Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


SALUSA 06.22.A Galaktikus Föderáció nevében
 
 
Üzenet a Szíriuszról
 
SaLuSa,
 
 
 
Üzenetek a Szíriuszról
 
 
                        

SaLuSa  Üzenetei, 2011. 06.22. 

 

"...A Világegyetem tudatában van annak, hogy hamarosan fizikai Lényként fogtok felemelkedni. Ez akkora érdeklődést váltott ki, hogy figyelemreméltó nézőtáborotok alakult ki akik azt várják, hogy szemtanúi lehessenek az eseményeknek. Ez az esemény még más Világegyetemekből élő lelkeket is idecsábított, akik megakarják veletek osztani ezt a élményt ..."

Sokan vettetek részt a Napéjegyenlőség meditációiban vagy hasonló kaliberű köszönetnyilvánításaiban. Szívet melengető volt látni válaszotokat, ez is azt mutatván, hogy milyen komolyan veszitek Fénymunkási kötelességetek. Mindez sokkal több jelentőséggel bír amikor ezt együtt teszitek és ennek eredményeként a Fény a Földön egy új magasabb szintet ért el. Arra kényszerítitek a sötét összeesküvőket, hogy vonuljanak vissza és hagyjanak fel azzal az eredménytelen próbálkozásaikkal, hogy útját állják a fejlődésnek. Továbbra is alkalmatlankodnak és tervünk elérkezett ahhoz a ponthoz,  hogy eltávolítsuk őket. Szeretettel és megértéssel vagyunk irántuk, hisz mi se nem ítélkezünk vagy ítélünk el bárkit,  ez aligha segítene megtéríteni őket a Fény felé. A Szeretet az egyedüli hatalom ami ellen nem lehet küzdeni és ami meglágyítja a legkeményebb szíveket is.  Azt szeretnénk ha minden emberi lélek felemelkedne még akkor is, ha ezt nem mindenki fogja tudni elérni most. Egy lélek sincs kiselejtezve vagy örök kárhozatra ítélve és eljön az ideje, amikor Isteni szikraként visszatér a Forrásba.

Közeledvén 2012-höz sok mindennek nézhettek elébe és ami hátramaradt ebből az évből, azok elég mozgalmas idők lesznek, hogy annyit mondjak. Közeledünk a döntő lépéshez, de mint az már lenni szokott, figyelembe kell vennünk a rátok gyakorolt hatását mindennek amit teszünk. A béke elérése rendkívül fontos munkánkhoz, mert addig nem sokat tudunk előre haladni tervünkkel. A béke eléréséhez szükség lesz a mi közben járulásunkra és felügyelni fogunk minden megkötött békeszerződést. Felbontásuk nem lesz megengedve és minden ország be kell, hogy tartsa az előírásokat. A lefegyverkezés tartós állapotú lesz és a fegyverek beolvasztásra kerülnek újrafeldolgozásra. Tudjuk, hogy a sötét összeesküvőknek vannak föld alatti létesítményeik, de ez nem fog számunkra gondot okozni, mert képesek vagyunk belátni bázisaikba és minden ottani fegyvert hatástalanítani tudunk.  Az űr természetesen a mi területünk és sokszor kellett megakadályoznunk felfegyverzését rendeletünk ellenére ami kimondja, hogy az erre való kísérlet nem lesz eltűrve, ám ennek ellenére megkísérelték azt. Mondásotok szerint, ujjunkat a pulzusukon tartjuk és nem tudnak minket  bolonddá tenni bármivel is próbálkozzanak.

Egyik hétről a másikra lehetőségünk adódhat, hogy akcióba lendüljünk, tehát maradjatok pozitívak és tudjátok, hogy azért jöttünk, hogy kiszabadítsunk titeket a börtönbolygótokról. Bár nem mindannyian ismeritek fel e tényt, elfogadván életeteket, hogy ez a dolgok normális rendje, ám gyorsan látni fogjátok, hogy mennyire behatároltak voltatok  véleménykinyilvánításban és szólásszabadságban. Ám kezdtek felébredni és már nem hagyjátok magatokat könnyedén rászedni, átláttok az Illuminátusok körmönfont üzérkedésein. A háború az egyik legnagyobb fegyverük és a mostani Közel Keleti harcokat is ők szítják. Nagyon hamar meg lesznek állítva, de van néhány karmikus következmény, aminek le kell játszódnia. Szomorúsággal tölt el minket hallani azok siránkozását akiket fájdalom gyötör, de nem tudunk beleavatkozni ügyeitekbe amik tetteitek következményei. Nem akarunk kíméletleneknek hangzani, de a Galaktikus Törvényekhez vagyunk kötve, amit teljesen megértünk és amit tolerálnunk kell.

