Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Salusa 10.17.

Üzenetek a Szíriuszról, Október 17, 2011

 
 *** Csoport Skype konferenciahívás a Galaktikusüzenetek olvasói számára. JÖN!***
 "...Legtöbbje közületek már megvetette lábát ott ahol most van és bár vannak akiket a költözés gondolata foglalkoztathat, ha az elköltözés nem szolgálja érdeketeket, akkor az nem fog megvalósulni. Valójában egész életetek élettervetek körül forog, beleértve munkahelyeteket, és azt, hogy kikkel barátkoztok..."
 
 
Nem múlik el nap anélkül, hogy szövetségeseink további fejleményeket ne érnének el, és ez közelebb hozza azt az időt, amikor pozitív lépéseket lehet tenni annak érdekében, hogy megakadályozzuk a sötét összeesküvők ténykedését. Erejük már így is meggyengült azáltal, hogy elveszítették az ellenőrzést saját irányító bázisaik felett, és mi egészen addig fogjuk segíteni szövetségeseinket, amíg el nem hárul a veszély. Különböző csapatok foglalkoznak mindama különböző kihívásokkal amivel szembesültök ám legyetek nyugodtak, hogy minden a tervnek megfelelően halad. A sötét össszesküvők szókincsében nem szerepel a veszíteni szó,  mert magukat legyőzhetetlennek tartották. Azonban szembe kell, hogy nézzenek az elkerülhetetlen hatalomelvesztéssel és az azt követő összeomlással. Mi kiutat kínálunk számukra és hisszük, hogy amikor nyilvánvalóvá válik, hogy nem tudják elkerülni a nyakuk köré szoruló hurkot élnek a felkínálta lehetőséggel.  


A hatalomváltozásban fellépő hirtelen változások most már azoknál az országoknál tartanak amelyek összefogtak, hogy együtt harcoljanak az utolsó összeesküvőkkel,  és megakadályozzák ama alattomos tervüket, hogy kiirtsák civilizációtok legnagyobb részét. Mostanra ez a veszély elmúlt, és semmi esetben sem lett volna megengedve. Az utóbbi időben annyira felébredtetek, hogy kiharcoltátok magatoknak azt a jogot, hogy Mennybemenetellel zárjátok le ezt a ciklust. Minden más végeredmény mint lehetőség már régóta nem létezik, és Isteni beavatkozás gondoskodott arról, hogy biztonságosan utazhassatok a végidők felé. Tehát nincs mitől félni, mert hamarosan átvesszük a Földi manőverek parancsnokságát, és élvezni fogjátok mindama előnyöket, amik meg voltak nektek ígérve.

Az emberekre mindig is jellemző volt a hazaköltözés, de a mostani időkben minden költözés fontosabb jelentőséggel bír, mert a felemelkedés végső futamában pontosan ott kell, hogy legyetek ahol lennetek kell. Legtöbbje közületek már megvetette lábát ott ahol most van és bár vannak akiket a költözés gondolata foglalkoztathat, ha az elköltözés nem szolgálja érdeketeket, akkor az nem fog megvalósulni. Valójában egész életetek élettervetek körül forog, beleértve munkahelyeteket, és azt, hogy kikkel barátkoztok. Úgy tűnhet, hogy mindig ti vagytok a dolgok irányítói és szabadakaratotokat gyakoroljátok, de tudatalatt tisztában vagytok azokkal a döntésekkel amiket meg kell hozni ahhoz, hogy megfeleljetek életterveteknek. Ami a nagy döntéseket illeti, mint például, hogy szeretnétek-e  felemelkedni, ezeket már meghoztátok és ez akkor is így van, ha szándékaitokkal még most nem is vagytok tisztában. Szabadakaratotoknak végső beleszólása van a dolgokba, de normális esetben nem tértek el élettervetektől. Ami meg szellemi vezetőiteket érinti, ők is minden tőlük telhetőt megtesznek, hogy hatni tudjanak rátok, hogy azt a döntést hozzátok meg ami a legjobb számotokra.

Sokan furcsának fogják találni és talán nehéz lesz számukra elfogadni, hogy az élet ennyire jól szervezett lenne, de ne feledjétek, hogy mindez szükséges ahhoz, hogy az életnek legyen valami haszna.  Végül is tapasztalatok lényege, hogy fejlődjetek így növelve rezgésszámotokat azért, hogy elhagyhassátok a kettősséget. Nagyon sokan így téve már jó úton vannak a Felemelkedés felé. Sokkal könnyebb lesz számotokra átevickélni a jelenlegi helyzeten, ami azt jelenti, hogy bár a Földön vagytok, de nem vagytok annak részei. Megtudjátok őrizni nyugalmatok magatok körül anélkül, hogy bármi félelem kerítene hatalmába  és bárhova is menjetek terjeszteni tudjátok a Fényt.  Ti és a hozzátok hasonló több ezer ember jelenléte a Földön, tapossa ki az utat a többieknek akik követőitek lesznek.  Olyan nagy fontossággal bírtok a dolgok rendjében, és még jobban megnő fontosságotok amikor a bejelentésekkel elismerik jelenlétünket. Az emberek sok kérdést fognak feltenni, és szolgálatotok meg lesz becsülve.

