Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Salusa 09.09.

Üzenetek a Szíriuszról Szeptember 9, 2011

 

SaLuSa Üzenetei, 


"...Sokan nem értik, hogy ha a betegségre összpontosítanak, akkor kik kell jelenteniük  maguknak, hogy testük már meggyógyult. Ha megerősítitek azt, hogy betegek vagytok és ha erről tájékoztatjátok testetek, azáltal állandósítjátok a feltételeket. Ez azért van így, mert a Vonzás Törvénye nem vonja kétségbe a mögöttes okot...."


 
Szeretnénk emlékeztetni titeket arra, hogy milyen erősek vagytok egyénileg és, hogy miként tudtok gyakorolni nagyobb befolyást körülményeitekre, mintsem azt gondolnátok. Ezért figyelmeztetünk olyan gyakran titeket, hogy milyen nagy szükség van arra, hogy pozitív dolgokra összpontosítsatok. Olyan időkben, amikor ennyi szörnyű előrejelzés kering a jövőt illetően, ellensúlyozni tudjátok ezeket olyan pozitív előnyös változásokra koncentrálva, amik hamarosan fizikai formát fognak ölteni. Sokan közületek kezdik felismerni azt, hogy ahova teszitek az energiátokat, az pontosan ott fog működni, hogy beteljesítse kívánságaitokat. A probléma azokkal van, akik a negatív dolgokra összpontosítanak, nem vevén észre, hogy ezáltal növelik annak erejét. Ez néhány ember számára bár furcsának hangozhat, de pontosan így működik a Vonzás Törvénye. A Törvény nem tudja milyen eredményt alkot meg, hanem mindent ami agyatokat foglalkoztatja felerősít.  

Amikor elfogadjátok és teljes mértékben megértitek valódi rejtett képességeitek, akkor tudni fogjátok, hogy korlátlan hatalommal rendelkeztek. Néhányatok anélkül használnálja hatalmát, hogy tudatosítanák azt. Példa erre az öngyógyítás. Sokan nem értik, hogy ha a betegségre összpontosítanak, akkor kik kell jelenteniük  maguknak, hogy testük már meggyógyult. Ha megerősítitek azt, hogy betegek vagytok és ha erről tájékoztatjátok testetek, azáltal állandósítjátok a feltételeket. Ez azért van így, mert a Vonzás Törvénye nem vonja kétségbe a mögöttes okot.
 
 
Ha figyelembe vesszük a nagyobb képet, és az eljövendő Mennybemenetelt, akkor egyértelmű, hogy figyelmeteket szilárdan erre a területre kell, hogy összpontosítsátok. Ne vegyétek figyelembe azon emberek negatív gondolatait, akik aggódnak a jövőjük miatt és kevés vagy semmilyen tudomásuk sincs arról, hogy mi is történik ezekben a legfontosabb időkben. Valójában ellensúlyozni vagytok képesek a keringő negatív gondolatokat, és ha lehetséges segítsetek azoknak, akik aggódnak amiatt, hogy nektek ilyen szilárd bizalmatok van a jövőben. A média készülődik Szeptember 11.-e évfordulójának megünneplésére és még mindig nem szabad béklyóitól, hogy megvitathatná a nyilvánvaló bizonyítékokat arra nézve, hogy ez egy belső munka volt. A média továbbra is támogatni fogja a "hivatalos" döntést, ami nyilvánvalóan hamis és kitalált, hogy megvédjék a valódi elkövetőket, akik felelni fognak bűncselekményükért a Törvényszék előtt.


