Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


PILLANTSATOK BELE A JÖVŐBELI IDŐVONALATOKBA

A FÉNY GALAKTIKUS SZÖVETSÉGÉNEK ÜZENETE 2012.09.17.


Tégláról téglára, tégláról téglára, mindannyiótok számára a remény minden egyes gondolatával és álomképével egy jobb hellyé építitek az új otthonotokat azért, hogy jobban élvezzétek, és többet kihozzatok az utazásotokból. Volt néhány tégla, melyet időről-időre ki kellett cserélni, mivel egy kicsit sérültek voltak és nem voltak síkba rakva a többivel. De azt mondjuk, hogy az otthonotok építésének nagy része nagyon hatékonyan haladt folyamatosan, időnként fürge iramban, mivel vannak olyan pillanatok, napok, sőt még napok sorozata is, de még egy hét vagy kettő, mikor sokan nagyon tiszta gondolati mintákkal, nagyon pozitív rezgésekkel segítettétek megteremteni az új világotokat. Üzenjük nektek, hogy ha ezt fenn tudnátok tartani, ha a tempót fenn tudnátok tartani anélkül, hogy a rezgésetek lejjebb menne, lehetővé téve ezzel azt, hogy a gondolataitok ne váljanak negatívvá – vagy azt kell mondanunk, hogy – szennyezetté, akkor az új otthonotok gyorsabban és erőteljesebben épülhetne, hiszen ez így működik.

Ez úgy működik, hogy minden egyes napotokat megélitek, mindannyian gondolkodtok, beszéltek, cselekedtek, álmodoztok. Amikor ezt teszitek, akkor teremtetek. Nincs más mód. Nincs más módja annak, hogy e dolgok közül bármelyiket megtegyétek – akár csak egy dolgot is ezek közül - anélkül, hogy ne teremtsétek meg egy jövőbeli és lehetséges idővonal egy részét. Úgy gondoljuk, hogy az utazásotok e pontján sokan – főleg azok, akik e szavakat épp most olvassák – teljesen tudatában vagytok ennek és tökéletesen értitek ezt a legfontosabb elképzelést, mivel nem tudjátok megélni egyetlen napotokat sem anélkül, hogy ne teremtenétek meg a következőt. Alapvetően ez így működik. Ezért olyan fontos mindannyiótok számára, hogy figyeljetek a gondolataitokra, figyelmet fordítva arra, hogy mi van az elmétekben minden egyes pillanatban és tudatos erőfeszítést tegyetek arra vonatkozóan, hogy e gondolatokat átemeljétek a negatívból a pozitívba minden egyes alkalommal.

A korai szakaszban, amikor először elkezditek tudatosan megváltoztatni a gondolataitok formáit a jobb irányba, egy kis cselre lehet szükség, mivel sokan beleestetek abba a káros szokásba, hogy negatívan gondolkodtok, mindig mindennek a rossz oldalát nézitek, és mindig félitek és várjátok a legrosszabb dolog megtörténtét. Nem mondhatjuk el, milyen veszélyes ez a gondolkodásmód valójában. Csupán figyelmeztetni tudunk benneteket arra, hogy jövőbeli idővonalat teremtetek, melyről úgy érzitek, hogy biztosan nem akarjátok, hogy ez történjen meg. Azt javasoljuk, hogy gyakoroljátok ezt, mivel a gyakorlás tökéletesít és itt az a tökéletes, ha nekiindultok ezt megtenni. Nem mindig fontos, hogy úgy fejezzetek be egy napot, hogy végig pozitív gondolataitok voltak magatokról és a jövőtökről. Nem, egyáltalán nem. Mint ténykérdés, ha a pozitív gondolataitok csak egy icipicit vannak többségben a negatívok felett, máris pozitív természetű jövőbeli idővonalat hoztok létre.

