Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Rahma 13./1.rész

Rahma 13. /1. rész Az Orioni száműzetés      
Írta: Rahma   
2012. március 08. csütörtök, 10:18

Rahma 13. /1. rész

Az Orioni száműzetés

 

Az Orioni lázadást, mintegy 25.000 évvel ezelőtt a Galaktikus Föderáció az ellenőrzése alá vonta. Azokat a lényeket, akik csatlakoztak és elfogadták Satanael erőszakos magatartását, deportálták a Földre, így segítette a Föderáció azt, hogy a földi faj tovább folytathassa, tanulási folyamatát. A lázadókat a Föderáció több hullámba szállította a Földre. Az első csoport, nem sokkal a Hermon hegyi őrzők által elkövetett vétkek után, érkeztek meg, míg az utolsó csoport, Satanael vezetésével érkezett, nem sokkal Atlantisz születése előtt.

 

Klónozott Testek*

 

Egy öregedési jelenség volt tapasztalható a fizikai testeken, melyre a Föderáció felhívta az első száműzött csoport figyelmét. A korai öregedés jelenségét az okozta, hogy bár ezek a lények (orioni deportáltak) klónozott testekkel rendelkeztek, de a bolygó különleges energiái befolyással voltak ezekre. Az emberi klónozás pedig pontosan az idő előtti öregedést akarta kiváltani.

 

Mivel az evolúciós fejlődésben az Orioniak és más földönkívüliek eljutottak odáig, hogy amikor meghalnak úgymond, vagy újjászületnek, akkor nem veszítik el, az előző életeikben szerzett tapasztalásaikat, tudásukat és memóriájukat, hanem így folyamatos tudatossággal rendelkeznek. Így olyan eljárás segítségével, amit ma még itt az emberi lényekhez nem érkezett meg a Földre, felépítették saját klónozott testüket, vagyis felnőtt másolatukat, arra tekintettel, ha a fizikai testük használhatatlanná válnának, vagy megsemmisülnének. Ezt a folyamatot a Testváltás/Átöltözés néven is nevezhetjük. Meg kell értenünk tehát azt az elképzelést, hogy egy 3000 éves ideérkező megtestesült tudatosságnak amikor újrainkarnálódik kisbabaként, míg felnőtté válik, hányszor de hányszor kell átesnie ezen a folyamaton (míg összességében 3000 éves lesz). De a Földön más a helyzet, mert itt más a tanulási út. Születésünk után elfelejtjük, kik voltunk egy korábbi létezéseinkben és fejlődtünk felnőve különböző állapotokban, földrajzi helyeken és családi vérvonalakon járjuk az utunkat, míg magunkévá tesszük a megvilágosodást, amely elvezet bennünk Istenhez. A Földönkívüli útmutatók szerint mi még nem rendelkezünk azzal a szükséges tudással és felkészültséggel, hogy emlékezzünk arra, hogy mi mindent tettünk előző életünkben. Ha csak most egy-egy élet alatt megszerzett élményeket néznénk, hogy milyen hatással vannak ránk, emberekre, akkor visszaemlékezve akár 20 vagy 50 előző életre, azt most nem bírnánk elviselni. Az igazat megvallva, ahhoz csak, mint kozmikus lényekként van egyedül lehetőségünk, arra hogy lehetővé tegye számunkra az előző életek információit.

 

A Börtön Kristályok

 

Mivel azok akik, az Orionból jöttek, és így idő előtt megöregedtek, vagy meghaltak volna, így visszatérhettek volna az eredeti esszenciájukba, amelyből származtak. Ha ez megtörtént volna, akkor a felnőtt klónozott testeikbe inkarnálódtak volna vissza (kihagyva a fizikai fejlődés állomásait) a nagy csillagegyüttállások világa szerint. Azért, hogy ez az esemény ne jöhessen létre a Plejádi Őrzők, rombusz alakú kristályokat hagytak hátra a Földön. A kristályok zöld fényt sugároztak, olyat, amely kapcsolatban állt a bolygó és a növények színével. Betemették a kristályok alsó részét, és a felső része úgy nézett ki mint egy négyoldalú piramis. Az volt a tapasztalat, hogy nem mindegyik Orioninál, de azoknál, akiknek az esszenciáik kinnrekedtek más dimenziókban, ezen kristályok sugárzása által, elkezdődött a korai öregedés és az azt követő elhalálozás. Amikor Satanael meglátta, hogy az Orioniak elkezdtek gyorsan öregedni, akkor kijátszotta a Plejádi Őrzők figyelmét, és földalatti laboratóriumot hozott létre, hogy meggyógyítsa őket, és felfedezze az erre való ellenszert. Amikor az őrzők észrevették és észlelték ezt, a Galaktikus Föderáció elrendelte, hogy erőszakkal kell beavatkozni ezért, és az Orioniakat el kell pusztítani.(persze hogy vissza-inkarnálódhassanak a Földre). Határozatba hozták, hogy új típusú fizikai testeket kell létrehozni, olyanokat, amelyeket már fogva tud tartani a börtönkristály. A Plejádi Őrzők által lerombolt laboratóriumok helyét újratelepítették, közülük mára már ismert, Paititi és Shasta hegy területeit. És ez magyarázza meg azt, hogy miért ugyanazon a helyen vannak a kristály-börtönök, és miért van ugyanakkor, ugyanott a Nagy Fehér Testvériség jelenléte is a Földön. Ennek tudatában a dimenziós csapdába került Orioniak (rigeliek), pszichikai, katonai, lelki hadviselést hirdettek az emberiség ellen, akik már elsajátították, vagy örökölték a tudásukat a Plejádi Őrzőktől, kik közül többen a szüleik is voltak.

 

 

 

*Megjegyzés az emberi klónozás ma is létezik, csaknem száz éve minden jelentős politikai, gazdasági-oligarchia vezető, személyisége használta/használja a klóntestét. Maiak közül ritka kivétel Obama elnök, aki visszautasította ezt a lehetőséget, nemúgy, mint némely európai királyi dinasztia kékvérű tagjai. Máté egy korábbi 2011-es közvetítésében említette ezt, és azt is hogy amikor ez napfényre kerül,  akkor sokakat sokkszerű hatás fogja érni ennek kiderülése miatt. A mai pénzérméken és bankjegyeken szereplő példaképekről ki fog derülni még egypár furcsaság, de a film végét még nem mondhatjuk el, csak amikor az elbeszéléssel odakerülünk.

közreadja:www.foldicsillagok.hu

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 6
Összes: 3044583
Hónap: 10999
Nap: 467