Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


SALUSA 06.27.A Galaktikus Föderáció nevében
 
 
Üzenet a Szíriuszról
 
SaLuSa,
 
 
Üzenetek a Szíriuszról
 

                        

SaLuSa  Üzenetei, 2011. 06.27. 
SaLuSa  Üzenetei, 
"...Némelyetek akik már felébredtek nehéznek találják folytatni útjukat, amikor családodotokban és barátaitok körében szavatok pusztába kiáltott szó. Hitetek miatt azoknak akiknek szeretetteljesen kéne titeket körbevenniük, menekülnek tőletek. Ennek ellenére erősen tartjátok magatokat, azzal a belső tudással ami a szívetekből jön..."
Említettük már, hogy vannak bizonyos korlátozásaink  ami titeket illet. Mindig vannak úgynevezett “magasabb hatóságok”, a mi esetünkben Fénylények, akik felügyelik az egész Univerzumot. Tudjuk, hogy néhányatok azon töpreng, hogy vajon miért van az, hogy látszatra a sötét összeesküvők sokkal nagyobb mértékben beleavatkozhatnak életetekbe. Ez azért lehetséges, mert a kettősség a bolygótok irányításáért folyó harc a sötétség és a Fény között. Ennek ellenére vannak megszorítások, például tudunk az Isteni dekrétumra hivatkozni ami kimondja, hogy semmilyen katonai hatóságnak nincs megengedve nukleáris fegyver bevetése vagy egy Harmadik Világháború kirobbantása.

Továbbá, egy magasabb szintű tudatosság elérése miatt megnyertétek azt a jogot, hogy folytassátok Mennybemeneteleteket anélkül, hogy ez meg lenne akadályozva. A sötét összeesküvőknek már útját álltuk, nem tudták elpusztítani a Földet, ami egy másik Isteni elrendelésnek köszönhető, ami közvetlenül ennek a Világegyetemnek az Istenétől jött. A sötét összeesküvők könnyedén olyan port kavarhattak volna fel, ami akkora katasztrófát eredményezett volna a nem rég múltban és mint igaz, nem ez volt az egyedüli alkalom, hogy elhárítottunk ilyen veszélyt.  

Tehát Kedveseink láthatjátok, hogy a harc végképp nem egyoldalú és az egyensúly a Fény javára dőlt el, ami az irányító erő lett. Már csak idő kérdése mikor változtatja át az alacsonyabb energiákat, ami a Mennybemenetellel fog betetőződni. Ezért nem kell, hogy túlontúl foglalkoztassanak titeket azon pletykák, amik Földet megrázó eseményekről,  vagy egyéb katasztrófákról szólnak. Látjuk azon folyamatos törekvéseitek, hogy még több Fényt hozzatok a Földre ami garantálja, hogy sikeresen és biztonságosan érjétek el a ciklus végét. Természetesen lesznek fizikai változások amik Földanya saját tisztításának eredményei, de ezeket csökkenteni fogjuk ahol csak tudjuk.

