Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Rezgésszintetek emelése

A Fény Galaktikus Föderációjának üzenete 2012. 07. 06.
Rezgésszintetek emelése

Message from the Galactic Federation of Light 7/6/12 ‘Raising Your Vibrational Frequency’
Copyright © 2012 Greg Giles. All Rights Reserved [Minden jog fenntartva!]

Ahonnan érkeztünk, világok és helyek ebben a Világegyetemben, azok, melyek nemcsak nagy távolságra fekszenek ettől a bolygótól, hanem sok esetben vannak helyek, ahol nem a távolság az egyetlen akadály elérni oda, amit mi otthonnak hívunk. Vannak más különbségek is a helyek elhelyezkedése között melyet szervezetünk tagjai otthonnak neveznek. Vannak különböző dimenziók szerte e Világegyetemben, és minden dimenzió megkíván lakóitól egy bizonyos szintű tudást, bölcsességet, megértést és tapasztalatot, lehetővé téve az emelkedést egy léleknek azon birodalom rezgésszámába.

Mi, akik barátaitok vagyunk és tágabb családotok tagjai, a magasabb dimenziókból utaztunk ide. Sok esetben több dimenziót utaztunk lefelé, hogy képesek legyünk felajánlani segítségünket világotoknak ezen idejében a nagy változásoknak és lehetőségeknek. Nagy költséggel időt, fáradságot, energiát és erőforrásokat nem kímélve hatoltunk le, ha úgy tetszik, keresztül a dimenziós rétegeken, megérkezve küszöbére alacsonyabb dimenziós otthonotoknak. Amire szükségünk van tőletek – a Föld lakóitól – az, hogy valahogyan találjatok egy módot önmagatok felemelésére egy megfelelő frekvencia tartományba, ahol egy ponton tudunk találkozni egymással az egyesülésünkhöz és ami lehetővé teszi számunkra a közös munka megkezdését a sok terven, amik szükségesek világotok fejlődéséhez egy galaktikus társadalom szabványaihoz.

Együtt képesek vagyunk megfelelni az előttünk álló kihívásoknak és meghódítani azt a csúcsot. Semmi sincs, ami megállíthat bennünket ha összesítjük akaratunkat, forrásainkat és erőinket a teremtésre és manifesztálásra. Meg tudjuk ezt tenni, csupán szükségünk van a támogatásotokra ebben a kérdésben, és ez az, amiért beszélünk ma nektek erről, hogy kiemeljünk néhány dolgot, amit meg tudtok tenni, hogy emeljétek rezgésszinteteket egy bizonyos szintre, ami megengedi nekünk, hogy kinyújtott kezünkkel elérjünk és felhúzzunk benneteket a dimenziós mennyezeten túlra, ami most felettetek nyugszik, hogy úgy mondjuk. Arra kérjük közületek azokat, akik részt kívánnak venni két dimenziónk találkozásának tervében, szüntessék meg azt, ami lehorgonyoz benneteket egy alacsonyabb vibrációs létezésbe. Kerüljétek a viselkedést, a szokásokat, a tendenciákat, az érdekeket, a hobbikat és az időrabló dolgokat, amik lehúznak mint a kövek körülöttetek.

Javasoljuk nektek, készítsetek egy listát azon dolgokról életetekben, amikről gyanítjátok fokozhatja ezen kövek súlyát és készítsetek jegyzeteket, mit tehettek, hogy levágjátok ezeket a súlyokat magatokról, ami lehetővé teszi számotokra a természetes felhajtóerőt a mélyből kiemelkedéshez és a kitörést ennek a harmadik dimenziós birodalomnak a falai közül, amit sokan közületek otthonuknak hívtak túl sokáig, és érezték legbelül itt az idő a váltásra. Mi az, ami leköt benneteket? Melyek azok a szokások, melyekről mélyen legbelül érzitek, többé nem szolgálja magasabb javatokat és célotokat?

Melyek azon gondolatok, amik negatív jellegűek és állandóan átfutnak agyatokon, mint egy vonat napi menetrend szerint? Mi az, amit tehettek, hogy kisiklassátok ezt a szerelvényt és megállítsátok áthaladását tudatotokon holnap? E gondolatok között akad néhány, amit sokkal inkább szeretnénk látni szórakoztatásotokra. Javasoljuk többeteknek, töltsetek több időt még sokkal pozitívabb gondolkodással, problémáitok, nehézségeitek, kihívásaitok végkifejletéről ahelyett, hogy negatív kilátásokkal vagy végkifejlettel szórakoztatjátok magatokat. Úgy érezzük, ezen egyszerű módosítása játékotoknak sokatoknak segíteni fog mérhetetlenül megemelni rezgését szinte azonnal sokkal magasabb szintre.

