Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Tanácsok a felemelkedéshez 2012-ben.

Rezgésszintet emelni kell, hogyan?

 Az új esztendő meglehetősen erőteljes dinamikával és nagy elvárásokkal érkezik, azonban az új év kezdete nem január 1., hanem a Tavaszi napforduló, március 21.
 
 A Fénymunkások, egyre többen, kezdik elfoglalni helyüket a kozmikus dolgok rendjében, és segítik a spirituális ébredést világunkban. Ez az év egy erőteljes spirituális átalakulás lehetősége, egy nagyon-nagyon fontos időszak az életünkben, sőt az inkarnációinkban is. Egy olyan mérföldkő, ahol lehetőségünk van egy Planetáris Felemelkedésre, és ehhez segítséget kapunk a magasabb szférákból, nekünk csupán a beleegyezésünket kell adnunk, kinyilvánítani akaratunkat, hogy élni szeretnénk e lehetőségekkel, és kívánjuk, akarjuk a Felemelkedést - természetesen nem passzivitásban.

A szívcsakra az 5. dimenzióhoz tartozik, és egyesíti az új kristályos testet, amelyre szükségünk van a Felemelkedés folyamatában, hogy 2012 lényegesebb, magasabb rezgésszintjét képesek legyünk befogadni, átalakítani és természetesen „megszokni” az ezen az új frekvencián való működést a mindennapjainkban.

Ahogy növekszik a bolygónk alaprezonanciájának frekvenciája, testünk is igyekszik felvenni ezt a rezgésszintet, hogy összhangba kerülhessen az Új Föld rezonanciájával. Ahogy ez a hatalmas átrendeződés történik, a finom energetikai testünk változik. Aki az alsó három csakrán működik, annak sűrű az energiateste, a fény csak alig, vagy egyáltalán nem tudja átjárni. Bár az átrendeződés, a változás mindenképpen végbemegy, lesz, aki nem bírja el a magasabb rezgésszintet, neki egy összevisszaság érzete lesz 2012, így hívja fel a figyelmet a sürgető változásra, az átrendeződésre. Ezért jelenik meg a szédülés, a kellemetlen érzetek, hiszen testünk próbál alkalmazkodni az új rezgéshez. A fény mindenkit megérint, mindenkit, kivétel nélkül. Kérdés mennyire nyitott a szívcsakra a fogadására. A legtöbben, amikor találkoznak olyan emberrel, aki ezen a felemelkedett frekvencia-rezgésen él, egy mély, szinte földöntúli belső nyugalom tölti el őket, de nem ritka egyfajta agresszivitás, kötekedő energia megnyilvánulása sem, hiszen egy teljesen új, szokatlan jelenséggel találkoznak.

A sejtjeink megpróbálnak alkalmazkodni az új vibrációhoz, ez teszi lehetővé, hogy hozzáférhessünk azokhoz a megoldatlan problémáinkhoz, amik ott lapulnak, fizikai, asztrális, mentális testeinkben. Ez óriási kegyelem, ám a legtöbb ember számára óriási kihívás is. Még azoknak a Fénymunkásoknak is néha kihívás, akik már elkezdtek ébredezni, és még nem egészen látják tisztán, mi is történik. Természetesen ez nem tudatosul, öntudatlanul így reagál az emberi természet.

Hogyan emelhetjük rezgésszintünket?

 A rezgésszint csupán akkor emelkedik, ha elvetjük azt a téves elképzelést, hogy semmit sem kell tenni, mert jön egy magasabb rezgésszint, vagy dimenzióváltás 2012-ben, és akkor majd, csak úgy, emelkedni fogunk. Kérlek, ébredj fel: semmit sem kapunk ajándékba, az Univerzumban olyan törvények vannak, amikkel jó, ha szinkronban, harmóniában vagyunk, ezt akár tudjuk, akár nem, ezek a törvények működnek. És sokkal jobb, ha szinkronban és harmóniában működünk velük.

A legtöbben a bőség hiányával küszködnek.

