Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Mytre és Kepier 7. / Az időhöz való igazodás feloldása / 2012-12-01

Kedves Olvasók!

Gondoltam időszerű az idő témája…

Aki nem ismerné Mytre történetét, annak előtte elmondanám, hogy ez a sorozat Suzanne Lie közvetítésével Mytre életét meséli el, aki a Plejádi háborúkból menekült (akik ‘akkoriban’ olyan szinten álltak, mint ‘most’ mi) egy Arktúruszi anyahajóra. Fejlődését kísérhetjük a sorozatban, jelen részben egy Kepier nevezetű hibriddel (ember/arktúruszi) dolgoznak együtt a 4. dimenziós látogatókkal az anyahajó fedélzetén.

Mytre és Kepier 12/7. – 2012.12.01.

Suzanne Lie közvetítése

AZ IDŐHÖZ VALÓ IGAZODÁS FELOLDÁSA

ReleasingTime 

Kepier és én [Mytre] már régóta ugyanazokkal a 4D-látogatókkal dolgoztunk, amikor valami különleges dolog történt. Eljött az Arktúruszi [Mytre kísérője], hogy beszéljen a látogatókhoz. Minden ceremóniát és bevezetőt mellőzve a szokásos, szeretetteljes módon beszélt:

 „ A valóság, ahová ti az 5. dimenzióba felemelkedtetek, létezik. Ezért lehetetlen kudarcot vallanotok.

Mi Arktúrusziak nem látunk különbséget valóság és realitás között, amiről azt hiszitek (abban) léteztek. Ezért minden, amit tennetek kell: hogy az érzékeléseteket a többdimenziós ÉN-etek frekvenciájához igazítsátok, mely ezzel a felemelkedett valósággal rendelkezik. Egy olyan életciklusban vagytok, amiben azt hiszitek, hogy lépésenként haladva emelkedtek fel.

Azért jöttünk el a MOST-otokba, hogy tájékoztassunk benneteket, egyszerűen elegendő figyelmeteket a felemelkedett valóságra irányítani [változtatni], amiben már éltek. Nem a ti kihívásotok, hogy szembenézzetek a világ megváltoztatásával. A ti kihívásotok a saját hitetek megváltoztatása. A fizikai birodalomban való hosszú utazásotok megtanította számotokra, hogy a változás egy fokozódó, szekvenciális [részekre tagolt] folyamat. Azonban a felsőbb világokban való változás azonnal tapasztalható.

Mi, a galaktikus elődeitek is vállaltunk fizikai inkarnációkat. Ezért megértjük, hogy nem könnyű visszacsatlakozni az 5. dimenzióba. Azonban ezekre a „Földi időkre” nem akartunk földi testet ölteni, mivel tudtuk, hogy valódi kifejeződési „formánkban” jobban segítségetekre leszünk. De mindenképpen részt kívántunk venni Gaia felemelkedésében. Ezért galaktikus és/vagy Mennyei esszenciánkat a földi kifejeződési formátok magjába ültettük el.

A fizikai inkarnációink alkalmával mi is az „idő” fogságába kerültünk. Mi is megtapasztaltuk, milyen nehéz dolog elszakadni ettől az illúziótól. A titok nyitja, hogy a lépcsőzetes szakaszokra tagolt világotok felemelkedése helyett koncentráljatok arra, hogy megváltoztassátok gondolkodásmódotokat [elméteket] és meggyőződéseiteket.

Úgy látjuk az átgondolt Felemelkedési-Folymatotok lassan lehetővé teszi gondolkodásmódotok számára a „3D-idő-csapdájából” való kilépést és a valóság egy újfajta észleléséhez való igazodását. Arra kérünk MOST benneteket, hogy engedjétek el ezt a [idő]támaszt. A számtalan földi inkarnációtok során felvettétek azt a szokást, hogy úgy higgyétek, szükségetek van, hogy őrizkedjetek a félelemtől. Sajnos ez azt is jelenti, hogy nem valljátok be magatoknak az IGAZSÁGOT.

Hogy tudatotokat újra összekössétek felemelkedett ÉN-etekkel, azt hittétek, hogy le kell élnetek az „időt”, hogy „kiérdemeljétek” és/vagy „elérjétek”. Mi azt mondjuk MOST, hogy Ti már rászolgáltatok és elértétek azt, amit kerestek. Ezért nincs szükségetek további időt adni magatoknak, hogy elég jók legyetek a felemelkedéshez.

Hogy vallhatnátok valamiben kudarcot, amit már megtettetek? Nincs szükségetek egy 5. dimenzióba vezető létrára, amin lassanként, fokról-fokra emelkedhettek feljebb. Természetesen úgy is dönthettek, hogy megtartjátok ezt a 3. dimenziós gondolkodást, de ezzel a gondolkodással teremtett létra nem más, mint illúzió.

