Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


MIRA előzetese 2012-ről

MIRA ELŐZETESE 2012-RŐL      
Írta: Valeria/Mira   
2011. december 28. szerda, 23:05

 

 

MIRA ELŐZETESE 2012-RŐL

 

Valerie Donner

 

Én Vagyok Mira, Üdvözöllek bennetek!!!!

 

Örömmel a szívemben, megbecsüléssel felétek, ma én szólok hozzátok.

 

Rendkívül figyelemre méltó, az a fejlődés, amelyen a Föld és Ti valamennyien haladtok. Ti valójában a Fénymunkások egy csodálatos csoportja vagytok és a Földdel való közös munkátokkal még könnyebbé teszitek a mi munkánkat is. Kiegészítetek ebben bennünket és úgy viszont, mi kiegészítünk benneteket. Sokan közületek a Plejádokról vagytok itt, és ezért is mutatkozunk meg értetek, olyan hathatósan az egeteken. Várjuk telepatikus üzeneteiteket, várjuk, hogy hívjatok bennünk mert, ahogy halljuk üzeneteiteket, azok örömmel tölt el bennünket. Bármit, amit együtt teszünk, akkor az együttérzés állapotában vagyunk és így szeretettel várjuk mások üzeneteit is.

 

Jelenleg, most, nagyon sok történés zajlik most a bolygótokon. Kiigazító energiaminták kerülnek mostanában hozzátok, mivel a Föld bizonytalan ebben az időszakban. Amikor ingerültek, vagy „lekapcsolt” állapotban vagytok, akkor ez továbbítódik a Földbe, és ezt még jobban fogjátok majd megérezni 2012-ben. Ez egy hatalmas fizikai kihívást jelent majd számotokra. Lesz egynéhány felfordulás a világotokban mindenhol, de ez része a régi és az új szétválasztásának. A magasabb rezgésű frekvenciák, fénnyel telt testeket igényelnek, és ez igaz a Földre is ugyanúgy a ti fizikai testetekre is.

 

A társadalmak nyugtalansága hatással van a Földre, hiszen a Föld megérzi azokat. Ezek az átalakító energiák már hosszú idő óta felszínre kerültek és ezeket már valamennyire megismerhettétek és hullámzó hatással voltak rátok, de az már nem megengedhető többé, hogy politikai befolyással legyenek rátok nézve. Az emberek fel fogják emelni a hangjukat, csökkenti, fogják önös érdeküket és a forrásaik megteremtésére fogják irányítani ezeket az energiákat. Senki sem hagyhatja már figyelmén kívül ezeket.

 

A konfliktusok száma nőni fognak. Az egyenlőtlenségek kiegyensúlyozásának része ez, hiszen a kiegyensúlyozatlanság oly sokáig létezett valóságotokban. Most energetikailag egy alkalmazkodó időszakba kerülnek a Fénymunkások és ez számukra azt jelzi, hogy úgy tudják, tovább tudják folytatni munkájukat ezekkel az energiákkal, hogy ki tudják már egyensúlyozni az energiákat a Föld középpontja és a lakossága felé, egyensúlyt teremtve.

 

Új technológia eljárások bevezetésével fáradozunk, több féle módon is örömmel adjuk át majd rendelkezésetekre, mert ezekkel képesek lesztek megtisztítani a környezeteteket és könnyebbé tenni mindennapi életeteket. Ezek szükségesek lesznek a hétköznapi kommunikációtokban, a gyógyítási munkátokban és így tovább, és felváltják majd azokat, amelyek már elavultak, vagy olyanokat is amelyek már nem működnek.  Ezek az új rendszerek már úton vannak.

 

Derűlátóak vagyunk abban, hogy ezek után együtt új tevékenységekbe kezdhetünk veletek. Előre örülünk, hogy az egymás közti barátságunk elterjedésével a Föld egy még magasabb tudatosságba mozoghat majd át.

 

Mira vagyok szeretetemmel a Plejádokból.

 

Befejezésül:

A Fénymunkások jól haladnak a fejlődésükben, még azonban sok a teendőjük, de ehhez megkapnak minden támogatást, hogy be tudják teljesíteni küldetésüket. Sokan már ezen az úton haladnak évek óta. Néhányan munkahelyet is változtattak. Együttérzéssel, szeretettel, hálával, bátorsággal, intuícióval, intelligenciával, elkötelezettséggel, biztonsággal, hittel, vezettetéssel, jó tanáccsal, kiterjedéssel és fénnyel telt rezgéssel el fogják érni céljukat.

 

Valerie Donner: Ghandi szellemiségű ima

 

A Békességem kínálom föl néktek

Barátsággal felétek

A Szeretetem kínálom

Látva gyönyörűségetek

Meghallom kívánságotokat

És érzem érzéseiteket

A Bölcsességem, mi sajátom

A Magasabb Forrásból való

Megbecsülöm azt, hogy ez a forrás bennetek van

Akkor már most tehetünk együtt a mindenért

 

***

Kívánom, hogy legyen, egy nagyon áldott, virágzó, egészséges, boldog, termékeny, dicső, átalakító, fényében ragyogó 2012.

 

Valerie, Szeretettel

 

Közreadja: www.foldicsillagok.hu

 

A Message from Mother Mira from the Pleiadian High Council

Channeler:  Valerie Donner

December 27, 2011

©2011 The Ground Crew

www.thegroundcrew.com

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 6
Összes: 3067180
Hónap: 15523
Nap: 630