Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


SaLuSa / 2012-12-17

SaLuSa – 2012. december 17.

Mike Quinsey közvetítése

salusa-229x300.jpgLassan hozzászoktok a gondolathoz, hogy a megtapasztalt dualitás lassan a múlté lesz. Ezért tovább haladhattok előre a feladattal, hogy minden személyes (negatív) energiától megtisztuljatok, amiről tudjátok, nincs helyük a magasabb dimenziókban. Ez most könnyebben kivitelezhető, mióta egy magasabb rezgésszintre emeltek benneteket; ösztönösen tudni fogjátok, mire irányítsátok figyelmeteket. Elérkeztetek a fordulóponthoz, innen már nincs visszaút; ezért szegezzétek szemeteket a jövőre. A Föld felemelkedésével valóban beléptek az Arany Korba; így szentelve magatokat az újjászerveződésnek, a tisztításnak és egy Galaktikus Civilizáció megalapításának. 

Tudjuk, hogy köztetek sokan vannak, akik nem érezték különösebben a felemelkedést december 12. alkalmával, mégis érzékeltek változásokat önmagukban. Ez tovább folytatódik, mert testetek reagál a továbbra is a Földre érkező energiákra. A Felemelkedési folyamat tovább folytatódik – mint ahogyan a szellemi-spirituális evolúciótok -, de a következő mérföldkő elérése eltart még egy darabig. Az elkövetkező izgalmas időkben hozott döntéseiteken múlik, milyen irányban halad tovább jövőtök. Nagyszerű lehetőségek közül választhattok, – teljesen másképp éltek, mint amikor a múltban csak a bevételeitekre összpontosítottatok, hogy általa biztosíthassátok a túléléseteket. Az ilyenfajta problémák a nagyon közeli jövőben nem léteznek majd. Minden idő a rendelkezésetekre áll, hogy követhessétek szívetek vágyait. Mások szolgálata megelégedettséggel tölt el benneteket és úgy érzitek: megéri, mert tisztában lesztek vele, hogy ez életetek fő célja.

Az idő előre haladtával kifutnak bizonyos dolgok, melyekben a régi dimenzióban még örömötöket leltétek, de időközben elveszítettétek az érdeklődéseteket. Kívánságaitok inkább ’tiszta’ és ’teljes’ természetűek lesznek, melyek energiái a saját rezgésszinteteket tovább emelik. A függőséget és más szokásokat egymás után hagyjátok el, mert sokkal érdekesebb és kielégítőbb időtöltési lehetőségeket részesítetek előnyben. Az új tapasztalatgyűjtés során soha többé nem fogtok kudarcot vallani és bárhol is legyetek, új barátságokra tesztek szert, és ez megajándékoz benneteket a beteljesedés csodálatos érzésével. De biztosíthatunk benneteket, hogy sok különleges földi kapcsolat a jövőbe is átnyúlik és egy erős szeretet kapocs nem szenved hosszabb elkülönülési szakaszokat.

A SZERETET a kulcs mindenhez, és ezért bátorítunk benneteket, hogy „dolgozzatok” a feltétel nélküli SZERETET megvalósításán. Ez az univerzális cselekedet, mely minden kaput nyit és képessé tesz benneteket mindig tovább és tovább, a sok dimenzión keresztüli haladásra. Megérte a fáradtságot, hogy szerencsét próbáljatok, miközben egy oly energiamezőben éltetek, mely ehhez [a feltétel nélküli szeretet fejlesztéséhez] nem volt igazán ideális. Túl sok minden térített el utatokról és összetűzésbe keveredtetek az alacsonyabb rezgésszintre süllyedtekkel. De most az anyagias világ időszaka sebesen a háttérbe vonul, mielőtt teljesen el nem tűnne. A most tett erőfeszítéseitekben a nehéz körülmények ellenére is sikerrel jártatok és csodáljuk az ebben tanúsított elpusztíthatatlanságotokat és elszántságotokat. Ez nagyban hozzájárul a kiteljesedés útjához, mely igaz és valódi célotok.