Itt a rezgésszintet úgy lehet emelni, pl. hogy úgy éled meg a nincstelenséget, "mintha lenne", ez egy játék, ez a vonzás törvénye. Ezt a víziót, ezt a gyakorlatot kitartóan kell végezni addig, amíg a nincstelenség teljesen eltűnik, sejtszíntről is. Innen indulj el kedves Útkereső, ne keseredj, mert ezzel lehúzod magad és képtelen vagy kiemelkedni abból az állapotból. A Csillagkapun túl, a magasabb szférákban nincsenek határok és hiány. Érezd a bőséget, ahogy onnan beléd áramlik. Érezd, hogy átjárja sejtjeidet. De tartsd észben, hogy csak azt kapod meg, amit kész vagy átadni! Hiszen az energia áramlik, nem statikus! Tehát, tanuld meg, hogy a bőség egy lelki állapot, és nem a pénz, autó, csillogó-villogó "sznob-kütyük", ez ennél sokkal több, egy olyan érzés, amikor tudod, hogy Te vagy a Mindenség, és semmiben sem szenvedsz hiányt, mert Tudod, hogy mindened megvan, mert Tudod, hogy gondoskodnak Rólad. Ez egy rendíthetetlen bizalom, több mint hit, ez a TUDÁS!! Bármikor dönthetsz úgy, hogy a belső hangodra hallgatsz, a belülről jövő tanácsokra, és ha ez sikerül, akkor gyors növekedésben lesz részed.

Az Univerzumban más fajok is vannak, olyanok is, akik valamilyen módon manipulálnak, ők azok, akik a közös tudatalatti rétegben működnek, és a szándékuk nem tiszta. Ezek az erők hatnak ránk, hiszen az emberek többsége még tudattalan. Ha a közös tudatalatti rétegben csupa szeretet lenne, akkor képtelenek lennének manipulálni. De tudd, hogy a legmélyebb, legsötétebb illúzióban is van egy társad, aki megvéd és vigyáz Rád. Pillanatról pillanatra tudatosítsd ezt magadban, föleg akkor, amikor úgy érzed, hogy sötét erők vesznek körbe: "csakazértis a szeretetet választom!"
 
Nem kell várni a dimenzióváltásra, mert egyáltalán nem azt jelenti, hogy mindenki fölfelé fog emelkedni, kezdd el minél hamarabb a változást önmagaddal, mert a dimenzióváltás csupán azt teszi, hogy felerősíti azt a rezgést, amiben éppen vagy. Ha a félelem, féltékenység, gyűlölködés, a kritizálás, megítélés, pletykálkodás, stb. rezgésében vagy, akkor az fog megerősödni. Gyomláld ki ezeket a tüskéket energiarendszeredből és légy jelen, és rendületlenül kérdezd magadtól: ez az a rezgés, állapot, amiben szeretnék élni, létezni?

Tenni kell, azért hogy fölfelé emelkedjünk, ki ebből a ragacsos állapotból, és a mostani energiák ezt lehetővé teszik, segítenek. Ezt kell megérteni.

Amikor a két dimenzió elválik, már nem lesz segítség, azok, akik maradnak a félelem rezgésében, az ítélkezés, és más alacsony energetikai állapotban, már nem lesz úgynevezett "tompító" hatása az energiának. Azok az entitások, akik segítik emelkedésünket, azért tudnak közeledni hozzánk, mert vannak olyan Fénymunkások, akik magas rezgésszinten működnek, és rajtuk keresztül tudnak kommunikálni, üzenetet küldeni, a Fényt áramoltatni… Amikor a Fénymunkások már „elmennek”, az Új Földre felemelkednek, egy másik tudatállapotba, dimenzióba -ha úgy tetszik-, az itt maradóknak már nem lesz fényforrásuk, úgymond "kiből táplálkozniuk", a legmélyebb sötétség borul a Földre.
 
