Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Saint Germain üzenete aug 4-ről

Saint Germain üzenete

Csatornázta: Méline Lafont
2012 július 30
 
germen.jpgKedveseim!

Oly sok minden történik manapság és látjuk a megerősítéseket a megjósolt időpontra augusztus 4-re, ha megnézzük a minket mindenhol körülvevő számtalan információs forrást. Teljesen nyilvánvaló, hogy a Fénymunkások izgatottan várják az események kibontakozását.
Mi is örülünk és látjuk az együttműködés és a mindent átható Fény hatalmas erejét: mindez egyedül a Napból feltörő napkitörésekhez hasonlítható.

Tudjátok, minden okotok megvan rá, hogy nagyon boldogok legyetek kedveseim! Mi ugyanezeket az érzéseket érezzük itt a felsőbb realitásokban. Galaktikus testvéreink nagyon elkötelezettek, hogy befejezzék ezt a Közzététel projectet, és alig tudják visszafogni magukat, alig várják, hogy informálhassanak benneteket arról, hogy kik is ők, és miért jöttek.
Azért jöttek, hogy segítsenek nektek, kedvesek.
Azért jöttek, hogy megosszák veletek a szeretetüket és fényüket.
Azért jöttek, hogy tudassák veletek igazi önvalótok természetét, származásotokat és még oly sok minden mondanivalójuk van! Végre elkezdtük keresni az alkalmat, hogy nekiálljunk megvalósítani ezt a tervet. 
 
Feltéve, ha a megjósolt augusztus 4-ig nem bontakoznak ki az események, Galaktikus Testvéreink kezükbe veszik az irányítást a Közzététel megvalósításával kapcsolatban. Először megbeszélések lesznek a Galaktikus Testvériség, a földi személyzet és a világ vezetői között, hogy hogyan jelentsük be a Galaktikusok jelenlétét az emberiségnek a lehető legkíméletesebb módon, hogy ne ébresszünk túl nagy félelmet az emberekben, ez volt és mindig is ez lesz a fő célunk. Én személyesen is együttműködöm ebben a vonatkozásban, szoros kapcsolatot építettem ki Obama elnökkel, aki maga is nagyon megtisztelve érzi magát, hogy végül mégis részt vehet ebben az akcióban.

Minden gondosan ellenőrzött és követett a mi Galaktikus Testvéreink által, az Arkturusziak által, akiknek az üzenete mindjárt követni fogja az enyémet, amint átadom nekik a helyet. Tudjátok kedveseim, hogy sok munkát fordítottunk már eddig is erre az tervre, és nem fogjuk megengedni, hogy kicsússzon a kezeink közül. Nem adhatunk nektek pontos időpontot, mivel mi mindig a MOST-ban élünk. 
 
Amit elmondhatok nektek, az annyi, hogy augusztus 4 az a dátum amikor lejár az ultimátum, és a sötét lelkeknek tejesen együtt kell működniük, megtartva az ígéretet amit sok évvel ezelőtt tettek, de soha nem tartottak be. Most végre egyet kell érteniük, és akkorra együtt kell működniük. 
 
Ha ezt nem teszik meg addig, akkor a projectet átadjuk az ember feletti forrásnak és a továbbiakban a Galaktikus Testvériség valósítja meg. Nem számít hogyan, a Kinyiliatkoztatás a legkedvezőbb időpontban fog megtörténni. Ne kapcsoljátok egy pontos dátumhoz, engedjétek el, bízzátok Istenre.
 
 Augustus 4-re az ultimátum napjára kristálytisztává válik, hogy a dolgok mikor és hogyan bontakoznak ki, akkor gondoskodni fogunk a további teendőkről. Ez az egész függ a döntésektől, az idővonalaktól, a körülményektől ...amiben biztosak lehettek az az, hogy augusztus 4 egetverő változásokat hoz, és ez csak a kiindulópont. A Közzététel többé már nem elnapolható, ez a ti MOST pillanatotokban történik.
 
 Vegyétek nagyon számításba, hogy ez a MOST pillanat sokkal nagyobb idő keretet foglal magába mint egy nap, így ne várjátok, hogy UFO hajóhadakat fogtok látni azon a különleges napon.

Forrás: http://soundofheart.org/galacticfreepress/content/message-saint-germain-and-arcturians

http://sanatsanandal.ning.com/ http://ufo-sirius.blogspot.hu
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 8
Összes: 3046178
Hónap: 11054
Nap: 682