Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Palackposta

Üzenet a Fény Galaktikus Föderációjától

2012. június 19.

Copyright © 2012 Greg Giles. All Rights Reserved [Minden jog fenntartva!]

Message from the Galactic Federation of Light 06/19/2012

Palackposta

A veletek megosztott üzenetek szerepe, hogy fáklyaként világítsanak és kivezessenek az információhiány sötétjéből a fénybe, ahol válaszokat és további megoldásokat találtok az élet mindennapi buktatóira. Üzeneteinkkel nem szándékozunk senkit sem meggyőzni, vagy bármit is elhitetni veletek, amire még nem vagytok készek, vagy ami jelenleg még nem nyert értelmet számotokra. Üzeneteinkkel nem kívánjuk azokat felébreszteni, akik még nem szeretnének felébredni.

Az így közvetített információ nem ezt a célt szolgálja, és emiatt alkalmatlan a tudatlanságból való felébresztésre, hiszen nem rendelkezik bizonyítási minőséggel. Értitek, hogy üzeneteink nem erre valók és nem használhatóak így, mert erre ilyen formában nem alkalmasak?

Azoknak címezzük üzeneteinket, akik úgy döntöttek, felébrednek és egy magasabb és átfogóbb megértés után kutatnak, ami lehetővé teszi számukra, hogy megtalálják a tudásszomjukat csillapító információs csatornákat, amik tisztázzák, mi is történik velük és körülöttük a világban. Szeretnénk, ha közületek egyre többen ebben a szellemben olvasnátok üzeneteinket, információforrásként az arra szomjazóknak. Ez, üzeneteink eredeti hatását szerfelett növelné, és veletek közös küldetésünket rendkívüli módon segítené.

Köszönjünk igyekezetüket és munkájukat mindazoknak, akik világszerte elérhetővé teszik üzeneteinket, és reméljük, nem hagynak fel ezzel a jövőben sem, azonban kérjük őket, óvatosabban válogassák meg, hogy kikkel osztják meg ezeket az információkat. Vannak, akik ilyen típusú üzenetekre egyszerűen még nem állnak készen, és utazásuk e pontján még ijesztőnek, és a szavahihetőség határain túlinak tűnhetnek információink. Azt is megértjük, hogy sokan közületek éppen az ellenkezőjét érzik és számukra ezek az információk hitelesek, érthetőek és több értelme van, mint bármely más magyarázatnak arra, miért is vagytok itt, és hogyan működik körülöttetek a világ. Meg van az oka, miért csak néhányatokkal harmonizálnak ezek az üzenetek, míg más emberek szokatlan csodabogaraknak skatulyáznak be benneteket is.

Szeretnénk ma veletek megvitatni, mi az amit utazásotok ezen pontján elkerülhetetlennek érzékelünk. Kihívások előtt álltok, de a lehetőség is adott a sikerhez, ami teljes mértékben különbözni fog az eddig tapasztaltaktól. Nem látjuk a kifogásokat, a rossz döntéseket, a feladást vagy a vereség beismerését. Nem azért alakítjuk így a dolgok menetét, hogy saját magatokat győzzétek le. Ezt a teremtő rendelte így, hogy azok, akik félelmüket le akarják győzni, és szembe akarnak fordulni korlátaikkal, illetve felül akarnak kerekedni az akadályaikon, eldönthessék, hogy szolgálja-e még ez a félelem az előre eltervezett, személyre szabott és kollektív célokat.

Teremtőnk eme kérése biztosan nem volt könnyedén kivitelezhető feladat, de mi örülünk a lehetőségnek, ahogyan bizonyára ti is, és részünkről úgy döntöttünk, a lehető legjobbat hozzuk ki belőle. Reméljük közületek sokan bölcsen élnek ezzel a lehetőséggel, és tudásuk szerinti ők is a legjobbat hozzák ki a helyzetből. Meggyőződésünk, hogy sokan meglepődnek majd, amikor felfedezik, valójában milyen nagy egyéni és kollektív potenciállal [lehetőséggel] rendelkeznek. Sok életlecke és tapasztalás valósult meg az eddigiek folyamán világotokban, azonban ezek közül egy sem hasonlít arra, ami most azokra vár, akik kitartóan haladtak útjukon, akik minden helyzetből képesek voltak felállni, és újabb kapukat nyitottak lelkükön, ami egyesek számára zárva maradtak, amikor nem törekedtek a lelki gazdagságra, nem tartottak önvizsgálatot, nem akartak szembesülni új kihívásokkal és nem akartak többek lenni jelenlegi állapotuknál.

