Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


SAINT GERMAIN: VISSZATÉRÉS A SZERETET ÉS A MEGGYŐZŐDÉS VILÁGÁHOZ

SAINT GERMAIN: VISSZATÉRÉS A SZERETET ÉS A MEGGYŐZŐDÉS VILÁGÁHOZ
A 2011. decemberi Napforduló és 2012. újévi csatornázás
Alexandra Mahlimay & Dan Bennack

közreadja: www.foldicsillagok.hu

Saint Germain vagyok!

A 2011. évi decemberi napforduló és a 2012. új év intenzív és némileg kaotikusnak tűnő  energiákkal érkezett meg, melyek nagyon gyorsan fognak kibomlani egészen a márciusi napéjegyenlőség idejéig, és folytatni fogják az útjukat egész éven keresztül. Azt javasoljuk, hogy nézzetek szembe ezeknek az energiáknak a kiszámíthatatlanságával, és ne essetek félelembe.

2012-re általában, a nyugtalanság és az izgalom lesz jellemző, de újra emlékeztetünk bennetek arra, hogy maradjatok nyugalmatokba, mert a konfliktusok és viták nehézséget okoznak még egy jó kis ideig, és ti nem omolhattok össze a félelem és az aggodalom súlya alatt. Az öröm érzésével kapcsolódjatok össze, és az életetekben, legyen jelen az minden pillanatotokban, és érezzétek azt, hogy minden-minden rendben lesz. Öleljétek magatokhoz ezeket az energiákat, és alkotó módon használjátok fel azokat. Hagyjátok, hogy a bölcsességetek és megfontoltságotok vezessen bennetek, és ösztönösen ne küzdjetek ellenük, sőt ne is reagáljatok azokra azonnal.

Az energiákkal szembeni ütés-váltás, csak azt a tévhitet erősíti meg bennetek, hogy valami baj van a világgal, mégha ez alapvetően nincs is így. Amikor ebbe a hibába estek, akkor erre fogtok törekedni, hogy egymást hibáztassátok a gondjaitok miatt, ahelyett hogy megoldási lehetőségeket találjatok. Olyan energiák lépnek be az életetekbe most, melyek felszabadítanak bennetek, de ezek nem a káosz és zűrzavar energiái lesznek, bár annak tűnnek. Engedjétek ezeket az energiákat átalakulni egy magasabb kifejeződéseikbe és hamarosan meg fogjátok látni hogy mit is hoznak magukkal valójában. Bízzatok a belső útmutatásotokban.

Emlékeztetünk bennetek arra, hogy egy tudatosság váltásnál gyakran jelentkeznek rombolónak és kaotikusnak tűnő tettek, cselekmények a fennálló rendszerekkel szemben. Arra kérünk bennetek, hogy fejetlenül ne rohanjatok előre, tartsátok a szíveteket nyitva a szeretetet hozó energiák előtt, hogy az átjárja mindeneteket.

Az Átalakulás kormánykereke

A 2011-es decemberi Napforduló óta és a 2012-es évetek folyamán át, jelentős változásokon esik át majd a Föld. A változások egyes szakaszaival, az elmúlt életeitek vállalásaival, egymásra épülnek és viszik az energiákat a következőkre. De most hogy 2012-be léptek olyan erős infúzióval érkeznek az intenzív kiterjedő energiák, amelyek segíteni fogják a globális tudatot felébreszteni, és ez az energiaváltás építő jelleggel fog bírni, mégha nem is annak tűnik.

Ne feledjétek azt, ahogy ez az infúzió hozzákapcsolódik személyes szintetekhez, és ahogy feljavít bennetek az hatással lesz a közösségi létezésetekre is ugyanabban az időben, hogy ezzel szeretetet és tiszta gondolatokat kínáljon fel a világ számára, amit már régen elfeledtetek, és azt hogy hogyan kell mindezt megteremteni. Ahogy elhatározzátok magatokat ezekre a lépésekre, a lelketek megengedni nektek alkalmazni az új teremtési lehetőségeket. Ne feledjétek, mindig arra vagytok ösztönözve, hogy úgy éljétek az életeteket, hogy az a lelketek céljait és meggyőződéseit szolgálják.

