Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Tervezni a változás háborgó óceánjának közepén

 Utóbbi napokban buzgó munkakeresésben voltam, meg vagyok is és majd meglátjuk, hogy mivel áldanak az Égiek, minden esetre már kinéztem egy jó kis helyet a híd alatt...á nem annyira azért nem rossz a helyzet.

Nem is tudom, hogy mennyire loholjam bele magamat egy munkától függő helyzetbe, jövőm tervezgetésébe, amikor rettenetesek a kilátások, gondolok itt a Globális Elit tervére, amit nekünk szánnak. Az biztos, hogy egyre szörnyűbb lesz legalábbis addig, amíg ŐK irányítják a világot. Mivel lenne érdemes foglalkozni -teszem fel e költői kérdést. Sokk cikket olvasok azzal kapcsolatban, hogy mit és hogyan tegyen az egyén az elkövetkezendő, egyenlőre szörnyű jövőre felkészülve. Voltak ilyen ötletek, hogy vásároljunk földet; tanuljunk növénytermesztést, akarom mondani zöldségeket termeszteni, meg tartalékoljunk be élelmiszereket és készüljünk fel arra is ha esetleg nincs áram, meg bezár a TESCO, SPAR, meg a Lidil vagy mi.

Hát a földvásárlás alapból kilőve, és mivel kertes panelházban lakom, tárolni sincs hely, így hát marad a minimális készültség. Tudom hol vannak élelmiszerboltok --az imént felsoroltak-- és ha be áll a krach, akkor megyek és részt veszek a szabadrablásban, amelyet a filmekből ismert módon alkalmaznék, elkerülve a harapásokat. Majd gyors leszek...szerintem időben kell ott lenni.

Tavaly előtt már megvettem a SAS túlélő kézikönyvet, nekem az elég ennél több nem is kell. Abban minden benne van és ha azokat betartod, akkor nem lesz semmi baj -feltéve ha az Égiek is úgy akarják. A legfontosabb az én helyzetemben a víz. Igen ez még nincs megoldva....

Az én "világvégés" hangulatom, ami sok embert felvidított (magyarán megmosolygott) igen régen rajtam van minden külső behatástól függetlenül...valami történni fog és tudod miért? Mert történnie kell! Gondoltad volna? Emlékszem, amikor még semmit sem tudtam a 2012 témáról még a dátumról sem, már akkor hasonló gondolatok forogtak bennem mint a 2012 üzenete takar....nem a világvége hanem az, hogy valami nagy változás fog következni az emberiség életében és most, hogy közeledik az ominózus év, megnéztem, hogy mit jelent ez számmisztika szempontból.

Nekem az a véleményem, hogy legbelül mindenki tudja, vagy majd tudni fogja, hogy mit kell tennie, -erőlködés nélkül. Mindenkinek meg van a kijelölt útja, amin végig kell haladnia. Szóval nem kell aggódni...a lényeg , hogy a felkínálkozó lehetőségeket soha ne szalasszuk el, mert később bánni fogjuk. Hallgassunk az isteni belső hangra, ami mindenkinek megsúgja, hogy mit tegyen, csak ki kell venni a füldugót. Mindenki értesül, arról, hogy mit tegyen.Egyedül a vágyaink és a döntéseink súlya a milyenk.

Van egy számmisztikus ismerősöm és ő azt mondta, hogy akkor minden megfog változni, ami megváltozhat...Na mondom erre kíváncsi leszek anyukám. A neten meg ezt találtam:

Tényleg lesznek változások? Valóra válnak a jóslatok?

2012 valójában egy szimbolikus dátum, ha összeadjuk a számait (2+0+1+2), akkor az 5-ös számot kapjuk a régi számmisztikai módszerek szerint. Az 5-ös a változás és az életből megszerezhető tapasztalások, a tanulás és a tanítás száma. Hatására sokszor felborulnak az előre eltervezett történések, a jól bejáratott módszerek csődöt mondanak, hogy helyet teremtsenek az újnak.

2010 óta új számítási módszerre van szükség, ha ennek megfelelően számolunk, akkor kétféle számot is kapunk.

 A 14-es (20 és 12 --ből álló számok  12+2) és a 23-as (20+3) szám az 5-ös szám magasabb oktávjai, olyanok, mintha egy hangszeren ugyanazt a hangot egy magasabb hangfekvésben játszanád le. A jelentésük nagyon hasonló, csak mindegyik egy fejlődési lépcsőfokkal feljebb helyezkedik el, mint az előző.

