Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


12. SHOUD: " A Szellem Jelen Van" . Adamus közreműködésével

A (KÖVETKEZŐ) SOROZAT:
 
 

12. SHOUD: „A Szellem Jelen Van” Adamus közreműködésével, Geoffrey Hoppe csatornázásában
 
1.rész
   

Elhangzott a Bíbor Körben,

2011. július 2-án
 

 

Vagyok, Aki Vagyok – tévedés nélkül – a Szuverén Birodalom Adamusa.
 
 
Teljesen integráltan St.Germain-nel a mostani Sedona-i összejövetelünk után, a minden helyen tartott összejövetelek után. Én így választom a saját integrációmat. (nevetés)
 
Erről jut eszembe, mennyit mutat ma a makyo szint mérő? Mekkora a makyo szint ebben a teremben? Alacsony? Magas? És mi a helyzet a makyoval online? – hm – ezt a kamerát kérném Roy, egy ideje már nem voltál itt – (a kamerába beszélve) – mekkora a makyo szintetek nektek, egyesével mindannyiótoknak, akik online-on néztek bennünket? Egy kicsivel magasabb, mint itt, ennek a csoportnak.
 
Makyo szint. Nem túl rossz a mai napon. Nem túl rossz ma. Levetkőzitek azt, eljuttok a tisztánlátáshoz, eljuttok saját magatokhoz, eljuttok a valódi üzenethez Pete. És ekkor Pete megszűnik létezni, hála Istennek! Hála Istennek, mert innentől kezdve az Én Vagyok létezik. Sajnálom, hogy pont téged szúrtalak ki Pete, de mindig itt ülsz a sor szélén.
 
PETE: Ennek oka van.
 
ADAMUS: Akkor Shaumbra most vegyünk egy mély lélegzetet, ahogy elindítjuk ezt a mai napot, ezt az üzenetet! Áh! Jó a tudatosság itt, ebben a teremben, és online-on is.
 
-Larry?
 
LARRY: - Hogy vagy?
 
ADAMUS: - Mint mindig, most is remekül vagyok. És te hogy vagy? Ne kezdj itt nekem makyozni!
 
LARRY: - Jobban.
 
ADAMUS: - Jobban. Ez egy jó válasz. Jobban. Elnézéseteket kérem egy pillanatra! (kisétál az ajtón) Jobban. Az az érzésem, hogy itt egy parti készülődik. (az udvaron grillsütők és asztalok vannak felállítva) Azt hiszem a Shaumbra ma ünnepelni fog, és szerintem én nem fogok itt maradni…..a hamburgerekre és a sült kolbászokra. (nevetés)
 
Tehát drága Shaumbra…..egy kicsit azért még maradok. (visszatér a terembe)
  

Mi az, amit kérsz? 
 
Szóval drága Shaumbra, az a rezonancia, ami a belsődből ered, mindannyiótok belsejéből, az annyira egyszerű, annyira tiszta. Jelenleg pontosan azt kapjátok, amit kértek, és ez mindenre igaz az életetekben. Amit ezeken az összejöveteleken   valakinek a kalapját)… köszönöm! Újra csak azt kívánom, hogy olyan valamelyikőtök hozzon egyszer ide kalapot, akinek nagyobb feje van!
 
            Ezeken az összejöveteleken is pontosan azt kapjátok, ami után kiáltotok. Ez nem annak az ideje, hogy St. Germain-t kapjátok. Ez Adamus ideje! Adamus, a levédett, szabadalmaztatott összeolvadása a Shaumbrának, neked, a drága Lindának, Aandrah-nak és Onnak, az összes Bíbor Kör tanítónak, és határozottan Cauldre-nek – és ilyenkor ezt kapjátok. (nevetés, ahogy pózba vágja magát a kalappal a fején) Köszönöm. Köszönöm. (a közönség tapsol)
 
Tehát drága Shaumbra…köszönöm. (visszaadja a kalapot) Drága Shaumbra, ami belül van, az időnként elkerüli, kijátssza az elmét – az elme nem igazán érti, mi van itt lent (a szívedben) – az elkerüli az elmét, és ez egy zűrzavart teremt. És ezt ti magatok kértétek egy mélyebb szinten, ami tényleg sokkal több töltést hordoz, mint ez a dolog. (az elme) Ezt ti kértétek, és azt mondtátok: -Tovább akarok lépni! Ki akarok terjedni! Ki akarok lépni ebből a megrekedt makyós állapotból, ebből a nehéz, súlyos, feldolgozásokra orientálódott valóságból! Tovább akarok lépni! – Tehát amikor kérsz valamit, akkor azt meg is kapod!
 
És most már mindannyian sokkal tisztábban tudjátok, hogy mi is az, amit kértek. Végig kell menned egy könyv megírásának a gyakorlatán. (itt Todd Schafer-hez beszél, aki most adatta ki „Az elfogadás kézikönyve” c. könyvét) Ez nem igazán a könyvről szólt, hanem egy lehetőség volt számodra Todd Mester, hogy levetkőzd a régi dolgokat. Lecsupaszítottad sok-sok élet régi személyiségét, makyóját, ahogy erre te magad is rájöttél, a régi igazságaidat, a régi közhelyeidet, amiket többé már egyszerűen nem alkalmazol az életedben. És vagy olyan bátor, hogy ezt megoszd most már másokkal is, és ez a könyv ott marad az úton mások számára, akik majd a megfelelő időpontban és a megfelelő helyen szinkronisztikusan rátalálnak életük folyamán.
 
Tehát előidéztetek, és ekkor ezt kapjuk itt, ezt a keveréket, ezt az üzenetet, hogy másképpen tesszük a dolgokat. Edith, amiről te is tudod, hogy vannak olyanok, akik nem rezonálnak ezzel. Ez nem számít. Nem számít. Attól ez se nem jobb, se nem rosszabb. Hiszen ezt te idézted meg. Ezért is vagyunk, akik vagyunk. És itt vagyunk.
 
Nos! (nevetés, ahogy ránéz Lindára, aki július 4-e, azaz az Amerikai Függetlenség napja tiszteletére az amerikai Szabadság Szobornak öltözött.) Kivételes!
 
EDITH: -Igen!
 
ADAMUS: Pont úgy nézel ki, mint az a francia hölgy, akivel együtt jártam annak idején! (nagy nevetés és taps) Vagy csak nagyon emlékeztetsz a fején lévő szarvakra? Nem is tudom. De tényleg csodálatos! (Linda odacsap neki egyet a fáklyával) Gyönyörű….nem bánthatod a csatornázót!
 
LINDA: Nem. Én csak megsuhintottalak a fáklyámmal.
 
ADAMUS: Akkor beszéljünk most a szabadságról, és köszönöm, hogy egy páran beöltöztetek. Köszönöm, hogy kiléptetek a régi szerepeteikből, és jól érzitek magatokat.
 
LINDA: Mi van a könyvemben?
 
ADAMUS: Mmm….Adamus díjak!
 
LINDA: Ez az! (megmutatja a könyvében lévő Adamus díjakat)
 
ADAMUS: De mi az, ami nincs a könyvedben? Pénz. Pénz.
 
LINDA: Ó, te szegény! Te szegény!
  

