Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


RAJTAM ÁLL

FÉNYMUNKÁS VAGYOK 4. RÉSZ
 

RAJTAM ÁLL

Minden rendszer működik és szemeink tágra nyílnak, kicsit úgy, mint a szarvas, akit rabul ejtett a fényszóró. Mi történik most? Ülünk a kertben, körülöttünk nyári virágok és fullasztó a hőség, nem sok, a dolgok épp ugyanolyannak látszanak. Ez az, amire számítottak, ne hibázz.

Azok, akik tartják a láncot – elégedettségükre – orrunknál fogva vezettek. Ők „bankolják” [szójáték akart lenni] a vágyunkat, kényelmünket és azonosságunkat [egyhangúságunkat], nincsenek hullámok vagy zavarok. A félelem tart bennünket különállóan, a követendő szabályok, bólogató „igen”-ek, engedelmesen, csöndben és fizetve nekik. Nem azért jöttünk, hogy alázatosak legyünk. Azért jöttünk, hogy szolgáljunk. Fénymunkások vagyunk. A fénynek dolgozunk. Az emberiségnek ebben a pillanatban szüksége van a mi szolgálatunkra.

Világunk állapota olyan amilyen, mert úgy teszünk, mintha valaki más felelőssége lenne. Arra tanítottak bennünket, hogy megfeleljünk. Arra tanítottak, hogy mindenkinek ugyanazt a választ adjuk. Ez nem egy feleletválasztós teszt, ahol a hatóságok határozzák meg az egyetlen helyes választ. Most mi írjuk saját válaszainkat és ez egy nyitott könyv teszt. Senki sem fogja megadni neked az egyetlen lehetséges választ, neked kell megtalálnod azt magadnak. Az év hátralevő részében a tudás készen hozzáférhető, a könyv tágra nyitott.

Itt a mi feladatunk. Voltunk egy világban, mely rabszolgává tett minket, és meggyőződésünkké tette, szükségünk van másokra, hogy bennünket vezessenek, vezéreljenek, és feltöltsenek minket örömmel. Fényünket már lecsökkentették a kötelezettségekkel és a félelmekkel.

Elfelejtettük ragyogásunkat. Ez sok-sok életidőt vett igénybe, hogy elérjék. Ezek a lények kivették részüket a mesteri tervből a mi kollektív felébredésünkhöz.

Ébredj most fel, itt az ideje belépned a fénybe, mely te vagy! Nem vagy senki lekötelezettje. Ez a te kormányod, a te pénzügyi rendszered, a te földed és a te tested. A bűnözők eltűntével erőfeszítéseink épp elkezdődnek, még messze nem értek véget.

Tudod hajlamosságod arra, hogy „hagyd másra, majd megoldja” előre megfontolt, szándékos volt.

Ez nem normális viselkedés egy Fénymunkástól.

A Fénymunkás ellenőrzi minden részletét világának – bevilágításra mindenütt szükség van. Ez az, amit a Fénymunkások szolgáltatnak. Mivel új vezetők lépnek színre és új rendszerek épülnek, maradj tájékozott! Kérdezz! Figyelj oda!

Ma úgy érezheted, mintha túl sok lenne a teendő – a kikapcsolódás és a szórakozás átmeneti nyugalma tétlenségre kárhoztatott. Már megérted, hogy erre számított a cabal. Túlhajszoltan és feszülten nem bajlódhatsz azzal, hogy figyelemmel kísérd, milyen új törvények, rendeletek és adók kerültek elfogadásra.

Elkezdtük sorozatunkat önmagunknak egy kitágulásával, és adjunk egy csöpp agape-t egységünk új fogalmához. Amint a hírek bejelentik, látni fogjátok, milyen mély a korrupció. Ne sarkíts dühben, vagy hibáztatásban. Értsd meg, hogy a személyek a felelősek a választásért, és választottak, olyanok, mint te. Ez a pillanat az időben most eljött. Lehetőségünk van felemelkedni bolygónkkal együtt, mert ők biztosítják a szükséges szikrát. Itt az idő számunkra, hogy bevilágítsuk ezt a világot és kitartó szeretettel tartsuk ragyogásban.

Azt választottad, hogy részt veszel a Világegyetem legnagyobb előadásában. Ezért választottak ki, mert egyedi a dalod, mély elkötelezettségedért az igazságra és hatalmadért a szeretetre. Ezért vagy most itt! A szeretethez értesz a legjobban.

Bízz ebben a legmélyebb részedben és fülelj! Finoman ereszd ki a hangod! Tudni fogod ösztönösen, hol van rád szükség. Nemsokára, egy napon a közepén fogod találni magad valaminek, végrehajtva valamit, és feltűnik majd neked, hogy „ó, ez az, amiért jöttem.”. Az igazságot fogod érezni.

Te vagy az egyetlen, akire vártál!

Sophia

 

Copyright © 2012 Sophia All Rights Reserved [Minden jog fenntartva!] - http://www.sophialove.org/

Soruce / Forrás: http://www.sophialove.org/1/post/2012/6/i-am-a-light-worker-part-4-it-is-up-to-me.html

Translated by / magyar nyelvű fordítás: Katherine

Fényvilág Press

http://fenyvilag.blogspot.com/

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 7
Összes: 3044561
Hónap: 11005
Nap: 466