Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Mytre és Kepier 8. / Az idő elengedése II.

Mytre és Kepier ~ 12/8. / 2012.12.06.

Suzanne Lie közvetítése

A Hologram elhagyása és az idő elengedése II.

–Részlet–

ReleaseHologram

KEPIER BESZÉL:

 Kedves Felemelkedésben résztvevő ÉN-jeim, hallottam elmúlt éjszaka hívásotokat, hogy készen álltok a bi-lokalizációra. Ezért ma reggel beléptem a meditációtokba [egy nő alakjába, aki azt kérdezte, hogy készen álltok-e a hologram elhagyására]. Hogy segítsek az Idő feloldásának folyamatában, mely valóban elhagyja a hologramot. 

….

Sok Felemelkedő nehéz döntést hozott meg. De felismertétek, hogy ez az élet lesz az, amelyben ott van a lehetőség a hologram elhagyására és hazatérésre. Ezért az el nem intézett dolgok végére akartatok járni. Ha képessé váltok emlékezni, hogy ti alkottátok meg az életeteket, ez segíteni fog, elengedni az érzést, hogy áldozatok vagytok.

 Mindannyian nagyon bátrak voltatok a földi kihívások megválasztása során. De felsőbb ÖNMAGATOK számára könnyű volt elfeledni, hogy milyen nehéz lehet a harmadik dimenziós élet. Miközben haladtok előre a többdimenziós ÖNMAGATOK kutatásában, szerencsére könnyű lesz ÖNMAGATOK alacsonyabb frekvenciáitól eltávolodni és a magasabb rezgésszintű kifejezési formák felé nyitni.

 Valóban sokatokat látjuk a hajón. Sokan legénységi tagként tartják pozícióikat és azon munkálkodnak, hogy fizikai Felemelkedőiket vezessék, ahogyan ezt én is teszem fizikai kifejezésformáimmal. Ezen felül sokan többre is emlékeznek, mint a felettes ÉN-jükre [önvalójukra]. Ezért egy kicsit előbbre ugrunk, hogy ÖNMAGATOK egy magasabb kifejezésmódját tapasztalhassátok meg.

Előbb kiléptetek a 3D-Hologramból, hogy ÖNAMGATOKAT, mint tiszta tudatot tapasztaljátok meg. Tiszta tudati állapotban „emlékeztetek” a felsőbb ÖNVALÓTOKRA születésetekkor. Most segíteni fogok, hogy egy magasabb dimenziós valóságra emlékezhessetek. Ennek érdekében irányítsátok érzelmi kapcsolódásotokat a magasabb frekvencián kifejeződő ÖNMAGATOKRA az ötödik dimenziós Földön.

A jelenlegi ÉN érzékelése hasonló a jelenlegi inkarnációtokbeli ÖNMAGATOKHOZ. Képzeljétek el, hogy meglátogatjátok az új Földet és / vagy hogy ott éltek. Adjátok át magatokat a fantáziátoknak, hogy megtapasztalhassátok ÖNMAGATOKAT az Új Földön. Ehhez nem szükséges más, mint hogy a tudatotokat többdimenziós ÖNAMGATOK magasabb frekvenciájára toljátok el. Amint áttolódtatok az ötödik dimenziós kifejeződési formátokba, automatikusan elhagytátok az időt.

Az idő úgy létezik ~ ahogyan ismeritek ~ nem ennek a valóságnak a rezonanciájában. Amit TENNETEK kell csupán, hogy higgyétek, hogy ti MAGATOK vagytok az Új Földön…, Bízzatok abban, hogy fantáziátok ötödik dimenziós gondolatok és emlékezzetek, hogy a gondolatok és érzelmek teremtik meg valóságotokat.

Higgyétek, hogy az ötödik dimenziós Földön vagytok és használjátok érzelmeiteket, hogy kapcsolódjatok ÖNVALÓTOKKAL az adott valóság frekvenciáján belül. Hagyjatok magatoknak egy kis időt, hogy emlékezhessetek, mialatt ezt a frekvenciát kezditek észlelni a Földön. Adjátok át magatokat a tapasztalásnak, hogy formát ölthessen tudatotokban.