Történelem
 
ADAMUS: Akkor most egy kicsit beszéljünk a szabadságról, legyen ez a téma, hiszen annyira közel van a dátum. És mielőtt belekezdenék az értekezésembe, emlékeztetlek titeket arra, hogy a történelem minden idők leghatalmasabb fikciója.
 
LINDA: Hm. Hm.
 
LINDA: Hol van az a híres nevető gomb? (nevetés, ahogy Linda előveszi a távirányítót, majd belemélyed a jegyzeteibe) El kell olvasnia a használati utasításokat. Ez tényleg a mélypont. Hadd ismételjem meg! A történelem minden idők leghatalmasabb kitalációja! (nevetés, és valaki megnyomja a nevető hangsávot) Ez még nem áll készen a főműsoridőre. Minden idők leghatalmasabb fikciója, mert a történelem, nos, a ti történelmetek, az inkarnációitok történelme – igazából nem is az.
 
Először is, ahogy azt Kuthumi olyan csodálatosan kifejtette Sedona-ban, (Találkozás a Lélekkel, megrendelhető:https://www.shaumbrashoppe.com/p-3434-kuthumi-and-ah-kir-rah-soul-encounter.aspx) igazából nem ő volt Pitagorasz vagy Balthazár, vagy más sem. Ez lineáris. Ez a szellem lineáris fejlődése, és az igaz szellem nem lineárisan fejlődik.
 
Van egy kapcsolat, mondhatni, a lélek apsektusai között – egy rokonság, egy ismerősség, hasonlatosság, van némi átfolyás közöttük, hiszen mindannyian ugyanabból a Lélek Forrásból származtak – de ahogy ezt Ah-Kir-Rah is kifejtette Kuthuminak, ez igazából nem te vagy.
 
És az egy csodás dolog, amikor túl tudsz lépni a mindösszesen egy élet van – elképzelésén – azon, hogy megszületsz, bűnössé válsz, meghalsz, majd a pokolra, vagy ki tudja hova kerülsz. Egy kvantumugrást jelent, amikor eljutsz oda, hogy fontolóra veszed a több élet, a reinkarnáció fogalmát. Emlékezz csak milyen is volt, amikor először találkoztál a reinkarnációval? Milyen felszabadító, milyen gyönyörűséges és mekkora megkönnyebbülés is volt ez? Hiszen többé már nem csak egy eséllyel bírsz, hanem 1400 eséllyel, vagy még többel. Ha nem sikerül most, akkor majd legközelebb sikerül.
 
De egy bizonyos értelemben, ahogy ezt Ah-Kir-Rah is elmondta, Kuthumi tényleg nem volt azonos azokkal az inkarnációkkal. Nincs rá szüksége, hogy ennek terhét magával cipelje. Semmi okod sincs arra, hogy a Lelked inkarnációit magaddal cipeld! De persze attól ott vannak a szerető emlékek, érzések, kapcsolatok, amikor elmész valahová. Felbukkansz Athénban vagy Moszkvában, és érzel egyfajta emlékezést, és azt mondod:- Volt itt egy előző életem. – Nos, nem. Nem igazán. A Lelkednek volt ott egy előző élete. Te, kedvesem, szabad vagy. Abszolút szabad vagy. Ez bámulatos. Nem kell mindezt a terhet magaddal cipelned. Te az vagy, aki vagy.    
 
Ezen lehet vitatkozni – volt is sok vita ennek kapcsán a Misztérium Iskolákban – hogy az előző inkarnációk meglehetősen lineárisak voltak, egészen mostanáig. De ez az inkarnáció – ahogy ezt Tóbiás is elmondta – másmilyen. Ez az a létidő! Te vagy az az aspektus, az a létező, aki integrálni fogod az összes létidőt, és egybehozod a Lélek aspektusait, hogy te magad legyél a Lélek ebben a létidőben. Többé már nem a távolból. Többé már nem elillanóan. Többé már nem elrejtve a múltad egy sötét rekeszében. Ez itt van. Most van.
 
Amikor ezt előhívod a lényedből, az elméd akár megérti a szavakat, akár nem, de amikor előhívod a Lelked fejlődését, akkor megkapod azt. Akkor megkapod. Ez persze nem mindig azonos azzal, amit az aspektus akar, vagy amit az elméd elvárna, és néha tudom, hogy emiatt belezuhantok egyfajta zűrzavarba, megdöbbenésbe, megrökönyödésbe és frusztrációba, mert ez teljesen más, mint amit erről gondoltatok, mégis pontosan az, amire szükséged van. Pontosan az, amit te választasz. És ez az, amikor összegyűlünk itt, mint ahogy ma is, és nevetünk egy kicsit, ami…ami önmagában is egy csoda, hogy a spirituális lények újra megtanultak nevetni. Vicces. (nevetés, ahogy Linda megpróbálja lejátszani a nevető sávot.) Igen.
 
De térjünk vissza a történelemhez! ( a nevető sáv végre lejátszásra kerül) Térjünk vissza a történelemhez! A történelem a létező legnagyobb mese, mert nem tartalmazza az összes elemet. A történelmet gyakran a győztesek, vagy a tudósok írják meg. Olyan sok téves információ kering Yeshua idejéről is például. A Shoud előtt elhangzott „Biblia vagy hitrendszer/lószar?” –diáitok alatt sokat nevettem, mert olyan sok az információ, amit az emberek annyira szó szerint vesznek.
 
Soha ne tegyétek ezt egyetlen információval sem! Mert először is, az vissza fog rátok ugrani! Másodszor pedig, ez az esszenciáról szól, nem pedig a szavakról. Az érzésekről, a kisugárzásról szól, és nem pedig a tényekről. Amikor bármelyik üzenetből elkezdtek pontosan szó szerint idézni, akkor azzal tényleg kikapcsoljátok az embereket. Engem kikapcsoltok! (szünetet tart, és várja a nevetést), és lényegében magatokat is kikapcsoljátok. Az éned nem szereti hallani mindezt a sok oktatást…..(most megy le a nevető hang)…Azt hiszem ma szünet van a rendszerben. (nevető sáv)
 
Ó, hogy mi nem vagyunk lineárisak! Értem már! Ó, hát bármikor berakhatod ezt a nevetést, amikor csak kedved tartja! (a közönség nevet, mert a nevető sávot egymás után többször is bejátsszák)
 
Ennek a történelme….(egy dia jelenik meg a képernyőn, és –Arrrgh!Arrrgh! – hangot ad ki)
 
LINDA: Nem én voltam.
 
ADAMUS: Ennek az országnak a történelme sem az, ami a könyvekben áll. Nos, egy része szerepel a könyvekben, de ennek az országnak, Amerikának az igazsága tényleg nem szerepel a könyvekben. Ó, az nem mutatott volna olyan jól, de végeredményben ez nem igazán számít.
 