Amikor a fénytest kezd aktiválódni a csecsemőmirigy tájékán, a fénycsakra épül fel először az új energiában, ez a leggyorsabban aktiváló terület, éppen ezért sokan panaszkodnak szívtájéki nyomásra, mellkasi panaszokra, vagy szívritmuszavarokra. Ez azért van, mert ezen a területen kezd kialakulni a fénytest, és ez az új hullám, arra késztet, hogy nyissuk meg szívünket, ez lehetővé teszi, hogy a fény sugárzójává váljunk. Amikor a fénycsakra aktív, egy pulzáló érzést érzel a csecsemőmirigy környékén.

Terjesszük ki szeretetünket abban az élettérben, ahol éppen vagyunk, hozzunk létre egy szeretet-szigetet magunk körül, gondoskodjunk, hogy szeretteink, barátaink, azok, akik közel állnak hozzánk, ezen a szigeten legyenek, mert nincs olyan hatalom, ami ezt a szeretet-falat áttörné!! Ha megvan az Erő, akkor tegyük ezt az egész emberiséggel! Tudni kell, hogy azok az entitások, akik nem szeretnék a változást, a káosz, a zűrzavar és a félelem energiáival táplálkoznak, és érdekük az emberiséget ebben a félelem rezgésben tartani. Ha rémhírek vesznek körül, egy pillanatig se engedj a félelemnek, küldj szeretetet fénycsakrádból arra a hírre, arra a helyzetre, eseményre (akár a tv-ben, újságban látod, olvasod!) azzal, már nagyon sokat segítesz...Légy tudatában annak, hogy mi is történik körülötted.
 
A Fénymunkásoknak az a dolguk, hogy szórják a fényüket, és ott legyenek a higgadtságukkal, kimértségükkel, hogy meg tudják nyugtatni a közelükben lévőket, ha kell, vagy felrázzák az álomból a mély alvókat.

Ezért azokhoz a Fénymunkásokhoz szólok, akik egy jó ideje dolgoznak önmagukon: elérkezett az a momentum, itt az idő, amikor tesztelni kell Erőtöket, helyt kell állni, megtalálni a módját, hogyan kell embertársainkhoz szólni, segíteni, emelni, főleg ott, ahol a fény még nehezen hatol át a sűrű sötétségben, mert egy kicsi mécsessel is lehet haladni a legnagyobb sötétségben is !!!

Tudom, hogy lehetséges, még ott is, ahol lehetetlennek látszik. Egy kedves Fénymunkástól hallottam a következőt, (a mostanában oly divatos „anyós-meny” konfliktust leginkább megoldandónak mutatkozó feladat!), egy olyan helyzetben, ahol már-már kilátástalannak bizonyult a feladata anyósával. Amikor megkérdeztem, hogyan oldotta meg feladatát, azt válaszolta: „először felépítettem, azután tudtam mondani”! Fantasztikusan közelített a megoldandó feladathoz, tudta, hogy ez az ő dolga, és meg kell valahogyan oldani. Ma már nem „ellenségek”, rájött arra, hogy az egyik részét nem akarja elfogadni, amint elfogadta, a másik abban a pillanatban reagált az elfogadásra, a szeretetre!
 
Onnan tudod lemérni Erődet, hogy miképpen közelítesz egy olyan embertársadhoz, aki agresszív, aki mogorva, elutasító. Ha kivált belőled érzelmeket, próbálj felülemelkedni, ha Fénymunkás vagy, akkor Neked kell emelned a társadat a Fényben, és nem fordítva! Ne engedd, hogy ő befolyásoljon a lehúzó energiával, hiszen a Te dolgod őt befolyásolni, emelni. És ne is próbáld elkerülni, talán itt van a legnagyobb tévedés és önámítás, amikor is elkerülünk olyan helyzeteket, mondván, hogy nem rezonálunk velük:-), már túl vagyunk ezen :-), ismerős, ugye? Ha Fénymunkás vagy, akkor nincs olyan helyzet, amivel nem rezonálsz!! Tudd, hogy amikor hasonló helyzettel találkozol, próbára vagy téve: képes vagy-e az Erővel bánni, amit Rád bíztak? Amint kiderül, hogy igen, egy óriási ajándékban részesülsz, kegyelmet nyersz, amint a fényedet kiterjeszted!

