Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


SALUSA 05.27.


A Galaktikus Föderáció nevében
 
 
Üzenet a Szíriuszról
 
SaLuSa,
 
 
Üzenetek a Szíriuszról
 
SaLusa Május 27, 2011
 
                        
SaLuSa Üzenetei

 "...Például ha úgy döntötök, hogy csatlakoztok hozzánk, akkor életetek nagy részét az Anyahajókon fogjátok tölteni. Valójában némelyikük akkora hatalmas, hogy könnyedén utánozni tudja bármilyen bolygó felszínét...Begubódzva saját otthonaitokban úgy tűnhet, hogy beszédünk ábrándozás csupán, de fizikálisan meg fogjátok tapasztalni a Mennybemenetelt, noha jóllehet addigra testetek megfelelően fel lesz készítve..."

Folyamatos örömünkre szolgál fejlődésetek, különös érdeklődéssel követjük a kollektív tudatosság szintjének növekedését. Mennyit ugrott a múlt évszázadhoz képest, ezalatt a relatív rövid idő alatt? Ez az a siker, ami rávezetett titeket a Mennybemenetel útjára. Ez azt jelenti, hogy legyőztétek a sötét összeesküvők azon próbálkozásait, hogy megakadályozzák előrehaladásotokat. Mostanra már rájöttetek,  hogy kezetekben van a hatalom és ez nagyban hozzájárult ahhoz, hogy felülkerekedjetek a félelem faktoron, ami a sötét összeesküvők sikerének kulcsa volt. A felettetek való hatalmuk fokozatosan gyengül és többé nincs rá semmi mód, hogy hatalmukat visszaszerezzék felettetek. Ezt vegyétek tőlünk abszolút ígéretnek és nagyon hamar olyan eseményekre fog sor kerülni, amik ezt alátámasztják. Felesleges is mondanunk, hogy ez év második fele, hatalmas fordulópontot fog jelenteni életetekben.

A világ ügyei váratlanul pozitív tendenciákat mutatnak, a régi különbségeket és közelmúlti háborúkat békés módon próbálják megoldani. Így dolgoznak az új energiák, amik révén a Fény érvényesül és kimondottan egyre nehezebb a dolguk azoknak, akik a régi módszerek hívei. Ez még csak tovább fok fokozódni, mihelyt a kormányváltásra sor kerül és akkor tényleges akcióknak lehettek majd tanui, amik eljövetelünkkel fognak összefonódni. Azért mert roppant precízen tervezzük meg a dolgokat, ami számotokra lehetetlen feladatnak tűnhet befejezni a Mennybemenetelt ilyen rövid idő alatt, számunkra nem fog problémát jelenteni. Segítségért fohászkodtatok és mi itt vagyunk válaszolva segélyhívásotokra, Isteni felhatalmazást kapva arra, hogy felvegyük veletek a kapcsolatot. Egymásra találásunk mindig is tervezve volt és egy természetes előrelépést jelent, ahogy tudatosságotok egyre csak növekszik és rohamosan közelít a mi szintünkhöz. Egyek voltunk a Múltban és sorsotok és jogotok, hogy csatlakozzatok hozzánk és újra nekikezdjetek utazásotoknak a felsőbb dimenziókban.

Sajnálatos módon, de ugyanakkor saját elszántukból vannak olyan lelkek, akik nem eléggé vannak felébredve ahhoz, hogy egyáltalán felfogják ezeknek az eljövendő időknek a jelentőségét. Ám vigyázva lesz rájuk és nagy szeretettel és törődéssel lesznek áttelepítve egy új környezetbe. A mostani körülményektől nem lesz nagyon eltérő új otthonuk, biztosítva azt, hogy folytatni tudják újjászületésüket hasonló környezetben. Majd az élet természetes ciklusa révén, el fog jönni számukra egy másik lehetőség a felemelkedésre. Ha szívetek szeretettel viseltetik ezen lelkek iránt, akkor hozzánk hasonlóan ahogy mi szolgáltunk titeket, ti is szolgálhatjátok őket több ezer éven keresztül. Az utolsó békés időszak amikor veletek együtt jártunk a Földön, az Atlantiszi időkben volt, még jóval annak bukása előtt. Egy magas fokú spirituális szintet értetek el és sokan közületek ott voltatok ezt megtapasztalni és most szintén hasonló szinten álltok, azzal a különbséggel, hogy most fel fogtok emelkedni.

