Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


SALUSA 05.09.


A Galaktikus Föderáció nevében
 
 
 
 
Üzenet a Szíriuszról
 
SaLuSa,
 
Üzenetek a Szíriuszról
 
 
                        
SaLuSa Üzenetei, Május 9

"...A Földi szövetségeseink a bejelentések előrehozására gyakorolt nyomásaik eredményesek és mihelyt a tények kezdenek kitudódni, lavinaként fog az igazság a világra zúdulni. Ennyi idő eltelte után, az emberek végre készek megtudni az igazságot rólunk, bár az extrém incidensek és események a felfedéseket követve, sokkoló hatásúak lesznek..."

A változások sok különböző téren kezdenek egyre erőteljesebb formát ölteni és hirtelen több  aspektusa a mindennapi életnek már nem tölt el titeket azzal a kényelemmel, mint azelőtt.  A bizonytalanság és a biztonság hiánya érződik, hacsak nem azok közül valók vagytok akik tudják, hogy a régi rendszer a vége felé közeledik. Bár ez még nem nyilvánvaló, a változások fogják meghozni az új kor hajnalát, ami az emberek óhajait fogja visszatükrözni. A hatalom többé nem pár ember előjoga lesz csupán, akik a világnak diktálnak. A diktátorok és zsarnokok akik ellenállnak a változásoknak nem fogják többé tudni semmibe venni a nép akaratát és néhány esetben fizikai eltávolításuk válik szükségessé. Jóval a Mennybemenetel előtt, a politika minden területén új kinevezéseket kell végrehajtani, hogy a megfelelő emberek vezessenek titeket, akik spirituális tudás hatalmával rendelkeznek. A múltban erre akadt már példa, de egyszer sem olyan nagy mértékben, mint azt nemsokára megtapasztaljátok. Vezetőitek a szabadságot, őszinteséget kell, hogy képviseljék, a vágyat, hogy a Szeretetet és a Fényt szolgálják.

A Spirituális Hierarchia nagyon is tisztában van azzal, mire van szükségetek és bebiztosította azon lelkeket, akiket a Mennybemenetel során segítségül hívhattok, hogy ott legyenek ha szükségetek van rájuk. Ezek a lelkek tisztában vannak azzal, hogy sorsukat képezi, hogy ahogy lehetőség van rá előrelépjenek és, hogy ez az idő rohamosan közeleg. Legyetek nyugodtak, hogy semmit sem hagyunk a véletlenre. Metodikusan szőttük a tervet felkészülve a legnagyobb napra, amit még ez életben megtapasztaltok.  A Mennybemenetel egy csodálatos dolog ami egy állandó folyamatot képez és ami egy óriási ugrást fog jelenteni a magasabb dimenziókba. Gyönyörű és egyben bátorító látványként hat látni, ahogy a Fény növekszik a Földön. Látva ahogy egyre csak nő és ahogy összehoz azonos vágyú embereket, akik egy Új Földet akarnak megteremteni, negatív energiák nélkül, egy mennyei létet harmóniában és gyönyörben. Ezt a képet maguk előtt tartva, segítenek az új Földnek alakot ölteni, ami mindenki álmát felül fogja múlni. Féllábbal ugyan állhattok mindkét világban, de előbb vagy utóbb véglegesen átkerültök az újba.   

A Földi szövetségeseink a bejelentések előrehozására gyakorolt nyomásaik eredményesek és mihelyt a tények kezdenek kitudódni, lavinaként fog az igazság a világra zúdulni. Ennyi idő eltelte után, az emberek végre készek megtudni az igazságot rólunk, bár az extrém incidensek és események a felfedéseket követve, sokkoló hatásúak lesznek. Megtudjátok, hogy az ET-k már vagy 80 éve kapcsolatban állnak kormányaitokkal, továbbá hogy mind a Föld belsejében, a Holdon és a Marson, bázisokkal rendelkeznek. Félrevezetésként, a NASA eltávolította létezésük bizonyítékait a fényképekről és a filmekről. Minden eszközt felhasználtak arra, hogy ittlétünket figyelmen kívül hagyjátok, beleértve minden más civilizációét is, akik megpróbáltak kommunikációs kapcsolatba kerülni veletek. Természetesen voltak egyéni kapcsolatfelvételek, de a sötét összeesküvők azt remélték, hogy a többség figyelmen kívül hagyja majd azokat. Az idő még sosem volt alkalmasabb mint most az igazság felfedésére és együtt dolgozunk földi szövetségeseinkkel, hogy visszaállítsuk szólásszabadságotokat az újságírók és a hírközlő média köreiben.

