Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


SaLuSa – MADAD / 2013-08-20

SaLuSa / 2013. augusztus 20.

MADAD közvetítése

 

01-salusa.jpgTudatában vagyunk érzéseiteknek és nagy elvárásaitoknak az előttetek álló jövővel kapcsolatban. Eljött számotokra az idő, hogy Önvalótok erejét gyakoroljátok, hogy minden megtörténhessen. Koncentráljatok a tudásotokra, hogy a hatalmas SZERETET és FÉNY erejével, amit befogadtatok magatokba, sokkal hatalmasabbakká váltatok és érezzétek ki ebből, hogy készen álltok-e egy következő ugrásra előre. Tegyétek fel magatoknak ezt a kérdést; több információval szolgálhat, mint amire számítanátok. Akkor tegyétek ezt meg, amikor elegendő idővel rendelkeztek az elcsendesedésre és nem érzitek magatokat fáradtnak; ha nemleges a válasz, akkor tudni fogjátok, min szükséges még dolgoznotok. Azok köztetek, akik készen állnak, nagy örömmel tölti fel őket maga a bizonyosság, hogy készen állnak; mert ez egyre közelebb viszi őket a szellem állandó békességének birodalmához, és tudják, hogy a régóta várt magasabb tudatszint az, ami majd minden kívánatos és csodás lehetőséggel manifesztálódik. Bízzatok mindenkor a belső Önvalótokban és fogadjátok el, amit a Felettes Énetek mond nektek; akkor felismeritek, hogy a valóságotok változóban van. Üdvözöljétek és fogadjátok ezt a saját valóságot; csatlakozzatok a Mindenséggel való Egységhez és osszátok meg ezt az áldott érzést másokkal is, legyetek bárhol.

 

Gondoljatok arra, hogy benneteket választottak ki ezekre a tapasztalatokra és minél teljesebben fogadjátok el a valóságot, hogy képesek vagytok mindazt megtenni, amit erre a jelenlegi inkarnációra terveztetek magatoknak, annál könnyebb lesz számotokra a kitűzött célok elérése, mielőtt életetek eme időszaknak a végső célját eléritek: ez pedig a felemelkedésetek kiteljesedése. Ez a folyamat nem írható le szavakkal és ha belemerültök a Mindenséggel való Egység teljességébe, akkor meglepő könnyedséggel fogtok a dolgok áramlatában haladni; meglepődtök majd amilyen tempóban minden tovább fejlődik. Ez a meglepettség, azonban nem fog sokkolóan hatni, mert mindez nem történne meg, ha nem állnátok rá készen; csak akkor tudtok tovább haladni előre, ha teljességében biztosak vagytok abban, hogy mi a szándékotok – és ezt elegendő energiával töltitek fel.

 

Nem lesz zavar azzal kapcsolatban, ahogyan ez manifesztálódni fog, mert köztetek már sokan tudják, hogy minden résztvevő számára a lehető legjobb módon fog történni. Ha egyszerűen hagyjátok, hogy az univerzum a kívánságaitokat a lehető legjobb módon teljesítse be, akkor az egyik legnagyobb aggályotoktól szabadultok meg, ami soha többé nem fog visszatérni. Ezért összpontosítsatok arra, ami felé törekedtek, akkor a megfelelő időpontban eljön hozzátok – abban a szépségében, amit kívántatok magatoknak. Az élet végülis az örömről és a boldogságról szól, és ha a szükséges tisztuláson túl vagytok és lezárult, akkor ebbe a birodalomba (az öröm és boldogság birodalmába) a saját, személyes tudásotokkal léptek be, amire most tetettek szert, és amit szívesen másokkal is meg fogtok osztani; mert ez az a pont az élettapasztalásotok során, amikor minden lelketek által megtapasztalni kívánt lehetőséget megoszthatjátok egymás közt és tanulhattok belőle. Mindenkor bízzatok abban, hogy hatalmas FÉNYLÉNYEK vagytok és érezzétek, hogy kapcsolatban álltok a MINDENSÉG FORRÁSÁVAL, amitől kaphattok szükség szerint a fejlődéseteket szolgáló információt, így képesek vagytok a gyakorlatban alkalmazni a leghatalmasabb SZERETETET és FÉNYT, ami körbevesz benneteket, ami segíti belső hangotokat, hogy még erősebb és hangosabb legyen, mint soha korábban. Hallgassatok rájuk – és jelzőtűzként vezetnek benneteket a hazafelé vezető utatokon.

 

SaLuSa vagyok a Szíriuszról; mindannyiótokat szeretünk! Segítünk nektek, hogy újra kapcsolatba kerülhessetek a FORRÁSSAL, és nagyon örülünk neki, hogy közületek ezt egyre többen érzitek, és örömteljesen teszitek meg az otthonotokba és a boldogságba visszavezető életutatokat. Merítkezzetek meg ebben a csodás élményben; akkor a végtelen boldogság áramlik be szívetekbe és nyitottá tesz a továbbiakra. Mindannyian áldottak vagytok.

 

 

Csatornázta: MADAD

Magyar nyelvű fordítás: Scarlett

Forrás: http://salusathroughfaithandhope.blogspot.pt

 http://kristalyhang.wordpress.com

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 8
Összes: 3121340
Hónap: 17191
Nap: 492