Mit szóltok ehhez? Jó hírnek találjátok? Inspirálónak és motiválónak tartjátok? Úgy gondoljuk, hogy minden szükséges motivációnak nem másnak kellene lennie, hanem annak, hogy segítségével minden kísérletet megtegyetek annak érdekében, hogy minden egyes gondolatotokat egyre magasabb és magasabb szintre emeljetek. Egy pozitív rezgésszintre. Kérdezhetnétek, hogy hogyan tegyük ezt meg? Nos, eláruljuk nektek, hogy minden egyes gondolat egy gyermek és ez a gyermek felnő és felnőtté érik, mely metaforikusan a ti holnapotok lesz, a jövőbeli idővonalatok, melyet megtapasztalhattok. Ezért azt kívánjuk nektek, hogy kényeztessétek el és töltsétek tele szeretettel minden egyes gyermeketeket, melyek a ti gondolataitok. Úgy gondoljatok minden egyes gondolatotokra, mint egy újszülött gyermeketekre. Természetesen nem gondolnátok negatívan a gyermekeitekre és nem kívánnátok az újszülött gyermeketeknek, hogy negatív dolgokkal legyenek körülvéve, ugye? Nos, nem gondoljuk, hogy így szeretnétek. Úgy gondoljuk, hogy ha azt az egyszerű feladatot gyakoroljátok, hogy minden egyes újszülött gondolatotokat a napotok során gyermekeitekként kezelitek és semmi mást nem kívántok neki, csupán mindenből a legjobbat, amit az élet adhat és pozitívan szeretnétek őt egy magasabb rezgésszinten felnevelni, akkor képesek lesztek pozitívvá változtatni minden egyes negatív gondolatotokat valamilyen módon.

Csak használjátok az élénk képzelőerőtöket. Ha azt gondoljátok, hogy ’Ó, nem lesz elég pénzem arra, hogy ebben a hónapban a csekkjeimet kifizessem’, azonnal módosítsátok ezt a gondolati formát és mondjátok ehelyett magatoknak, hogy: ’ Valahogy találok egy utat, hogy kifizessem ebben a hónapban a számláimat, és ha nem, akkor sem dől össze a világ. Találok másik megfelelő megoldást erre valamint, valahogy, mert azt mondtam és így is fogok tenni.’ Ennyi az egész. Ez minden, amit mondanotok kell ahhoz, hogy egy negatív gondolatot nagyon pozitívvá fordítsatok. Amikor ezekről gondolkodtok, úgy érzitek, meg tudjátok ezt tenni? Mi úgy gondoljuk, hogy képesek vagytok rá. Szeretnénk olyan fejlődést látni ezen a területen, mely már ma elkezdődik, hiszen szeretnénk, hogy mindannyian egy szilárd talajon, egy szilárd alapon folytassátok a házatok építését, mely pozitív rezgésekből, felemelő gondolatokból, reményekből és álmokból tevődik össze. Negativitás, aggodalom és félelem nélkül, mert ez nem jó mód egy ház építésére és ez a fajta alapzat nem fog egy magasabb dimenziós paradicsomot támogatni, ez biztos.

Tehát, amikor egy negatív változatra beton kerül, leromboljuk az aznap épített részt, mivel ez nem lesz senkinek hasznára és biztosak vagyunk abban, hogy nem szeretnétek megtapasztalni azt a jövőbeli idővonalat, melyet e negativitáson át építetek, ugye? Nem gondoljuk, hogy ezt szeretnétek. Mi, a ti művezetőitek - így is hívhattok (és elképzelhettek úgy minket, mint akik fejvédőben sétálgatunk körbe, óriási építészeti tervrajzokkal a kezünkben) – időnként látunk néhány selejtes építményt és azt mondjuk: ’Ez nem lesz jó. Romboljátok le ezt az egészet és kezdjétek újra frissen. Ez legyen az első dolgotok reggel.’. És mi pontosan ezt tesszük, szó szerint. Tehát el tudjátok képzelni, hogy milyen erős és milyen csodálatos lehet az új otthonotok, ha minden olyan dolgot lerombolunk, ami nem erős, ami nem remek és újrakezdjük a következő reggelen csupán azt téve hozzá az új otthonotokhoz, ami eredetileg csodálatos és hihetetlenül erős és stabil.

