Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Nagyhatású Shoud

Fényrezgő vagyok a Fény Kapujából...


Nagyhatású Shoud
 
 
Szombat éjjel Adamus által „átadódott” a X. shoud, amely abban az értelemben volt rendkívüli, hogy a nagyon közeli „jövőre” adott elő részleteket a Föld bolygóra és az emberiségre várható eseménysorozatokból.
 
A közvetítés alatt felszínre kerültek azok a területek, ahol a legtöbb változás várható és amelyek a tudatosság emelkedésének hozományait hangsúlyozzák több területen is. Többek között szakítópróba alá kell vetni a testhez való kötődést és azonosulást. A potenciálok egyre erőteljesebben válnak nyilvánvalóvá, amelyek felforgatják a mozdulatlan állapotokat, kiforgatják helyükről a hamisságot.
 
 
Vége a sétának
 
Az elkövetkező két hónap, - amelyek egyikében tulajdonképpen egy jó ideje jócskán benne vagyunk, ami a május és június - kirázza a valódi lelket az emberekből abban az értelemben, hogy drámaiak, egyeseknek és időnként pedig sokkolóak lehetnek azok a történetek, amelyek testet öltenek.
 
Adamus [erőteljesen] hangsúlyozza, ez nem félelemkeltés, nem a félelem az ami bennetek legelöl, az élvonalban kell, hogy járjon vagy vezessen - ez az energiák méreteinek növekedése, ami letarol mindent ami nem az egyensúlyhoz van méretezve.

Beszélt a pénzenergiáról, idézve a múltat, a Függetlenségi Nyilatkozatot, - amelynek előkészítésének, megfogalmazásának annak idején alapítója volt, - kinyilvánítja, hogy a Tudat és az energiák szempontjából minden ember egyenlő, ami által nagyon rövid időn belül megszűnik az aránytalanság, ezentúl senki nem teheti meg azt, amit eddig megtett. Földanya nem tolerálja tovább az elosztásbeli egyenlőtlenségeket, és a javak rövid időn belül újra elosztásra kerülnek.
Ennek a két hónapnak az érkező energiák frekvenciái olyan méretekben ölelik át a Földet, amelyeket még sohasem látott földi ember. Az események mindenhol keresztre feszítik a meglévő ellentmondásokat, aminek végeredményeképpen mindenhol előretörnek [a példa nélküli] változásokat szállító megoldások. Az Univerzumban százon felüli létszámban alakulnak, épülnek, formálódnak az új típusú Föld bolygók, hogy a számtalan birodalmakból mindenki be tudjon szállni a fizika e játékába, még azok is, akiknek továbbra is feltett szándékuk az ellenállás, a tudatosság sötétben tartása, akiket még nem ért el a Fény szele.
 
 
Fel kell [és fel is lehet] készülni a sötét erők extra méretű ellenállására, a média szereplőinek fokozott ütemű erőkifejtéseire, arra, hogy nem fognak lemondani hatalmukról.
 
Kiderül, a Föld bizonyos területein, hegyek mélyében, kolostorokban mindig voltak a fénynek olyan szintjei, akik őrizték a frekvenciát, ezzel segítették Gaiát feladata teljesítésében.
 
A tudósok véleményétől függetlenül [ami pedig egyáltalán nem érdekli Adamust,] – megemlíti, a Föld belsejében, középpontjában van [és mindig is volt] egy hatalmas kristály, ami köré a földi Élet épül, ami egyben tartja az életet, ahonnan Gaia az "e-mailjeit" küldte ki a Világegyetem központjába, amiben tudatta, hogy készen áll a változásokra, és [amire] felkészítette az emberiséget is.
 
Több dolog terítéke is az asztalon volt tehát, ennyit előzetesként és biztatásként azoknak, akik már nagyon várják a nyilvánvaló változást, akik eléggé lelassultnak érezték azt, most azok is megkapaszkodhatnak, mert az elkövetkezendő hetekben, június végéig, úgymond megfordul a világ.
 
×××

Amint Telegdi Ildikótól megkapjuk a fordítást, amit - a legújabb információk szerint csak - Ő fog fordítani, azonnal olvashatjátok Ti is.


forrás: www.dimenzio-uzenetek.lapunk.hu

 
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 14
Összes: 3092299
Hónap: 14852
Nap: 553