Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Lépj be az igazság kapuján!

Lépj be az igazság kapuján!

 

baba4.jpg

Kedves gyermekem, most nézz a szemembe.

"ÉN VAGYOK A KOCSIHAJTÓ!"

Emlékeztetett
Sri Sathya Sai Baba

Vele kapcsolatban az emberi vélemények teljesen megoszlanak. Ez azonban a látszólagos emberi cselekedetekből, mely a materialisztikus világban is látszólagos formát ölt nem sokat tudnak. Nem tudnak például arról, hogy azért, hogy az emberek megtalálják a Hozzá vezető kényelmesebb utat, vasútvonalat építtetett, mintegy 80 km hosszúságban. Az emberek egészsége érdekében hatalmas kórházat építtetett, ahol a mai világban teljesen egyedül állóan ingyenesen gyógyítják a rászorulókat. Nem tudják azt sem, hogy iskolákat alapított és működtet, ahol természetesen a materialista világ tudományain túl a legfontosabbakat tanítja, nevezetesen a lelki fejlődés útját.

Az emberi élet valódi értékére hívja fel a figyelmet és mutatja az utat a hazatalálásra.
Ugyanezt a gyakorlatot követi a világ jelenleg egyedüli spirituális egyháza, az Ezoterikus Tanok Egyháza is, mely tanításai jó részét Tőle kapja. Sai biztos lehet abban, hogy ez az egyház méltón képviseli tanításait és cselekedeteit. Sai Baba magát avatárnak nevezi. Nem mást jelent ez, mint Isten meghatalmazottja. Azonban hozzáteszi. Én vagyok a Legfelsőbb Személy. Nevem Narayana. "Én vagyok a kocsihajtó."

 

baba5.jpg

baba6.jpg

 

Nevezetesen a fizikai testeteket én irányítom. Nem egyedül ti cselekszetek, hanem Velem együttműködve. Én megadok Neked mindent, amire vágysz. Ha a materiális Világot akarod élvezni, tedd azt. Azt azonban tudnod kell, hogy ekkor még sok időt fogsz ezekben az Univerzumokban eltöltetni. Egymást fogják követni a leszületések. Sokszor fogsz meghalni, és sokszor születsz majd újjá. Én engedlek. Cselekedj szabadon. A szabadság melyet nektek adtam, nagy felelősséggel jár. Amikor majd ráébredsz arra, hogy egyedül vagy a Világban és rádöbbensz, hogy senkid sincs rajtam kívül, bár sokan vannak körülötted, akkor eljött az időd a Hazatalálásra. Akkor észre fogsz venni és megérzed, hogy mindig Veled voltam és figyeltem minden léptedet.

Óvtalak, ha akartad és engedtelek, ha egyedül akartál maradni. Azért, mert a szeretet nem viseli el az erőszakot. Sosem akartam, hogy ne Te dönts. Ezért hát jó és rossz sorsodért senki mást csak Magadat okolhatod. Mondta nekem, Bodor Ernőnek és testvéreimnek Apám, Sathya Sai Baba.

 

 

 

 

 

 

Copyright © 2009 Sri Sathya Sai Baba Székesegyháza

 

forrás: www.saibaba.hu

 
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 6
Összes: 3122602
Hónap: 15733
Nap: 434