Maradj pártatlan, semleges, amikor csak lehetséges, szabadítsd meg gondolataidat a társadalmi elvárásoktól.
 
Figyeld magad, mennyire vagy képes ilyen tudati állapotban működni, amint észreveszed, hogy kiestél ebből a kegyelmi állapotból, igyekezz minél hamarabb visszanyerni egyensúlyodat!

Állítsd egyensúlyba férfi és női energiáidat. Így képes leszel megtalálni a középpontodat. Bár az Új Földön a női energia erősebb, ez nem azt jelenti, hogy a nők "egyenrangúságra" törekednének, hiszen ez máris férfienergiát eredményezne - sokkal inkább a bölcsesség kap nagyobb teret.
 
Ébredj rá, hogy minden, ami eddig az életedben történt, a fejlődésedet szolgálta, azért vagy itt, azért választottad a fizikai testben való leszületésedet. Ez egy csodálatos kirándulás, és bármilyen kalandos is, élvezd, hozd ki belőle a legjobbat :-)

Bocsáss meg magadnak, így másoknak is képes leszel megbocsátani, mert az isteni valóságban nincs bűn, és nincs bűntudat sem.

Bízz az Isteni vezetésben, de tudnod kell, hogy először is bíznod kell magadban, mielőtt másban vagy a spirituális világban megbízol, és kérj segítséget, mert egyedül sokkal nehezebb haladni. Ebben a felgyorsult világban egy kis segítséggel sokkal gyorsabban emelkedsz. Csatlakozz kisebb csoportokhoz, és ha lehet, kerüld a "tömeges" spirituális csoportulásokat. Ezért légy hajlandó áldozni időt, pénzt vagy bármit, ami segíti a tudattágítást!!

Ha kevésnek érzed magad, porszemnek, vagy túl nagynak, dudorodik a melled az önbizalomtól és attól, hogy többre tartod magad embertársaidnál, hiszen Te spirituálisabb vagy, mint a környezetedben élők, ajánlok egy megvilágosodás tesztet a figyelmedbe:
Megvilágosodás kvíz

Itt tesztelheted magad, mennyire vagy képes gondolkodni az ÉN szempontjából, mennyire vagy megvilágosodott.
 
Hárítsd el az érzéseid, melyek az egóból fakadnak, azt a közönséges szeretet érzést, ami a harmadik csakrából, a solar plexusból ered, és maradj közömbös irántuk, érezd meg a különbséget a szív és a napfonatból áradó szeretet között. Teremts békét környezetedben - ez fontos feladat egy Fénymunkásnak, és talán elsődleges feladat is.

Már nincs idő önmagatokkal foglalkozni, bizonygatni, hogy „tényleg létezik egy másik világ”, ahogyan sokatok ebben a fázisban leragadt. Most cselekedni kell! Cselekedni mindenkinek, ott ahol van! Nem kell keresni, nem kell messzire elutazni, mindenkinek ott kell helytállni, ahol éppen most tartózkodik: egy családban, egy munkaközösségben, a baráti körben, stb., mert nem véletlenül tartózkodunk ott. Persze azt is tudom, hogy a Fénymunkás inkább azzal rezonál, aki érti a szavát :-) . Arra kérek minden Fénymunkást, tegye fel magának a kérdést: miért csak a fényoldalammal szeretek foglalkozni? miért nincs hajlandóságom a sötét oldalamat elfogadni, egyensúlyba hozni?

Legyünk tudatában, hogy már választottunk akkor, amikor ide érkeztünk, és azt választottuk, hogy élharcosok leszünk. Ez nem mindig hálás feladat, de akkor, ott, tudtuk miért ezt választjuk!

Figyeljünk az életünkben szinkronisztikusan megjelenő emberekre!
 
Tudnunk kell, hogy az Új Földön már nem tartható fenn az ítélkezés, a félelem, a gyűlölet, az intrika, a pletyka, a kishitűség mintái. Az Új Földön egyetlen egy nyelven lehet beszélni, és ez a Krisztus Tudat, a Szeretet nyelve. Ezt kötelező megtanulni.

