Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


ÖNMAGUNK ÖLELÉSE

ÖNMAGUNK ÖLELÉSE


Sananda üzenete

2012. július 24.

Szeretett Mestereim! Legteljesebb fényemben üdvözöllek benneteket, melyet felismerhettek önmagatokban, a Szív valóságában. Ez a nap lényetek legbelsőbb mélységeiről szól és kitér a földi síkon lévő Önmagatokra / Önvalótok lényére.

Egy rég várt folyamat / fejlődés történik, amikor is a Fény visszatér Önmagába, megújítva és meggyógyítva azt, ami úgy tűnt, hogy elveszett, megszakadt, megsérült. Visszatér abba, ahol minden teljes és egész, és együtt rezeg a Szeretettel. Ez mindenkor egy folyamat, az Átalakuló Energia – a Fény – folyamata, ami újrakódolja, és mindig kifejezi a Teremtőnk, azaz a Szeretet és Fény Örökkévalóságát. Éppúgy, ahogy a saját Fényének egyes részei látszólag a létezés sötétebb oldalán és a tapasztalatszerzésre alkalmas helyeken vannak, mindig vannak olyanok is, akik nagy Szeretetükkel szívből jövő gondoskodást nyújtanak másoknak és megosztják azt a kicsit is, amijük van, csupán azon tapasztalás kedvéért, ami később őket gazdagítja. Ők a megtestesült Fény Valósága / Igazsága: ők azok, akik utat mutatnak az emberiségnek.

Muszáj nekik szegénynek lenniük annak érdekében, hogy másokat meg tudjanak ajándékozni? Valójában nem: az egész Teremtett világban / a Teremtésben nincs egyetlen egy olyan hely sem, ahol Önmagánál kevesebbnek kell lennie a léleknek ilyen módon. Ennek a dimenziónak az a jellemzője / szerkezete és meghatározója, hogy két pólusa van. Egyeseknek gazdagság nélkül kell élniük itt az anyagi világban azért, hogy a jutalmukat a Mennyországban kapják majd meg. Ezért azt mondom nektek: tegyétek félre az efféle képzeletet és engedjétek azt, hogy a szívetek igazsága bennetek növekedjen! Ha segíthetnétek másoknak, vajon ilyen utat választanátok Önmagatok számára? Nemet mondok minden ehhez hasonló nézetre és meggyőződésre.

Mégis úgy van, hogy ahol valaki szabad akaratárból segít a másiknak – még ha ez egy kis segítség is – a Teremtő – az ő nagy Szeretete miatt – mindig kiegészíti a hiányosságot. Ilyen az a nagy Szeretet, melyet kivétel nélkül, minden egyes napon érezhetsz; a szívbéli szeretet Fénye saját maga létezésének szépségét ünnepli. Ez a Nagy Szeretet ösvénye; becsüld meg úgy Önmagad, ahogy mást megbecsülnél, és meglesz az egyensúly ebben a folyamatban / fejlődésben. Aki nem becsül meg másokat, nem érzi sem a létezés, sem más dolgok adta kellemes érzést: ne figyelj rájuk; majd eljön az az idő, hogy a szereteteddel meg tudod őket becsülni.

Ez az időszak a nagy átrendeződés időszaka a Földön a Fény minden formájának és folyamatának. Ezt nem lehet egyszerűbben meghatározni, mint a következő módon: a szeretet kifejezésmódjait [a szeretet szándékát, a szeretet útjainak az egység szolgálatát önerőből megteremtő módjait] kiterjesztik a fényed magasabb valóságok központja felé. Ha a szeretet-energiádat arra irányítod, ami előtted van, az átalakítja önmagát egy új tapasztalásba, ahol fokozottabb a Szeretet a sejtszintű emlékekben és a Teremtő Szeretete szívének fényében – majd visszatér hozzád, Teremtőnk emberi megjelenési formájába.

 

Ő, akit ti Istennek, Buddhának vagy Allahnak, stb. neveztek, csupán egy része a Teremtőnk Fényének teljes megjelenésének / kifejeződésének ezen a síkon. Ez egy olyan dicsőség, mely előled el van rejtve; és ez megjelenik az Emberi Fényben, hogy megossza újra az ismereteit a szeretetről és arról, hogy ami elveszett, az újra visszatért és örülünk neki. Ez örökre így lesz: nincs egyetlen parányi rész sem, amelyet a szeretet nem ismer. Megjeleníti saját Fényét, hogy helyre tegye, kiegyenlítse és egyszerűen a saját szeretetében megtartsa mindazt, mely akár gondolattal, vagy látszólagos körülmények alapján olyan irányt / ösvényt választ, mely által kimarad az egységes Szeretetből.