Mivel erre az alkalomra öltöztünk fel, mivel a szabadságról beszélünk, és mert ez a ti ünnepi hétvégétek – ó, és az amerikaiak ezt annyira szentségesnek tartják! (nevetés, ahogy szünetet tart, és Linda megpróbálja lejátszani a nevetést) Oké, na akkor ezt most szépen elveszem tőled! (nevetés, ahogy elveszi Lindától a távirányítót, és odaadja Normának) Oda ne add neki! (Garret-nek) Hűha! Kecskére ne bízd a káposztát! (még több nevetés)
 

Európa történelme
 
Akkor most gyorsan vegyük át a történelmet! Európa mindig is felfordulásban volt, amióta csak az eszemet tudom. De az 1600-as és az 1700-as években meglehetősen nagy volt ott a zűrzavar. Rengeteg csata, háború zajlott, és néhány kevés, ugyanakkor jelentős hatalommal bíró ember irányított sok-sok embert, és azok életét, és ezt már nem lehetett tovább elviselni. Valaminek meg kellett változnia. De a rendszer nem akart megváltozni. A rendszer meglehetősen boldog volt saját magával, de a terület tudatossága – a fizikai területé,és az azon élő embereké – már belefáradt ebbe több okból kifolyólag is, amit el fogok mondani jelen értekezésem során. De elsődleges szempontból nézve, ez egy korszak változásának a pontja volt, egy olyan korszakváltásé, amit most ti is megtapasztaltok, annak felgyülemlő változásaival egyetemben.
 
Lényegében változásnak kellett beállnia a maszkulin/feminin egyensúly körében, ami nem igazán volt jelen akkoriban Európában. Nagyon is férfiuralom volt akkoriban, nagyon maszkulin jellegű volt az energia, még azoknak a királynőknek az esetében is, akiket ismertem, és akikkel együtt dolgoztam akkoriban. Őket is nagyon erősen irányította a körülöttük élő férfiak tanácsa.
 
Európa akkoriban nem volt hajlandó elfogadni a Szellem, Isten új megértését – annak ellenére, hogy rengeteg erőfeszítést tettünk az egyensúly megteremtésének érdekében. Az egyház, amit annak korai napjaiban nagyon mélyen szerettem, és kérlek ne értsétek ezt félre, tényleg nagyon szerettem, akárcsak ti. Része voltam annak a csoportnak, annak a nagy csoportnak, akik segítették annak létrejöttét, akik segítették behozni Yeshua energiáját erre a bolygóra. És utána, úgy hatszáz évvel az egyház megalapítását követően, elkezdte azt beszennyezni az emberi korrupció, a szexuális energia vírus, és kifejezetten a maszkulin egyensúlytalanság.
 
Az egyház erősen uralta egész Európában a politikát, a pénzügyeket, és mindenekfelett a művészetet, ami egy szégyen, mert, ahogy ezt már máskor is elmondtam, a művészet fogja megmenteni a világot. Tényleg így lesz. Az egyház erős uralomra tett szert a kormányban, és annak minden dolgában. Bármi is történt, akár jó, akár rossz, az egyház mondhatni mindenre rátette a kezét. Ó benne volt a kezük némi korrupcióban, és bűncsoportban is annak idején. Mindenütt ott voltak, minden üzletkötésnél, minden termék elosztásnál, ami lényegében az energia elosztását jelenti. Tehát az egyház jóval túllépett a szent szövegek prédikálásán, amik abszolút szentek voltak, ha visszamentek a fordításokat megelőző időszakhoz, mert csodálatos dolgok hangzottak el azokban az iratokban.
 
Tehát ott volt ez a jókora egyensúlytlanság, aminek a megoldása során nehézségekbe ütköztünk. Mindig harcolni kellett valamelyik erő ellen, és ezért is jöttek létre ezek a csoportok, mint amit a Fehér Testvériségnek hívtok – amit lényegében sosem hívtak így, a neve A Testvériség volt, vagy ott voltak a Szabadkőművesek is, és más csoportok is. Ezek a csoportok azért jöttek létre, hogy a.) az emberek tényleg tanulmányozhassák a misztikát, és hogy b.) hogy az egyházon kívül lehessen munkájuk. Akkoriben ez egyfajta szabad egyesülés volt.
 
Komoly kapcsolatban álltam az olyanokkal, mint amilyen Madame Pompadour volt, vagy Maria Josephina Németországban, és a francia területek Margó Királynéjával, továbbá sok-sok más feminin vagy női királyi méltósággal. A legtöbbjük – titokban – részt vett a Misztérium Iskolákban.
 
A legtöbben akkoriban Európába inkarnálódtak – az 1600-as évek végétől kezdődően végig az 1700-as években – és a királyi családokba inkarnálódtak bele, hatalmi pozíciókba, kifejezetten abból a célból, hogy segítsék megváltoztatni azt az egyensúlyt, ami akkoriban jellemző volt egész Európára.
 
Amikor ők, amikor ti, én és mások is ezen dolgozva rájöttünk, hogy ez valószínűleg nem fog megtörténni, mert sokkal nehezebb megtisztítani a régi házat, majd utána felépíteni az újat – Európa Házát – akkor ráeszméltünk, hogy létezik egy új föld, egy szabad föld, ami végeredményben már hosszú, nagyon hosszú idő óta erre lett fenntartva, felállítva, és ezt hívták Amerikának.
 
Az nem lényeges, hogy ezt ki fedezte fel – Norvégia – de a lényeg az, hogy….(nevetés)..a lényeg az, hogy….ó, ezen egy örökkévalóságon át menni fog a harc! A lényeg az, hogy rájöttünk, hogy könnyebb lesz felépíteni egy új földet, egy szabad földet, amit az Új Atlantisznak neveztünk el. Könnyebb lesz oda behozni ezeket a feminin energiákat, és voltak olyan nők, akiket az előbb megemlítettem, és voltak mások is, akik nagyon is a lényegét képezték ennek az országnak a létrejöttének.
 
Nos, a történelem könyvek a Függetlenségi Nyilatkozat és az Alkotmány aláíróiról szólnak, és sok férfi nevet megemlítenek. Ők később csatlakoztak ehhez. Ők – sokan közülük – megértették, hogy mi is történik. Megértették, hogy Európa női létezői, a királyok, a hercegek, a bárók és a grófok feleségei voltak azok, akik segítették ennek létrejöttét.
 
Amerika egy jelzőfénnyé vált. Szerte az egész világról magához vonzotta az embereket. Az egyetlen esélye ennek az országnak abban állt, hogy képes legyen magához vonzani az embereket egész Európából, és Afrikából, és Ázsiából, és végül onnan is, amit most Dél-Amerikának hívtok. És ott lennének az őslakosok, és ott lennének azok, akik már nagyon régóta élnek ezen a Földön, és ott lennének az újak is. Ezt egy olvasztótégelynek hívták, de egyensúllyal kellett, hogy bírjon, rendelkeznie kellett a feminin energia egyensúlyával.
 
És tolaránsnak kellett lennie minden vallási szervezettel. Toleránsnak kellett lennie az egyházzal. Azt gondolnátok, hogy azt mondtuk: -Ne, az egyházat tartsátok távol innen, hiszen ők okozták a legtöbb problémát Európában is a maszkulin egyensúlytalansággal, és amit mi szexuális energia vírusnak nevezünk.
 