Tudjuk, hogy az érzelmeink határozzák meg DNS-ünk molekuláit, ha felébresztjük a szunnyadó kódokat, automatikusan a szeretet nyelvén beszélünk :-). Amennyiben nem beszéljük e nyelvet, kiesünk a középpontunkból, amint képesek vagyunk az eseményeket a szívünkkel szemlélni, visszakerülünk az egységbe, hiszen a szívünkben nincs polaritás, ezért nélkülözhetetlen ide felemelkedni. Ezért fontos szinkronizálni a szívünket az Új Föld rezonanciájához.

Lelki erőt kap minden Fénymunkás, bölcsességet, hogy sikeresen segítse mindazokat, akik útjába kerülnek. Minden lélek annyi lehetőséget kap, amennyi szükségeltetik a lelki fejlődéséhez, és mindenki ilyen vagy olyan módon tanítója, felemelője embertársának. Mindannyian valahol tanítók és tanítványok vagyunk egyaránt, és mindent, amit tudnunk kell, megtalálunk önmagunkban, vagy a visszatükröződésünkben. Te vagy a tanító, gyógyító és a vezető is :-), azért vagy itt, mert szinte kötelességed az új információkat, a szeretetet lehozni a finom szintekről a fizikai szintre. Nektek "bejárásotok" van ezekben a dimenziókban, már behangoltátok tudatotokat meditációval, vagy egyéb tudattágító technikák segítségével, képesek vagytok egyik dimenzióból a másikba belépni, majd vissza. Mivel nem abban a dimenzióban születtünk, nem vagyunk képesek ott maradni, de képesek vagyunk belekerülni, utazni időn és téren keresztül, képesek vagyunk megtapasztalni nagyságunkat.
 
Te, aki olvasod ezt az információt, egy Fénymunkás vagy, és feladatod van.
Arra kérlek, fordítsd figyelmed az erősségeidre, arra az Erőre, amelyet magadban hordozol, ismerd ezt fel, és teljesítsd be a feladatodat, amiért ide jöttél! "Teremtő" vagy, akár tudsz róla, akár nem, a Fény nem rajtad kívül van, hanem Benned, légy ennek tudatában, és sugározd Fényedet mindenre és mindenkire!

Orint idézem:

"Nem azért vagy a Földön, mert túl „kevés” vagy, hogy a magasabb dimenziókban élj. Felsőbb Éned elküldte egy részét – téged – ebbe a dimenzióba, hogy még többet tanuljon saját tudatosságáról, a formák és az anyag világában kifejezve önmagát. Bízz benne, hogy azért vagy most itt, mert ez a legjobb hely számodra, és ez kínálja a legtöbb fejlődési lehetőséget. Ahogy nősz és kiterjedsz, Felsőbb Éned is nő és kiterjed. Szeresd magadban az emberit ugyanúgy, mint az istenit. Amit napi életedben tapasztalsz – a kihívások, az érzelmek, a kapcsolatok – éppen az a dolog, amit megtanulni jöttél.
Gondolataid és érzelmeid – mindaz, ami emberi benned – gazdag és csodálatos növekedési lehetőséget kínál, és a fény forrásává válhatsz mások számára."
 

A 2012-es év lehetőséget nyújt, hogy megtapasztaljuk multidimenzionalitásunkat, csupán élni kell ezzel a lehetőséggel. Lehetőséget kapunk olyan magaslatokba emelkedni, ahol a Mennyek országát tapasztalhatjuk meg még a fizikai testünkben. Hagynunk kell a szívünkben lakozó Fényt ragyogni, hogy körülöttünk minden és mindenkinek lehetősége legyen megtapasztalni a békét és a könnyedséget.

Érezd az Isteni Szeretetet, hiszen Te magad vagy az!

Kívánom, hogy minden kedves Embertársam, minden kedves Útkereső a feltétel nélküli szeretet és az Univerzum végtelen áldását élje meg a 2012-es évben.
Így legyen Most!

A szeretet és béke legyen Veled.

Namaste.

Adyola
 

 www.sites.google.com

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 13
Összes: 3123907
Hónap: 15282
Nap: 586