Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


SaLuSa / 2013-02-22

SaLuSa – 2013. február 22.

Mike Quinsey közvetítése

salusa-imagem-mais-real-dele1.jpgA nyomás, amit a „tekintélykövetelőkre“ gyakoroltok, nem hagyja kétségen kívül őket, hogy nem tervezitek a kényelmes hátradőlést és nem hagyjátok, hogy a dolgok az eddigi módon folytatódjanak tovább. Változásért kiáltotok, amik visszatérítenek a kerékvágásba és bevezethetővé válhatnak az Új Kor jótéteményei, melyektől eddig megfosztottak benneteket. Világos, hogy például a szabad felhasználású ingyenes energia iránt lépéseket kell tennetek, mert az eddig megtűrt, égig szökő energia és üzemanyagárak világszerte csúcsokat döntenek eljutva egészen egy olyan pontig, amikor az emberek már nem engedhetik meg maguknak. Kérdéses, mennyi tüntetésnek kell még lennie, míg ez a téma figyelmet kap. Az emberek nagyon türelmesek voltak; de jön egy olyan pont, ahonnan már nem tudnak elviselni többet. És ez az időszak veszélyes lesz az autoritások számára, mert nem hagyhatják figyelmen kívül a történéseket. A felkelés/lázadás nem örvendetes dolgok és itt nem szeretnénk semmiféle erőszakot helyeselni, de megértjük, ha ilyen típusú akciókat láttok végső lehetőségként, hogy figyelmet kapjatok a követeléseiteknek. Ez azt jelenti, hogy a nevetekben kell közbelépnünk, ha a dolgok kicsúsznának az ellenőrzés alól.

Szerencsére úgy van – ha követjük az energiabeáramlást, mely az emberekre jelentős hatást gyakorolt – hogy ennek egy nyugtató hatása is van, mely azoktól ered, akik ezt az energiát felvették lényükbe és képesek SZERETETET és FÉNYT közvetíteni helyzetekre.  Ez a társadalmon belül egy bizonyos fokú egyensúlyt tart fenn és segít egyre több egyént békés akciókra ösztönözni. De többet is profitáltok az energiákból, ha minden ember a legjobbat hozza ki magából és azt nem a hatalom birtokosaival való összetűzésekre fordítja. A SZERETET a leghatalmasabb energia az univerzumban és arra buzdítunk benneteket, hogy használjátok is, mert saját példátokon keresztül más emberek is elsajátíthatják a gondolkodásmódotokat. Azt fogjátok észrevenni, hogy minél több ember ébred fel, annál erősebben lesz mindenki számára érzékelhető a tudatváltozás és így könnyebb lesz egy közös érdek felé elmozdulni. Ebben rejlik az erőtök és vele pozitív eredményeket értek el.

Mint azt látjátok, még mindig nehéz előbbre jutni, amíg a sötétek hatalmon vannak. De van egy határ, meddig mehetnek el, mert már nem áll mögöttük a korábbi hatalmas fedezéket nyújtó gépezet, melyre támaszkodhattak és melyeknek sikereiket köszönhették. Most elkülönülnek egymástól és ez gyengíti a képességüket, hogy terveiket tovább kivitelezhessék. Hiányzik az egykor támogató koordinációjuk és a vezetésük. Az a reményünk, hogy felhagynak az aktivitásaikkal és felismerik a FÉNYT és egy másik útra lépnek, mely kivezeti őket a sötétségből. A mi látószögünkből egy lélek számára soha sem késő „oldalt” váltani és üdvözölni fogjuk őket, mert nem áll jogunkban az előző életciklusaik miatt elítélni őket. Ezért kértük nemrégiben tőletek, hogy tartózkodjatok a más lelkek fölötti ítélettől, akik még a sötétség foglyai és jobban teszitek, ha támogatjátok ezeket a lelkeket és a SZERETETETEKET osztjátok meg velük. A sötétség a FÉNY hiánya és ti, akik FÉNY-munkások vagytok, megváltoztathatjátok a helyzetet, anélkül hogy egy másik lélekre rákényszerítenétek magatokat.