A Világegyetem is örvendezik sikeretek felett, mert ez fogja teljessé tenni a képet, hogy a Világegyetem minden része fel tudhasson emelkedni. Higgyetek nekünk Kedveseink, hogy jövőtöket nagyon közelről figyelemmel kísérjük, mert azok a tapasztalatok amikben részetek volt, csodálatos fejlődést nyújtott evolúciótoknak. Sokan közületek ott voltak, ahova más lelkek nem óhajtottak menni és kemény szenvedéseken mentetek végig, gyakran nyomorult életeken, hogy megtapasztaljátok a kettőséget. De ennek ellenére tudtátok, hogy micsoda csodás lehetőséget kínál az, hogy más lelkek mentora lehessetek, akik hozzátok hasonlóan ugyanazt az utat kívánják járni. Mihelyt eléritek a magasabb dimenziókat, mások szolgálata természetes ambícióvá fog válni számotokra.

Erős vonzódás alakult ki köztetek és Földanya között azáltal, hogy ilyen hosszú ideig földhözragadtak voltatok, ez az oka annak is, hogy ilyen sokan vállalkoztatok arra, hogy vele maradjatok. Fenséges tapasztalat lesz vele együtt felemelkedni és csodálatos lesz látni Földanyát újra teljes pompájában. Például ha úgy döntötök, hogy csatlakoztok hozzánk, akkor életetek nagy részét az Anyahajókon fogjátok tölteni. Valójában némelyikük akkora hatalmas, hogy könnyedén utánozni tudja bármilyen bolygó felszínét. Teljesen otthon fogjátok érezni magatokat, más életformákkal kiegészítve, mint például az állatvilággal. Az állatok nálunk szelídek, akik teljes mértékeben elveszítették primitív túlélési ösztönüket, ahogy tökéletes békében és boldogságban élnek. Ehhez hasonlatos béke van jelen minden űrhajónkon és az élet ugyanolyan kielégítő mint bárhol másutt. A bajtársiasság és társulások családokat is tartalmaznak, és mindenük megvan, ami egy boldog és elégedett élethez szükséges.

A Föld börtönbolygóként volt emlegetve és valóban azzá is vált. De az Ember volt az, aki megengedte a sötét összeesküvők alattomos karmainak, hogy fokozatosan irányításuk alá vonjanak titeket olyannyira, hogy átadtátok nekik hatalmukat. Szerencsére még időben felébredtetek, hogy visszaszerezzétek hatalmatokat és, hogy eldöntsétek saját jövőtöket. Negyven év alatt földi viszonylatban mérve, olyan sok mindent hoztatok a Földre, hogy [az] újra alkotta a hálót maga körül és nemsokára készen áll egy erőteljes energiaátvitelre, ami közelebb hozza az új Föld megalkotását. Egyáltalán nem egyedül készültök fel a Mennybemenetelre, lelkek légiója áll rendelkezésetekre, sokan más Világegyetemekből eljőve. Emlékezetes alkalom lesz amikor bekövetkezik és sokan óhajtanak jelen lenni, amikor erre sor kerül.

Begubódzva saját otthonaitokban úgy tűnhet, hogy beszédünk ábrándozás csupán, de fizikálisan meg fogjátok tapasztalni a Mennybemenetelt, noha jóllehet addigra testetek megfelelően fel lesz készítve. Ahogy azt már sokan közületek tapasztaljátok, az új energiák nagyon erősek és számos módon befolyást gyakorolnak rátok. Ez a biztosítékotok arra, hogy a dolgok úgy történnek, ahogy azt mi mondjuk és még több emberre számítunk, hogy elkezdje megtapasztalni magasabb szintjeit a tudatosságnak. Azt fogjátok érezni, hogy a béke érzése önt el titeket, ami képessé tesz higgadtan viselkedni bármilyen szituációban is legyetek éppen. Ez egy biztos jele annak, hogy jelentős haladást értetek el. Úgy fog tűnni, mintha az idő felgyorsulna, és fontossá válna ahogy épp azon vagytok, hogy Galaktikus Lényekké váljatok.

Sok csoda vár rátok és a világbéke ígérete mindenkit megnyugtatással fog eltölteni. Utána össze tudtok gyűlni, hogy értékeljétek egymás különbségét, ami  egyediekké tesz titeket. Megértve, hogy mindannyian Egyek vagytok, a faji feszültségek és viták eltűnnek és a vallás ahogy azt most ismeritek alapjaiban fog megváltozni, arra az igazságra alapozva, ami előttetek fel lesz tárva. Minden hívő elfogadja majd az Egyistent és egy vonással eltünteti mindazt, ami minden problémának és háborúnak a gyökerét képezte évszázadokon keresztül.

SaLuSa vagyok a Szíriuszról és elvezetlek az igazsághoz, aminek felszínre kell jönnie és el kell, hogy fogadjátok ha egyesülni akartok.

Köszönettel, SaLuSa
Mike Quinsey

Fordítás: Bella
(www.galaktikusuzenetek.com)


 
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 6
Összes: 3061983
Hónap: 15242
Nap: 467