 
Tudván, hogy a dolgok igazságot nyernek,  nincs szükség, hogy aggodalmaskodjatok bármilyen emberiség elleni bűncselekmény miatt. Ezzel csak újra energiával töltitek fel ugyanazokat a félelmeket, amiket egyértelműen el kell, hogy kerüljetek. Figyelmünk nagyon is le van kötve eme  dolgokkal, ám ugyanakkor nagyon sok jó hír kering arról a csodálatos jövőről ami rátok vár.  Olyan eseményekre fog hamarosan sor kerülni, amik azonnal elvonják az emberek figyelmét a jelenlegi körülményekről. Ezek az események küszöbön álló jobb idők reményét és várakozásását fogják befecskendezni a tudatba. A Fénymunkások szerepe nagyon fontos lesz ebben a tekintetben, mert ők segítik másokkal megértetni a célt, ami válaszokat hoz azokra a problémákra, amelyek most nehéz teherként nehezednek a népre.  Ezért fontos a cél megértése, mert ez hoz válaszokat azokra a problémákra, amik elnyomták addig az embereket. Ezért lényeges, hogy tudásotokat széles skálán megosszátok másokkal, hogy felemeljétek azokat, akiknek eddig még kevés vagy semmilyen tudomásuk sincs az eseményekről. Rendkívüli időket éltek, amelyek kihozták a sötét összeesküvők legrosszabb arcát, ám ugyanakkor a Fényenergiák legjobb oldalát is megmutatták egyben. Ezek a Fényenergiák folyamatosan növekszenek, és nyugalmat hoznak számotokra. Ezek az energiák minden múló nappal egyre erősebbé válnak és 11.11.11 egy nagy előrelépést fog hozni, amit sokan tényleges formában fognak megtapasztalni.  Ez egy új korszak kezdetét fogja jelenteni, ami tudatosságotok szintjén még több változást fog hozni. Ez egyre nagyobb méreteket fog ölteni és rá fog titeket vezetni a galaktikus tudatosság ösvényére. Végtére is hatalmas Fénylények vagytok, akik újra visszakövetelik az őket megillető helyüket a Kozmoszban. A mi feladatunk az, hogy ez így legyen, és épp azon vagyunk, hogy megnyissuk a végső utat a Mennybemenetel felé és azon túlra.Az élet folytatódik saját medrében úgy mint korábban, de az emberek inspirálva vannak arra, hogy képzeljenek el egy olyan jövőt, ami biztosítani fogja a sokkal könnyebb átmenetet. Ugyanakkor sok lélek, akik mára elérték a felnőttkori szintet, készek megosztani veletek fejlett tudásukat.  A sötét összeesküvők többé már nem lesznek képesek elnyomni azon ötleteket és találmányokat, amik képesek felemelni az emberek életminőségét. A tudás mindig arra volt hivatott, hogy meg legyen osztva, mindenki javát szolgálva ezáltal, és a kettőség ciklusán túl ez így is van. A Szeretet és Fény energiájában ez a dolgok legtermészetesebb rendje, ez segít mindenkinek abban, hogy megosztozzanak az előnyökön. A kapzsiság és önzés az alacsonyabb dimenziók jellemzője, ahol az önös én áll mindenek előtt. Ez azonban már változóban van, és sok kedves és szeretetteljes lélek egyszerűen arra a lehetőségre vár, hogy másokat szolgáljon.


Sokatoknak nincs kétsége afelől, hogy flottáinkat gyakran megmutattuk nagy számban, ott ahol láthatóak voltak, több száz ember előtt… Néha ez csak azt a célt szolgálja, hogy megmutassuk magunkat, de ezen felül ott van még légkörötök tisztítása is és, hogy felügyeljük  a tevékenységeket a Földön. Különösképpen érdekeltek vagyunk a fizikai változásokban és, hogy egész pontos eredményeket kapjunk.  A pontos eredmények révén vagyunk képesek olyan lépéseket tenni, amik visszatartják a további várható hatásokat, de ugyanakkor lehetővé teszik Földanyának, hogy véghez vigye a szükséges változásokat. Ezek minden bizonnyal érdekes idők a Földön, és ahogy gyakran mondjátok, a java még hátra van. Tegyétek félre aggodalmaitokat azt illetően, hogy miként fog a nagy felemelkedésre sor kerülni, mert jól megtervezett és  minden oldalát felügyelemmel kísérjük.

Minden, ami történik ezekben az időben történik valamilyen módon kapcsolatban van ama végső céllal, hogy titeket biztonságosan eljutassunk a Mennybemenetelhez. Mihelyt nyíltan szólhatunk hozzátok, teljes részletességgel fogunk nektek beszámolni a dolgokról egyetemes adássugárzásban. Nincs semmi elrejteni valónk vagy bármi amit visszatartanánk tőletek és valóban szívünk mélyéből kívánjuk megosztani veletek eme nagy kalandot. Mindannyian Egyek vagytok és mihelyt az igazság kiderül, ez gyorsan segíteni fog egymásra találnotok. A titeket szétválasztó válaszfalak szándékosan lettek felhúzva az Illuminátusok és követőik által, és karbantartották azokat, hogy teljes ellenőrzést gyakoroljanak felettetek. Mindez elég gyorsan meg fog változni, és az akadályok már kezdenek lebomlani. A felvilágosultak láthatják, hogy minden lélek azonos tapasztalon megy keresztül és bőrszín, vallás, vagy különböző történelmek és kultúrák jelentéktelenné zsugorodnak e tekintetben. Ez azt jelenti, hogy élvezni jöttetek ama különbségeket amiket számos tapasztalataitok juttatnak kifejezésre.
 
SaLuSa vagyok a Szíriuszról és megelégedésemre szolgál, hogy olyan dolgokról beszélhetek veletek amik fontosak arra nézve,  hogy megértsétek jövőtöket. Mi a Galaktikus Federáció szeretetünket küldjük felétek.

Köszönettel, SaLuSa
Mike Quinsey,
Weboldal: Tree of the Golden Light

forrás: www.galaktikusuzenetek.com

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 3
Összes: 3044584
Hónap: 10995
Nap: 464