Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


SALUSA 06.06.


 
A Galaktikus Föderáció nevében
 
 
Üzenet a Szíriuszról
 
SaLuSa,
 

Üzenetek a Szíriuszról

                        
 
    SaLuSa üzenetei 2011. 06.06    
 

 "...Ahogy azt már említettük, amint azt tehetjük mindenki akit igazságtalanul börtönöztek be, szabadon lesznek bocsátva.  Megkérdezhetitek, hogy ezen körülmények között mi fog történni a börtönlakókkal és elmondhatjuk, hogy rehabilitálva lesznek egészen addig, amíg készen nem állnak arra, hogy újra beilleszkedjenek a társadalomba..."


El kellett, hogy jöjjön az az idő, amikor több ember ébred tudatára, hogy tudatossági szintjében változás állt be. Ez az idő most érkezett el és a felébredő embereknek a száma egyre nő, ami az egyre erősödő felétek áramló energiáknak köszönhető. Ez az a segítség amit tőlünk kaptok biztosítva azt, hogy minden lehetőségetek meglegyen elérni az optimális szintet ahhoz, hogy fel tudjatok emelkedni. Meg kell hogy értsétek, hogy a felemelkedés nincs senkire sem rátukmálva ez teljesen tőletek függ, hogy elfogadjátok-e. Hagyjátok magatok sodortatni az árral a saját ütemetekben ami számotokra kényelmes és megnyugtató. Ez végül az embereket két egymástól távol álló csoportra fogja osztani, azokéra akik fel fognak emelkedni és azokra akik elutasították a lehetőséget és más utat választottak.
 
Itt van az ideje annak is, hogy amint a tudatosság új szintjeihez idomultok ami előrevisz titeket, adjatok többször hálát és szenteljetek több figyelmet saját követelményeiteknek. Teljesen más dolog gyakorlatba fektetni valamit vagy pedig csak tudni annak létezéséről mert azáltal, hogy gyakoroltok az új tudatosság szerint élni, hozzájárultok a Kollektív Tudatosságnak a növekedéséhez is. Az anyagi javak birodalma hajlamos az embereket birtoklásvágyra és önszolgálatra bátorítani, de amikor a Fény útját járjátok segítve másoknak, ez válik természetes utatokká. Szintén segít megalkotni azt a valóságot amit látomásaitokon keresztül teremtetek. Sokkal több hatalommal rendelkeztek ezt illetően mintsem azt gondolnátok. A felemelkedésetekkel együtt jár egy bizonyos felelősségtudat kialakulása is, felelősséget fogtok kezdeni érezni minden iránt amit ti teremtettetek. Egy magasabb szintű tudatossággal el is várhatjátok ennek a megértését és kialakul bennetek az a szándék, hogy harmóniában és egyensúlyban éljetek minden élőlénnyel.
 
Bármi legyen is a kiváltó oka annak, ami miatt némelyek félnek tőlünk a tény az, hogy a segítségünk nélkül a civilizációtok összeomlott volna hosszú ideje. Ami számunkra egyszerű feladatot jelent, mint például a Földetek tisztítása, az a ti erőtöket meghaladná, akkora méretű a probléma. A Mexikói öböl kitisztítására tett erőfeszítésetek csupán még több problémát okozott, ami még mindig pusztító erőként hathat a környezetre. Ne féljetek azonban ettől, mert veletek leszünk mielőtt a probléma túl komollyá fajulna. Csak azért említjük meg mindezt, hogy tisztában legyetek azzal milyen fontos az, hogy minél előbb megérkezhessünk a Földre. A felfedések közel vannak és a hatóságok számára nehéznek bizonyul eltitkolni az igazságot sokkal tovább. A kiszivárgó információk egyre nőnek és egyre több ember áll készen arra, hogy nyilvánosság elé tárja mindazt amit tud.
 