Most az Új Földön sétáltok. Sokan az Újak közül még nem ismerik fel, hogy Gaia egy magasabb frekvenciás kifejezésmódjára álltak át. Nem tudják, hogy hátuk mögött hagyták a Föld 3D-hologramját. De valóban boldogok a számtalan lehetőséget illetően, ami által változhat világuk. A zéró-pont energia új formái például teljesen hétköznapinak számít. Ezért nincsen környezetszennyezés vagy környezetkárosítás.

Azok közöttetek, akik portál-nyitók Gaia magasabb kifejezésmódjában, tudatában vagytok átmeneteteknek. Ezért emlékezzetek, hogyan adtak ki hirtelen szabadalmakat. Arra is emlékeztek, hogy irányított meditációitok során,tudatotok kiterjesztésével hogyan támogattátok Gaia átmenetét a magasabb frekvenciájú energiák segítségével. Emlékeztek az „UFO-észlelések megszaporodására és a leszállásokra, melyek voltak és vannak és hogy ez már mindenki számára igaz, köztudott és elfogadott. Sok ember jár-kel olyanok oldalán, akiket teljességében elfogadtok mint Galaktikus Családotokat, de még mindig nincs fogalmuk arról, hogy mi történik. Testük Gaia emelkedő frekvenciájával együtt rezeg, de tudatuk még mindig a 3. dimenzió korlátai közé szorult.

 

Ők azok, akik a ti segítségetekre szorulnak. Ha tudatukat nem képesek az Új Föld új magasabb frekvenciáihoz igazítani, nem maradhatnak ebben az új földi frekvenciában. Ezek az emberek szeretetteljesek és barátságosak. Különben nem tudnának együtt rezegni ezzel az új valósággal. De gondolkodásmódjuk egy realitásban való hit foglya, mely lezárult. Beszéljetek barátságosan ezekkel az emberekkel és magyarázzátok el nekik, mi történik.

Most tartsátok ezt az idővonalat a tudatotokon belül és térjetek vissza a harmadik dimenziós valóságotok hátramaradt tudatrészeibe. Mi, a magasabb frekvenciájú ÖNVALÓTOK úgy látjuk, hogy kimerültetek a realitás alacsony frekvenciájában és abszolút készen álltok a magasabb kifejezésformátokhoz való visszatéréshez. Mégis folyamatosan felmerül bennetek a kérdés, hogyan jön mindez létre és „elcsodálkozásotok” kétséget teremt.

 Ezért tudati szinten engedjétek el az „IDŐ” koncepcióját és csak a MOST-ban éljetek! A MOST-on belül nem létezik a jövő, ami felé haladni kell és nincs múlt, mely zavarta utatokat. A MOST-on belül a mindennapi életetekben ÖNMAGATOK LEHETTEK. Lazítsatok az éppen átélt abszolút pillanatban, miközben feladjátok harmadik dimenziós gondolkodásmódotokat.

 Engedjétek el a hogyant, a mikort és a holt. Engedjétek át magatokon az összezavarodást. Adjátok át magatokat a Felemelkedésbeli kívánságotoknak. Engedjétek át magatokon a fáradtságot és gondolkodásotok mikéntjét. Engedjétek el az időt, az ok-okozatot és a hatás-valóságot, melyet kinőttetek.

 ÉREZZÉTEK legbelül, kik vagytok, TUDJÁTOK, hogy MOST VAGYTOK a többdimenziós ÉNETEK.

 

Csatornázta: Suzanne Lie

Magyar nyelvű fordítás: Scarlett

Forrás: http://suzanneliephd.blogspot.de/2012/12/v-behaviorurldefaultvmlo.html

http://kristalyhang.wordpress.com

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 5
Összes: 3061982
Hónap: 15242
Nap: 466