Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Művészet a társadalmi fejlődésért

2012. május 09.
© Piercarla Garusi [Minden jog fenntartva!]
Art for Social Evolution
www.piercarla-paintings.co.uk

_wsb_300x224_piercarla_garusi_love.jpgA történelem egy döntő korában élünk, és hiszem, hogy a világnak szüksége van a Művészetre, jobban, mint valaha. Nem csupán elcsendesítésére, vagy támogatására, hanem fejlődésének társ-teremtésére is.

Mi a helyzet, ha lehetséges lenne segíteni a világot átváltoztatni egy pozitívabb valóságba a Művészet segítségével?

Úgy gondolom, hogy számos módon segíthet a Művészet előidézni egy pozitív változást, például leleplezni azt, ami nem működik, vagy segíteni a szenvedés, vagy fájdalom gyógyítását, azonban az a változás, melyről én beszélek, az a kifinomult energiák szintjén van. Itt van a jelenlegi megértésem.

Sok beszélgetés létezik az Egységről és a Tudatosságról. Mi mind összekapcsoltak vagyunk, az Egység mindig megtörténik. A tudatosság az, hogy kik vagyunk, az igazi azonosságunk. Valóságunk a tudatunk által teremtetett. Természeti állapotunk a jól-lét, gazdagság és öröm állapota lenne. A gond az, amit tartogatunk, főleg tudat alatt, sok dolog, mely negatív, és nem mi vagyunk – hiedelmek, érzelmek, érzések, nézőpontok, ítéletek, következtetések. Szükséges ezt elengedni, hogy újra egyesüljünk igaz természetünkkel. Amikor magunkat gyógyítjuk, amikor elengedünk mindent, ami nem mi vagyunk, minden békében és összhangban áramlik. Amikor eléggé megemeljük rezgésünket, hatást gyakorlunk valóságunkra körülöttünk, még akkor is, ha nem vagyunk ennek tudatában.

Tehát, a kérdés az, hogy a Művészet segíthet-e az embereknek elengedni a negativitást, melyet tudatalattijukban őriznek, azért, hogy újra kapcsolatot létesítsenek nagyszerűségükkel [fennköltségükkel]? Úgy hiszem, igen. Azt gondolom, hogy az, ami ezt a helyén megőrzi, az az ellenállás, melyet talán a hiedelmek alkottak, melyet másoktól vettünk át, amely előidézi számunkra azt, hogy erőtlennek érezzük magunkat. Ha a Művészet segíthet az embereknek ellazulni és elengedni az ellenállást, a gyógyulás elkezdhet végbemenni. Úgy gondolom, van egy másik mód is, melyben a gyógyulás megtörténhet, és mely segíthet a rezgéseket megemelni, és ez az Energia Továbbítás a Felsőbb Szintekről. Festményeim lelkiek [spirituálisak] és én csupán egy eszköz vagyok, hogy megengedjem bárminek, melynek szükséges felszínre törni és lenni. A művészet szintén segíthet az embereknek másképpen gondolkodni, segíti őket tudatukat egy hathatósabb állapotba átváltoztatni, annak az állapotára, melyek valójában, és talán lehet, hogy senki sem mondta el ezt nekik. Mi a helyzet, ha bele tudnátok fogni ma annak a világnak a megteremtésébe, melyben szeretnétek élni?

Piercarla Garusi egy spirituális oktató és festő. Oktató munkájának nagy része jelenleg annak a módjára összpontosul, ahogyan egymást kezeljük, a Végtelen Létezés szemszögéből, melyek mindnyájan vagyunk. További információ megtalálható a www.pgcoaching.co.uk oldalon.
Spirituális festményei a „Művészet a Lélekből” a gyógyulás és a tudatosságban történő váltás céljából valók. A www.piercarla-paintings.co.uk oldalon további magyarázatot található, megtekinthetik őket, a kiállításokról és a gyógyító témákról információt találhatnak.Copyright © 2012 Piercarla Garusi. All Rights Reserved
www.piercarla-paintings.co.uk
www.pgcoaching.co.uk

Translated by / magyar nyelvű fordítás: Clarissa
Fényvilág Press
http://fenyvilag.blogspot.com/

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 6
Összes: 3123127
Hónap: 15369
Nap: 424