Bízz abban, hogy ismered az Isteni Tervet, hiszen az erőteljesen szól benned. Bízz ugyanúgy azok szeretetében, akik körülvesznek téged (angyalokban, a vezetőidben, bennünk, akik szolgálunk a Tanítók Birodalmából, mindnyájunkban, akik egységesítve vagyunk a saját középpontunkban, valójában másokkal együtt sokan) annak érdekében, hogy a központosított [összpontosított, fókuszált] gondolat valóságának síkján elő tudd hozni a gondolataid új erejét, melyeket te szívesen választasz a nagyobb szeretet útjának, és amelyekhez többé már nem ragaszkodsz a létezés ösvényein – olyanok, melyek alázatosak, melyek másokat megbecsülnek feláldozva önmagukat. Ezen folyamat / fejlődés miatt a fényed csökkenhet, megfogyatkozhat, melyet a felsőbb éned képes lesz újra megemelni.

Vannak saját feladatok is, amelyeket teljesíteni kell a Szereteted és Fényed kapcsán / rendszerében, és mindig fedezd fel azt, hogy a te szeretetedben létrehozza / megteremti azt, amit akarsz. Ez sokkal könnyebb lesz az elkövetkezendő időkben, mikor is a kapcsolatod a tudatoddal sokkal teljesebb lesz, és képes leszel együtt értelmezni a helyzeteket, nézeteket, a létezés újabb módjait. Ezek nemcsak téged szolgálnak, hanem a nagyobb egységet is, és csatlakoznak a lelkedben lévő szeretet ismeretéhez, önmagad tiszteletéhez és megbecsüléséhez. Te szintén a Teremtőnk szeretetének egy megnyilvánulási formája vagy, ugyanúgy, ahogy én is az vagyok.

Ahogy ezen az úton kéz a kézben együtt haladunk, mindig lesznek olyan helyek, ahol a szeretet erősebb, sokkal tisztábban hallhatóbb és érzékelhetőbb, és lesznek olyan helyek is a szeretet ösvényén, ahol nehézségek akadnak a tisztánlátásban / ítélőképességben. A lélek belsejében, Önmagunk belsejében nincs ilyen megtévesztés. A tested és a lényed már tudja és érti azt, mi a megfelelő, és mi az, ami nem. Van valamint egy részed, mely tartalmazza a fájdalmat és megtévesztést a sejtszintű emlékezetben és a lényed szerkezetében. Ezzel a részeddel nagyon sok ideig éltél. Most itt a gyógyulás, egyesülés [integráció] ideje, és annak ideje is, hogy lehetővé tedd az énednek a magasabb szinten történő befogadását a szeretet benned lévő erejének. Minden kedvezőbb lesz, minden összehangolódik a szív ezen vállalkozásával és kalandjával.

Sose feledd, mi ugyanazon Fényből valók vagyunk: egy óriási szívközpontból származunk, ami maga a Szeretet. Így mondanám: legyél ott, ahol szeretnél, és engedd meg annak a szépségét, Ami Vagy kifejeződni önmagában, mert ez örömöt, szeretetet, békét, nagyobb tudatosságot, nagyobb bölcsességet hoz, és ezek a tapasztalatokból származnak, drágáim. Ez lehetővé teszi számotokra, hogy az Édenkertet újra megteremtsétek, még akkor is, ha ez még a Földön van. Valójában van néhány hely a Földön, ahol néhányan valamilyen okból ott tartózkodnak: vannak olyan helyek, ahol az egyénnek nagy ereje van, és vannak köztes állapotok. Válaszd azt, aminek elemei már megvannak az ön-megerősítésedben (nem a kifizetendő számlákban, hanem) a szeretetben, melyet megkaphatsz ott, ahol szeretnél tartózkodni. A mostani választásaid magas szinten határozzák meg a fejlődésedet… Figyelj a belső tudatosságodra, mindenre, ami Te Vagy, és találd meg ezen a síkon a lelked fényének szeretetét, mely teljes szépségében jelen van.