Ezt tesszük mi és nagyon jól végezzük a munkánkat, mivel ezt már egész régóta csináljuk. Már világokat terveztünk és építettünk a millió, igen, millió év alatt e világok lakóinak segítségével, az ő gondolati mintáik által. Amikor erre gondoltok, eszetekbe jut, hogy van ebben a munkában tapasztalatunk? Eszetekbe jut, hogy szakemberek vagyunk? Lenyűgözőnek tartjátok a munkánkat? Mi úgy gondoljuk, hogy ez az. Ha meg tudnánk mutatni néhány világ fényképét, melyek megteremtésében segítettünk, sokan nagyon is ösztönözve éreznétek magatokat arra, hogy minden egyes napon a világotok építését a legtisztább és a legmagasabb rezgéssel kezdjétek el. Bárcsak megtehetnénk! De sajnos nem lehet, mivel a csatornáinkon keresztül csupán ebben az időben tudunk veletek kommunikálni.

A mi csatornáink a mi érzéseink. Ők az érzelmeink, az ötleteink és a vízióink. Néha a csatornáinkra úgy tekinthettek, mint a mi panaszkodásunk, de ők nem azok, hanem építő kritikák, építő tanácsok és úgy gondoljuk, ha többen úgy látnátok ezt, mint egy tanács valakitől, aki ott volt, aki már ’levizsgázott’ az adott helyzetben, úgy gondoljuk, hogy sokkal többen sokkal kényelmesebben éreznétek magatokat a javaslatainktól ahelyett, hogy kétségbe vonjátok és vitáztok velünk. Úgy érezzük, hogy sokatoknak ez a szokása. Természetesen értjük a zavarotokat és talán az időnkénti kétségeiteket is, de van egy bizonyos szint, amit alkalom adtán elértek, és amit már tiszteletlennek tartunk, mivel mi mégiscsak a saját családotok vagyunk és egy család nem beszél így egymással.

Időnként néhány szavatok nagyon is szigorú, kemény és harapós. Nem mondjuk, hogy az érzelmeinket megsértitek vele, mivel úgy gondoljuk, hogy már túl vagyunk azon a dolgon, hogy puszta szavakkal meg lehessen bántani bennünket, de azt üzenjük, hogy ez a fajta beszélgetés egyértelműen terméketlen és biztosan nem ad semmit hozzá az új otthonotok megerősítéséhez. Egyáltalán nem. Mint ténykérdés, ez a fajta negatív beszéd csupán olyan téglákat tesz hozzá, melyek egy kissé görbültek, sérültek és meggyengültek ezektől a negatív gondolati mintáktól. Ezeket teszitek bele az új otthonotok építésébe. Mi nem akarjuk ezt és biztosak vagyunk abban, hogy ti sem akarjátok. Hiszen ki akarna bármilyen vacak építményt az új otthonán? Úgy gondoljuk, hogy senki. Mi biztosan nem gondoljuk, hogy ez a fajta negatív beszélgetés az on-line köreitekben túlságosan termékeny lenne bármilyen módon. Ténykérdésként, úgy látjuk, hogy sok esetben nagyon is káros ez számotokra.

Korábbi üzeneteinkben ezt már nagyon kiveséztük, így egyszerűen továbbmegyünk ma, de emlékeztetünk arra benneteket, hogy a ti közösségetek és nem a személyi gondolati formáitok a téglái és a vakolatai az új fejedelmi ingatlanotoknak. Azt üzenjük nektek, hogy figyeljetek minden egyes szóra, amit kimondotok és minden egyes betűre, melyet legépeltek, mivel ezek a téglák, melyekről beszélünk nektek, szinte teljesen szó szerint értve. Ezek a szavak építik az új valóságotokat és az új valóságotok pontosan az lesz, amit beletesztek. Semmiben sem lesz más. Sem módban, sem alakban, sem formában. Nem lesz sem pozitívabb, sem negatívabb annál a rezgésnél, melyet beletesztek. Kérjük, próbáljatok meg emlékezni erre mindig, minden egyes napotok minden egyes pillanatában, mivel azt fogjátok megtapasztalni, amit ma teremtetek.

