Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


SALUSA 05.16.

 

A Galaktikus Föderáció nevében

 

Üzenet a Szíriuszról
 
SaLuSa,
 
Üzenetek a Szíriuszról
 
SaLusa Május 16, 2011
 
                        
SaLuSa  Üzenetei, Május 16, 2011

."..Nektek Fénymunkásoknak fontos szerep jutott és arra biztatunk titeket, hogy terjesszétek az igazságot ahol csak tudjátok. Ne úgy, hogy rákényszerítitek véleményeteket másokra, hanem egyszerűen tárjátok fel az igazságot, hogy azt mások fontolóra vehessék..."

A dolgok rohamos ütemben haladnak a változások felé, amik lehetővé teszik, hogy beteljesítsük nektek tett ígéretünket. Nagyon hosszú időbe telt, hogy létrehozzuk azon körülményeket, amik segítenek előrehaladni célunkban. A sötét összeesküvők hadakozásai ellenére, titokban és az ő tudtuk nélkül haladunk célkitűzéseink felé. Ha csupán a feladatunk nagyságát nézzük ez majdhogynem lehetetlennek tűnhet, de a szövetségeseinkkel ellentétben, mi láthatatlanul tudunk dolgozni. Űrhajóinkat és annak személyzetét a láthatatlanság pajzsa védi, ami rendkívül jól jön amikor be kell lépünk az oroszlán barlangjába. Ez a képességünk nagyon hasznosnak bizonyul például amikor jelen kell lennünk titkos gyűléseiken, mindegy hol kerüljön ezekre sor, mert nem tudják megakadályozni ottlétünket. Nem tudunk mindig közbelépni a hallottak után, mert ahogy azt már elmagyáraztuk, karmikus dolgokról van szó, amit civilizációtoknak meg kell tapasztalnia. Gyakran ti állítjátok fel az események színpadát anélkül, hogy ezzel tisztában lennétek és fontos, hogy lássátok döntéseitek következményeit. Ha tényleg megértenétek, hogy puszta gondolatotok formálja valóságotokat, óvatosabbak lennétek, hogy mit forgattok a fejetekben.

Amikor megtudtátok, hogy mi előnyöket tartogat a tervezett NESARA, ez jelentős mértékben segített az embereknek ráébrednie az Új Kor valóságára. Olyan ötleteket reklámozott, amiket még nem régen nem tartottatok volna valószínűnek. Így vagy úgy, felserkentette az emberek fantáziáját akik látták, hogy más módja is van, hogy az Emberiség kényelemben éljen. Teljesen új felfogásnak számítottak azon ötletek, hogy van megoldás a szegénység legyőzésére és, hogy hogyan lehetne mindenkinek megfelelő életet biztosítani. A NESARA inspiráló erőként hatott az emberekre, hogy módot találjanak az ötletek kivitelezhetőségére és ebből egy erőteljes mozgalom született. Ezt a mozgalmat vettük mi át St. Germain hozzájárulásával, aki a Világ Jóléti Vagyonalapjáért felelős. Szövetségeseinknek, a Felemelkedett Mestereknek és minden olyan Kedves léleknek aki támogatja tervünket köszönhető az, hogy eljutottatok ide, ahol közel vagytok, hogy megtapasztaljátok az első jóléti változást a sok közül. Ez egyfajta együttműködési gyakorlat, amit sokan támogatnak az interneten és számuk egyre nől. Ez is tisztán mutatja, hogy mire képesek az emberek mihelyt ráébrednek az igazságra és ha hagyják,  hogy a Szeretet és Fény átvegye felettük az irányítást.

Az idő sokkal gyorsabban pereg mint azelőtt ez is azt bizonyítva, hogy a Mennybemenetel teljes [erő]bedobással robog előre. Rádöbbenvén saját tudatosságotok szintjének a növekedésére, aligha kell bizonygatnunk, hogy minden jól halad. A Föld is egyre gyakrabban változik és ez folytatódni fog, hisz még sok minden van hátra. Emiatt is már alig várjuk, hogy segítségetekre lehessünk, hogy a következményekről gondoskodjunk, de ezt legjobban akkor tudjuk kezelni, ha már veletek leszünk. Teljes készenlétben állunk már hosszú ideje. Jelenlétünk mutatni fogja, hogy szándékunk tisztességes és, hogy barátként jövünk hozzátok.

Tudjuk, hogy sokatok dédelgetett terve, hogy csatlakozzon hozzánk és Galaktikus Lényekként erre alkalmatok is lesz. Először is el kell érnetek a megkívánt tudatossági szintet és az idő múlásával ez egyre könnyebbé fog válni. Az energiának több magasabb pontja ismert, ami révén megemelhetitek rezgésszámotokat és mint fejlődő Fénylények, ezeket az energiapontokat be fogjátok vonzani. Ez már több éve folyik és mindez része az Isteni Tervnek ami segíti felemelkedéseteket. Ne adjátok most fel, ne hagyjátok, hogy figyelmetek elterelődjön, most hogy ilyen kevés idő van hátra. Hagyjátok, hogy azon események is teret kapjanak, amik nem éppen a fényből vannak tudván, hogy ezek csupán végső lecsengései a régi energiáknak, ahogy a Föld tisztul. A jövő látomása lebegjen szemetek előtt, ekként segítve annak manifesztálódását. Nektek Fénymunkásoknak fontos szerep jutott és arra biztatunk titeket, hogy terjesszétek az igazságot ahol csak tudjátok. Ne úgy, hogy rákényszerítitek véleményeteket másokra, hanem egyszerűen tárjátok fel az igazságot, hogy azt mások fontolóra vehessék.

