Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


SALUSA 08.12.

A Galaktikus Föderáció nevében

 
 
 
Üzenet a Szíriuszról
 
 
SaLuSa,
 
 
Üzenetek a Szíriuszról

 
                        
 
 
SaLuSa  Üzenetei, 2011. 08.12.
SaLuSa  Üzenetei,
"...Egyikőtök sem egyszerű Földi halandó, hanem otthonotok az Űr messzi zugában, távol a Földtől leledzik. Ne feledjétek el, hogy a Kettősség egy kísérlet amire önként jelentkeztetek. Tudtátok, hogy bár fennáll a veszélye annak, hogy teljesen elvesztitek igazi identitásotokat, a megfelelő időben fel lesztek ébresztve..."
Bár lehet, hogy a haladás lassú de bárhogy is legyen, kezdünk felülkerekedni ama utolsó akadályon ami közöttünk és a közzétételek között áll. Addig is minden a helyén van ahhoz, hogy a kormányváltásokra sor kerülhessen, már csak az időzítésre várunk. Ha már idáig eljutottunk, most már nem fogunk elhamarkodottan lépni, mert lépésüknek sok utóhatása lesz. Nem egyszerű dolog lesz az embereket megnyugtatni, de nagyon is magabiztosak vagyunk azon képességünkben, hogy ezt képesek leszünk megoldani. Hosszú időn át közelről tanulmányoztuk az emberi pszihét és értjük, hogy mi az amivel szemben fogunk állni. Mint ahogy azt már tudjátok, vannak akik nem akarják, hogy megérkezzünk a Földre, különböző félelmi okokból és mert érkezésünket hitük megsértésének látják. De gyorsan [és] mindenhol magabiztosságot fogunk tudni elérni azáltal, hogy képesek leszünk megmutatni, hogy milyen mértékig tisztában vagyunk problémáitokkal és mennyire értjük azt a jövőbeli tervet amiket a magasabb szférák terveztek meg számotokra. Nyilvánvalóvá fog válni, hogy azért jöttünk, hogy segítsünk nektek sikeresen befejezni a kettősségben eltöltött ciklusotok.

Semmi kétség, hogy a médiumok képesek ráérezni a Közzétételek közelségére és különböző dátumokat fogtok hallani mint lehetséges napot. Aztán az is lehet, hogy semmilyen dátumot sem fogtok hallani, csak egyszerűen megtörténik,  annak a mérhetetlen sok tervezésnek az eredményeként amit előkészítettünk. Ez egy izgalmas módja lenne elkezdeni belsőséges kapcsolatunkat veletek. Amikor megérkezünk, veletek is maradunk és jelenlétünk az égben meg fog gyarapodni és teljesen normálissá fog válni. Sőt meg fogunk titeket ismertetni flottáinkkal és ebbe beletartozik az Anyahajókba tett látogatásákon is.  Szinte semmi idő alatt flottáinkat és bennünket is meg fogtok ismerni és be fogtok tudni minket azonosítani, hogy milyen civilizációhoz is tartozunk. Akarjuk, hogy érezzétek azt a barátságot, amit számotokra hozunk, mert nagyon közel fogunk egymáshoz kerülni. Emlékezzetek arra, hogy sokan közületek már kapcsolatban állnak velünk.

Ahogy élvezni fogjátok egyik meglepetést a másik után, régen “elveszett” őseitek is feljönnek a Homorú Földből. Ők történelmetek részét képezik, visszamenve az Atlantiszi és a Lemúriai időkre, amikor civilizációtokat hatalmas katasztrófák tizedelték meg. Nem véletlen, hogy sok ezen korból származó régészeti felfedezés úgy van elismerve, hogy eme felfedezések egy fejlett civilizációhoz tartoztak. Mostani ciklusotok alig 10,000 évvel ezelőtt kezdődött el, amikor kényszerítve voltatok arra, hogy visszatérjetek barlanglakói létezéshez. Ezek a korábbi tapasztalatok tudatalatti memóriátokban tárolódnak és néhányatok még most is fél attól, nehogy egy újabb világkatasztrófára kerüljön sor. A Kettősség befejezése ünneplésre való alkalom, mert beteljesíti a boldog végkimenetelt és azt a lehetőséget, hogy hátra tudjátok hagyni. Több száz ha nem ezer évet töltöttetek azzal, hogy átéltétek azt és egy sokkal hatalmasabb lelkekké kovácsolódtatok, mint amikor nekikezdtetek a kettőség megtapasztalásához.