Amerika történelme
 
Tehát létrejött ez a nagyszerű ország, és sokan jöttek ide még a Mayflower érkezését megelőzően. Róluk nem írtak. Sokan energetikailag érkeztek ide, hogy előkészítsék ezt a földet. Néhányan talán emlékeztek is erre, hiszen a lelketeknek talán jelen volt itt egy inkarnációja akkortájt. Nagyon hasonló volt ez ahhoz, mint amikor az angyali lények eljöttek ide, erre a Földre, még mielőtt az bármilyen élő dologgal be lett volna népesítve. Az angyali lények eljöttek ide, hogy elvessék a magokat. Szóval az úgy volt, hogy csoportok érkeztek ide Amerikába jóval korábban, mint ahogy a történelem könyvek erről említést tesznek, és elvetették itt a magokat.
 
A könyvek szólnak az őslakos indiánokról, az Első Nemzet népéről, akiket ti indiánoknak hívtok, az Új Atlantisz megteremtése kapcsán. Ezek az őslakosok teljesen megértették ezt. A származásuk és a történelmük részét képezte ez a dolog, amit szájhagyomány útján örökítettek meg egymás között, generációról generációra továbbítva: –Egy nap ez a nagyszerű föld olyan embereket szállásol majd el szerte az egész világról, akik magas tudatossággal bírnak, és akik megértik, hogy mit jelent belépni az emberiség új korszakába! -    És az eredeti üzletkötések ezekkel az őslakosokkal tisztességesek, kedvezőek, egyenlőek és igazságosak voltak.
 
Sajnálatos módon, a későbbiekben kiderült, hogy egyes őslakosok nem igazán akarták feladni a területüket az eredeti megállapodásuk ellenére. Az Anasazik – beszéljünk most róluk – megértették, hogy egy ponton ez a föld olyan embereknek ad majd otthont az egész világról, akik majd létrehozzák a szabadság földjét. Ők mind egyszerre távoztak el innen – puff! Azt is mondhatjátok, hogy egy járvány vitte el őket – ez nem számít. Azt is mondhatjátok, hogy egy anyahajón távoztak – nem valószínű! Nem számít mit mondanak, nem számít mit állít a történelem, mindez tényleg nem számít. De ők megértették ezt, és sokan visszainkarálódtak ide, ennek a területnek az első, korai telepeseiként.
 
Erre a földterületre be lett hozva a maszkulin és feminin energia nagyon is egészséges egyensúlya. Az egész a minden egyes személyt jogosan megillető szabadság alapelvére épült. Igen, tudom, hogy ezen vitatkozhattok, mert több száz év is kellett ahhoz, hogy ez megtörténjen, hogy lehessen a nőkre is szavazni. Ez nem számított, mert igazából tényleg a nők voltak a befolyással bírók….vagyis azt kell, hogy mondjam, hogy az istennő, a nőiség volt ennek az országnak a mögöttes befolyásoló ereje.
 
Tehát az emberek idejöttek, és hatalmas mennyiségű szabadság várt itt rájuk. És beszéltünk már a szabadságról korábbi üzeneteinkben. Az emberek tényleg szabadságot akarnak? Ez kérdéses. De akkoriban, ennek az országnak a megalapításánál, igenis szabadságot akartak.   
 
Drága Shaumbra, ez az ország egy világítótoronyként lett létrehozva, hogy kiragyogjon mindenfelé, egész Európára, Afrikára és az egész világra, a szabadság jelképeként.
 
Már az elején tudott volt, hogy ez az ország bővelkedik majd a forrásokban, a pénzben, abban, amit ti hatalomnak neveztek, ami tényleg nem egyéb, minthogy képes vagy energiát magadhoz vonzani a saját szolgálatodra. Tudott volt, hogy ez az ország erős lesz abban az értelemben, hogy keresztül fog menni a legsötétebb, legsötétebb időszakokon a Földön, a világháborúk és egyéb más események tekintetében, és tudott volt, hogy ez az ország meg fogja tartani a saját erejét. Továbbra is fény marad majd az emberiség legsötétebb területei számára. Erős marad még akkor is, amikor majd más lények, külső helyekről, külső dimenziókból megpróbálnak majd közbeavatkozni.
 
Ez az ország, a maga esszenciájában tudta, hogy egy nap majd elengedi azt a szerepét. Többé már nincs szükség egyetlen erős és hatalommal bíró országra ezen a bolygón, és nem lesz szükség egyetlen olyan helyre, ahol rengeteg hatalom vagy bőség van, és most pontosan ez történik.
 
Az Új Atlantisz működés alatt van. Tudom, sokan azon elmélkedtek, hogy vajon hová tart ez az ország, miért van ez a sok gazdasági probléma. Nos, a gazdaság az egész világon problémát jelent a legtöbb esetben. És nevetnem kell, mert mostanában valaki azt kérdezte tőlem, hogy látom-e előre, hogy a gazdaság össze fog omlani? Hát már összeomlott! Ez a szépséges rész. Már összeomlott. Mert a gazdaság alapja manapság a bizalmon kívül tényleg semmi, és az emberek már nem bíznak.
 
A világ gazdaságának valódi szövete pár évvel ezelőtt összeomlott. És az érdekes dolog az, hogy attól még most is működik. Attól még ti is működtök. Ez nem olyan, mint a Depressziós korszak, ami minden területen nagy pusztítást végez. És ez a bámulatos ebben! Ez összeomlott, és mi mégis itt vagyunk. Mivel a tudatosság a továbblépést választotta, többé már nincs szüksége az eddigi, régi struktúrára. Nincs szüksége a kommun-ista struktúrára, amit néhány ember még mindig akar – egy kommunista struktúrát. Nincs szükség teljes összeomlásra. Már összeomlott, és mégis itt van.
 
Ez egy jó analógia önmagadra vonatkozóan is. Te is összeomlottál, és még mindig itt vagy. Minden lehetséges és létező módon összeomlottál – mentálisan, fizikailag, spirituálisan – ugyanakkor viszont van benned most valami annyira kitartó, állhatatos, a lelkeddel való kapcsolatodban, az élet iránti vágyad és az élet iránti szenvedélyed kapcsán, hogy az továbbvisz. Ez bámulatos!
 
Ez egy érdekes elmélet – a dolgok tönkremehetnek és összeomolhatnak, és mégis működnek. Ez teljesen ellentmond a fizikának és a logikának, ugyanakkor ez nagyon is igaz. Figyeld csak meg az elkövetkezendő pár év során, hogy akár te személyesen, akár csoportok, vagy nemzetek vagy a világ képes darabokra hullani. Más szavakkal, a régi személyiség lebontódik, megszűnik az azzal való azonosulás. Ugyanakkor pedig a valódi személyiség, a valódi igazság továbbra is élni fog. Á, hogy ez milyen csodálatos dolog!
 
Tehát drága Shaumbra, akkor erre most vegyünk egy mély lélegzetet!
 
És mindezt tartsátok meg az elmétekben, mert most össze fogjuk kötni a pontokat, hiszen mindez összefügg egymással.
 

Atlantisz történelme 

Most vissza fogunk menni Atlantiszhoz. Atlantisz. Vissza fogunk oda térni, mert Atlantisz lényegében az emberiség második korszakát képviselte. Lemúria képviselte az elsőt, Atlantisz pedig a másodikat.
 