Minden amiről most beszélünk előkészíti az utat a Földre érkezésünkre. A következő lépés az lesz, hogy összehozunk titeket egymással, hogy együtt dolgozva regenerálhassuk a Földet. Sok munka van hátra, de technológiánk segítségével egyszerű feladat lesz. Akárhogy is, legfontosabb felelősségünk ti vagytok, biztosítani, hogy mindazok akik a Mennybemenetel felé tartanak, épségben érjenek oda. Nincs semmi kétségünk azt illetően, hogy mire erre sor kerül, teljesen fel lesztek készítve és addigra tudatosságotok is eléri a megkövetelt szintet. Fokozatosan új szintjeit tapasztaljátok meg a tudatosságnak és mostanra már néhányatok képes felmérni ezen változásokat magatokon belül, ami együtt jár az élet értelmének mélyebb megértésével és azzal az intelligenciával, hogy Teremtőnek hívjátok a MINDENT AMI VAN - t.

A Galaktikus Föderáció olyan civilizációkból áll, akik régen felemelkedtek és most részei a Szeretetnek és a Fénynek. Számotokra ezen civilizációk Isteneknek tűnnének, mely bizonyos értelemben igaz is, de nem a hagyományos módon, ahogyan azt ti értelmezitek. Sokan emberi kinézetűek, de ezzel véget is ér a hasonlóság köztetek. Érintésükkel gyógyítani képesek és szavaik annyira szeretetteljesek és megnyugtatóak, bár szavakat csupán ritkán használnak, ehelyett telepatikusan kommunikálnak. Ennek ti is mesterei lesztek és ezt a fajta kommunikációs formát fogjátok használni az önkifejezés tisztaságára, melyet szavak nem tudnak produkálni. És valóban, ahogy folytatjátok tudatosságotok kiszélesítését, a telepatikus kapcsolatfelvételt normális fejlődési folyamatként fogjátok majd fel. Tulajdonképpen már most részei vagytok a kísérletnek anélkül, hogy azt tudatosítanátok. Példának ott vannak háziállataitok és velük folytatott kommunikációtok, amiket természetesnek vesztek. Állataitok sokkal többet értenek mint amennyit betudtok nekik és ezt könnyen próbának is tehetitek.  

Legyetek éberek és tudatosak, mert most sok minden történik ami kapcsolatban áll a Mennybemenetellel és szűrjétek ki mindazt, ami nincsen hatással a jövőre. Például azok akik nem követik annak útját, néhány esetben kételyt, ha nem szándékos félrevezetést fognak terjeszteni. Muszáj, hogy ragaszkodjatok saját elképzeléseitekhez, hogy mit tartogatnak számotokra az elkövetkező hónapok. Mostanra már úgy vélitek, hogy kéne, hogy legyenek valamilyen jelek amik beváltják a Mennybemenetelhez fűzött követelményeiteket és ezekre sor fog kerülni. A terv már hosszú ideje kivitelezés alatt áll, de csak mostanra érkezett el az idő, hogy az ezekhez szükséges események kezdjenek értelmet nyerni. Nézzetek elébe a pozitív mozgalmaknak amikből kialakulnak az új kormányok és hallgassatok azokra, akik az igazat mondják. Bármi ami ennél kevesebbet nyújt, nem fog igaznak hangzani és engedjétek el fületek mellett.

Kedveseink, a végidők már elkezdődtek és rezgésszámotok emelkedésével észreveszitek majd, hogy könnyebben tudtok különbséget tenni igaz és hamis közt. A Földön hemzsegő negativitás lepereg rólatok és sokkal állhatatosabban fogjátok tudni folytatni utatok a Mennybemenetel felé. Nem kell, hogy hátratekintsetek, mert kevésnek van helye mostani világotokból a jövőtökben. Aminek mégis helye lesz az olyan formában lesz felemelve, ami harmóniában lesz a magasabb rezgésszintekkel.

SaLuSa vagyok a Szíriuszról és megelégedésemre szolgál, hogy azoknak akiknek nyitva van szemük és fülük, a bizonyítékok csak úgy tornyosulnak mutatva, hogy valami pozitív események várnak a küszöbön. Most befejezzük és Szeretetünket és Fényünket küldjük felétek, hogy kísérjenek el utatokon.

Köszönettel, SaLuSa

Mike Quinsey
Fordítás: Bella
(www.galaktikusuzenetek.com) 
E-mail:
Jelszó:
  Regisztráció
Elfelejtett jelszó
   
  
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 6
Összes: 3044582
Hónap: 10998
Nap: 466