Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Összekapcsolódás a Belső Istennőtökkel

A Tizenkettek Tanácsának üzenete Selacián keresztül

haha.jpeg„Ebben az életben egyedül nektek voltak olyan számos kihívásokkal járó lehetőségeitek, amelyek a szeretetről szóló tanításokat hordozzák.” „Arra vagytok kódolva, hogy mint egy Isteni VáltozástTevők az élvonalban legyetek. Bízzatok abban, hogy intuitívan vezetve vagytok arra, hogy kivegyétek a részeteket a Földön valaha is tapasztalt leghatalmasabb ébredező tudatosságban. ”Ma, amikor Vénusz bolygó átvonul a Nap előtt és legközelebb csak 2117-ben lesz így, ez a nap egyike azoknak a történelmi pillanatoknak, amelyek annyira magával ragadóan tele vannak ígéretekkel, amint az emberiség átesik egy újrahangoláson, szerte a világban. Az emberek mindenhol az eget kémlelték, beleértve azokat is, akiknek fogalmuk sincsen a jelenleg folyamatban lévő tudatosságváltáson.

Ez egy ritka esemény, az hogy a Vénusz Átvonulás láthatóan is megjelenik, mert magát ezt a különleges Átvonulás messze földön és széles körben is látható volt. Létezésétekbe elmélyülten, emlékezzetek arra, hogy mi is a szerepetek ezekben a változásokban. Tudnotok kell azt, hogy minden kétséget kizáróan a legfontosabb tényező (a változásban játszott szerep) ez, amiért most itt éltek.

Lelki szintű üzemanyag az utazásotokban

Visszatérés a Szív alapú- és Istennő világába, ez áll az Átvonulás középpontjába és ez egy létfontosságú katalizáció számotokra és óhajotok szerint  új valóságotokra vonatkozóan. Ti és az egész emberiség is, lelki szintű üzemanyagot kaptok, amely segíti elhozni az Istennői természet aktiválását a kifejezéseitekbe. Minél tudatosabban csatlakoztok a belső értelmetekhez, annál inkább hatalmasabb lesz a képességetek arra, hogy kézzelfoghatóan érezzétek az ezekben az időkben megjelenő lehetőségeiteket.  A megnövekedett tudatásosságotok fokozottabban fog segíteni abban, hogy kedvezőbben tudjátok használni majd ezeket az energiákat, amelyek szükséges lépéseket tartanak megtenni majd az életetekben.

Nem elég csak elképzelni egy békés szerető világot. Nem elég csak azt mondani az embereknek, hogy felismerjék azt, hogy ők is képesek megváltoztatni a világot. Folyamatos és tudatos tettekre van szükség. Egyszerűen, sokkal szeretet teljesebben úgy élni az életeteket most, a mindennapok adta lehetőségekkel, mint az azt megelőző nappal korábban. Úgy élni szeretet teljesebb módon, hogy akár felcserélitek az önmagatok méltatását az önbizalommal, vagy akár a mások iránti kedvességgel, mert ez egy olyan szeretet erőt hordoz, amely kiáramlik a világba. Tudjátok ezt persze, de nem mindig könnyű megtartani az adott pillanatban, amikor kihívásokkal kell szembe néznetek.

Egy még szeret teljesebb világ születése

Az Istennő, amikor általa, egy még szeretet teljesebb világ születését kiteljesíteni a megnyilvánításaitokba nem egy olyan valami dolog, amelyet létre lehetne hozni akár egy nap, vagy egy életidő alatt. Valójában már nagyon rég óta indultatok el e felé a pont felé. Számtalan életidőn keresztül tanultatok arról, hogy hogyan lehet még jobban szeretetben élni.

Ebben az életben egyedül nektek voltak olyan számos kihívásokkal járó lehetőségeitek, amelyek a szeretetről szóló tanításokat hordozzák.