Majdhogynem minden nap hallotok valamit ami a közelgő változásokkal van összefüggésben, tehát nyilvánvaló jeleket kaptok arra vonatkozólag, hogy milyen komoly szinten tevékenykedünk szövetségeseinkkel együtt. Munkánk legtöbbje még mindig a színfalak mögött történik és még nincs itt az ideje, hogy túl sok mindenről felfedjük szándékainkat. Elég ha annyit mondunk, hogy mindig távlatokban fogalmazunk, hogy tudjátok hová tartunk. A sötét összeesküvőkre gyakorolt nyomás kétségbeesésbe kergeti őket, ahogy nem képesek megakadályozni végső megadásukat a Fénynek. Igen Kedveseim a Fénynek, mert a ti hatalmatok révén hoztátok el a Fényt a bolygóra, ami átformálja az alacsonyabb rezgésszámokat.
 
Legvégül semmi sem fog megmaradni a régi energiákból, mert minden fel fog emelkedni. Ehhez hasonlóan csak azon lelkek fogják tudni elfoglalni helyüket a magasabb rezgésszámokban, akik felemelték rezgésszámukat. Az Egyetem Törvénye érvényesül és teljes mértékben igazságos és indokolt a Teremtő Isteni felhatalmazása révén.  Az Emberek törvénye nem minden esetben tükrözi vissza  a Fényt úgy ahogy azt kéne, tehát ez egy másik terület aminek meg kell változnia. Ahogy azt már említettük, amint azt tehetjük mindenki akit igazságtalanul börtönöztek be, szabadon lesznek bocsátva. A halálbüntetés megszűnik, mert az élet elvétele mint büntetés teljes mértékben ellenkezik az Egyetemi Törvénnyel. Megkérdezhetitek, hogy ezen körülmények között mi fog történni a börtönlakókkal és elmondhatjuk, hogy rehabilitálva lesznek egészen addig, amíg készen nem állnak arra, hogy újra beilleszkedjenek a társadalomba.  A szeretet csodákra képes ahogy azt mondjátok és nincs egy lélek se, aki ne nyerne abból ha harmóniát és egyensúlyt hoz be az életébe
 
Szeretet és még több szeretet a gyógyír a legtöbb betegségre és mindannyiótokban ott rejlik a lappangó gyógyító.  Ellenállásotok gyakran annak tudható be, hogy nem hisztek saját képességetekben. Amikor lehetőség adódik rá, próbáljatok gyógyítani és emlékezzetek arra, hogy képesek vagytok önmagatok meggyógyítására. Hitetek rendkívüli hatalommal bír, ezért van az néha, hogy épp azon dolgokat vonzzátok be életetekbe, amit elutasítotok. Például vannak akik annyira félnek nehogy valami komolyabb betegséget kapjanak és annyit aggódnak ezen, hogy tulajdonképpen bevonzzák életükbe. Ez egy másik példa arra, hogy milyen hatalommal bírnak gondolataitok és hogy miért kell hogy óvatosak lennetek, hogy mire fordítotok figyelmet. Minden erőtökkel azon legyetek, hogy a jóra és egészre koncentráljatok, mert ez számotokra és mindenki  számára előnyössé válik. Amikor tömegesen teszitek ugyanezt, gondolataitok ereje robbanásszerűen megnő és így jönnek létre a nagy változások. Most már láthatjátok, hogy mennyire fontos minden ráfordítás amit ennek szenteltek, mert ettől függ a kimenetele annak, ami most a Földön történik.

 

 

SaLuSa vagyok a Szíriuszról és biztosíthatunk titeket arról,  hogy a Galaktikus Federáció teljes bedobásra készen áll amikor az alkalom tettre szólít.
 
 

Köszönettel, SaLuSa
Mike Quinsey
 

Fordítás: Bella

 

(www.galaktikusuzenetek.com)
 
 
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 7
Összes: 3044551
Hónap: 11003
Nap: 467