Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Salusa 10.19.

Üzenetek a Szíriuszról Október 19, 2011

 

*** 5324 aláírás gyűlt össze eddig a NESARA petícióra. Köszönjük.

SaLuSa Üzenetei
"...Ha semmi mást sem tesztek mint azt amit most sokan jelenleg, hogy segítetek azokon, akik nem látnak semmilyen azonnali jövőt maguk előtt, már azzal sokat tesztek..."


Haladnak a dolgok ahogy a fejlemények üteme egyre gyorsul és ez egészen addig így lesz, amíg az energiák amik a változást hívják elő el nem érik célukat.  Várakozásaitok bár eltérőek lehetnek, és nem minden esetben bizonyulhatnak helyesek, de mindenki elfogadható változásokat fog látni, amelyek legalább részben beteljesítik mindenki elvárását. Az adósság képezi a legnagyobb problémát szinte minden országban, ami Európa bukását is jelentheti. Várhatólag ez nem sokkhatésként fogja érni a népet, hanem a régen áhított lehetőséget kínálja fel, hogy teljesen újraalakítsa a gazdasági és pénzügyi rendszert. Tehát tudjátok, hogy mire lehet számítani valószínűleg pár hét alatt, és felkészülhettek rá.
 
A Fénymunkások vitorlásai átszelik a változások  okozta következményeket mert tudják, hogy akárhogy is alakuljanak a dolgok, legvégül így is úgy is az emberek javát szolgálja majd. Egy bizonyos egyensúly áll be ami lehetővé teszi az individualizmust, ám ugyanakkor az embereket egy olyan kategóriába osztja be, ahol mindenki egyenlő és becsületes bánásmódban részesül. Ennek eredményeképpen nem lesz féltékenység vagy mások feletti bíráskodás, mert mindenki igénye szerint lesz kezelve.  Ebben az új társadalomban örömötöket abban fogjátok lelni, hogy mindenkiről gondoskodva lesz,  és a javak megosztása egészen általános szokássá válik. A bizalom természetes dolognak fog számítani, mert tudni fogjátok, hogy a mögöttes tervek számotokra Szereteten és Fényen alapulnak.
 
Egy ideig csak kapálódzni fogtok a vízben, rengeteg energiát veszítve anélkül, hogy szinte bármit is haladnátok előre. Majd hirtelen megnyílnak a zsilipek, és megindul az áradat. Tehát most a kivárás taktikája van, amíg el nem jön a ti időtök, hogy közbeavatkozzatok. Ez lesz a biztosíték arra, hogy fel legyetek készülve minderre bármire is legyetek felkérve.  Rengeteg segítőre lesz szükségünk amikor a dolgok elkezdenek hatással lenni a Földi emberekre.  Mindannyiótoknak van valamilyen tehetsége amit fel tudtok ajánlani, és ne feledjétek, hogy ti döntöttek így, hogy itt legyetek ezekben a fontos időkben, és ez alatt mindenkit értünk.
 
Mink a Galaktikus Föderáció ratja tartjuk szemünket a sötét összeesküvőkön, mert bár erejük gyengül, nem kell sok ahhoz, hogy káoszt okozzanak. A parancsnoki lánc nem egységes, és minden sarkon szövetségeseinkkel találják szembe magukat. A hadsereg közel sem olyan összetartó, mint amilyen volt, és a fekete projekteket is egyre nehezebb irányításuk alatt tartani. Összességében véve elégedettek vagyunk az elért eredménnyel, különösen ha azt vesszük, hogy mi  a szabályok szerint játszunk. De nem panaszkodunk, mert a Teremtő áldását tudhatjuk magunkénak, és tudjuk, hogy mi vagyunk a Fényhozók akik az igazság Fáklyáját hordozzák..
 
 A világ minden táján, azok akiket ti gyakran dolgozó embereknek tituláltok kezdenek felébredni arra, hogy mi is történik körülöttük, és válaszokat keresnek. Erősségük a számukban rejlik, és addig nem fognak elmenni, amíg választ nem kapnak. Bár lehet, hogy a tüntetések eltérő országokban vannak, de energiájuk eggyé válik, amely nagy hatalommal ruházza fel követeléseiket. A békés forradalom valóban elkezdődött, és egyre többen vannak akik hozzájárulnak ehhez az energiához azáltal, hogy olyan gondolatokat bocsátanak ki, amik a Fény győzelmét hirdetik. Ahogy azt mi látjuk a győzelem már a tieteké, tehát egy pillanatra se habozzatok abbéli szándékotokban, hogy előrehozzátok a változásokat.
 
Az elkövetkező néhány hétre látunk néhány zűrzavart a Földön, de ez részben időjárás okozta lesz, bár abba is bele van piszkálva.  Időjárásotokat is mi irányítjuk, de csak egy bizonyos pontig mehetünk el amíg segítünk megtartani egyensúlyát. A segítséget és közbeavatkozást csak egy vékony fonál választja el egymástól, és mi óvatosak vagyunk nehogy átlépjük e választóvonalat.  A karmikus feladatok törvényeihez és döntéseihez tartjuk magunkat, mert még a legjobb szándékkal is lehet hibázni. Ne féljetek, mert jártasak vagyunk hogyan kell a sötét összeesküvőkkel bánni és mikre van szükségetek ahhoz, hogy a Mennybemehessetek. Tartsátok szemeteket a célon, mi pedig szemünket rajtatok tartjuk védelmül.
 