Hogy tisztábban értsétek, amit mondunk: pontosan azt, hogy ha továbbra is negatív gondolati mintákat tesztek az otthonotok építésébe, akkor negatív tapasztalatok várnak rátok az új otthonotokban. Értitek, hogy még ha ez egy 5. dimenziós otthon lesz is, negatív tapasztalaitok lesznek benne? Igen, nem minden lesz öröm, eksztázis, boldogság, szeretet és fény. Lesznek sötét időszakok. Lehetséges, hogy földrengések, tornádók, cunamik, árvizek és aszályok lesznek. Lehetnek példák erőszakra is. Igen, mindez a negatív gondolati minták eredménye. Ezek ilyenek. Ez meglephet sokatokat, főleg az időjárás-rajongókat, akik azt hiszik, hogy az időjárás az idő mintáinak és a viharrendszerek változásának a végterméke. Nem, ezek a világ lakói kreatív gondolatainak manifesztációi, ahol ezek a viharok és katasztrófák megjelennek.

Most már tudjátok. Még egy titok, amit talán sokan nem tudtatok. A tornádókat, a hurrikánokat, a cunamikat, földrengéseket, tűzvészeket és az erőszak kitöréseit és terjedését nem az emberek okozzák. Nem is az időjárási rendszerek. Nem a szerkezeti lemezek eltolódása, hanem a gondolatok okozták e negatív dolgok megtörténtét. Nos, megmagyaráztuk ezt. Kíváncsiak vagyunk arra, hogy mennyien hiszitek ezt el, mivel úgy gondoljuk, hogy a szavaink süket fülekre vagy nagyon makacs jellemekre találnak. Úgy gondoljuk, hogy csupán egy bizonyos részetek rezeg együtt ezekkel a szavakkal és veszi ezeket a szívére. Ez nagyon sajnálatos. Olyan titkokat fedünk fel nektek, melyek eonok és eonok óta el voltak zárva – így mondjuk – és egészen Atlantis és Lemúria idejébe nyúlnak vissza, hiszen a történelmetek e részét úgy látjuk, mint az utolsó ideje annak, amikor azokat a dolgokat, melyeket most nektek felfedünk és megmagyarázunk időnként nagyon is részletesen, bármilyen módon még tudatosan fogták fel.

Amikor erre gondoltok, úgy gondoljátok, hogy talán jobban meg kellene szívlelnetek, amiket mondunk, figyelembe véve azt, hogy az emberiség egyáltalán nem értette ezeket a dolgokat százezer éveken keresztül? Úgy gondoljuk, hogy megéri figyelni a szavainkra, melyeket mondunk nektek és azt tanácsoljuk, hogy ne csupán arra figyeljetek, amit mondunk, hanem szívleljétek meg ezeket a szavakat és emlékezzetek rájuk, mivel nagyon jól jön ez nektek. Nagyon messzire fog vinni benneteket. Olyan ajtókat és titkokat fognak [ezek a szavak] feltárni, melyekről nem is tudtátok, hogy léteztek. Nos, azt üzenjük nektek, hogy nem a negatív gondolatok fogják a következő tornádót, földrengést, hurrikánt okozni, de még a következő árvizet sem. Mi látjuk, hogy sokan elkezdtek hinni nekünk, amikor azt mondjuk nektek, hogy a tengerszint meg fog emelkedni, mely árvizeket fog okozni sok területén a világotoknak.

Már értitek, mi okozza a természeti katasztrófákat. Mit gondoltok, mi fogja a jövőben okozni ezeket és mit gondoltok, mit tehetnétek azért, hogy csillapítsátok az erejüket vagy a mértéküket? Ezt kérdezzük ma tőletek. Együtt fogunk dolgozni veletek abban, hogy egy bizonyos mennyiségű tengerparti védőgátat felépítsünk azért, hogy bizonyos területeket megvédjenek. Ez tény és ennek nincs két módja, hiszen úgy gondoljuk, már túl késő megváltoztatni bizonyos idővonalakat, melyeket most meg fogtok tapasztalni. Ezeket a híreket adjuk ma tudtotokra. Ez a közlemény, a váratlan történet, és tessék. Meg fogjátok tapasztalni azt, amit úgy neveztek, hogy cunami. Igen. Már nincs visszaút. Ezt nem lehet megváltoztatni. Már néhány hónapja sem lehetett ezeket megváltoztatni. Azért tanácsoltuk ezeket a lehetőségeket nektek, mert láttuk, hogy már túl késő volt a világotok számára és a valóság ezen alapja már ki volt öntve.