Amit most látni szeretnénk, az egy újabb gyors emelkedés a tudatossági szintben, ami lehetőséget teremthet békét hozni bolygótokra. Ezt úgy érhetitek el, ha csak a jövőt tartanátok magatok előtt és nem pazarolnátok semmilyen energiát a negatív eshetőségeknek, amikre akár soha nem is kerül sor. Megfoszthatjátok hatalmuktól a sötét összeesküvőket azáltal, hogy megtagadjátok tőlük az alacsonyabb energiákat, ami táplálja őket. Gyakran említjük azért, hogy eljusson hozzátok: a sötét összeesküvők félelmet akarnak kelteni. Megtagadhatod tőlük a sikert azáltal, hogy nyugodtak és kiegyensúlyozottak maradtok és nem hagyjátok, hogy mások miatt ne legyetek képes Egyek Lenni Mindennel Ami. Ez fejlődésetek célja és készüljetek fel egy csodálatos életre a magasabb dimenziókban. Senki sem tudja ezt helyettetek megtenni, tehát kötelezzétek el magatokat a feladatnak tudva azt, hogy rengeteg segítséget kaptok.
Némelyetek akik már felébredtek nehéznek találják folytatni útjukat, amikor családotokban és barátaitok körében szavatok pusztába kiáltott szó. Hitetek miatt azoknak, akiknek szeretetteljesen kéne titeket körbevenniük, menekülnek tőletek. Ennek ellenére erősen tartjátok magatokat, azzal a belső tudással ami a szívetekből jön. Életetek magányosan telhet sóvárogva valaki iránt akivel megoszthatnátok tudásotokat. Gondolkodtatok ezért már el azon, hogy nem véletlenül találjátok magatokat ebben a helyzetben, hanem mert teljes bizonyossággal katalizátorok akartatok lenni,  hogy segítsetek közvetlen környezeteteknek.
Nagyon hamar szükség lesz rátok, mert amikor a közzétételekre sor kerül, az emberek nem fogják tudni, hogy miben higgyenek, főleg mert a letagadhatatlan űrhajók jelenléte kérdéseket fog szülni, hogy kik az utasok. Amikor az események elérik azt a pontot, hogy bebizonyításra kerül az Emberi Faj és a látogatók közötti kapcsolat, sok keménykalap lesz köztük, akik annak ellenére ellenezni fogják az ötletet. A Fénymunkások azokkal együtt akiknek nyitott szemléletük van teszik majd a maguk dolgát, hisz szelíd de ugyanakkor határozott válaszokat fog kelleni adniuk. Feladatotok lesz,  amire jól fel lesztek készítve, így könnyedén meg kéne birkóznotok vele.
Mindig is utaltunk rá, hogy megnövekedett jelenlétünk az égboltotokon részét képezi majd a közzétételeknek és megmutatjuk magunkat átrepülve nagyobb városok felett. Úgy látjuk, hogy ez megnyugtatja majd az embereket mutatva, hogy lehetőséget biztosítunk nektek, hogy megismerkedjetek hajóinkkal. Ugyanakkor köröltekintőek leszünk, nehogy a jelenségek túl megterhelőek legyenek és hogy a hajók száma ne keltsen fenyegetést. Ma azonban, úgy vesszük észre, hogy sok hajó egyszeri látványa egész nagy izgalmat vált ki az emberekből.

A Földi körülmények sok értelemben egyre csak rosszabbodnak és annak ellenére amit saját magatok felfedeztetek, hogy milyen komoly kárt okozott az erdőirtás az ökorendszerben, a károk csak fokozódnak. Az emberek úgy néz ki nem veszik tekintetbe a Természet szükségét és a sok előfajt aminek megfelelő környezet szükséges a túléléshez. Következésképpen, a Természet elvesztette egyensúlyát és néhány faj a kihalás szélén áll. Eljövetelünkkel ezeknek a pusztító munkálatoknak véget lehet vetni. Megértjük, hogy néhányat a szegénység kényszerítette rá a nem kívánt praktikák felé. Ám ezek a problémák elég gyorsan megszűnnek létezni, amikor a bőség és a világ vagyona egyenlő szétosztásra kerül. Ezek a tervek már készen állnak és elég előrehaladott állapotban vannak és kivitelezésük már elkezdődött.

Meg van az az előnyünk, hogy teljes mértékben megértsük problémátokat és néhány ezek közül az Illuminátusok politikájának köszönhető. Az, hogy folyamatos szükségben tartanak lehetővé teszik számukra, hogy irányításuk alatt tartsanak titeket.  Ám ez meg fog változni, mert senkinek sem lesz szüksége semmire. Egyszerre szabadultok meg majd minden életeteket megnyomorító tényezőtől, ami boldogtalanságotok és szenvedésetek  oka. Ez mind tervbe van véve és mihelyt kényszerből elkezdjük a dolgokat helyükre tenni, kellemesen meg lesztek lepve, hogy milyen gyorsan fognak haladni az események. Több millió űrhajó áll rendelkezésünkre plusz a személyzetük, tehát nincs feladat, ami túl nagy falat lenne számunkra. Tény az, hogy annyira fejlett technológiával rendelkezünk amit még nem láttatok, bár néhány tudósotok jó helyen tapogat akkor is, ha még nem tudják bebizonyítani állításukat.
SaLuSa vagyok a Szíriuszról és üzeneteink kicsit intenzívebb hangnemben folynak, mert olyan közel vagytok a kijelentésekhez ami automatikusan a közzétételekhez fognak vezetni. Izgalommal telve várjuk, hogy sor kerülhessen első nyílt kapcsolatfelvételünkre.
Köszönettel, SaLuSa
Mike Quinsey
 
Fordítás : Bella
(www.galaktikusuzenetek.com) 
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 15
Összes: 3092311
Hónap: 14859
Nap: 560