Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Mira üzenete a Plejádi Nagytanácstól

Mira üzenete a Plejádi Nagytanácsból
Írta: Valerie Donner/Mira   
2011. október 19. szerda, 08:33

Mira üzenete a Plejádi Nagytanácsból

„Egy olyan folyamat bontakozik ki előttetek, amely olyankor történik meg, amikor egy bolygó megteszi a Felemelkedését.”

 

Szeptember 14, 2011, Valerie Donner

Közreadja: www.foldicsillagok.hu

Üdvözöllek bennetek, Mira vagyok, én szólok most hozzátok a Plejádi Nagytanácstól.

Azért vagyunk itt, hogy folyamatosan ellássunk bennetek megnyugtató útmutatással, támogatással és a Földet is, ezekben az időkben. Hívásotokra mindig itt vagyunk. Ezekben a napokban, jól hallhatók voltak ezek a hívások.

 

Nagyon is tisztában vagyunk azzal, hogy mi folyik az életetekben. Egy olyan folyamat bontakozik ki előttetek, amely olyankor történik meg, amikor egy bolygó megteszi a Felemelkedését. Az idővonal spirális emelkedésbe kezd, és különválaszt bennetek attól az úttól, történelmi feljegyzésektől, amelyben eddig léteztetek, és kitöröl majd minden eddigi tapasztalatot, tájékozódási pontot. Ez a kibontakozás azért lett lehetséges, mert amit eddig ismeretetek és megszokott volt, azok az eltévedésetek útjelzői voltak. Még ha néhány dolgot, olyannak fogtok látni, mint eddig, réginek értékelitek, de ez nem olyan lesz valójában.  Rezgések mások lesznek és így ti is mások lesztek. A frekvenciák és a rezgések emelkedése mind része a változások folyamatának. Meg kell növekednie a fény rezgésének annak az érdekében, hogy a Fény minél nagyobb kiterjedése érjen el hozzátok- Ez egy átalakítás, amely szükségszerűen átformál, felülír mindent. Ezért is van az, hogy olyan furcsán érzitek magatokat és látjátok másokat is, akik körülöttetek vannak. Az új energiákkal szemben azonban nagy az ellenállás. Javasoljuk, lélegezzétek be és találjátok meg bennük az örömöt, a szépséget, a kegyelmet, ebben az új érzésben.

 

Mint FénytTevők ti vagytok a legérzékenyebb és legfogékonyabb lények a bolygón. A Föld újjáépül ebben a változásban, és bőven kap ebből az új fényenergiából. A Földet a változása a fejlődésébe segíti, és abba, hogy igazodni tudjon, a tudatossága változása megtörténjen az új frekvenciákkal. És ez egy hatalmas felébredést jelent.

 

A Föld egy nagyon különleges bolygó, és ez teszi olyan bonyolulttá a felemelkedési folyamatot. A tudatossági szintek nagyon is különböznek, vallásos, kulturális és életmód tekintetében. Számos ember már erőteljesen kapcsolódik a Földhöz, míg mások elkülönülnek tőle. Mi azt állítjuk, hogy amikor túl lesztek ezeken a változásokat hozó átalakító energiákon, akkor egy új tiszteletteljesebb és mélyebb kapcsolat fog kialakulni Földanyátokkal.

 

Fénycsaládotok el nem mondható szeretettel és csodálattal van irántatok, és azokra is igaz, akik a Fényért dolgoznak. Ízlelgetjük ezt az időt, amikor egyre nagyobb tisztelettel vagytok egymás iránt. Nagyon várjuk már, amikor egyesülhetünk földi családunkkal, és akkor kicserélhetjük egymással tapasztalatainkat, és sokkal többet fogunk tudni, ismerni egymásról.

 

Sok mindent fogunk tanulni tőletek, ti pedig tőlünk. Megismerve egymást egy új tanulási időszakot fog hozni. És mi már itt vagyunk köztetek a Földön, és nem csak mi, hanem más csillagrendszerek képviselői is, akik szerepet vállaltak ma a teljes felemelkedési folyamatotokban, amelybe most belekerültetek. Ismertebbé tesszük jelenlétünket az egeteken, és ez egyre nyilvánvalóbb lesz, annyira hogy még a médiátok is be fog róla számolni. Már csak egy kevés idő kérdése, hogy kiderüljön az igazság jelenlétünkről. Legyetek felkészülve ezekre a meglepetésekre. Folytassátok utazásotokat és maradjatok szilárdan az utatokon.

Legyetek Fényben és Szeretetben az utatokon és tegyetek meg mindent, amit még tennetek kell ahhoz, hogy a mi közös utazásunk is folytatódhasson.

 

Én Vagyok Mira a Plejádi Nagytanácsból.

 

Szeretlek Bennetek!!!

 

http://thegroundcrew.com/channeled_messages.htm

 


 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 14
Összes: 3092227
Hónap: 14825
Nap: 512