Hacsak a Teremtő maga meg nem változtatja a végidőkre vonatkozó tervet, semmi más nem képes a végkifejletet megváltoztatni, és ez a biztosítéka felemelkedéseteknek. Ne feledjétek, hogy az egész Univerzumról beszélünk, nem csupán aprócska Földetekről. Tudjuk, hogy nehéz számotokra elképzelni a Teremtő nagyszerűségét és hatalmát és mi is csak bámulunk mindama hihetetlen változás felett ami történik. Mi a Galaktikus Föderáció is csak kis részét képezzük a drámának, de mi vagyunk a megmondhatói, hogy a magasabb dimenziók lényei képesek kezelni saját Felemelkedésüket. Miattatok vagyunk itt,  mert segítségre és  útmutatásra van szükségetek különben lehet, hogy nem értetek el volna sikert. Azonban olyan nagy utat tettetek meg az utóbbi időt nézve, hogy mostanra nagy szerepet játszotok abban, hogy magatokat a Felemelkedés ösvényén tartsátok.
 
 Mi nem rombolunk vagy pusztítunk, ez nem jellemző ránk, de ha ha valami  durván megsérti a Teremtő tervét azt eltávolítjuk. Ez azt jelenti, hogy az anyag ismét alapvető összetevőként lesz újrahasználva. Valójában semmit sem lehet teljesen elpusztítani, egyszerűen csupán "újra felhasznosításra kerül". Ugyanez vonatkozik azon lelkekre is, akik visszatérnek a Forrásba, mert nem hajlandóak elismerni, hogy Isteni szikrák és megtagadják ezt a kapcsolatukat.  Ők részei lesznek a következő kilégzésnek, és egy másik evolúciós utazást kezdenek meg. Biztosak lehettek benne, hogy nagyon kevés lélek jut el odáig, hogy ne ismerje fel az igazságot a származásukat illetően, hogy elutasítják a Fényt. Minden lélek folyamatos segítséget kap minden életben, és sok terv biztosítja azt, hogy életük fokozatosan egyre magasabbra emelje fel őket evolúciójuk létráján. Azon lelkek akik megadják magukat a sötétségnek, csak ritkán buknak le olyan mélyre, hogy annyira teljesen felszívódjanak az alacsonyabb rezgésszámokban, hogy nehezükre essék újra felemelkedni.
 
 A mindennapi káosz kellős közepén Fénymunkásokként részei vagytok annak a nagy seregnek, ami azon van, hogy mégtöbb Fény áramoljon le a Földre. Ha semmi mást sem tesztek mint azt amit most sokan jelenleg, hogy segítetek azokon, akik nem látnak semmilyen azonnali jövőt maguk előtt, már azzal sokat tesztek.  Különösen a fiatalok a legsebezhetőbbek,  sokan közülük a korábbi generációkhoz képest egy magasabb szintű tudatossággal jöttek a világra. Sokkal könnyebben éreznek rá az eredményre, mert úgy születtek le, hogy készen álltak ez időszak kínálta nehézségekre. Valószínű, hogy több mindent fognak tudni felajánlani miután a változások nekilódulnak, mert tisztában vannak vele, hogy mire van szükség. Látni fogjátok majd, ahogy a fiatalok felé fordultok válaszokért, és ők rendelkezni fognak vele.
 
 Közben továbbra is folytatjuk tervünket, hogy a sötét összeesküvőket elmozdítsuk hatalmi pozíciójukból, így téve lehetővé a választottaknak, hogy átvegyék helyüket. Végül megfordul a kocka, és a Fény Lelkei állna majd a kormányok élén, ők fogják irányítani a bankok testvériségét. A változások felülről lefelé fognak megkezdődeni aminek eredményeként jogaitok vissza lesznek állítva. A bőségcsomagok elosztásán keresztül visszatér a jólét, és még ennél sokkal több minden amire jogosultak vagytok, de megtagadták tőletek. Az adósság mint olyan szándékosan volt létrehozva, és ez okozta volna bukásotokat, ha az Illuminátusok szabad utat kaptak volna. Ez azonban nem így lesz, és ha bármi arra hivatott, hogy megváltoztassa jövőtöket, akkor az adósság elengedése lesz az egyik. Nem ti vagytok az adósság felhalmozásáért a felelősek, de jelenleg nektek kell elszenvednetek a következményeket.
 
 
Semmilyen mostani problémátokon se aggódjatok mert, mi mindegyikre tudjuk a választ, így csupán egy múló szakaszt fognak jelenteni. Mint mindig most is tartsátok szemeteket  határozottan a jövőn ami magában hordozza azt az ígéretet, hogy megszünteti a jelenlegi nehézségeiteket, és ez minden nappal egyre közelebb kerül. Gondoljatok a Mennybemenetelre, és mindarra amit jelképez, ami szép és felemelő, és érezzétek át azt az örömöt, amit magában hord.
 
 
SaLuSa vagyok a Szíriuszról, és köszönöm mindenkinek, aki nyitott szívvel él, mindenkinek aki Szeretetét és Fényét megossza másokkal - tényleg ráébredtetek az igazságra.
 
 
Köszönettel, SaLuSa
Mike Quinsey

Fordítás : Bella
(www.galaktikusuzenetek.com)
 
 
 
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 7
Összes: 3044549
Hónap: 11003
Nap: 469