Nos, itt van. Itt van, amit meg fogtok tapasztalni a megfigyelő rendszereink leletei alapján, melyek,’lopakodva kukucskáltak’ – ha úgy tetszik. Ezek valójában előrementek az időben - amit ti a jövőtökként ismertek -, és lefényképeztek, levideóztak és rögzítettek olyan dolgokat, mint földrengési működés (aktivitás), hullámnagyság és az okozott károk nagysága. Itt vannak azok az adatok, amiket találtak: a megfigyelő szolgálatunk azt következtette ki, hogy bizonyos területeken 40-50, de akár 90-100 láb, vagy még nagyobb magasságú cunamik lesznek. Igen, ezt következtették ki a megfigyelő szolgálataink. A tengerszint meg fog emelkedni, mely azt fogja okozni, hogy a hullámok megemelkednek és egymáson átemelkednek bizonyos területeken olyan magasságban, mely körülbelül a 70-100 vagy még nagyobb láb magasságot is meghaladja.

Tudjátok, ez mit jelent? Azt jelenti, hogy a bolygótok bizonyos területei víz alá kerülnek. Néhány éve Japánban volt egy földrengés, melynek központja Japán szigetének észak-keleti sarkánál volt az óceánban. Ez – ha úgy tetszik – energiarobbanást okozott, mely megemelte a vizet és e szigetek partjai felé haladt. Ezek a szigetek nem emelkedettek, nem fekszenek túl magason az óceán szintje felett, így az óceán egyszerűen áthatolt ezeken a partokon és a víz áttódult ezeken a védtelen területeken. Ez így működik. Ez nagyon egyszerű és úgy gondoljuk, hogy sokan tisztán értitek a mechanizmust, a fenyegetést és a veszélyt, mely akkor következhet be, amikor ez a fajta jelenség feltűnik.

A víz egyszerűen egymásra épül és szüksége van valahol arra, hogy elterüljön. Ez fog történni. A víz nem tud egymásra épülve megmaradni, mint egy hegy. Muszáj a saját lejtőin lerohannia, mely úgy jön létre, mint ahogy egy lavina görög le egy hegyoldalon. A víz a saját vízhegyének oldalán gördül majd le és előrerohan. Ez teljesen át fog tódulni a világotok bizonyos területein, melyek semmilyen eszközzel nincsenek megvédve. Gátakkal sem.

Látjátok, bizonyos területeken most mennyire fontos védőgátakat építeni? Hiszen a víz nagyon magas lesz, ahogy leírtuk. A 100 láb különösképpen magas vizet jelent és ez fogja sok mérföldön át elönteni a szárazföldet. Nehéz előre jelezni, hogy hány mérföldre, mert sok tényezőt kell figyelembe venni. De azt mondjuk, hogy ha a víz 70 és 100 láb magasság között van és ez teljes erővel felszántja a szárazföldet és nem kezd el még sem sebességében, sem méretében csökkenni, akkor azt mondjuk, hogy ez egy akkora szárazföldet fog elönteni, mely meghaladja a 100 mérföld nagyságot, sőt még nagyobbat.

Nos, vegyétek figyelembe ezt; gondoljátok át, mennyi ember él ezen a bolygón 100 mérföldre a tengerparttól. Gondoljátok végig, hány ember él 100 mérföldön belül csupán az Atlanti Óceánhoz viszonyítva az Egyesült Államok keleti partvidékén. Eláruljuk nektek, hogy ez a szám sok millió. Sok millió emberre fog a föld remegése hatást gyakorolni, mely cunamikat fog előidézni az előttünk álló napokban. Mi ezt a számot próbáljuk minimalizálni és ezt a ti segítségetekkel fogjuk megtenni úgy, hogy sok védőgátat építünk a bolygótok e területein.