Az Atlantiszi társadalomnak nem volt Istenről alkotott elképzelése. Keresték, kutatták a Forrást, de nem olyan spirituális értelemben, mint azt most gondolnátok. Nem volt egy nagyobb létezőről szóló elméletük. Ők a varázslatot, a mágiát kutatták. A titok után kutattak. Az elixírt keresték, és sok atlantiszi mind a mai napig is ugyanezt teszi. És ti, kedves atlantisziak, időnként mindig ugyanabban a csapdában találjátok magatokat. Mindig ugyanazt az egy dolgot keresték, azt, hogy hogyan lehet több anyagot eggyé olvasztani úgy, hogy abból megkapják az élet alapvető forrását, legyen ez akár az….úgy gondolták, hogy ezt a vizekben találják meg, vagy bizonyos élelmiszerben. És aztán meg elkezdték az eget kémlelni – ti, elkezdétek az eget fürkészni, mert azt mondtátok: -Ott kell lennie kint, mert itt nem találtuk. Ott kell lennie valahol a varázslatos égbolton, ahol éjjelente a csillagok világítanak! – és el is kezdték azt kutatni, és sok érdekes dolgot tettek. Az eredeti asztronómia és asztrológia Atalntiszból származik.
 
De miközben elfoglalták magukat a csillagok fürkészésével, ismételten a Forrás után kutatva – eljött az ideje, eljött a fejlődése annak a korszaknak – és a dolgok elkezdtek kibontakozni. A dolgok elkezdtek összeomlani Atlantiszban.
 
Nos, azt is mondhatjátok, hogy ezt Azura Timu okozta, (Tóbiás hosszasan beszél Azura Timuról az Atlantis Rising c. anyagban)  a háborúkkal és a szexuális energia egyensúlytalansággal egyetemben. Ezek mindössze a reakciók voltak, pontosan úgy, ahogy a hozzád eljövő dolgok is csak rád reagálnak. Ezek a dolgok, a tudatosság hívására történtek meg, erre a belső hívásra jöttek válaszul, a következő fejlődésért, a következő spirálért, a következő nagy lépésért, azért a lépésért, ami azt mondta: -Kell valami többnek lennie, és elérkezett az integráció időszaka, az azzal való munka ideje, és az azzá a valamivá való válás ideje. De mi az? 
 
Nos, Atlantisz elbukott, bármi is volt ennek az oka – a háborúk, az időjárás, a pusztítás, az aszteroidák, és mindezek a dolgok. Elbukott. Ez nem egyszerre következett be, de nagyon fájdalmas volt. Nagyon, de nagyon fájdalmas volt. A legtöbben már túljutottatok ennek fájdalmán, de még mindig maradt egy kis maradvány fájdalom belőle, mert ez egy olyan föld volt, amit olyan sok időn át, és olyan nagyon szeretetettek.
 
Atlantisz a kommunális társadalom helye volt, ami azt jelentette, hogy együtt éltetek. Nem volt egyediség. Nem volt egyéniség. Minden egy nagy közös egy volt. A gyerekeiteket is a közösség nevelte fel, ott nőttek fel. Olyan volt az, mint egyetlen hatalmas nagy kibuc. Több vicceset nem teszünk, vagy mégis? De ez vicces volt. Egyetlen hatalmas kommuna…..(jön a nevetés)…egyetlen hatalmas kommuna.
 
És ahogy az elkezdett széthullani – aminek jó oka volt, szóval ahogy elkezdőtött ez a rosszabbodás, az Atlantisziak, az emberek eltávoztak, és a föld alá kezdtek vándolrolni. Tényleg így történt. Nagyon, de nagyon kevesen voltak olyanok, akik meg tudtak maradni a Föld felszínén akkoriban. Az erőszakossá vált, mindenfelé tüzek égtek, áradások és viharok tomboltak….mint mostanság. Nagyon erőszakos volt. Nehéz volt. A vadállatok, az állatok ekkor váltak vérengzőkké. Az a szövedég, az az energetikai struktúra, ami az emberek és az állatok között létezett, most megromlott. Az állatok az emberek ellen fordultak, és ez fordítva is így volt. Nem valami szép idők voltak azok. A legtöbben így a föld alá mentek.
 
Nos, van itt egy érdekes metafora. Azt gondolták - azt gondoltátok - hogy a föld alatt majd elrejtőzhettek. Néhányan úgy gondoltátok, hogy így közelebb kerültök a kristály forráshoz, hiszen a kristályokban lévő energia tartotta fenn a társadalmatokat. Nektek most az elektromos energiátok miatt minden tele van futtatva kábelekkel – milyen csodaszép is ez! Nos, ez maró gúny volt.
 
LINDA: Ha-ha-ha.
 
ADAMUS: Az atlantisziak erre a kristályokat használták, és a föld felszíne alá mentek. Egyébként is megszokták már, hogy a föld alá menjenek, hiszen nekik onnan származott az energia. A föld alá mentek, de ennek metaforája, a szimbóluma nagyon is jelentős, mert ez egy korszak evolúciója volt. Többé már nem a csillagokban keresték a válaszokat. Eljött annak az ideje, hogy valódiak legyenek, hogy lemenjenek a Földbe és összekapcsolódjanak Gaia-val.
 
Lemúria egyik problémája az volt, hogy a szellem a fizikai testben annyira könnyű és légies volt, hogy képtelen volt magát itt tartani, nem tudta magát leföldelni, és ez még Atlantiszba is átkerült. És most, azzal, hogy a föld alá mentetek, ez tényleg megerősítette ezt a Gaia-val való kapcsolatot. Több tízezer éven keresztül az emberek javarészt a föld alatt éltek, és amikor elérkezett a megfelelő idő, akkor elkezdtek a felszínre emelkedni. Vagyis, itt jönnek képbe a piramisok. A piramisok által jöttek vissza a felszínre. Ez egyfajta védelmet és burkolatot is adott nekik. Továbbá egy energetikai fókuszpontot is jelentett a számukra.
 
A piramisok, drága barátaim, a legtöbb esetben – nem mindegyik, de a legtöbb, alulról, a mélyből került megépítésre. A történelem azt állítja: - Nos, ez nem így van. Rengeteg sziklát kellett összegyűjteniük, és hatalmas távolságokról oda kellett hordaniuk, akkora sziklákat, amiket egy csoportnyi ember sem lett volna képes mozgatni. - Ezeket a piramisokat alulról felfelé építették fel. Még mindig volt elegendő energia forrásuk a föld kristály struktúráiban ehhez, továbbá ott voltak nekik a földalatti természetes energia források is – termál források, hőforrások, a nyomás – ezért nem volt ám olyan nehéz nekik alulról felfelé megépíteni ezeket a piramisokat.
   
És érdekes feltárások folynak, és egyre több és több piramist találnak mélyen a föld alatt. És nos, nemcsak a piramis pora takarta őket. És sokan….rá fognak jönni, hogy alulról felfelé építették őket. Elképesztő alagút rendszerek futottak kereszül ezeken. Hiszen mi más dolgotok is volt a Föld alatt tíz meg húszezer éven át? Sok-sok alagutat építettetek a kapcsolódás céljából. Voltak földalatti folyók, amiken az árukat szállítottátok az egyik helyről a másikra.
 
