha már az is elérte a húszat, akkor az előtte lévő nulla is fordult. Ez azt jelenti, hogy az 1.0.0.0.0 körülbelül négyszáz évet ölel fel. A probléma ott kezdődik, hogy a naptár véget ér-e 13.0.0.0.0-nál és világvége lesz-e, vagy folytatódik tovább a számítás.

Nibiru

nib14Galaxisunk 11 bolygóból áll (Nap, Merkúr, Vénusz, Föld, Hold, Mars, Jupiter, Szaturnusz, Uránusz, Neptunusz, Plútó), vagyis tízből, mert pár éve a Plútót visszaminősítették. A sumér agyagtáblák vizsgálata során Zacharia Stichin arra a következtetésre jutott, hogy azokon nem 11, hanem 12 bolygó szerepel. Sőt, azt a bizonyos 12. bolygót szárnyas bolygónak ábrázolják. A táblák fordítása során rájött, hogy ez a bolygó galaxisunk részét képezi, de egy sokkal nagyobb elliptikus pályát ír le, ezért 3600 évente látogat el a Nap közelébe. Állítólag a NASA 1982-ben elismerte, hogy megtalálta a Nibirut, amit Planet X néven is emlegetnek. Jelenleg az Orion közelében tartózkodik és lassan halad a galaxis belseje felé. Ha ideér, akkor természetesen ez a Földre is hatással lehet, mivel akkor a tömegvonzás miatt óriási áradások, viharok, vulkánkitörések is előfordulhatnak.


Pólusváltás

Különböző műsorokban és újságokban is szerepelt már ez a szó, de mit is jelent valójában. A Földünknek van egy mágneses tere, ami megvéd minket a sumer_planetxNap és a kozmosz káros sugárzásaitól. Több kutatás is bizonyította, hogy a Földön már többször is előfordult pólusváltás, vagyis az északi és déli póluson helyet cserélt. Jelenleg valami miatt ez a mágneses erő elkezdett csökkenni. Azt még senki sem tudja, hogy hosszú távon ez milyen következményekkel járhat. Azt sem tudjuk, hogy ez ciklikus változás vagy talán egy külső körülmény okozta változás-e.

Dimenzióváltás

Az utóbbi években egyre több ember ébred rá saját tudatára és teremtő erejére. A sok spirituális gondolat még több hasonló gondolatot vonz magához. Így egyre jobban elérjük a kritikus tömeget, amikor már nincs megállás. Ahogy megváltoznak az emberek gondolatai és érzelmei, úgy változik a világ is. Amire ráhelyezzük a figyelmünket, ott találjuk a világunkat is. A rezgések is egyre magasabbak lesznek, ezáltal jön létre a dimenzióváltás.

Természetesen nem tudjuk pontosan, hogy mi fog történni 2012. december 21-én, de amíg elérünk odáig, éljünk a jelenben. A világ jobbá tételét saját magunk önismeretével és tudatos változásával kezdhetjük. Ami lent, úgy fent, ami bent, az kint. A hópehely sem gondolja úgy, hogy felelős lenne a lavináért, de mégis az.

 

http://ezotv.hu/

 
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 3
Összes: 3087541
Hónap: 15882
Nap: 620