Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Salusa 09.07.

Üzenetek a Szíriuszról Szeptember 7, 2011

 

SaLuSa  Üzenetei, 
"...Szövetségeseinket elkezdtük a végső posztokra rendelni, ahonnan megkezdik átvenni a sötét összeesküvőktöl a hatalmat...Hamarosan bejelentenek minket a Galaktikus Föderációt és szerepünk a ti világegyetemetekben teljes mértékben meg lesz magyarázva..."
 
Látjuk, hogy sokan közületek nyugodt légkört teremtenek maguk körül, és erre nagy szükség is van a káosz alatt.  Nektek meg van az az előnyötök, hogy tudjátok: történjen bármi is ami békéteket fenyegeti, egy megígért kielégítő eredmény fog megnyilvánulni. Ahogy közeledünk a káosz végső periódusához tudjátok, hogy a káosz csak egy bizonyos pontig folytatódhat, mielőtt befolyásunk és hatóságunk  átveszi a dolgok feletti irányítást.  Sokkal aktívabbak vagyunk, mint bármikor ezelőtt. Szövetségeseinket elkezdtük a végső posztokra rendelni, ahonnan megkezdik átvenni a sötét összeesküvőktöl a hatalmat.  Lehet, hogy az első kapcsolatfelvételek alkalmával nem láthattok még minket, de biztosak lehettek abban, hogy ott leszünk velük.
 
Hatalmi helyzetünk kulcsfontosságú ahhoz, hogy megszerezzük vezetőitek együttműködését, különösen amikor a válasz amit mi hozunk, azon világméretű problémákra adja meg a megoldást, amikre méreteik miatt vezetőitek nem rendelkeznek válaszzal.  A Teremtő megoldása és támogatása van velünk, amik hatékony eszközei a meggyőzésnek. Csak azért mert békével jövünk még nem azt jelenti, hogy figyelmen kívül lehet minket hagyni, mert a végső leszámoláskor kimondottan szilárdak tudunk lenni anélkül, hogy ez a megfélemlítés bármilyen formájában is megmutatkozna. Hamarosan bejelentenek minket a Galaktikus Föderációt és szerepünk a ti világegyetemetekben teljes mértékben meg lesz magyarázva.
 
Mint azt már bizonyára észrevehettétek szerepünk nem az, hogy összezavarjuk karmátokat, ami éppen ezekben az időkben kerül kiegyenlítésre. Sokan közületek sok mindent vállalt fel ebben az életben, és nem a mi feladatunk ezt megváltoztatni.  Most, hogy a felemelkedés látóhatárban van,  azokőtök akik ezt  az utat  választottátok, nyilvánvalóan szeretnétek minden hátramaradt karmát megtisztítani ami utatokban áll.  Ennek tudatában teljes magabiztossággal nézhettek ezzel a kihívással szembe. Ha rosszul kezelitek azt, az valószínűleg még több karmát termel. Azt kérjük, hogy hagyjátok meg másoknak azt,  hogy saját problémáikat ők maguk kezeljék, hacsak ők nem kérik segítségeteket vagy tanácsotokat, és próbáljátok elkerülni, hogy feleslegesen belekeveredjetek mások dolgaiba.
 
Szükségünk van rátok mint Fényhordozókra jobban mint eddig valaha is,  mert hangot adhattok azoknak, akik bár nem szándékosan, de a megértés hiánya miatt félelmet keltenek. Akkor is, ha nem világos előttetek  az események tényleges időzítése, eleget tudtok ahhoz, hogy segíthessetek megbékíteni azokat, akik össze vannak zavarodva. A lényeg az, hogy a régi rendszer nem összeegyeztethető az új ciklussal, ami hamarosan fizikai formát ölt.  Így elengedhetetlen, hogy jelentős változások vegyék kezdetüket, hogy az Új Kor elkezdődhessen. Ez fog végül az Aranykorhoz elvezetni, ami még most meghaladja jelenlegi képzeleteteket.  Ez olyan lenne mintha a barlanglakó ősember próbálná először megérteni a jelenlegi életeteket. Most a csodák és a szépség szinte alig érintik a Földet, ám az energiák, amik mindenhol bőségben vannak jelen, izgalmasak és folyamatosan felemelőek.  Addigra a tudatossági szintetek is elér egy olyan magasságot amit már Galaktikusnak lehet nevezni. Rá kell, hogy ébredjetek az igazságra, és semmi sem lesz tőletek visszatartva ellentétben a mostani helyzettel, amikor olyan kevésnek van bepillantása a dolgok valódi helyzetébe.
 
 
Érzelmi Lények vagytok, akiknek hangulata  egy szempillantás alatt képes megváltozni, és ez is része tapasztalataitoknak, amit próbáltok irányítás alatt tartani.   Ez az ami életeitek során annyi bánatot és megbánást szült, ugyanakkor ez az ami növeli a tudatossági szintetek. Erre a válasz az, hogy amikor csak lehetséges, mindig a Fényben éljetek és ha azt képesek vagytok fenn tartani, akkor a szeretet képes leküzdeni minden problémát. Amikor majd megértitek, hogy kik is vagytok valójában, és mi életetek célja, ez valamennyivel segíteni fog abban, hogy könnyebben megvívjatok az élet kihívásaival. Nyugtalanító időket éltek ám tudjuk, hogy képesek lesztek velük megbirkózni, ha nyugodtak maradtok. A következő néhány hónap lehetőséget fog kínálni azon változásokra amiknek befolyása  messzire elér. Legyetek éberek és álljatok készen, hogy vezetői lehessetek az újnak.  A Fény a ti oldalatokon áll, így nincs mitől félnetek.
 
Az energiák egyre magasabb szintet érnek el a Földön és ezek segítenek  csökkenteni a a fizikai változások hatását, amikre muszáj, hogy sor kerüljön. Egy nap ahogy visszanéztek életetek eme időszakára, csodálni fogjátok saját bátorságotokat , hogy bevállaltátok a kettősséget. Ám akkor is örömmel fogjátok venni, mivel a kettőség ugrásszerűen segített megnövelni tudatossági szintetek. Menjetek bárhova is a Világegyetemben, az élet mindenhol a tapasztalatszerzésről szól, de a leggyorsabb módja a tapasztalatszerzésnek egy olyan szintre való kerülés, ami valódi kihívást jelent.
 
Köszönettel, SaLuSa.
Mike Quinsey.
Fordítás: Bella
(www.galaktikusuzenetek.com)
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 3
Összes: 3046182
Hónap: 11054
Nap: 681