Időnként teljesen el lesztek képedve azon, hogy mi történik, például amikor mi a Galaktikus Föderáció és a Homorú Föld emberei találkozni fogunk veletek, és Szellemi Vezetőitek és a Mesterek bemutatásra kerülnek. Ez egy csodálatos alkalom lesz, ami minden eddigi mástól amit eddig tapasztaltatok különbözni fog,  ami egy folyamatos emelt kedélyállapotban és boldogságban fog megnyilvánulni. Mihelyt a változások elkezdődnek, a dolgok nagyon gyorsan fognak haladni, és egy sikeres fontos időszak veszi kezdetét mindazért, hogy a már megígért előnyöket elhozza számotokra. Már láthatjátok milyen irányban haladnak a dolgok, és tudjuk, hogy érdeklődéssel figyelitek hova lyukadnak ki a  pénzügyi problémák, amely a világ összeomlásának a szélén áll. Elég nyilvánvaló, hogy soha nem térhettek vissza a régi módszerhez, és szövetségeseink a színfalak mögött várják a lehetőséget, hogy egy teljesen új megközelítéssel lépjenek színpadra.

Azt megígérhetjük, hogy legyenek bármilyen személyes problémáitok vagy igényeitek, idővel minden a jólét új szintjére lesz felemelve. Amikor elhagyjátok a kettősséget, a ti szavatokkal élve a csúcson teszitek majd mindezt,  mert addigra egy hatalmas lépést fogtok megtenni.  Addigra találkozásunkra is sor kerül, és járműveink annyira ismerősek lesznek az égen, akár a többi mostan használt járműveitek. Mivel addigra már megszoktátok jelenlétünk gondolatát, közétek jönni is könnyebb lesz számunkra.  Médiátokat fogjuk felhasználni saját magunk bemutatására,  sokat fogtok minket szerepelni látni, hogy  megismertessük veletek az előttetek álló feladatokat, valamint saját  bolygóinkat és kultúráinkat, amiket nem fogtok annyira eltérőnek találni sajátokétól.  Nem mintha semmilyen tudással sem rendelkeznétek, mert több éven keresztül sokszor kapcsolaba kerültünk veletek. Voltak olyan szerencsések is, akiket meghívtunk fedélzetünkre és akiket Földöntúli utazásokra is elvittünk.

Hisszük, hogy könnyen el fogtok velünk vegyülni és, hogy együtt fogunk dolgozni egész úton a felemelkedésig. Azon túl pedig hozzánk hasonlókká fogtok válni, és sokan csatlakozni fogtok a Galaktikus Föderációhoz és beutazzátok a Világegyetemet velünk. Emelt szintű tudatossággal rendelkező Kozmikus Lényekké váltok addigra, egészen mások lesztek mint amik most vagytok. Ezt követően fogjátok észre venni, hogy minden porcikátokban hatalmas Lények vagytok mint ahogy azt már oly gyakran mondtuk.  Idővel nem lesz különbség téve férfi vagy nő között, míg végül nemtelen lényekké nem váltok aki tökéletes egyensúlyt képeznek a két nem között. Ez testi változásokkal és annak finomításával fog együtt járni, ahogy egy sokkal magasabb rezgésszámot sajátítotok majd el. Testetek valójában lassú változáson megy át, és ez csak tovább fog folytatódni ahogy rezgésszámotok emelkedik.


Higgyétek el Kedveseink, hogy egy nagyon csodálatos időszakba léptek be, és az eddig legizgalmasabb élményekben lesz részetek, amivel hamarosan magatok mögé teszitek a múltat. Természetesen van néhány földi élmény ami szép, és bizonyos emlékeket meg fogtok őrizni. Azonban minden jövőbeli élmény meghaladja majd a mostaniakat, ahogy az élet egy nagy áldássá nem válik teli boldogsággal és örömmel. Jobban megértitek majd a körülöttetek mindent átható szeretetet, Istenhez fűzött kapcsolatotokat, hogy honnan jöttetek és hová tartotok.  A vallás nem fog szerepet játszani, mert minden tudásban Istenre fogtok találni.  
SaLuSa vagyok a Szíriuszról,  és még soha ennyire közel hozzátok nem éreztük magunkat mint most, amikor Fényünk egyesül tietekkel. Oda ahova tartunk, minden a Fényben és abszolút harmóniában létezik. Át kell, hogy érezzétek ahhoz, hogy elhigyjétek de el fog akadni lélegzetetek amikor megtapasztaljátok.  Többé már nem fogjátok magatokat elkülönítve érezni Minden Az Ami Forrásától.  Sokan közületek már felkészültek arra ami rátok vár, és már a jövőben éltek.  Szeretünk titeket azért amit látunk, de nézzetek túl fizikai testeteken, hogy meglássátok igazi énetek.
Köszönettel, SaLuSa
Mike Quinsey
 
Fordítás: Bella
(www.galaktikusuzenetek.com)
 
*** A NESARA petícióra eddig 5029 aláírás gyűlt össze. Nemsokára olvasható lesz Ashtar parancsnok üzenetének magyar fordítása amiből megtudhatjuk, hogy a NESARA petíciónak energetikailag van rendkívül fontos szerepe.
 
 
 
 
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Kiss Ottó - Bucsa Fő út 22

J5W09

 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 6
Összes: 3044581
Hónap: 11001
Nap: 467