A 14-es szám olyan értelemben képviseli a változást, hogy magadat egy alacsonyabb minőségből, egy alacsonyabb tudatosságról egy magasabb tudatosságra emelheted. Tehát 2012 a számok szerint is a felemelkedés éve lesz.


A 23-as szám egy teljesen új és ismeretlen dimenzió az emberiség számára.
Ez a szám kilép a Tarot eddigi 22-es rendszeréből egy egyel fölé emelkedik. Ez azt jelenti, hogy 2012-ben megnyílik egy olyan kapu az emberiség számára, ami eddig zárva volt. A 23-as szám azt jelenti, hogy egy teljesen új világ, egy teljesen új emberiség felépítése kezdődik el energetikailag a következő évben.

 Milyen változásokat hoz 2012?

Itt jön képbe az egyéni felelősségünk. Nem csak, mint az emberiség tagja, hanem mint egyén is hatalmas a felelősséged ebben a folyamatban. Az emberiség egy teljesen új életszakaszba lép át. Ebben a folyamatban Krisztus 2000 évvel ezelőtti eljövetele és a megváltás folyamata csak az első lépés volt.

Az emberiség csak most fog átlépni azon a kapun, amit Krisztus 2000 évvel ezelőtt megnyitott.
Ehhez az átlépéshez azonban komoly felkészülésre van szükség. Egy olyan ponthoz érkezett a fejlődési folyamat, amikor meg kell hoznod egy nagyon komoly döntést.
A 2012 által képviselt felemelkedés semmi esetre sem lesz automatikus

2012 nem azt jelenti, hogy eldobhatsz mindent és jön a Manna, többé nem kell tenned semmit csak élvezni a gyümölcsét a változásnak . Éppen ellenkezőleg, neked magadnak kell lenned a változásnak. A változást csak Te indíthatod el a saját életedben, egy döntéssel, hogy átlépsz a kapun és csatlakozol azokhoz a Fénymunkásokhoz, akik évek óta azon fáradoznak, hogy segítsék a Föld átmenetét ebben a dimenzióugrásban.

Aztán van egy vallástörténész ismerősöm is, aki a csapatával kikutatták a 2012 dolgot és  azt találták, hogy minden ismert naptár...fú hát ott sorolta nekem az ősi naptárakat Európaiakat is és arra jutottak, hogy mindegyiket ha maira lefordítják 2012-ben megszakad...puf. És miért nem vezették tovább? Valószínű, hogy azért nem amire a fenti számmisztikai elemzés is kitért, hogy tőlünk függ. Útkereszteződésnél állunk és innentől az lesz, amit az emberiség választ. Elég képlékeny, szóval ez azt jelenti, hogy vagy Új Világrend magyarán káosz lesz, vagy pedig Aranykor.

2012 nem a világvég hanem egy új valaminek a kezdete, és ezt a különféle mennyei üzenetek is egybehangzóan alátámasztják. Igen szoktam olvasgatni a korunk prófétáink üzeneteit. Gyakorlatilag azt mondják, hogy isten megrostálja az emberiséget a bűnei miatt és Krisna-híveként én is azt mondom, hogy megérett az emberiség egy isteni közbeavatkozásra. Prabhupada az alapító sokszor utalt erre és készítette fel a tanítványait, hogy legyenek felkészülve, mert ez a civilizáció halott civilizáció, az Úr bármikor megelégelheti. Ezekről írtam az első bejegyzéseimben.

Nagyon érdekes tapasztalásom van a számmisztikával kapcsolatban: az idei év a 4 szám jegyében zajlott, ami Uránusz tulajdonságú, vagyis lázongásokban , kitörésekben, robbanásikban rendesen volt részünk és nem tévedtem az év elején, amikor az elkövetkezendő forrongásokra hívtam fel a figyelmet. Tehát működik és van egy olyan érzésem, hogy működni fog jövőre is.

A sárkány 2012 kínai horoszkóp szerint az idei erőtlen fellángolásokhoz tűz is társul, hogy ez hogyan fog kinézni....majd meglátjuk.

http://aranykor.freeblog.hu

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 7
Összes: 3122624
Hónap: 15716
Nap: 441