Az elkövetkező időkben, folyamatos felhívást kaptok arra nézve, hogyan tartsátok egyensúlyban magatokat és azokat a helyeket, ahol vagytok. Nem tudtok majd csak az egyik vagy másik oldalra állni, mert az energiák gyakran és hirtelen fognak változni. Át kell élnetek mindazt ami történik, saját egyensúlyotok fenntartása érdekében ki kell vennetek ebből a magatok részét. Arra fogunk kérni bennetek tegyetek lépéseket a bátorságotok felé, de ne erős azonnal reagáló, visszacsapó tettekkel, és bízzatok abban, hogy meg fogjátok azokban látni a pozitív eredményeket, ahogy az energiák megtartását elsajátítjátok.

Ahogy 2012-őn keresztülmentek, ti és sokan mások is azt fogjátok érezni, azt a vágyat, hogy kirobbantva magatokból a válaszokat már-már kíméletlenül cselekedjetek, hogy ezzel megfeleljetek ambícióitoknak és szükségleteiteknek. Megfontoltan, nyugodtan, a jelenben tartózkodva cselekedjetek, mert a cselekedeteitek fel lesznek mentve a korlátozásoktól. Fontos az is, hogy ne próbáljatok meg egyszerre mindent megtenni, mindig járjatok a megoldások előtt egy lépéssel.

Az Átalakulásotok kereke megfordult a Földön és 2012-ben minden bizonnyal még erősebben fog majd forogni. A 2011-es decemberi napforduló kiegyensúlyozó energiákat hozott és harmonikus változásokat az életetekben és a hatalom vezetőinek a bölcsesség erejének használatát, hogy tudjanak segíteni másoknak, és még számos előnyt. Ezek arra fognak felhívni bennetek, hogy személyes mesterként önfegyelemmel használjátok az energiákat, hogy elérhessétek céljaitokat, inkább, minthogy a saját kirobbanásaitokat kövessétek. Amint az korábban is mondtam, a tudatváltozások, akárcsak a változások pillanatok alatt is bekövetkezhetnek, de a kiegyensúlyozások, megszilárdításuk, a változások eredményei nem történnek meg olyan gyorsan. Nincs szükség az esztelen rohanásra.

A legfontosabb eszközök most a türelem és a tolerancia, és időt takarítotok meg azzal, hogy egy befejezetlen dolgot, nem kell már újra elkezdeni. Miért is ismételnétek meg a történelmeteket, amikor saját szerzői lehettek a helyett. Ezért is hívjuk fel a figyelmeteket, hogy értsétek meg azt, hogy a korlátozott tudatosságotok átalakulásának most jött el az ideje, és már használhatjátok gondolataitokat intelligens cselekvésre, miként terveket készítetek, úgy hogy a fejődés szellemében cselekedtek. De használjátok a belső hangot, és az önfegyelmet, akkor, amikor az szükséges.

Ne vesszetek el a teendők tengerében, ne pazaroljátok el az energiáitokat, mert az nagyon is összezavarna bennetek. Maradjatok tisztán a saját utatokon. Ha minden kaotikus körülöttetek, vigyetek fényt az életetekben, és akkor nem érhet bennetek csalódás, sem semmi baj.

A boldogtalanságot szeretők társasága?

2011 év végén fel lettetek kérve kiegyensúlyozó munkára, az energiák harmonizálására a nagy változások közepén. Ezeknek az energiáknak a fennmaradása egyértelműen az egyensúlyozásra épülnek, mert ezek fognak majd továbbvinni bennetek a 2012-es éven keresztül, és azok igen hatékony megjelenése, majd megfogja szülni a csendet és nyugalmat.

Hogy mikor is fog eljönni a cselekvés ideje, azt belülről fogjátok megérezni. A lelketek fog ebben vezetni bennetek, és segítséget kaptok még szellemi vezetőitektől és más segítőktől is. Nektek nem kell semmit erőltetnetek ezekkel kapcsolatban. Nem szabadnotok, engedni az indulatoknak, a káosznak, vagy a világvége hangulatnak, a sötétség megtévesztő rémhíreinek, érzelmeknek, nehogy ezeknek a gondolatoknak essetek áldozatul. Ne felejtsétek el azt, hogy mi támogatunk, és ha kell, előre is lökdösünk bennetek. Ne felejtsetek el, gyakran mosolyogni, mert ezzel egy kellemes hozzáállást tudtok hozni mindenki felé, drága barátaim.


