Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


SALUSA 07.25.A Galaktikus Föderáció nevében
 
 
Üzenet a Szíriuszról
 
SaLuSa,
 
 
Üzenetek a Szíriuszról

 
 
 

                        
 
 
SaLuSa  Üzenetei, 2011. 07.25.
SaLuSa  Üzenetei,
 " ...Sok mindenről fog kelleni elgondolkodnotok mihelyt nyíltan tudunk veletek beszélni, hiszen évezredeken keresztül hamis vallási és történelmi tényekkel traktáltak titeket, amik több kulcsfontosságú dologban abszolút valótlanok.."
Személyiségek olyan széles választékát képviselitek, hogy nem is csoda ha alkalmanként összetűzéseitek vitába torkollanak. Ha nem tudtok kijönni egymással akkor néha jobb ha távol maradtok egymástól. Amíg azon dolgoztok, hogy magatokat a Fénybe emeljétek elgondolkozhattok azon, hogy vajon nem kéne-e számot vetni múltatokkal és rendbehozni a károkat amiket okoztatok. Mostanra jobban tudnátok azokat kezelni, hisz már nem olyan sok dolog akad amit ne tudnátok megoldani, ha mindkét fél azon van, hogy tisztázzák a félreértéseket. Egészen addig nem fogtok tudni teljes gőzzel előre haladni,  amíg nem így tesztek. Azonban ha így tesztek, egy lépéssel közelebb kerültök ahhoz, hogy könnyebben tudjátok kifejezésre juttatni a Feltétel Nélküli Szeretetet. Amikor családi és baráti körötökben sikerül a régi félreértéseket tisztázni, nincs rá ok ami miatt ezt ne bővíthetnétek ki minden lélek felé.
 Amikor a bejelentésekre sor kerül,  egyre több dolgot fogtok hallani  a sötét összeesküvők üzelmeikről és ami 9/11 igaz elkövetőit illeti. Ez sok haragot és ellenérzést fog kiváltani az emberekből. Úgy gondoljuk, hogy mihely ezek a dolgok kiszivárognak, hamar meg fogjátok érteni, hogy az ekkora mennyiségű sötétségnek Fényre van szüksége ahhoz,  hogy átváltozzon. Ezért kell, hogy megtaláljátok eme Fényt a szíveteken belül és fel kell, hogy fedezzétek a Fényt minden sötét lélek legmélyén akiknek szerfelett szükségük van arra, hogy felébredjenek. Az Emberek által bevált régi módszereket félre kell tenni, hogy a dolgok visszaállítására és ne a bosszúvágyra legyen öszpontosítva. Jusson eszetekbe, hogy még a legkeményebb szívekben is ott szunnyad az isteni szikra lángja, amit mindig tűzre lehet lobbantani.    
Természetesen ha az Ember a sötét összeesküvők megtorlási módszereit használja fel a büntetésre, akkor nem hiheti magáról azt, hogy ő különb. Az emberek reakciója elég lesz arra, hogy felismerjék igazi érzelmeiket ugyanakkor arra késztetheti az embereket, hogy közelről megvizsgálják tetteiket embertársaik ellen. Ha a kettőségre úgy tekintünk mint valami nagy játszmára ami a végéhez közeledik akkor láthatjátok, hogy ahhoz, hogy a játékot le lehessen játszani szükséges volt, hogy pár ember felvállalja azt a szerepet, hogy kihívja a Fényt párbajra. Ha meg tudjátok érteni az ehhez hasonló felépítést, akkor sokkal könnyebben fogtok tudni a Fényre öszpontosítani. Semmi sem fontosabb ennél, ha nem akarjátok, hogy figyelmeteket bármi is elvonja a felemelkedési tervetektől.
Hamarosan elszabadulnak az indulatok és akkor egy csomó minden fog titeket lekötni. Az élet mozgalmassá válik, ugyanakkor izgalmassá is egyben. Először sokaknak nehézséget fog okozni, hogy elfogadják jelenlétünket, de mi óvatosak leszünk, nem fogunk ajtóstul rontani a házba. Tudunk azon emberek növekvő számáról akik most már boldogok, hogy látnak minket és annyival közelebb repülünk át felettetek csapatainkal. Bár most ez még nem a legfontosabb küldetésünk egyike,  mert előbb a Földnek el kell érnie egy biztonsági szintet, hogy előre haladhassunk. Természetesen örömmel vesszük a lehetőséget, hogy úgy üdvözöljünk titeket ami tisztán mutatja baráti érkeztünket. Végül is váll váll mellett fogunk állni újonnan választott vezetőitekkel és tudni fogjátok minden kétség nélkül, hogy a sötét összeesküvők fenyegetései már nem jelentenek rátok veszélyt. Ezután tényleg látni fogtok néhány fejleményt mert minden terv teljes gőzzel fog előrehaladni.