Eláruljuk nektek, hogy más módon is tudtok nekünk segíteni. El tudjátok kezdeni megváltoztatni a gondolati mintáitokat azonnal, miután ezt az üzenetet elolvastátok ma. Úgy, hogy csupán pozitív gondolatok jutnak eszetekbe a jövőtökkel kapcsolatban. Gondoljatok lágy és csendes vizekre. Gondoljatok úgy a földrengésekre, mint gyengéd morajlások, ahelyett, hogy óriási rezgésekre és remegésekre gondolnátok. Gondolkodjatok nyugodtan és higgadtan. Gondolkodjatok pozitívan. Gondoljátok el és legyetek tudatában annak, hogy meg tudjátok változtatni a saját idővonalatokat, melyet már elkészítettetek magatoknak. Nem tudjátok teljes mértékben megváltoztatni azt az idővonalat, melyet már létrehoztatok, mely során bizonyos mennyiségű földrengés és igen, még cunami is várható. Sajnálattal tudatjuk, hogy ez igaz. Már túl késő erre, mivel az idővonalak már kész vannak, sokkal tovább elkészültek, mint két-három hónap, pedig ennyi időtök maradt összesen. Mi látjuk, hogy megtapasztaljátok azokat a lehetőségeket, melyek a gondolati mintáitokon alapulnak, melyeket sokan engedtetek ellenőrizetlenül átrohanni az elméteken a múltban, 8, 9 vagy 10 hónapja, vagy még korábban.

Nehéz pontosan megjósolni, milyen régen kezdtek ezek a gondolati formák teremteni, de azt mondjuk, hogy a 8, 9 vagy 10, hónap egész közeli becslés. Figyelembe véve azt, hogy látjuk ezeket a földrengéseket és emelkedő tengerszintet leginkább a következő 2-3 hónap során, azt üzenjük, és szeretnénk, ha emlékeznétek rá, hogy meg tudjátok valamilyen módon változtatni ezeket. Csökkenteni tudjátok a károkat, melyeket okoznak majd. Csökkenteni tudjátok a föld remegéseit és ez csökkenteni fogja a cunamik erejét is.

Mit gondoltok erről? Jó hírnek tartjátok vagy rossz hírnek? Kíváncsiak vagyunk erre. Ez attól függ, miként nézitek. Minden látásmód kérdése, mivel tudjátok, ha valamennyien úgy gondoljátok, hogy ezek inkább rossz hírek és elkezdetek elcsüggedni és elkezdetek félni az előttetek lévő napoktól, akkor e cunamik magasságát növelitek vele. Erősíteni fogjátok e földremegések erejét is és növelni fogjátok a problémát. Azt üzenjük nektek, hogy ha vannak közöttetek olyanok, akik jó hírnek veszik ezt, akkor úgy tekintsetek rá, mint egy olyan lehetőségre, mellyel csökkenthetitek ezeket a közeledő kihívásokat. Ekkor azt mondjuk, hogy segítitek csökkenteni az erejét ezeknek a földremegéseknek és ez csökkenteni fogja az energiáját, az erejét és a mennyiségét is ezeknek a cunamiknak, így ezzel óriási szolgálatot fogtok tenni a bolygótoknak és az embertársaitoknak.

Tehát, kérdezzük tőletek: mit fogtok választani? Emlékeztetünk benneteket arra, hogy minden döntés kérdése. Negatívnak fogjátok ezt látni és negativitást fogtok hozzátenni ehhez a negatív idővonalhoz vagy elkezditek teletölteni ezt az idővonalat pozitív gondolatokkal, pozitív tettekkel, pozitív szavakkal és cselekedetekkel, így csökkentve az erejét ennek a közelgő tapasztalatnak és inkább a szeretetetekkel, a fényetekkel fogjátok teletölteni, ezzel javítva a helyzetet? Ezt kérdezzük ma tőletek. És kérjük, hogy hagyjátok a hozzászólásaitokat az üzenetünk alatt és tudassátok velünk, hogyan fogjátok ezeket az előttünk álló napokat felfogni és milyen gondolatoknak fogjátok lehetővé tenni, hogy megtöltsék az elméteket? Nagyon kíváncsiak vagyunk arra, hogy megismerjük ezeket, mivel a hozzászólásaitokat meg fogjuk vizsgálni és erre alapozva képesek leszünk meghatározni azt, hogy a közelgő földremegések és cunamik erősítve vagy gyengítve lesznek-e és ezt meg tudjuk állapítani csupán a mai hozzászólásaitok alapján.

