Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ron Head / Mihály Arkangyal / 2012-12-14

Mihály arkangyal: A fény, melyet a ti drága bolygótok most sugároz, bámulatos! Tehát fényesítsétek tovább!

2012. december 14.

Közzétette: Alice C

Csatornáztat Ron Head; 2012. december 14-én

Címkék: Archangel Michael, Ron Head

divine-light1.jpgMa két nagyon fontos dolgot szeretnénk kérni tőletek! Sokan már észrevettétek ezek szükségességét és már úgy is tesztek, ahogy kérni szeretnénk. Ennek ellenére szeretnénk kérni – ha más okból nem is, de azért, hogy – megerősítsétek azt, amire már rájöttetek!

Először is: biztosan észrevettétek, hogy sokan pánikra utaló jeleket mutatnak. Ha rákérdeztek, akkor talán még a leghalványabb aggodalmukat, sőt, még a közelgő elmozdulásról való tudomásukat is tagadják! De ők épp eleget hallottak és talán éreztek is ahhoz, hogy tudják, hogy valami közeledik. És természetesen az ő forrásuk nem más, mint a fő média, ezért ők a legrosszabbra számítanak. Nem szükséges, hogy bárkit jobb belátásra bírjatok, hogy óvást intézzetek [az ügy iránt], vagy hogy kioktassátok őket! Elég lesz, ha figyeltek és azt mutatjátok, hogy egyáltalán nem aggódtok! Ha nem is beszélnek erről, a ti nyugalmatok és magabiztosságotok hatással lesz rájuk.

Másodszor – és ez sokkal fontosabb – kérjük, hogy továbbra is hozzátok be a fényt ugyanúgy, ahogy december 12-én tettétek. Tudjuk, hogy most azt ismételjük, amit talán más helyekről már hallottatok! Kérjük, hogy legyetek tudatában két dolognak! Az egyik, hogy mindegyik csatorna más-más hallgatóságot tud elérni. Másodszor pedig kezdjétek el megérteni azt, hogy a körbe járó információ igaz és ugyanarról a helyről ered – hogy így mondjuk. Sokan vagyunk, de egyek vagyunk! Ti is elkezdtek emlékezni arra, hogy ti is [egyek vagytok]! És az üzenetek – amint megközelítitek azt a napot, hívjátok akár nagy elmozdulásnak, felemelkedésnek, vagy bárhogy máshogy – egyre és egyre ugyanazokról a dolgokról fognak szólni!

Néhány fő pont, amit hallottatok, és amit hallani fogtok újra meg újra: Legyetek nyugodtak! Maradjatok a szívetekben! Legfőképpen – drágáink – várjátok az első és a legnagyobb jel felbukkanását önmagatokban! Gyakran mondtuk nektek, hogy ti vagytok és továbbra is ti lesztek a többi dolgok előidézője. A kérdéseitek megmaradnak. Mikor? Ti vagytok a kulcs! Mi? Ti vagytok a kulcs! Hogyan? Ti vagytok a kulcs! És minél nagyobb méretű változást vártok, annál nagyobb részei vagytok a kulcsnak! Értitek? Tehát ha óriási változásokra vártok, akkor töltsetek időt azzal, hogy energiát és gondolatot szenteltek annak, hogy milyenek lesznek azok a változások!

De azzal kezdtük, hogy megkértünk benneteket, hogy hozzatok fényt! Nincs szükség arra, hogy bármiféle instrukciót adjunk ezzel kapcsolatba nektek! Csak napi szinten folytassátok pontosan azokat a csodálatos dolgokat, melyeket mindannyian tettetek 12/12-én! Terjesszétek ki! Fényesítsétek fel! Pumpáljátok fel – ahogy ti mondanátok! És ha elértek egy pontot, amit úgy érzitek, hogy nem tudtok tovább tartani, akkor kérjetek többet!

Ez egy olyan időszak, amikor valóban a kimenet/ eredmény előidézői/okai ti vagytok! Az a fény, melyet a ti bolygótok kisugároz most, bámulatos! Tehát fényesítsétek tovább!

Szeretünk benneteket! Mindannyiótokat (egytől-egyig)! Szép napot!

Csatornázta: Ron Head

A szerzői jog tulajdonosa © Ronald Head. Minden jog fenntartva! Ezen anyag másolása és terjesztése mindaddig megengedett, míg egy része sem kerül megváltoztatásra, míg a tartalma ugyanaz marad, és míg a szerzői jogra vonatkozó link feltüntetésre kerül:  http://oraclesandhealers.wordpress.com/

Magyar nyelvű fordítás: Vénusz

Forrás: http://oraclesandhealers.wordpress.com/2012/12/14/the-light-your-dear-planet-is-emitting-now-is-awesome-so-make-it-brighter-channeled-by-ron-head/

http://kristalyhang.wordpress.com

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 9
Összes: 3046137
Hónap: 11041
Nap: 665