Növények…azt mondjátok: - De hát odalent sötét volt. – Nem, nem volt, mert még mindig volt elegendő kristályos energia – ami csodálatos fénnyel világított, egy állandó fény volt ez, és egészen őszintén szólva, szebb volt, mint maga a nap. Ez sugárzó volt. A nap rendelkezik némi igen csak kemény fénnyel és kemény energetikai hatásokkal. Ezek a kristály struktúrák gyönyörűségesek voltak. És az atlantisziak azt is tudták, hogyan használják ezt arra, hogy bármit generáljanak, amit csak akarnak. Ez volt az ő energia forrásuk. Növényeket tudtak termeszteni. Képesek voltak ezzel gyógyításokat is véghez vinni.
 
Nem sok kristályos energia maradt, mindössze egy hatalmas, óriási kristály a Föld középpontjában. Nem olvadt láva található ott lent, hanem egy hatalmas kristály a Föld középpontjában. Még most is ott van. És ez egy jó dolog, hiszen ez teszi nektek lehetővé, hogy itt legyetek.
 
Szóval, térjünk vissza a lényegre! A kristályokban lévő energiák hosszú idővel ezelőtt elkezdtek eltávozni, és mindez helyénvaló volt, mivel az emberek kérték ezt. Nem azért történt ez így, mert rosszak voltatok, és ezek az energiák nem kedveltek benneteket, és ezért mentek el. Ez így volt helyénvaló. Ez egy átmenet volt lényegében, mivel drága David, drága Penny és Edith – ó, én drága Edithem, ó, egy csókot ma (megcsókolja) – mivel végeredményben ez arról szól, hogy felismerd, hogy ez itt van. Itt van. Vagyis a semmi idevonzza azt. Az Én Vagyok vonzza ide.  

            A nemrégi történelem

Szóval, következő lépésként, az emberek elkezdtek a felszínre jönni. Eleinte ez traumatikus és nehéz volt. Sok szépséges dolog volt a… voltak odalent kertek is. Csodaszép kertek voltak ezek. Ezeket a meseszép kerteket később megpróbálták újra megalkotni. Babilon kertjeivel megpróbálták azokat a földalatti szépséges, csodálatos kerteket tökéletesen lemásolni.
 
Most nehogy elakadjatok ezen, és nehogy hazaszaladjatok, és előkapjatok egy ásót, és elkezdjetek nekem ásni! (nevetés) Ez most arról szól, hogy itt és most éljetek! Szinte hallottalak benneteket! Ha jobb marketinges lennék, most előállhatnék egy különleges Adamus ásóval…a makyótok kedvéért. (nevetés)
 
LINDA: Ha-ha-ha.
 
ADAMUS: (mosolyogva): Kemény közönség.
 
Tehát drága Shaumbra, értsétek meg, hogy az a korszak változott, véget ért az Atlantiszi Korszak, és kezdetét vette a Krisztus Korszak – és mindezek a változások ennek a részeit képezték. A Krisztus Korszak arról szólt, hogy kezdetét vette Isten, a Szellem, a Forrás fogalmának a megértése. De ez a Forrás, nem egy hely vagy egy dolog. A Forrás örökké jelenlévő, a Forrás te vagy.
 
Tehát Isten, a Szellem elképzelése elkezdett teret hódítani a felszínen élők között, és azok pedig, az emberi hajlamukból kifolyólag nem elégedtek meg mindössze egyetlen Isten elméletével. Elkezdtek mindenből isteneket kreálni – ott voltak az egek istenei, a vizek, a levegő, a tűz, a madarak, a medvék, a halak istenei, meg még minden másnak is az istenei, mindenre létrehoztak egy istent. Még mind a napig léteznek olyan vallások a Földön, akik több, mint 100.000 isten előtt hódolnak.
 
Namost, egyetlen olyan ember sem létezik, aki képes lenne imádni és kielégíteni ennyi istent, mert tudjátok milyenek az istenek, ingatagok, és éppen ezért rengeteg hódolatra és imádatra van szükségük. Egyszerűen egy nap is kevés arra, hogy 100.000 istent imádj, és az istenek nem valami boldogok, ha egyszerre akarod mindegyiküket imádni. Ez nem túl tiszteletteljes számukra. Nem is értem, hogy lehet az, hogy én ma ennyire vicces kedvemben vagyok, ti pedig nem. (nevetés)
 
Tehát az emberek elkezdték kifejleszteni ezt a rengeteg sok istent, és hódoltak előttük, és imádatot gyakoroltak. És egy bizonyos értelemben igazuk is volt, hiszen létezik a madár tudatosság. Létezik a fa tudatosság. Létezik a hangya tudat. Ha bármelyik fajt fogod és kiragadod, mindegyik rendelkezik egy csoportos vagy kollektív tudattal, amibe beleérezhetsz. De ez nem egy isten, hogy így fogalmazzak, és semmi szüksége az imádatra. A tűz egy energia, amit a tudat manifesztált. Ez egy energia, ami a tudatra reagál. Minden energia sok különféle módon reagál és manifesztálódik.
 
És végezetül egy csodálatos atlantiszi – egy nagyszerű atlantiszi, aki egy hatalmas vezető volt, és akit sokan Ábrahám néven ismertetek atlantiszi napjaitokban, jött és azzal állt elő: -Rúgjuk ki ezt a temérdek sok istent, és egyezzünk meg egy Istenben! – Az elmélete rendkívül világos volt, és lényegében véve egészen igaza is volt. Azt mondta: -Értsük meg ennek az elméletét… - azt hiszem az eredeti elmélet a Panteizmus volt, ami egyetlen Istent jelent, azt, hogy csak egy Forrás létezik – és ez rendben is volt egészen addig, amíg sok-sok évvel később az emberek el nem kezdtek összeveszni ezen az egy Istenen. Mivel Ábrahámtól ered a legtöbb fő vallás a világon – az iszlám, a judeizmus, a kereszténység – hiszen Abrahám állt elő azzal az elmélettel, hogy egy Isten van, és ez az Isten egy élő Isten, egy valóságos Isten, és az Isten egyenlő mindennel, ami csak létezik.
 
Az ember a későbbiek folyamán ezt eltorzította, és elkezdte Istent valahová máshová helyezni, amit nem kellett volna. Az egyházak elkezdték hangoztatni, hogy: - Tudjátok, hogy egy Isten van – ez nagyon megkönnyíti mindannyiunk dolgát – de ez az Isten valahol máshol van. Isten a Mennyekben lakozik, és nem itt. – Ez a dolog aztán tényleg jól kibillentette ennek a korszaknak a változását az egyensúlyból. Vagyis némi jó tapasztalást kínált az embereknek, de Isten a mai napig is ott kint maradt.
 
Ez többé már nem mehet így tovább! Ez többé már nem mehet így tovább, mivel ahogy ez az Új Korszak, amit mi az Új Energia Korszakának hívunk fejlődik, alakot vált, többé már nem tarthatjátok valahol máshol Istent! Haza kell hoznotok ezt az Istent! Ide kell hoznotok ezt az Istent, és most pontosan ez történik a bolygótokon. 
 