Észrevettük, hogy tudatossági szintetek növekedésével egy hirtelen ugrás tapasztalható azon emberek számában, akik kezdik felfedezni médiumi képességeiket. Sokak számára ez még gyerekcipőben jár de tudjátok azt, hogyha ezt észrevennétek, hogy ez természetes képességként fog kifejlődni és az idő múlásával hétköznapi dologgá fog válni. Végezetül mindannyian kifejlesztetek majd különböző típusú  adottságokat, amik között  a telepátia is megtalálható lesz.  Arról beszélünk ahogy Galaktikus Emberekké emelkedtek fel, ami vajmi kevés hasonlósággal fog bírni azzal, ahogy mostan tekintetek magatokra. Ne aggódjatok azonban, mert fokozatosan lesztek hozzászoktatva ezekhez a változásokhoz és nem lesztek túlterhelve. Sőt hálásak lesztek kibővített képességetekért amik segíteni fognak, hogy ügyesen beletanuljatok a Mesteri szerepbe amik valójában vagytok.

Amíg a változások tartanak, életetek minden oldalról meg fog változni és rendkívül érdekes lesz szabadon utazni, jóformán bárhová mehettek ahova menni akartok. Sosem fáradtok majd bele újonnan felfedezett képességeitekbe, amik által teljes Galaktikus Emberekké váltok.  Még nem tudjátok milyen is az amikor minden kötöttségtől szabadok vagytok és születési jogotok, hogy ezen jogokat  újra visszakapjátok. Gondolataitok erejével fogtok tudni utazni az űrben és szinte mindennapos dolog lesz az, hogy csupán kívánságaitoknak megfelelően bárhol ott tudtok teremni. Valójában egyszerre akár két helyen is tudtok majd lenni, na de ne ugorjunk előre, előbb meg kell, hogy tapasztaljátok a kevésbe bonyolult elgondolásokat. Legyetek biztosak abban Kedveseink, hogy a nektek tett ígéretek nem csupán holmi üres ábrándok hanem elrendeltetett, hogy felemelkedjetek, hogy egy új fejezetet kezdjetek el életetekben. A Kettősség elérte a célt amire hivatott, már ami titeket illet. Tehát kérünk titeket, hogy tartsátok a jövőt szemetek előtt és hagyjátok, hogy a Kettősség elhalványuljon mert ideje lejárt.  

Nagyon rugalmas lelkek vagytok és figyelemre méltónak találjuk, hogy ilyen erős túlélő ösztönnel rendelkeztek. Nagyon embert próbálóak a tapasztalatok amin keresztülmentek és valahogy mégis felülkerekedtek rajtuk.  Ez az ami miatt nagy tiszteletet és csodálatot vívtatok ki, mert ez a képességetek nagyon jól fog jönni, amikor fejlődő lényekkel fogtok együtt dolgozni. Általában a hozzátok hasonló felemelkedett lelkek rövid idő alatt keresnek lehetőségeket, hogy másokat szolgáljanak. Folyamatosan alakulnak meg az új civilizációk és a Teremtő szakadatlanul teremt új és újabbakat. Senki sem tudja pontosan, hogy mennyien vannak és az Űr számtalan dimenziója csak úgy nyüzsög a sok élettől, ami a végtelenségbe nyúlik. És valóban, a Legfelső Teremtő örökösen új formákat álmod meg és kelt életre, amik hozzátok hasonló evolúciós ösvényt fognak követni.

Ahogy arra már célozgattunk, a teremtés fontos részét képezitek és a Mennybemeneteletek miatt a figyelem és érdeklődés központjában vagytok. Rendkívül fontos részei vagytok az egész folyamatnak. A Világegyetem tudatában van annak, hogy hamarosan fizikai Lényként fogtok felemelkedni. Ez akkora érdeklődést váltott ki, hogy figyelemreméltó nézőtáborotok alakult ki akik azt várják, hogy szemtanúi lehessenek az eseményeknek. Ez az esemény még más Világegyetemekből jött lelkeket is idecsábított, akik megakarják veletek osztani ezt a élményt. Tehát sose érezzétek azt, hogy jelentéktelenek vagytok, vagy el vagytok felejtve, mert még sosem volt ekkora figyelem szentelve nektek, amiben most részetek van.

SaLuSa vagyok a Szíriuszról és örömmel tölt el az a gondolat, hogy része lehetek Mennybemeneteleteknek és én is ugyanolyan érdeklődéssel követem az eseményeket, mint bármelyik idelátogató. A látogatók számára engedélyezve van, hogy belépjenek a Naprendszeretekbe,  közel kerülve a Földhöz, de meg van szabva, hogy milyen közel jöhetnek. Járműinkkel őrjáratokat folytatunk a Föld körül és semmilyen közbeavatkozás nem megengedett veletek. Teljes biztonságban vagytok velünk mentoraitokkal.
Köszönettel, SaLuSa
Mike Quinsey

Fordítás: Bella

 

 

                (www.galaktikusuzenetek.com) 
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 6
Összes: 3044556
Hónap: 11002
Nap: 467