Szeretnénk azt is javasolni sokatoknak, iktassátok ki – sok esetben teljesen – bizonyos ételek és italok fogyasztását, amik méregként működnek és csökkentik rezgésszámotokat. Ezeknél az ételeknél és italoknál főleg javasoljuk nektek tartózkodjatok a túlzott fogyasztásától azoknak, amik tartalmaznak tartósító- és édesítőszereket és más egyéb összetevőket, melyek nagyon káros hatásokat okoznak az emberi járműben. Annyi sok összetevő és tartósítószer van élelmiszereitekben és italaitokban, ami felemelkedés-gátló gyógyszerelésként játszik szerepet és azt mondjuk nektek, sok ezen összetevőkből tudatosan tervezett, gyártott és beépített az élelmiszer ellátásotokba, a cabal bűnszövetkezet fondorlatos és ravasz elméi által, akik szembe fognak nézni ezekért az intézkedésekért is az igazságszolgáltatással, mivel nincs olyan bűncselekmény, amit elkövettek ellenetek – az emberek ellen – amiért ne lépne fel az igazságszolgáltatás.

Segíts nekünk, hogy folytathassuk tanácsadásainkat ezen a területen. Kurtítsátok meg a fogyasztását azon ételeknek, amik nagy mennyiségben tartalmaznak rengeteg veszélyes tartósítószert és adalékanyagot ami nem szükséges az egészséges táplálkozásotokhoz. Sok információ található ezen adalékanyagokról internetes hálózatotokon és azt javasoljuk, ha még nem ismeritek, mely adalékanyagok és tartósítószerek károsak számotokra, végezzetek némi kutatást. Úgy érezzük, mindössze percek alatt össze tudtok állítani egy listát az összetevőkrőlj, amiktől őrizkednetek kellene a legközelebbi bevásárlásnál és élelmiszerkészlet raktározásnál.

Azt érezzük, ezzel az egyszerű módosításával napirendeteknek járműveitek azonnali nagy hasznot és jutalmat aratnak le erőfeszítéseitekért. Szeretnénk látni, hogy közületek néhányan megosztják a jobb étrendről, táplálkozásról és néhány adalékanyag káros hatásáról szerzett tapasztalataikat szerte internetes közösségeitekben és azt javasoljuk, osszátok meg azt is, amit megtapasztaltatok arról hány ilyen összetevő csökkenti a rezgési frekvenciáját hajótoknak, és akadályozza a felemelkedést valamilyen módon, vagy ha megfelelő változásokat nem eszközöltök étkezésetekben. Nem akarunk megijeszteni benneteket, túlzott félelmet, vagy aggodalmat kelteni bárkiben is. Ez az utolsó dolog, amit csinálnánk, mert a félelem nem engedi meg, hogy felvirágoztassátok legnagyobb lehetőségeteket, azonban úgy érezzük ez minden bizonnyal egy fontos terület, habár akadnak közöttetek olyanok, akik meg szeretnének tapasztalni egy bizonyos szintet a félelem tanulásában, mert vannak káros összetevők belekeverve élelmiszer kínálatotokba, érezzük a többség aki olvassa ezen sorokat, már teljes mértékben megérti ezt, és azt gondoljuk sokan közületek már megtették a megfelelő lépéseket étkezésük megtisztítására e káros adalékanyagoktól.

Figyelemmel fogjuk kísérni világotokon azokat, akik beleegyeznek abba, hogy segítsenek nekünk az ilyen típusú vizsgálatokban ezeken a területeken, és figyeljük hogy látunk-e javulást és növekedést ezen lelkek rezgési frekvenciájában, amikor változtatásokat hajtanak végre étrendjükben.

Javasoljuk nektek, főzzetek és készítsetek annyi friss élelmiszert amennyit lehetséges, és tartsatok otthon kevesebb előrecsomagolt ételt, aminek sok az összetevője a tartósítás érdekében, mivel a sok ilyen adalékszer nagyon káros és romboló hatású az emberi járműre. Ajánljuk nektek azt is, hogy tartózkodjatok egyes mesterséges édesítőszerektől, valamint az alkoholtól, dohánytól és egyéb tudatállapot módosító szertől, sőt sok esetben a felírt gyógyszerektől, mert soknak nagyon ártó hatása van az emberi testre és minden bizonnyal szerepet játszanak a rezgési frekvencia csökkentésében.