A jelenlegi Korszak
 
Ha rendet akartok teremteni, és ki akarjátok tisztítani az összes makyót, a politikai és a gazdasági beszélgetéseket, akkor ezt az egészet leegyszerűsíthetitek egyetlen egy alapvető dologra. Ennek a Korszaknak a fejlődése az „Én Isten Vagyok”-ról szól, és ez az Isten jelen van itt és most, és nem pedig valahol messze él. Ez az Isten az, aki manifesztál és sétál a Földön.
 
Ez nem csak egy vallási vagy spirituális irányzat. Sőt mi több, távolítsuk el a vallásos és a spirituális fogalmakat is! Egy tudatosság irányzat az, ami jelenleg zajlik. Ennek semmi köze sincs az egyházakhoz. Az egyházak egyáltalán nem kedvelik a tudatosságot. Az egyházak – ahogy az emberek erre hajlamosak – nagyon is benne vannak nyakig a saját rendszerükben. Nagyon bele vannak ebbe ragadva, majd belehelyezik ebbe az összes hatalmukat. Más szavakkal, léteznek olyan emberek és olyan csoportok, szervezetek, akik hatalommal bírnak, és azt akarják, hogy senki se keresztezze az útjukat. Nos, sajnálatos módon, bármikor, amikor egy hatalmi struktúrával rendelkezel, az előbb vagy utóbb össze fog omlani. És ez egy jó dolog.
 
Bármikor, amikor valamit is kontrollból, irányításból és általában hatalomból teremtesz – mivel a hatalom és az irányítás, kéz a kézben együtt járnak – az össze fog omlani. Bármikor, amikor valamit szabadságban teremtesz, bármikor, amikor teremtesz valamit, és abszolút szabadságot adsz neki, ugyanazt a szabadságot adod a teremtésednek, mint amit a szellemed és a lelked adott neked, akkor az gyarapodni és fejlődni fog.
 
Bármikor, amikor megalkotsz valamit – legyen az akár egy könyv, egy projekt, vagy bármi, vagy csak önmagadnak egy új személyisége – és ennek szabadságot adsz, akkor az a legkeményebb viharokat is ki fogja állni. Képes kibírni az abszolút káoszt. Képes kibírni az összes többi struktúra összeomlását – sőt, lényegében, még jobban működik azokban a szituációkban – mert ez a Szellemnek egy szabad megnyilvánulása. Szabadsággal bír. Kegyelemmel bír.
 
Tehát ha most a saját életeteken tűnődtök, a saját termetéseiteken vagy a saját Én Vagyokságotokon, akkor emlékezzetek erre! Ez valami olyan, amit a 99-es Keahak csoporttal meg fogunk tenni. Ők ezt még nem tudják.
 
Tehát drága Shaumbra, ez nem egy vallási vagy spirituális korszakváltás. Ez a tudatosság változása. És lényegében arról szól, ha visszanéztek az emberiség történelmére, hogy végül megértsétek azt, hogy Isten, a Szellem itt és most jelen van.
 
Sőt mi több, drága Shaumbra, ez egy élő Isten. Ez az a korszak, aminek a létrejöttét ti segítettétek, és sok olyan ember és sok olyan csoport van a Földön, akik ezt egy cseppet sem kedvelik. Ó, azt nem feltétlenül tudják, hogy ezek ti vagytok. Rólad azt gondolják, hogy egy bogaras New Age-s vagy. Engedd ezt meg nekik! Hadd gondolják csak ezt rólad, mert te nem az vagy. Egyáltalán nem az vagy. Ezért is beszélünk a makyóról, arról, hogy megszabadulj a hamisságoktól, és az idejétmúlt dekorációktól.
 
Ez a tudati fejlődés, az élő Isten, aki jelen van a Földön – pontosan ez az, ami történik. És nézz csak szét, hogy mi történik a világban, mindenhol ott húzódik ez a mögöttes dolog. Ez a történések mögöttes mozgása vagy oka. És ez igaz a gazdaságra, a politikára, a pszichológiára.
 
Ti, drága barátaim, valami más után kiáltottatok. Lényegében azt mondtátok: -Készen állok a fejlődésre, és nem érdekel, hogy ez mibe kerül. – Ezt soha többet ne mondjátok! Előbb tárgyaljatok! (nevetés) Azt mondtátok: -Készen állok valamire. – és erre válaszul megérkezett Kuthumi vagy Tóbiás, jómagam, és még a többi üzenethozó. Nem mi vagyunk az üzenethozók. Mi mindössze….mi csak tisztázzuk a dolgokat, ezek vagyunk. Mi vagyunk a tisztázók. Segítjük ezt szavakba önteni ezáltal a csodálatos dolog által, amit Shoud-nak nevezünk, segítünk szavakba önteni a saját tisztánlátásotokat, amit az elmétek nem enged nektek megláttatni.
 

         Az elmén túl 

Amin most mentek keresztül, ennek a spirálos fejlődésnek az élvonalában az, hogy megtanuljátok, hogyan lépjetek túl az elméteken. Ha ezt le akarjuk egyszerűsíteni, azt mondjuk, hogy egy bizonyos értelemben számotokra az elme lett az isten.
 
Tudjátok, most tisztáznom kell azt, amit az előbb Cauldre mondott. Az elme – téves működés következtében – istenné vált. Ugyanakkor másrészről viszont, az Istennel vívott leghatalmasab csata az elmében játszódik le. Ez egyféle paradoxon. Miközben az emberek az elmét tartják a szuper hatalomnak, itt van ez a hatalmas csata, ami az elmével és az Istennel zajlik. Ezért is van az, hogy a legtöbb embernek nincsenek, nem is lehetnek megvilágosodási áttörései. Nekik nem lehetnek ahmyós pillanataik, ami előbb uróbb átlényegül egy állandó-folyamatos – ahmyo állapottá.
 
Bele vannak ragadva az elméjükbe. Az egy óriási csatatér – és ez az elme harcmezeje, ahol is az elme harcol a maga területéért, Istennel vívja a harcát, ami egyébként tényleg mentális – és ez az, ami ott zajlik. Nos, ti azt kértétek: -Itt az idő. Mi – én – valami mást akarunk. – És mi erre reagáltunk, válaszoltunk nektek. A beszélgetésem legnagyobb pontja egészen addig, amíg itt vagyok veletek – az, hogy túllépjetek az elméteken. Amikor kiléptek az elmétekből, én távozni fogok. Micsoda nagyszerű üzlet!
 
LINDA: Hm.
 
ADAMUS: Nem, úgy értem azt a módot engedem el, ahogy most kapcsolódom veletek, mert nem lesz erre szükség – erre a rutinra, amit teszünk – mivel egyszeriben csak annyira meg fogtok bízni saját magatokban, hogy többé nem lesz szükségetek erre az elkülönültségre. Mert ez még mindig az: egy elkülönültség, egy szeparáció. Egy ponton ezt teljes mértében integráljátok.
 