Soha nem látott vándorlás vette kezdetét az állatvilág és az emberek között, ez is tisztán mutatva, hogy már jócskán benne vagyunk a végidőkben. Végül mindenki meg fogja találni saját helyét ahol lennie kell, tehát ne aggódjatok amiatt, hogy mi történik körülöttetek. Egyéni sorsotok biztosítva van attól függetlenül, hogy min mentek keresztül és az, hogy min mentek át nem igazán fontos, mert ennek ellenére fel fogtok emelkedni. Az egész lényege ennek a mostani periódusnak az, hogy minél több lelket felkészítsünk a Mennybemenetelre. Sok Szellemi Vezető áll rendelkezésetekre és állandóan mellettetek vannak várva a lehetőséget, hogy segítségetekre legyenek. Tudatosítsátok jelenlétüket és hívjátok őket segítségül. Segíteni fognak és elkísérnek benneteket ennek a ciklusnak az utolsó szakaszán.  Emlékezzetek, hogy amit szeretnétek és amire tényleg szükségetek van, elég gyakran nem egy és ugyanaz.

Idővel bármi amiben most hiányt szenvedtek az mind a tietek lesz, mert az a szándékunk, hogy mindannyiótokat egy számotokra kényelmes és biztonságos szintre emeljünk, ahol boldog és elégedett életet élhettek és ahol elkötelezhetitek magatokat olyan feladatoknak, amik felkészítenek titeket a Mennybemenetelre. Túl sokáig volt veletek elhitetve, hogy a szegénység és éhínség elfogadható életkörülmények. Ezt a sötét összeesküvők kényszerítették rátok, akik a saját valóságukban bőségben dőzsölnek a ti károtokra. A javak egyenletes elosztása létfontosságú ahhoz, hogy boldog és egyenlőségen alapuló társadalmat teremtsünk, ahol minden egyes ember szeretve és becsülve van. Erre sor fog kerülni és már nincs sok hátra amíg ez megvalósul. Nagyon sok minden történik most a világotokban és az út ami előrevezet nemsokára láthatóvá válik.

Mihelyt a felfedések bejelentésére sor kerül meg kell, hogy ismerjetek bennünket, hogy beléphessünk életetekbe, mert szerepünk létfontosságú a Föld tisztítási programjában, hogy véget vessünk a további rombolásnak. Egyedül nem vagytok képes megbirkózni a feladat nagyságával, főleg a mostani káosz és szétrombolt állapotban. Szerencsére mihelyt szabadon tudunk köztetek mozogni, mindezt gyorsan és hatékonyan tudjunk kezelni. Erről képviselőitekkel kell, hogy megállapodjunk, de erre csak azután kerülhet sor, hogy az új kormánykinevezések megtörténtek. Minden jól halad és pár bejelentésre már nem kell túl sokat várni.

SaLuSa vagyok a Szíriuszról és újfent megelégedésemre szolgál, hogy eljöhetek és beszámolhatok a jelenlegi helyzetről.

Köszönettel, SaLuSa
Mike Quinsey

Fordítás : Bella

(www.galaktikusuzenetek.com)

 

 ×××

A Tudatosság növekedése

Itt van három új videó, remélve, hogy nem fogja\fogod megbánni, és hogy csak valamiféleképpen néhány percig tart...

 

×××


IGEN! Az arab szabadság forradalma leszállt Európában.
Miután néhány kisebb tüntetések Görögországban és Olaszországban is "napvilágra kerültek, az ébredés már teljes mértékben történik Spanyolországban is. Ismét az ifjúsági nyitotta az útat. Vajon valaha is megunod ezeket a képeket? Nem, mi nem.

www.youtube.com/watch

Ez a másodi videó azt mutatja, úgynevezett flash mob . Sok szórakoztató flash mob érkezik a világ minden tájáról a YouTube-on . Ez az egyik nem csak szórakozás, hanem tartalmaz egy jó üzenetet is.

www.youtube.com/watch


A harmadik videó egy férfi Indiában és csak úgy hívják a hős. Ha csak minden tizedik majd pedig [harmadik] ember olyan mint ez ... ezt várni, ez történni fog - tudjuk! Mindenkinek megvan az a képessége, hogy megosszák.

Ha még nincs [is] pénzem, egy egyszerű mosoly is már megteszi...

www.youtube.com/watch


 
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 6
Összes: 3062006
Hónap: 15238
Nap: 465