Köszönöm a szereteted és mindent, ami Vagy. A Földön élni ezekben az időkben valóban nagy (ölelő) élmény; köszönöm a szereteted!

És ez így van!

Sananda

********

Drága szívbéli barátaim! Mindannyian érzékeljük, hogy körülöttünk változások mennek végbe, melyek egész hirtelen is megjelenhetnek akkor, mikor nem sok dolog tűnik hosszú távúnak tágabb értelemben… így történt velem is :)

Augusztusban lépéseket tettem annak érdekében, hogy nyilvánosságra hozzam az utolsó két „Gyógyító Esték Sanadával” tervezetét, hogy mielőbb Észak Queensland-be utazhassak egy csodálatos Fénnyel való kapcsolatteremtés miatt. Úgy érzem, hogy az útjaink az elkövetkezendő időkben egyesülni fognak… nagy változás történt abban, amire azt hittem, hogy az utazásom lesz, azonban tudom, hogy ezt egy csodálatos ajándékként kaptam, így az utazásom új utakra terelődött. :) Sananda biztosított arról, hogy a munkánk még erőteljesebben fog folytatódni, így ezzel vagyok eltelve (ezzel áramlok) mivel ez egy hihetetlen áldás számomra. :)

Valószínűleg szeptemberben újra Sydney-ben leszek, majd egy rövid időt Uluru-ban töltök szeptemberben a „Fény Ezüst Szárnyainak Istennői”-vel (Goddesses of the Silver Wings of Light) és a Honolulu Fénytemplomtól Kahu Fred Sterling-gel (www.kirael.com), hogy megtartsunk ott közösen egy hihetetlen szertartást, mely során elengedjük azokat az energiákat, melyek Ausztráliát és az Anyaföldet a harmadik dimenzióban tartják. További információ megtalálható a http://www.silverwingsoflight.com honlapon; sok módon lehet részt venni a szertartáson, ahova 900 résztvevőt keresnek azért, hogy az energia-átadás valóban megtörténjen, ezért, ha téged is érdekel, kérlek, tarts velünk, és terjeszd ezt minél szélesebb körben. :)

Kahu Szeptemberben Sydneyben tartja a Szignál Sejt Gyógymód (Signature Cell Healing) tanfolyam 1-es és 2-tes szintjét… ez egy valóban nagyszerű módja a gyógyításnak – tudod, egy rövid ideig az én listámon is szerepelt; és ez az , melyet sok éve én is alkalmazok. :)

Közzéteszem – vasárnap kivételével -  a „Sananda napi üzenetei”-t egy hírlevélben és kérlek, szólj, ha te is szeretnél feliratkozni… A Facebook nem működik túl jól, mert valamilyen okból sokszor nem akkor engedi elküldeni Sananda oldaláról az üzeneteket, amikor szeretném, hanem csak később… Ezeket az üzeneteket szintén közzéteszem a honlapomon, így megtalálhatod ott is, ha szeretnéd – bár néha ott is problémák vannak az elküldéssel, titokzatos történések miatt. :) Ilyen az élet…

Bízom abban, hogy minden csodásan áramlik hozzád a virágzás és átalakulás ezen nagyszerű idejében, amikor is a szeretetre összpontosítunk és élvezzük a földi lét bámulatos idejét. :) A következő alkalomig szeretetet és áldást küldök a szeretet minden egyes hullámán.

Takeli MMagdalen

 

Channel, Signature Cell Healer

Private Sessions available: http://takeli.com

Ph +61 417 941 905 (International)

Ph 0417 941 905 (Australia)

Skype takeli7

Copyright © 2012 Takeli MMagdalen. All Rights Reserved [Minden jog fenntartva!]

Copyright - Minden jog fenntartva! Lemásolhatjátok és terjeszthetitek ezt az anyagot, feltéve, hogy nem változtatjátok meg semmilyen módon, kereskedelmi / jövedelemszerzési célokra nem használjátok fel, a tartalom teljes marad, és tartalmazza ezt a szerzői jogi közlést. © Takeli MMagdalen http://takeli.com

Translated by / magyar nyelvű fordítás: Vénusz

Fényvilág Press

http://fenyvilag.blogspot.com/

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 10
Összes: 3061971
Hónap: 15244
Nap: 461