Nem kell szükségszerűen pontosan tudnotok, hogyan értétek el ezt a csúcspontot, mely az Új Korba vezetett el benneteket. Mindannyian megtapasztaltatok minden elképzelhető fajta helyzetet és kihívást a sok életciklusotok bizonyos fázisaiban, de belső hangotok az élettervetekre irányította fókuszpontotokat. Mivel a dualitás időszaka már majdnem a végéhez ért, már alig vagy egyáltalán nincs befolyással életetekre. A legfontosabb most életetekben, hogy továbbra is előre nézzetek és integráljátok új Önmagatokat [éneteket]. Ez az új énetek finoman foglalja el a helyét a magasabb dimenziók csodás energiáiban. Annak ellenére, hogy már több száz életet magatok mögött hagytatok, ez a hamarosan bekövetkező tapasztalat teljességében más és egyedülálló lesz – sokáig egy kincs marad a jövő időkre nézve.

Közben vártok az időpontra, amikor útjára indítjuk a FÉNY Galaktikus Föderációjától a sok projektet, mely valóságossá teszi az Új Kort. Azt szeretnénk ehhez hozzáfűzni, hogy minden új nappal újabb tapasztalatokat gyűjtötök, melyek megmutatják, milyen közel vagyunk [a FGF] a kezdéshez. Abszolút készen állunk a tettek mezejére lépni és ezt az eddigi akadályok miatt minden bizonnyal már nagyon várjátok. Továbbra is szemmel tartjuk a fejleményeket a világotokon, és mint azt már egy ideje tesszük, továbbra is megakadályozzuk, hogy a Közel-Keleti helyzet ne súlyosbodjon, mely már világháborúhoz vezethetett volna. Az ilyen esetek lassan a múlté lesznek, és már alig várjuk, hogy elhozhassuk világotoknak az örök békességet. Ennek el kell jönnie, mert a háború alacsony rezgései és minden vele kapcsolatos dolog nem létezhetnek a magasabb dimenziókban.

Közöttetek, akik ünneplik a karácsonyt, erre az időre úgy tekintenek, mint egymás és a rászorulók megajándékozásának idejére. Látjuk, hogy SZERETET-etek és nagyvonalúságotok minden korábbi gesztusaitokat messze meghaladja. Ez jele annak, hogy milyen messzire jutottatok a spirituális utatokon, ez pedig a SZERETET felfokozódásához vezetett, mely lehorgonyzódott a Földön [jelen van]. A rátok váró Új Korban, ezek az energiák tovább fokozódnak és az öröm és a boldogság csodálatos érzése uralkodik majd mindenütt. Ez nem csak egy pillanatnyi tapasztalat lesz, mert a magasabb energiák normálissá [hétköznapivá] válnak. Ezt a boldogságérzetet nem lehet egyszerűen szavakba önteni, mert mindent áthat és rendkívül erőteljes. Olyan, mintha ez a nagy SZERETET, mely megérint benneteket, testetek minden sejtjébe befészkelné magát. Bizonyos boldogsággal és SZERETET-tel telített pillanatban érkeztek el a csúcsponthoz. És ez oly közel van, mint ahogyan a legtöbbetek már átérzi a SZERETET fényét, amiről beszéltünk.

Miközben haladnak előre a napok, egyre gyakrabban tapasztaljátok, hogy eltölt benneteket a harmónia és a békesség érzése. Ha testeteket megtisztítjátok a nem kívánatos ’ragadványoktól’, akkor ezzel helyet teremtetek a további magasabb energiák számára. Ne feledjétek, hogy testi sejtjeitek már most változóban vannak és ez addig tart el, amíg teljesen el nem érik kristályos szerkezetüket. Ez lehetővé tesz egy teljes tudatossági szintet, mely minden lelket megillet, aki a magasabb dimenziókba halad tovább.

Ez a teljes tudatosságotok felé vezető út és a Galaktikus lénnyé válásotok kezdete.

SaLuSa vagyok a Szíriuszról és örülök, hogy végre látótávolságotokba került a célvonal. Ezekre a napokra már nagyon régóta vártok- a sötétségben való tartózkodásotok után. Időközben mindannyian befogadtátok a FÉNY-t, és ez exponenciális mértékben tovább növekszik. Hiszen inkarnálódott SZERETET vagytok és miénk a megtiszteltetés, hogy osztozhatunk ebben a SZERETET-ben.

Köszönet, SaLuSa!

 

Mike Quinsey

Csatornázta: Mike Quinsey

Magyar nyelvű fordítás: Scarlett

Forrás: http://www.treeofthegoldenlight.com/First_Contact/mike_quinsey/channeled%20messages/December%202012/salusa__17december2012.htm

http://kristalyhang.wordpress.com

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 8
Összes: 3061984
Hónap: 15241
Nap: 467