Készüljetek fel a Mennybemenetelre és biztosítsátok azt, hogy rezgésszámotok mindig fent van. Ha így tesztek hasznot fogtok tudni húzni a 2011.11.11-es energia beáramlásból és onnantól kezdve az ösvény kimondottan könnyebbé fog válni. Egész biztos, hogy egy csomó minden fog történni ami fel fog titeket emelni de végső soron ez mind rajtatok fog múlni. Azonos gondolkodású emberek megfogják egymást találni és ez segíteni fog nekik megerősíteni hitüket. De érdemes mindig nyitott hozzáállással állni a dolgokhoz  mert készen kell, hogy álljatok arra, hogy megértsétek az új és újabb igazságokat amik elétek tárulnak. A szűklátókörűség pajzsát nehéz legyőzni. Sok mindenről fog kelleni elgondolkodnotok mihelyt nyíltan tudunk veletek beszélni, hiszen évezredeken keresztül hamis vallási és történelmi tényekkel traktáltak titeket, amik több kulcsfontosságú dologban abszolút valótlanok. De tudatosságotok az évezredforduló óta megemelkedett és úgy találjuk, hogy sokan nyitottabbak mint azelőtt. A mi előnyünk abban rejlik, hogy be tudjuk bizonyítani igazunkat mindama információról amit átadunk nektek.
Akármilyen nehéz is volt megtalálnotok az igazságot magatokról és történelmetekről, mégis értetek el előrehaladást. A kiindulópont az Istenben való hit kell, hogy legyen, illessétek őt bármilyen névvel is valamint annak elismerése, hogy Isten minden AZ AMI és a Szeretet és Fény szökőkútja. Semmi sem létezhet anélkül, hogy az Isten energiáján belül [ne] lenne, ezért kell minden életforma iránt tiszteletet tanúsítanotok. Emlékezzetek arra, hogy még a nem érző formáknak is van tudatossági szintjük és mint minden más megérdemlik a tiszteletet és szeretetet. Az Ember arra volt hivatott, hogy törődjön a többi Királysággal de ehelyett nemtörődöm volt és megvető. És valóban az ember kihasználta őket saját maga hasznára, vajmi kevés megértést tanusítva szükségük iránt. A jövőben meg fogjátok érteni igaz kapcsolatotokat minden formával, ami össze fog titeket kötni.
 A szívükben minden Ember szerető egyén, csupán arról van szó, hogy olyan sokszor meg voltatok bántva a múltban és úgy lettetek tanítva, hogy másokban lehetséges ellenséget lássatok. Ha elfogadjátok azt, hogy Minden Egy, hogyan tudnátok másokkal máshogyan bánni mint ahogy ti szeretnétek, hogy mások bánjanak veletek? A könyörületesség nagyban hozzá fog járulni, hogy feltámassza bennetek az Egység érzését ami egykor mindannyiótok közt létezett. Vajon a bűnöző aki eltávolodott a Fénytől megérdemli-e, vagy veszett esetnek számítson? Azt mondjuk, hogy mindenki iránt könyörületesek kell, hogy legyetek, nem tehettek különbséget az emberek között és ez a kihívás újra és újra keresztezni fogja utatok amíg csak a kettőség tart. Nem tudtok minden ember kívánságának megfelelni, de ugyan mibe kerül könyörületet tanusítani ami a Feltétel Nélküli Szeretet egyik megnyilvánulása?
SaLuSa vagyok a Szíriuszról és köszönöm, hogy olvassátok eme üzeneteket amik arra hivatottak, hogy segítsenek a Mennybemenetelhez vezető utatokon. Ne aggódjatok ha nem tudtok azonnal felülkerekedni az élet nyújtotta kihívásokon, de amíg meg van a szándék, addig sikert fogtok elérni. Minden amit sikerként értek el,  magával a gondolattal kezdődik és ezt tudván, bölcs dolog felügyelni gondolataitokat, hogy elkerüljetek minden olyat ami nem igazán szívetek vágya. Persze ezt nehéz elérni, de próbáljátok meg és ha megcsúsztok gyorsan irányítsátok gondolataitokat valami másra. Előbb utóbb sikerülni fog, effelől nyugodtak lehettek.
Köszönettel, SaLuSa
Mike Quinsey, 

Fordítás: Bella
(www.galaktikusuzenetek.com) 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 13
Összes: 3061973
Hónap: 15244
Nap: 463