Sok ember számára az igazság megsemmisítő lesz, de itt az ideje, hogy mindent megismerjetek történelmetekről. A Kettősség sok elmét eltunyított és emléketeket fátyol borította azért, hogy minden háborgatás nélkül tudjatok összpontosítani tapasztalataitokra. A Mennybemenetel rádöbbentével rohamosan szakadozik fel a feledés fátyla is, hisz ez egy csodálatos lehetőség arra, hogy felemelkedjetek a magasabb szintekre ami igazi otthonotok. Tudom, hogy ezt túl sok így felfogni, ám mi finoman fel fogjuk ébreszteni tudatalatti emlékeiteket, hogy rádöbbenjetek kik is vagytok valójában. Egyikőtök sem egyszerű Földi halandó, hanem otthonotok az Űr messzi zugában, távol a Földtől leledzik. Ne feledjétek el, hogy a Kettőség egy kísérlet amire önként jelentkeztetek. Tudtátok, hogy bár fennáll a veszélye annak, hogy teljesen elvesztitek igazi identitásotokat, a megfelelő időben fel lesztek ébresztve. Ez az idő már régen elérkezett és azt kell, hogy mondjuk, hogy nagyon sikeres volt. Ha csupán 60 évre néztek csak vissza tudjuk, hogy egyetértetek velünk abban, hogy mennyit nőtt spirituális tudatosságotok. Kifejezetten az ezredforduló óta lett számottevő ez a növekedés. Hamarosan ez még nagyobb sebességre fog kapcsolni és tudni fogjátok kik is vagytok valójában.

Csak ti vagytok arra képesek, hogy kiszabadítsátok magatokat a sötétségből, ami a sötét összeesküvők prédájaként tartott megkötve. Manipuláltak titeket és el voltatok nyomva, hogy ne vonjátok kérdőre vezetőiteket. Hamis tanoknak és hiteknek voltatok kitéve azt illetően, hogy miért is vagytok a Földön. Ha már mást nem is, próbáljatok meg nyitott hozzáállást tanusítani, mert azokat akik képtelenek kiszabadítani magukat az alacsonyabb rezgésszámok alól amik butítják agyatok, nem ér semmilyen bírálat. Minden lehetséges mód meg van számukra adva, hogy kitárják tudatosságukat új eszmék felé és, hogy vegyék észre mi folyik körülöttük. Segítségünk jobban nyilvánvalóbbá fog válni mihelyt nyíltan fogunk tudni veletek dolgozni. Anélkül, hogy bármilyen agykontroll módot is használnánk, feltárjuk előttetek mindazon téveszmékre vonatkozott hitetek, amik visszatartanak titeket. 
A Mesterek és a mi vágyunk az, hogy minden lélek minden lehetséges lehetőséget megkapjon a felemelkedéshez és ha ez csődöt mond, ez csupán szabadakaratuk miatt lesz, ami egy más ösvényre vezeti őket. Mi tiszteljük és becsüljük e döntést, mert kizárólag ezen egyének Felsőbb Énjei fogják tudni, hogy tapasztalatuk hová vezeti őket. Ha úgy érzitek, hogy valaki hozzátok közel álló ezekhez tartozik, a legjobb amit tehettek az, hogy szeressétek őket tudva, hogy ez egy örökös köteléket fog velük kialakítani. Úgy ahogy ti is képesek vagytok meghozni saját döntéseteket a Mennybemenetelt illetően, ugyanúgy hagynotok kell másoknak is ezt. A szabadakarat felbecsülhetetlen értékű és nem minden civilizáció rendelkezik eme isteni kiváltsággal a Világegyetemben.

SaLuSa vagyok a Szíriuszról és a Galaktikus Föderáció tagjainak szeretete és áldása legyen veletek. Továbbra is apránként el fogunk látni titeket információkkal és fokozatosan össze fog állni a kép előttetek és meg fogjátok érteni az egészet. Ezideig az emberek túlságosan is bele voltak temetkezve a régi mintába  ahhoz, hogy megértsék vagy, hogy elfogadjanak sok igazságot amit mi közlünk veletek. Mára nyitottakká váltatok az új eszmékre és felvállaltátok ama felelősségetek, hogy felébredjetek és jelenleg már nagyon sok különböző Fényforrás található meg. Ha még mindig kutattok, kérlek emlékezzetek személyes Szellemi Vezetőitekre akiket csak kérnetek kell, hogy segítsenek.
 
Égnek a vágytól, hogy segíthessenek és azáltal, hogy támogatást kértek tőlük lehetővé teszitek, hogy beteljesítsék saját célukat és vágyukat, hogy segítsenek nektek beteljesíteni élettervetek. Hagyjátok, hogy Szellemi Vezetőitek megtalálják a legjobb utat amivel gondoskodnak mindarról amire szükségetek van, mintsem, hogy szigorú merev útmutatásokat adnátok nekik azt illetően, hogyan alakuljanak a dolgok. Meglepődnétek ha tudnátok milyen mértékben képesek megszervezni az eseményeket amik képesek elhozni mindazt amit akartok. Csak álljatok készen, hogy felismerjétek a felkínálkozó lehetőségeket és várjátok a váratlant.
Köszönettel, SaLuSa
Mike Quinsey,

Fordítás: Bella
(www.galaktikusuzenetek.com)
 
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 11
Összes: 3044572
Hónap: 11003
Nap: 469