Ezért nem a realitás megváltoztatása a legnagyobb kihívásotok. A legnagyobb kihívásotok, a gondolkodásmódotok megváltoztatása! Hogy ezt megváltoztathassátok, rá kell lelnetek a „Idő csapdájából” kivezető útra. Mindegyik három- és négydimenziós realitásotok által kerültetek az Idő fogságába. Idő kellett, hogy felnőtté váljatok. Időbe tellett a tanulás, hogy tisztában legyetek azzal, amit tudnotok kell. És időbe tellett, hogy oda jussatok, ahová akartatok.

A háromdimenziós tér és idő összefonódott egymással. Ezért szükséges az idő, hogy a térben mozoghassatok. Ez az egyik oka annak, amiért szokássá vált a hitetek, hogy várnotok kell mindig valamire, mire az befejeződik [kiteljesedik]. Ez a szokás a hosszú várakozással töltött időkből fakad, mert megjósolták a „Felemelkedés idejét”.

Amiért ilyen hosszasan várakoztatok a személyes és a bolygószintű felemelkedésre, azt hihetitek, hogy a Felemelkedéshez idő szükséges, hogy megtörténhessen. És valóban, ha tudásotok lett volna arról, hogy bármikor azonnal felemelkedhettetek volna az 5. dimenziós ÉN-etekbe, az dühössé tett volna benneteket. Miért is vártatok annyit valamire, ami mindig is ott volt?

Ezért magyarázzuk most el nektek, hogy valójában mire is vártatok. Nem a Felemelkedésre vártatok, mert ez a valóság mindig is létezett. Azért várakoztatok, mert az Idő fogságában voltatok. Valójában mindannyian a jelenlegi energiamezőre vártatok, mely a képességeteket, hogy elhagyhassátok az idő csapdáját, jelentős mértékben elősegíti [megkönnyíti].

Amint tudatotok teljes mértékben befogadja [abszorbálja] és integrálja a testetekbe érkező Fény magas frekvenciáit, túlhaladja tudatotok az időben való hitet. Galaktikus szemszögünkből nézve a fénybeáramlása [infúziója] természetesen nem volt lassúnak tekinthető, sem nem volt részekre tagolt. Konstans és mindig jelenlévő [örök] volt.

Valójában úgy észleljük, hogy ez a magas frekvenciájú Fény, melyben realitásotok és tudatotok fürdik, a portál [kapu-átjáró], amiről már olyan gyakran beszéltünk.

Ez a Fény az időből kivezető Portál. Vizsgátok nem csupán abból áll, hogy belépjetek ezen a portálon és befogadjátok ezt a Fényt, hanem hogy megengedjétek ennek a rezgésszintű Fénynek, hogy újra kódolja tudatotokat.

A tudatotok ezen újra kódolása a múlt, a jelen és a jövő korlátaiból vezet ki a MOST-ba. Miközben tudatotok teljes mértékben meghaladja az idő korlátait, visszaszerzitek veletek született képességeteket, hogy egyszerre több mint egy valóságot észleljetek és kapcsolódjatok velük.

Más szavakkal, az időhöz kötött életeteket „Felemelkedésként” élhetitek és ezzel egy időben ÉN-etek egyik vagy több már felemelkedett kifejezésformájához is kapcsolódhattok. Felemelkedésetek tapasztalatait ÉN-etek más kifejeződéseivel megoszthatjátok, akik soha nem csökkentették rezgésszintjüket a polaritás világába.

Ezen a MOST-on belül, sok magasabb szintű kifejezési módotok/formátok van, akik magasabb rezgésű Fényüket rajtatok keresztül Gaianak átküldve támogatják Felemelkedéseteket. Más szavakkal, akkor is, ha csak egyszerűen nyugodtan és összpontosítottan végeztek egy mindennapos feladatot, a folyamatosan növekvő tudatotok gondoskodik egy nyitott portált fenntartva, hogy a magasabb szintű kifejezési formáitok rajtatok keresztül nagy Fényüket átadhassák Gaianak.

Nem szükséges semmit tennetek, hogy a Fény portáljai legyetek. Önmagában a tény, hogy emberi testben vagytok, összekapcsol benneteket Gaia-val. Mivel tudatotokat a többdimenziós ÉN-etek magasabb kifejezési formái felé tágítottátok ki, ezzel felkéritek Magasabb Kifejezési ’Formáitokat’, hogy benneteket és Gaia-t is támogassák.