A jelenlegi átalakulás erőssége miatt sokan esnek kaotikus kételkedésekbe. Igen sokan számolhatnak azzal, hogy a „mocsárban fogtok dagonyázni” többekkel egyetemben. Nagy palávert fognak csapni, panaszkodni azért, hogy felhívják magukra a figyelmet. Mindent és mindenkit fognak hibáztatni ezért, de semmi megoldást nem tudnak majd felmutatni. Változatlan helyzetben, állapotban szeretnének maradni, mert nem ismerik fel, mi van a változások mögött, melyekre a belsőjükből jön kényszerítés. Valójába félnek a változásoktól, és úgy tekintenek ezekre, mint egy hatalmas bukásra, rajtuk kívül álló őrületre, vagy nyomorúságos helyzetre. Ahogy a mondás tartja „a nyomor nem szereti a magányt”, a társaságot kedveli, és azt keresi meg magának, mert a társasában lelhet rá áldozataira. Ezért is ösztönözünk arra bennetek, hogy legyetek együttérzéssel, kellő mértékkel, ott ahol ezt érzitek, ott ahol érzelmi problémák és szellemi érdektelenség van. Semmit se pocsékoljatok energiáitokból.

A ti szerepetek a következő napokban az lesz, hogy fenntartsátok, gondolataitok tisztaságát és jóérzéssel legyetek mindenki felé a tolerancia gyakorlásával. Bízzatok meg abban, hogy a változások azért zajlanak, mert azok mindenki legfőbb javát szolgálják. Maradjatok a jelenben, mutassátok magatokat, anélkül, hogy a mások által gerjesztett káoszba kerüljetek. Ha ezt teszitek, akkor mások tájékozódási pontjai lehettek, és így segíteni tudtok nekik, hogy megtalálhassák magasabb rezgésükbe kerülésüket, mintsem lehúzzanak bennetek.

Tettekre hívás és Visszatérés a Szeretet és a Meggyőződés Útjára

Ahogy 2011 téli napfordulójára és a 2012. újévi energiái megérkeznek, akkor azt fogjátok először érezni, hogy gőzerővel menjetek előre. Ez nem azt jelenti, hogy ne pihenjetek közbe és ne reagáljatok arra, hogy elkezdődnek az átmenetek. Tegyétek azt lehetővé, hogy hatalmas lendülettel érkezhessenek be az energiák, melyek elhozzák majd a felszabadulásotokat, és amelyek életetek olyan területein fognak jelentkezni, ahol korlátozásokat tapasztaltatok azelőtt.

2012-ben keresni fogjátok, hogy megtalálhassátok a szabadságotokat összhangban a Felsőbb énetekkel, és nem azt, hogy kihajítsanak bennetek a szemétdombra., és így megtehetitek az előrehaladásotokat, finom lépésekkel. Ne szalasszátok el ezeket a lehetőségeket és tetteitekkel, viselkedésetekkel, tegyetek meg mindent, vagy küldjetek fényt a körülöttetek lévő káoszba. Azért vagytok itt, hogy pozitív utat mutassatok a változásokban, amelyek be fognak következni. Ne féljetek, de ne is álljatok ellent a változásoknak, mert arra szólítanak fel mindannyitokat, hogy másképpen lássatok.

Ha úgy érzitek megtorpantatok, és nem tudjátok azt, hogy hogyan haladjatok tovább, akkor ne nehezteljetek ezért magatokra. Ne felejtsétek, magatokban megtalálhatjátok a harmóniát és az egyensúlyt a változások közepén, akármibe is kerültök. Ez a hozzáállás, lehetővé teszi életetekben azt, hogy sokkal kevesebb energiát igényeljetek arra, hogy előrehaladjatok, és anélkül segíti a fejlődéseteket, hogy ellenállásra kellene figyelnetek.

Ahogy beköszönt 2012-es újév, olyan változások jönnek majd melyekre szükségetek lesz odafigyelnetek. Ne féljetek tőlük, csak fogadjátok el egyszerűen azt, amit kínálnak és érezzétek azt, hogy minden rendben van. Ne feledjétek, hogy a lehetőségeiteket a legfőbb jó érdekében, a lelketek mindig megmutatja. Így működik, dolgozik a Világegyetem. A változások mindig a cselekvésre hívják fel a figyelmet, és a szeretetével, és meggyőző erejével érkeznek vissza. Bízzatok ebben, mert ennek így kell lennie.

Valóban Én Vagyok Saint Germain és ti vagytok az én szeretett barátaim.


Saint-Germain, "December Solstice, New Year's Message."
Channeler:
Alexandra Mahlimay & Dan Bennack
http://lightworkers.org/node/149113
www.joyandclarity.com

közreadja: www.foldicsillagok.hu

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 10
Összes: 3067168
Hónap: 15524
Nap: 636