Megértjük, sokan vannak akik, nem szeretnek hallani beszélni bennünket arról, amit mi előnynek érzünk a világotokban található tudatmódosító anyagok kirekesztésében. Megértjük, hogy sokan közületek függőségi viszonyban állnak ezen szerekkel, és mi nem azért jöttünk ide, hogy előírjuk nektek, hogyan éljétek az életeteket. Nem is azért érkeztünk hogy lerántsuk szemellenzőiteket, ha nem akarjátok. Amikor azt mondjuk nektek, hogy a tudatmódosító szerek használata negatív módon érint benneteket, és úgy érezzük az lenne a legjobb ha felhagytok ezzel a szokással, vagy kikapcsolódási formával életetekben, ezt alá tudjuk támasztani hatalmas mennyiségű összegyűjtött adattal, nemcsak erről a bolygóról, hanem másokról is szerte ebben az Univerzumban, mivel Földetek nem az egyedüli planéta, mely belemerült a tudatmódosító szerek használatába.

Sok világ és sokfajta lény létezik, aki egyik vagy másik formáját használja a megtapasztaláshoz, és folytatja ezen szerek használatát különböző okokból, és néhány ezen okok közül azonos azzal, amiért sokan közületek részt vesznek fogyasztásukban. Mi csupán azt javasoljuk nektek, nyirbáljátok meg ezen anyagok használatát, mert úgy érezzük, ez az időszak életetekben nem ezen típusú kísérletek, és megtapasztalások ideje, hanem ez az idő az elfoglaltságra és arra, hogy a sok energiátokat és figyelmeteket a nagy változásoknak szenteljétek, nemcsak világotokban, de lehetőleg önmagatokban is, mely elhoz nektek egy ajándék kulcsot ami kinyit számotokra egy teljesen új valóságot.

Mindezt figyelembe véve, ez nem méltó ok arra, hogy egy pillantást vessetek kikapcsolódási, vagy akár gyógyszerhasználatotok szokásainak felülvizsgálatára és törekedjetek a pozitívabb változtatásokra, melyek egy kedvezőbb eredményt hoznak számotokra? Ez minden, amit nektek javasolunk. Nem írjuk elő, vagy mondjuk meg, mit tegyetek, mert nincs meg a jogunk ehhez és nem akarjuk ezt a jogot, mert ez nem érdekel bennünket. Ami bennünket érdekel, az a ti felsőbbrendű énetek, és mi csak olyan javaslatokat teszünk, amikről érezzük, elvezet benneteket felsőbb énetekhez és javatokhoz, mely sok esetben csupán egy lépcsőfoknyi távolságra helyezkedik el jelenlegi állapototok és létezésetek felett. Kívánjuk azoknak, akik ihletet és motivációt kaptak valamilyen módon mai témánkból arra, hogy erőfeszítéseket tegyenek a változtatásokra, melyek csupán javulásra vezetnek majd el életetekben, valamint a jövőben egy magasabb rezgésszint több kellemes megtapasztalásához.

Mi vagyunk a magasabb dimenziós társaitok, és azért utaztunk ide, hogy segítsünk felemelni benneteket oda, amit mi ma otthonnak hívunk.

Mi vagyunk a Fény Galaktikus FöderációjaCsatornázta – Greg Giles
Copyright © 2012 Greg Giles. All Rights Reserved [Minden jog fenntartva!]
http://ascensionearth2012.blogspot.com/

Translated by / magyar nyelvű fordítás: Katherine

Fényvilág Press
http://fenyvilag.blogspot.com/
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

katalin - nincs mert leegett a szamitogepem

Amiota nem hasznalom a napraforgo olajat es kevesebb cukrot meg sot, hoval tobj erom van, nem erzem magam anyira faradtnak. Joval tobb nyers zoldseget figyasztok, es ha husrol beszelunk csak csirket es azt is ritkabban es csak fove zoldsegesen. Kevesebb kenyeret, tejet, inkabb aludt tejet es tobb vizet,iszunk,sot energizalt vizet.Joval kevesebbet kell fofyasztanom etelt, eleg a keves is.Mindha mar nem az a fontos.Inkabb a visza vonulas a csend a meditacio, a meditacios zene. A TV sem hianyzik. Inkabb a kapcsolat az odafigyeles arav hogy ki azol visza onnan fentrol. Az angyalikkal valo kapcsolat es osszedolgozas, az lenne a legjobb, csak sajnos nem mindig eszlelem oket, meg nem erzem anyira amenyire szeretnem.

 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 9
Összes: 3046178
Hónap: 11055
Nap: 682