Türelmesenek, ill. türelmetlennek látjuk a Felemelkedőket, akik az IDŐ-re várakoznak, amikor felemelkednek. Látjuk, amint mindannyian felkészítitek magatokat a jövőbeli eseményre. Mi azt mondjuk, a jövő nem létezik. A jövő egy időcsapda. Csak a MOST létezik. Csak frekvencia és rezonancia létezik.

Azonban a legközkedveltebb Felemelkedési forma választása a fokozatos és folyamatos váltás az ötdimenziós Új Földre. Megértjük, miért ez a legkedveltebb forma. A háromdimenziós időben számtalan inkarnáción keresztül voltatok „bezárva”. Amikor „meghaltatok”, akkor a négydimenziós idő foglyai voltatok. A negyedik dimenziós idő képlékenyebb, mint a 3. dimenziós idő, de az is szakaszokra tagolódott.

Hogy a veletek született 3D-félelmeteket egy idő nélküli ismeretlentől megvédjétek, kifejlesztettétek a hitet, hogy a Felemelkedéshez idő szükséges. Így lassan szoktathatjátok hozzá magatokat az új gondolkodásmódhoz. Mivel az történik, amit gondoltok, egy lassabban kibontakozó Felemelkedést teremtetek. De mivel a Felemelkedés az 5. dimenzióba és azon túl visz benneteket, ezért az idő korlátait is meghaladja, tehát a tulajdonképpeni Felemelkedés csak közvetlen lehet

Nem szeretnénk beavatkozni a Felemelkedési választásotokba. Valójában nagyon is csodáljuk és támogatjuk a logikus módotokat, ahogyan a Felemelkedést kezelitek. A lassú és szakaszos átmenet választása, amiről azt hiszitek: reális lenne egy másfajta életbe való átmenethez, amiről azt mondták nektek, hogy NEM reális, a tudatotokat félelemben tartja.

Ti hozzátok létre a Felemelkedéseteket. Az idő elhagyása lesz a legnagyobb mértékű igazodásotok. Ezért úgy döntötök, hogy még több „Időt” fordítotok a felemelkedésre, mert ez lehetőséget ad számotokra az „Idővel” kapcsolatos meggyőződéseitek megváltoztatására. Amint megváltoztatjátok hiteteket, azonnal felemelkedtek. Ezért hiszitek talán, hogy idő szükséges a Felemelkedéshez. De a Felemelkedés nem az időn keresztül zajlik.

A felemelkedés a többdimenziós ÉN-etek magasabb frekvenciájába való átváltozáson keresztül fut. Ez az eltolódás pillanatszerű lesz. De időt igényelhet, hogy feladjátok hiteteket az IDŐ-ről. A hitrendszeretek segítségével sokáig túléltetek vele. Számtalan inkarnáció keresztül kutattatok a realitásotokban fellelhető hit után, mely komfort [biztonság] érzést nyújthatott volna, de újra és újra csak ijesztő és veszélyes dolgoktól hemzsegő volt.

Kedves Felemelkedők, támogatunk benneteket, függetlenül attól, a Felemelkedés mely formáját választjátok. Itt vagyunk a MOST-otokon belül, hogy tájékoztassunk a képességetekről, hogy választhatjátok az azonnali Felemelkedést. Másrészt a Felemelkedés kapcsán hitrendszeretek megváltoztatása időt igényelhet.

Amint megszabadultok az elválasztás és a korlátok hitétől, amit az Idő képvisel, felemelkedésetek egy azonnali visszatérés lehet többdimenziós ÉN-etekhez. E [jelenlegi] helyett a többdimenziós ÉN-etek azon frekvenciáját választjátok, akivel együtt szeretnétek rezegni. Ez a választás azonnal kiterjed…, hogy ÉN-etek hány kifejezésmódjával fogtok egyszerre együtt rezegni?

Valóban választhatjátok, hogy a földi testetekkel való kapcsolatot megtartjátok, miközben tudatotok egy vagy több magasabb dimenziós ÉN-kifejezésmódotokra hangolódik. Választásotok némi időbe telhet, de Felemelkedésetek közvetlen történik meg.”

Ezzel az utolsó mondattal az Arktúruszi elvillant. Meglepődtem és boldog voltam, amint láttam, hogy egyes látogatók szintén elvillantak az Aktúruszival együtt. Ezután egyesek még erősebben sugároztak belülről és még jobban elszánták magukat, hogy elengedjék hitüket!

 

Csatornázta: Suzanne Lie

Magyar nyelvű fordítás: Scarlett

Forrás: http://suzanneliephd.blogspot.co.uk/2012/12/releasing-time-mytre-kepier-7-mothership.html

http://kristalyhang.wordpress.com

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 11
Összes: 3092281
Hónap: 14844
Nap: 539