Még mindig sok a tennivaló az Új Kor megvalósításához, de könnyebb lesz, mert hatalmas fedezéket biztosítunk számotokra mi is és más források is. Nincs olyan pillanat, amikor ne lennénk veletek és azon vagyunk, hogy inspiráljunk és bátorítsunk benneteket, hogy minden helyzet, mindenkor a legtökéletesebben alakulhasson ki. Ti tartjátok magasra a lobogót minden éppen ébredőnek – és meg fognak találni benneteket, ha a bennük lévő igény kicsírázik. Tudjuk, hogy „szívetek a helyén van” és hogy ez vezérli cselekedeteiteket is, így döntéseitek mindenki legfőbb javát szolgálják. Mindannyian nagy csodálattal tekintünk mindannyiotokra és örülünk, hogy azt mondhatjuk, már nem tart nagyon sokáig, míg megtapasztalhatjátok igyekezetetek eredményeit. Ne kételkedjetek, mert a nehezebbik részén már túl vagytok és messzebbre jutottatok általa, mint annak tudatában vagytok. Most fontosabb, mint valaha, hogy fókuszálva maradjatok a változások kimenetelét illetően, ahelyett hogy beleragadtok a kiegyensúlyozatlanságba. Figyeljétek meg, mint kerül minden „a helyére”, úgy ahogyan vártátok és megígérték nektek, mert a régi paradigma végső napjaihoz nagyon közel vagytok már. A régi valóságnak már nincs ereje, hogy a magas energiaszinten való további létezéshez, fel kell adnia a harcot és vissza kell süllyednie az alacsony rezgésszintekre.

Amint a tudatszint egy bizonyos pontot elér, a várt átváltozást szó szerint létre hívjátok. Az eddigi átváltozást akadályozó negativitás azzal szembesül, hogy felélte erejét és már nem tartja kezében a hatalmat az idősík felett, ahová bekorlátoztak benneteket. Lényegében nagyobb fejlődés valósult meg, mint bármelyik másik időben és a számotokra ígért dolgok megvalósulása közel van. De az utolsó szó joga, Istent illeti meg, de ha azt kimondják, akkor garantált a teljes siker. Mégis azt gondoljuk, hogy néhány hónap elteltével az irány amerre tartotok világosan kirajzolódik és azt várjuk, hogy ehhez a részetekről is tömeges támogatottság érkezik! A ti feladatotok, hogy a jó híreket terjesszétek, további lelkeket vezetve a FÉNY felé.

Figyelemmel kísérjük a földi történéseket és soha nem „dőlünk hátra kényelmesen”, miközben Szövetségeseink egyre erősebben ellenőrzésük alá vonják a történéseket. Természetesen útmutatással szolgálunk nekik, hiszen általánosságában jobban átlátjuk és jobban megértjük a dolgok kimenetelét. Mi vagyunk a láthatatlan segítők, akik a sötét lények feletti végső győzelem útját egyengetik. Velük kapcsolatban nem érzünk gyűlöletet vagy haragot, hanem együttérzünk azokkal a lelkekkel, akik eltolódtak a FÉNYÜKTŐL. Soha nem tévesztjük szem elől a tényt, hogy Minden fontos alkotóeleme az Egésznek és mindenkinek egyformán küldjük FÉNYÜNKET a fejlődésük útja során. Mindenkiben egyformán meg van a lehetőség, hogy megtalálja útját vissza a FÉNYHEZ, és ott segítünk, ahol kérik útmutatásunkat.

Kedvesek: Segítsetek a béke megteremtésében és segítsetek egyensúlyba hozni a különböző felekezeti (szekták) és faji különbözőségeket. Olykor nehéz feladatnak fogjátok találni, hogy az emberi fajt egységként fogadjátok el, mert gyakran vallási különbözőségeket plántáltak belétek gyermekkorotok óta. Fogadjátok el szeretetteljes formában a különbözőségeket és engedjétek meg másoknak, hogy saját útjukat kövessék, – kivéve, ha az összeférhetetlen más lelkek döntési szabadságával.  A félelem képezi a legtöbb probléma gyökerét és ebben természetesen az Illuminátusok és támogatóik is szerepet vállalnak. SZERETETTEL helyettesítsétek a félelmet és hagyjátok, hogy mindenki a saját előírásait követhesse, míg fel nem ismerik, hogy tapasztalataik beteljesedéssé váltak és már nincs szükségük rájuk.

SaLuSa vagyok a Szíriuszról és boldogan látom, mennyi előrelépést tetettek a földi béke irányába, annak ellenére, hogy azt is szem előtt tartjuk, hogy a kisebb háborúknak is meg volt a szerepe az emberek életében. Nem tart már sokáig és a bolygón mindenütt belegyezésüket adják a békéhez és biztosítani fogjuk, hogy ez öröké tartson.

Köszönet, SaLuSa! 

Mike Quinsey 

Csatornázta: Mike Quinsey
Magyar nyelvű fordítás: Scarlett
Forrás: treeofthegoldenlight.com /salusa 22 february 2013 http://kristalyhang.wordpress.com
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 14
Összes: 3061974
Hónap: 15243
Nap: 463