Amikor olvassátok ezeket a sorokat, akkor emlékeznetek kell egy, vagy akár több ilyen élményetekre. Talán néhány számotokra fontos ember képe dereng fel ilyenkor az emlékeitekben azok közül akik „megnyomtak rajtatok egy gombot”, vagy elindítottak bennetek az önbizalmatok felé.

Engedjétek el a haragvásaitokat távozni

A legjobb amit tehettek a mai napon az, hogy elengeditek minden haragvásotokat. Keressetek egy helyet a szívetekben arra, hogy minden feltétel nélkül szeretni fogtok bárkit is. Ha képesek vagytok néhány pillanatot a mai napon, vagy a közeljövőben erre fordítani, akkor meghívhatjátok a Vénusz átvonulás hathatós energiáit, hogy segítsenek átalakítani a régen őrzött haragvásaitokat megszabadulni belőletek.

Mind a Vénusz átvonulás és az azt megelőző telihold és holdfogyatkozás egy nagyon hatékony keveréke a jótékony energiáknak, melyeket magatoknak vehettek és segítenek ezzel elvinni a múlt emlékeit. Ma ezeknek az energiáknak a kibomlása történik és folytatódni fog hullámzásuk létrejötte által és ébredést teremt az emberiség szívében és végleg segítségekre lesz abban, hogy szabadabbá lehessetek.

Az Energia Váltások és a velük járó Érzékenységek

Tegyétek lehetővé ezeknek az energiáknak, hogy kiterjedhessenek, mert ez lehetőség számotokra abban, hogy sokkal jobban érezzetek, mert ekkor sokkal jobban fogadni tudjátok, ezeket a kiterjedő energiákat, mint általában, mint ahogy a régi mintáit. Legyetek körültekintően gyengédek magatokkal és másokkal, éppen most. Ez egy nagyon szokatlan és változékony idő és ez mindenkire vonatkozik ezen a bolygón most, más fajokra is. Ha van háziállatotok, akkor megfigyelhetitek, hogyan változnak meg viselkedésükben. Ezek az energiák nemcsak a megszokott viselkedésüket változtatják meg, hanem az energiáikat is. Ezért is szeretnék azt kérni tőletek, hogy szándékozzátok és fogadjátok el ezt.

Minden megújulhat

Minden dolog megújulhat majd egy új látásmód alapján. Ez magába foglalja, a kapcsolatokat, a munkavégzéseket, a földhözragadt és spirituális tevékenységeket is. Az új látásmódnak onnan kell származnia, ami bennetek van - akik ti vagytok/aki te vagy, akik létrehozzák ezeket.

Fontoljátok meg, milyen új elképzeléseket akartok létrehozni az életetekben. Hogyan képzeltek el azokat, hogyan néznek ki, milyen érzéseket váltanak ki belőletek és mit vagytok hajlandók megtenni értük, hogy hatékonyan teljesüljenek az életetekben.

Június havában mindez egyelőre újdonsággal hat még, mert még csak most kezdenek el az energiák kibomlani. Ezért is lesz ez a hónap nagyon erőteljes. Mit is fogtok tenni Júniusban és az áldásaival, mert bármit megtehettek, amit csak lehet? Hogyan fogtok hozzájárulni egy még szeretet teljes világhoz?

Az Isteni VáltozástTevő szerepetekről

Arra vagytok kódolva, hogy mint egy Isteni VáltozástTevők az élvonalban legyetek. Bízzatok abban, hogy intuitívan vezetve vagytok arra, hogy kivegyétek a részeteket a Földön valaha is tapasztalt leghatalmasabb ébredező tudatosságban.

Folytassátok isteni természetetek felfedezésének útját, körülölelünk bennetek szeretetünkkel és áldásainkkal!

Mi Vagyunk a Tizenkettek Tanácsa

http://lightworkers.org/channeling/160986/connect-your-inner-divine-feminine

Copyright 2012 by Selacia, Channel for The Council of 12 * All Rights Reserved * www.Selacia.com

 

http://www.foldicsillagok.hu

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 10
Összes: 3044572
Hónap: 11002
Nap: 469