Mit gondoltok erről? Elbűvölőnek tartjátok? Hihetetlennek találjátok? Úgy gondoljátok, hogy a telepatikus képességeinket vagy a technológiáinkat használjuk itt arra, hogy megnézzük a jövőbeli idővonalakat? Vagy úgy gondoljátok, hogy ez egy egyszerű számtan, mivel mi nem teszünk mást, mint kiszámítjuk, hányan gondolkodtok pozitívan erről, így segítve a helyzetet és hányan fogtok negatívan gondolkodni erről, így negativitást adva a helyzethez? Ez csupán egyszerű statisztikai dolog, mivel látjátok, hogy szintén nagyon jó statisztikusok vagyunk és képesek vagyunk nagyon pontosan előre jelezni a jövőbeli idővonalaitokat egyszerűen csupán azon szavak alapján, melyeket az on-line közösségeitekben legépeltek.

Amikor erre gondoltok, meglep benneteket? Elmondjuk most nektek, hogy sokatok számára nem kellene, hogy meglepő legyen, mivel értitek, hogy minden egyes gondolat, minden egyes szó, amit az on-line közösségeitekben legépeltek az nem más, mint egy tégla abban az otthonban, melyben élni fogtok az előttetek álló napokban. És amikor azt mondjuk, hogy ’otthon’, akkor ismét metaforát használunk és egyszerűen a jövőbeli valóságotokra gondolunk. Nem egy szó szerinti házat értünk ez alatt és nem az új földetekre gondolunk. A tényleges valóságotokat értjük ez alatt, a valóságotok paramétereit, azokat a dolgokat, melyeket meg fogtok tapasztalni az új valóságotokban és néhány dolog ezek közül időjárási minták lesznek. Igen, természeti és másfajta is, melyekre úgy utalhattok, hogy katasztrófák vagy események.

Igen, ezt teremtitek meg ma és meg fogjátok tapasztalni – mivel meg kell tapasztalnotok – a saját teremtményeteket. Ez így működik. Nincs ’óvadék fejében szabadon engedés’ – ahogyan ti nevezitek. Ezért tanácsoljuk nektek oly erőteljesen, oly gyakran, hogy ellenőrizzétek, tisztítsátok meg és emeljétek fel minden egyes gondolatotokat, szavatokat, szándékotokat és tetteteket. Reméljük, hogy sokan megszívlelitek a szavainkat, mivel tudjuk, hogy mindannyian túlságosan is sokat tapasztaltatok e negatív dolgokból és ezzel mi is egyetértünk. Látjuk, hogy nehézségekkel küzdötök, recessziókkal és természeti katasztrófákkal történelmetek időszakain át, egyik katasztrófa és negatív esemény a másik után. Azt üzenjük, hogy érezzük a szívfájdalmatokat. Érezzük, hogy elegetek van belőle. Nem kell megtapasztalnotok többé ezt a dolgot az ismeretszerzés miatt. Mindent megkaptok, amit akartok. Megélhetitek a saját csodálatos álmotokat. Nem kell még egy hurrikántól, tornádótól, árvíztől, tűzvésztől vagy lövöldözéstől szenvednetek.

Ezek közül egyiknek sem kell többé megtörténnie. Egyikőtöknek sem kell többé ezeket megtapasztalnia, soha többé. De mivel ezeket hozzátok létre, muszáj megengednünk nektek, hogy megtapasztaljátok ezeket a dolgokat. Nem tudjuk - mivel nincs hozzá jogunk, mert ez nem is a mi jogunk – elmondani, hogy mit akartok és mit fogtok megtapasztalni. Ha magatoknak csupán azt teremtitek meg, amit meg akartok tapasztalni, meglenne a jogunk ahhoz, hogy közbelépjünk, és azt mondjuk, hogy nem, nem lehet, mert nem gondoljuk, hogy megérdemlitek ezt vagy szükséges megtapasztalnotok ezt? Nos, láthatjátok, nem a mi jogunk, hogy megváltoztassuk, vagy átalakítsuk a jövőbeli idővonalaitokat, amiket a mai gondolati mintáitokkal teremtetek. Mi csupán tanácsokat fogunk nektek adni és segíteni fogunk nektek ahol csak tudunk, és ezt tesszük ma is. Mi felfedünk nektek dolgokat és leírjuk számotokra, hogy pontosan hogyan tudjátok jobbá tenni a jövőbeli körülményeiteket. Tanácsokat adunk nektek, hogy az lenne a legjobb, ha már ma elkezdenétek, most azonnal, hiszen alig maradt idő. Látjuk a negatív gondolataitok következményeit materializálódni, ami azt fogja jelenteni, hogy eljött a nap, hogy a saját teremtményeteket megtapasztaljátok.