Eljön majd a nap, amikor bolygótokon minden lélek úgy dönt, lecseréli a régi valóságot [világképet, paradigmát] egy új kalandokkal és másfajta tapasztalásokkal teli életre, amivel családfáját gazdagíthatja. Azonban ma sok lélek számára jobb döntés itt maradni, és figyelmüket néhány, még megtanulandó leckére összpontosítani, és az útjukban álló akadályokkal megvívni. Reméljük, akik készek valami újra, megértik ezt, és elfogadják a lelkek döntését, akik szeretnék életüket a szokásos módon folytatni, ami még tartogat számukra megoldásra váró kihívásokat és megtanulandó leckéket. Egy bizonyos időpontban ők is elérik majd a hegycsúcsot, amihez ti már majdnem elértetek, és felkészülnek majd az ugrásra a hit, a bizalom, a bizonyosság, a bátorság, a kalandok, a csodák és titkok világába, ahová most ti készültök. Akik készek erre az ugrásra, azt mondjuk: hosszú utat tettetek meg, és sok kihívással szembesültetek és megedződtetek, mert a teremtő tett próbára [tesztelt] és erősített benneteket, hogy egyesüljetek a felsőbb erőitekkel, amik mindig is veletek voltak. Ez a ti napotok és ezt nem feltétlenül kell mindenkivel megosztani, mert vannak, akik nem készek erre. Megértitek ezt?

Reméljük, tudtok majd örülni azoknak az élményeknek, amiket, még ha szeretnétek sem tudtok akárkivel megosztani. Ez így van, és így is kell lennie addig, amíg a jövőben el nem jön az a nap, ami mindig eljön, amikor mindenki megteszi ugyanazt az utat, amit ti is bejártatok és akkor ott, az ajtó túloldalán várhatjátok őket, amin kicsit korábban, ti léptek át épp most.

Azoknak az Olvasóknak, akik ma még bizonytalanok, már készen állnak-e a régi valóságból az újba váltani, azt üzenjük, hogy minden döntés helyes döntés, és ha úgy érzitek legbelül, még nem jött el a ti időtök, fogadjátok nyugodt szívvel, és érezzétek a döntésetekben rejlő őszinteségét az itt maradáshoz, együtt azokkal a testvéreitekkel, akik szintén ezt az utat választották. Sokak számára ez a helyes döntés, és azt üzenjük, vigasztalódjatok annak tudatában, hogy belső hangotokat és bölcsességeteket használva találtátok meg személyes utatokat, amin haladva a benneteket legjobban szolgáló kihívásokat, és élményeket tapasztalhatjátok meg. Legyetek büszkék, bátor döntésetek tudatában, azonban mindenképpen tartsátok szem előtt, hogy mindig létezik egy másik lehetséges út is számotokra, ha bizonytalanságot éreznétek mostani döntésetek helyességével.

Visszafogottságot és bölcsességet igényel az itt maradást választani, és énetek egyes területeivel tovább dolgozni, hogy még több tapasztalatot gyűjtsetek és még több leckét tanuljatok meg. Pontosan arra lesz lehetőségetek, amire szükségetek van, hogy egy nap kiterjesszétek szárnyaitokat, és útra keljetek, ha eljön az időtök, és már készen vagytok az utazásra. Addig ne legyen mindig az az érzésetek, hogy bárki is sürgetne a megfelelő döntés meghozatalában, mert nincs siettető visszaszámlálás, hiszen „minden idő” rendelkezésetekre áll, hogy megtapasztalhassátok az anyagi világ összes lehetséges élményét, ha ezt szeretnétek. Azok számára, akik a továbblépés mellett döntöttek, azt üzenjük, hogy az idő gyorsan letelik, és már nincs sok időtök hátra az utolsó előkészületekhez és a kevésbé kimunkált és figyelmet igénylő területek csiszolásához.

Mindannyian egyedülálló értékekkel és tudással rendelkezünk az életben, ezeket elengedhetetlen folyamatosan ápolnunk és felülvizsgálnunk. Üzenjük a mostanság „koffereiket pakolóknak”, fordítsatok minden nap egy kis időt magatokra és készítsetek leltárt, mi az, amiből némi összpontosítással, és apró változtatásokkal profitálhatnátok. Ha ezt meg tudjátok valósítani, gazdagíthatjátok lelketeket, örömötöket lelhetitek benne és növekedhettek. Mindennek van eredménye, amiért töri magát az ember, és ez megosztható mindenkivel. Erre szeretnénk ma emlékeztetni benneteket, mert minden igyekezet gyümölcsöt hoz, mindenki számára a világban.

Legyen béke szívetekben kedves testvéreink!

Barátaitok és családotok, a Fény Galaktikus Föderációja vagyunk.

Csatornázta: Greg Giles

Copyright © 2012 Greg Giles. All Rights Reserved [Minden jog fenntartva!]

Magyar nyelvű fordítás: Scarlett

Fényvilág Press

http://fenyvilag.blogspot.com/

Soruce / Forrás: http://www.ascensionearth2012.org/2012/06/message-from-galactic-federation-of_19.html

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 8
Összes: 3044576
Hónap: 11001
Nap: 469