Egy jó példa erre: sokan integráltátok Tóbiást. A legtöbben integráltátok Tóbiást. Nos, Tóbiás egy lélekkel rendelkező létező, és nyilvánvalóan most éppen Sam-en keresztül fejezi ki magát. De ez az esszencia…..nincs arra szükségetek, hogy Tóbiás itt üljön a székben, csukott szemmel, és elhozza szentséges üzeneteit, az összes pihe-puhaságával. (némi nevetés) Nincs erre szükségetek. Tóbiás úgy reagált rátok, ahogy erre nektek akkoriban szükségetek volt. Tíz évvel ezelőtt erre volt szükségetek, erre a látványra és erre az érzékelésre. Ma pedig engem kaptok! (nevetve) Ez egy kicsikét más!
 
Szóval visszatérve a lényegre. A legnagyobb dolog, amin együtt dolgozom veletek az, hogy túllépjetek az elméteken. És ez kemény dió. Nagyon kemény. Egy nap helyezzétek csak magatokat az én helyembe, mivel az elme kitart, ragaszkodik, és mindenre megpróbál rájönni, mindent ki akar találni. És vannak pillanataitok, amikor kicsusszantok az elmétekből, de utána rögtön vissza is húz titeket. Azt mondjátok: - Te jó ég, elveszítem az eszem. – Nos, hát igen! Ezért is vagyunk mi itt. Pontosan erről szól ez az egész.
 
Néhányan azért féltek túllépni az elméteken, mert fogalmatok sincs, hogy mi van odakint. Nem tudjátok mit rejteget az a sötétség, ami az elmén túl található. És be lettetek hipnotizálva kedvesem. (a hallgatóság egy tagjához szól) Ó, teljesen be lettek hipnotizálva. Ó, ti nem annyira, de az emberek arra lettek behipnotizálva, hogyha nem töltöd fel magad állandóan az Isten című makyóval, a vallással, Jézussal, meg mindezekkel az egyéb dolgokkal, ha nem töltöd fel magad ezzel folyamatosan, megállás nélkül, akkor egy üres edény vagy…(a közönség válasza: A Sátán számára) Nem én mondtam ki ezt a szót, hanem ti. Sátán. És ismételten, visszatérve a Shoud előtti diákra – Bibliai idézet vagy hitrendszer – nagyon, de nagyon kevés hivatkozás van a Bibliában a Sátánra. Tényleg. Lucifer az van. Lucifer, a fény angyala, hello?! De el lett torzítva és ki lett forgatva.
 
Szóval van egy félelem attól, hogy túllépjetek az elmén, mert be lettetek hipnotizálva…egy tömeges hipnózissal, amit olyan könnyű megtenni. (nevetés, ahogy hipnotizáló mozdulatokat tesz valaki arca előtt) Ezt annyira könnyű megtenni, mivel az elme olyan, mint egy… szóval termékeny talaj a hipnózis számára. Az elme egy készen álló termékeny talaj. Ó, nagyon szereti, amikor be van hipnotizálva! Tudjátok miért? Mert ki nem állhatja saját magát! Tényleg így van – legalábbis azt, ahogy ki lett fejlesztve. Ezért aztán kiszolgáltatottá teszi magát a hipnózisra, mert így nem kell saját magával foglalkoznia. Szóval…rendkívül fogékony a hipnózisra.
 
LINDA: Ez most vicces volt?
 
ADAMUS: Nem. Ezt csak ők gondolják, de én nem.
 
-Szóval túllépni az elmén – mi történik? Mi van ott kint abban a sötétségben, abban a szakadékban, abban a semmiben? Az elme ezen nem tud elmélkedni. Ez itt a probléma. Az elme mégcsak el sem tud kezdeni ezen elmélkedni, ezért aztán hiánynak titulálja, és azt mondja: -Nincs ott kint semmi. Az maga a nem létezés. Maga a vég. A befejezés, a halál, vagy ami még rosszabb, egyszerűen csak bekerülsz a semmibe.
 
Nem! Az elmén túl a tapasztalás, a potenciál, a választás, az élet van. Ez van az elmén túl.
 
És az én munkám az – amiért idehívtatok engem – hogy segítsek nektek abban, hogy kilépjetek az elmétekből! És én ezt meg is teszem egy csomó tanfolyammal, na meg némi fortéllyal. (nevetés) Megteszem…(nevetés sáv) ezzel, amit egy páran bohóckodásnak hívtok.
 
Miért éppen a bohóckodás? Nos, először is, ha csak itt ücsörögnék, miközben Cauldre szeme csukva lenne, és csak leadnék nektek egy szentbeszédet, akkor mindannyian elaludnátok. Én pedig azt akarom, hogy nagyon is jelen legyetek! Miért? Miért? Mert – és szeretném ezt pólókon, kalapokon és a lökhárító matricákon látni – (felírja a táblára) – mert ez a Szellem Jelenlétének a Korszaka.
 

          A Szellem Jelen Van
 
A Szellem Jelen Van. Ez egy bájos kis közhely. A Szellem Jelen Van. Nem látod ezt Sart? Igen? Pólók? Igen. A Szellem Jelen Van. Ez az a Korszak. Ez most az integrálás Korszaka! Ez az a Korszak, amikor….hadd adjam ezt oda olyan valakinek, akiben megbízhatok! (nevetés, ahogy megpróbálja elvenni a távirányítót Lindától)
 
Ez annak a Korszaka, amikor behozod ide a Földre a Szellemet, ebben az életedben, ebbe a testedbe, ebbe a Most Pillanatába! Jelenlét. A Szellem Jelen Van. A Jelen azt jelenti, hogy itt és most. Nem később, nem kell hozzá tanulnod, nem kell erre vágynod. A Szellem Jelen Van Most ebben a teremben!
 
Most az elme rákezdi: -Nos, én még nem egészen vagyok a Szellem. Még nem állok erre teljesen készen. Még lennie kell itt valaminek. – Nos, ezzel akkor fel is állítod azt a dinamikát, mert ez az, ami ebből származik. Te hozod ezt így létre, ezért aztán mindig ott lesz az a következő dolog. Mindig ott lesz az a várakozás. Az elméd hozza ezt létre, mert az elme képtelen ezt felfogni, hogy a Szellem Jelenlévő. Miért? Mert akkor elveszíti a kontrollját, az irányítását, és azt hiszi, hogy akkor ki fog lépni a létezésből.
 
 
 
Lényegében ti magatok programoztátok be az elmét erre az irányításra, erre a kontrollra. Átadtátok magatokat az elméteknek. Azt mondtátok: -Te viselj gondot a dolgokra! Én most egy jó nagyot alszom. –De most, az istenit neki, felébredőben vagytok! Felébredtek. Az elme meg nem tudja, hogy mihez kezdjen – elképesztően össze-vissza van zavarodva. Te felébredsz, és többet akarsz. Neki pedig az lett mondva, hogy ő felel itt mindenért, ő az irányító. Be van hipnotizálva most is, és ez már egészen Atlantisz óta így megy, de az emberiség történelmének legutolsó 50 évében sokkal több hipnózis folyik, mint Atlantisz összes ideje alatt mindent összevetve, és összevetve ezzel az összes Földön töltött időtöket. Elképesztő méreteket ölt az elme hipnózisa.
 
Folytatás a 2. résszel: innen...
 
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 5
Összes: 3123137
Hónap: 15366
Nap: 429