Emlékeztetünk benneteket arra, hogy itt vagyunk veletek, hogy segíteni fogunk nektek a történelmetek ezen időszakában. Nem fogjuk megváltoztatni vagy módosítani azt, amit teremtetek, de segíteni fogunk minimalizálni valahogy ezeket a hatásokat, a segítségetekkel, a bizalmatokkal és az együttműködésetekkel. Ezt kérjük tőletek. Kérjük, hogy működjetek együtt velünk és segítsetek nekünk azzal, hogy megváltoztatjátok még ma a gondolati mintáitokat. Ha bármelyikőtök is elkezdi azt észlelni, hogy negatívan gondolkodik bármiről, legyen az kicsi vagy nagy dolog, akkor azt üzenjük, hogy azonnal változtassa meg pozitívvá az adott gondolatot. Valahogy, valamilyen módon találjatok egy varázsszót. Találjatok egy szeretettel teli és pozitív helyet az elmétekben. Gondoljatok vissza pozitív pillanatokra az életetekben és kérdezzétek meg magatoktól, hogy mi hozta létre ezeket a pozitív tapasztalatokat. Tudni fogjátok a választ. Azokat a pozitív tapasztalatokat 8, 9 vagy 10 hónappal az előtt teremtettétek meg, mielőtt elkezdtetek pozitívan gondolkodni. Ez a titok.

Tehát, ezt kérjük ma tőletek és az elkövetkezendő minden egyes napon is. Gondolkodjatok pozitívan és sehogy máshogy, csak pozitívan, mivel ha ti nem gondolkodtok máshogy, csak pozitívan, akkor nem fogtok mást, csak pozitív eseményeket megtapasztalni. Gondoljatok arra, hogy ez nagyon egyszerű. Ezért mondjuk, hogy megtapasztalhattok bármit, amit akartok, mert megvan az erőtök hozzá és már a tudásotok is ahhoz, hogy ezt az erőt hogyan használjátok.

Ez minden mára. Emlékeztetünk benneteket arra, hogy veletek vagyunk minden lépésetekben az utatokon. Nem fogunk cserbenhagyni benneteket, és bár néhány kihívás még hátravan előttetek, a teremtésetek eredményeként, eláruljuk nektek, hogy meg tudjuk változtatni – legalábbis valamilyen szinten – ezeket az eseményeket és lehetővé tudjuk tenni az embereknek, hogy túléljék és erősebben, bölcsebben és bátrabban jöjjenek ki ebből a tapasztalatból.

Mi vagyunk a galaktikus parancsnokságbeli testvéreitek. Itt vagyunk, hogy átsegítsünk benneteket a történelmetek ezen időszakán és ettől a pillanattól kezdve minden egyes napon át. Mi vagyunk a Fény Galaktikus Szövetsége.Csatornázta: Greg Giles
Fordította: Vénusz
Website: http://www.ascensionearth2012.org/2012/09/message-from-galactic-federation-of_6702.html

http://hungariangg.blogspot.hu

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Endiné Pál Mária - 3031 Zagyvaszántó Rákóczi utca 31

Hálásan köszönöm ezt a remek tanácsot. Igen eddig is már igyekeztem mindig olyant gondolni, mondani ami épít, buzdít, vigasztal /Jézus/ Ez az infofmáció ebben erősített meg. Köszönöm ezt teszem . Áldásom

Endiné Pál Mária - 3031 Zagyvaszántó Rákóczi utca 31

Hálásan köszönöm ezt a remek tanácsot. Igen eddig is már igyekeztem mindig olyant gondolni, mondani ami épít, buzdít, vigasztal /Jézus/ Ez az infofmáció ebben erősített meg. Köszönöm ezt teszem . Áldásom

 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 12
Összes: 3092230
Hónap: 14827
Nap: 512