Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Salusa 10.24.

Üzenetek a Szíriuszról Október 24, 2011

 

SaLuSa Üzenetei, 
"...Megjegyeznénk, hogy minden eddiginél minden több ember szerzett tudomást a Felemelkedésről, és komolyan vizsgálják, hogy ez mit jelent majd számukra. Szerencsére sokan vagytok, akik eléggé felvilágosultak, így nem kell messzire menniük a válaszokért..."

Olyan sebességgel haladnak a dolgok, hogy szinte naponta történik valamilyen előrelépés amely segíti mindazon változásokat, amik minden ember hasznát szolgálják majd. Időt fog igénybe venni mire nyilvánvalóvá válik, de az alapok  már szilárdan le lettek rögzítve.  Leszámítva az Első Kapcsolatfelvétel időpontját  minden egyéb közelebb került, és ez minden lehetőséget megad szövetségeseinknek, hogy gyorsabb eredményt érjenek el. 2011 Nov 11. után sor fog kerülni a tudatossági szint előre várható jelentős megugrására, és akkor a színpad készen fog állni a végső felvonásra ami szükséges a sikerhez. Többé már nem lehet halogatni a dolgokat, és már tudnotok kéne, hogy a dolgok elkezdődtek.
 
A sötét összeesküvők egyértelműen visszavonulót fújnak, de ezt nem önszántájukból teszik, sőt inkább azon vannak, hogy utolsó próbálkozásként is káoszt okozzanak. Azonban nem lesz meg ez az öröm számukra, mert tudunk terveikről. Többé már nem jogosultak arra, hogy élvezzék szabadakaratuk gyakorlását, mint azt tették korábban. Örömmel álljuk útjukat és tudják, hogy hamarosan meg lesznek fosztva szabadságuktól. Szövetségeseink segítségünkkel egy olyan helyre helyezik el a sötét összeesküvőket, ahonnan már nem többé nem tudják végrehajtani szörnyű tetteiket. Hatékonyan ki lettek vonva a társadalmatokból, hogy akadálytalanul folytathassátok munkátokat a Fénnyel. (Fordítói megjegyzés: Sheldan két legutolsó közvetítésében a Federáció arról számol be, hogyan tartóztattak le eddig több tízezer főt és, hogy ezek a létesítmények lassan kisebb városokká növik ki magukat.)
  
Megjegyeznénk, hogy minden eddiginél minden több ember szerzett tudomást a Felemelkedésről, és komolyan vizsgálják, hogy ez mit jelent majd számukra. Szerencsére sokan vagytok, akik eléggé felvilágosultak, így nem kell messzire menniük a válaszokért. A tény az, hogy több idősík létezik és ez több lehetőség megfontolását teszi lehetővé számukra, ami kitágítja szemléletüket és megértésüket. Idővel a teljes kép világossá válik, mivel mi is azon vagyunk, hogy tudjátok mi vár rátok. Muszáj változásoknak történniük, de ez a fejlődés és haladás természetéből fakad, hogy titeket a Felemelkedés útjára és azon túlra helyezzen.  Ez mind része evolúciótok tervének, és legmélyen tisztában vagytok ennek igazával.
 Néhányatok számára hihetetlen az, hogy milyen időket éltek, mivel vannak akik újak az ilyen messzemenő változásokat hirdető ötleteket illetően. Nem számít miben hisztek, mivel az eredmény ugyanaz lesz, és akkor többet megtudtok a Legfelső Teremtőről és az Istenekről. Ők a megalkotói mindennek amit a fizikai létben láttok, és most az alacsonyabb dimenziókba való utazásotok kezdetéről beszélünk. Ahogy azt kezditek megérteni, az utóbbi időkben voltak más Lények, akik Istenekként állították be magukat. Történelmetek Annunaki-ként ismeri őket akik a Nibiru bolygóról jöttek, és ők a felelősek a legtöbb  olyan információért, amit most a vallási szervezetek használnak fel. Ez egy másik olyan terület, amelyet tisztázni fogunk, lehetővé téve az emberek számára, hogy találkozzanak, általánosan elfogadott hittel, amelyek tükrözik az igazságot.

 Még nem fogtátok fel, hogy mekkora mértékben voltatok sötétben tartva több ezer éven keresztül. A valóságotokat az Illuminátusok találták ki, elhitették veletek, hogy sokkal kevesebbek vagytok, mint valójában. Mégis becsületetetekre váljon, hogy felébredtetek a Fényre, ami folyamatosan egyre csak nőtt, hogy visszahozzon titeket az igazi valóságba. Ahogy azt elképzelhetitek, egy mozgalmas év áll előttetek, amikor a juttatások messze kárpótolni fognak titeket minden esetleges kellemetlenségért. Legalább figyelmeztetve voltatok arra, hogy mire számíthattok, ha véletlenül olyan területen találnátok magatokat ami fizikai változásoknak lesz kitéve.
 
Bármi is történjen arra kérünk emlékezzetek arra, hogy a magasabb cél lelki fejlődésetek és, hogy menet közben tanuljatok tapasztalataitokból. Végtére is még életterveteket követitek, és még lehetnek hátramaradt leckék amiket meg kell tanulnotok. Azonban a kettőségben eltöltött ennyi élet után, nem lenne meglepő, ha már mindennel készen lennétek. Kérdezzétek meg magatoktól, hogy vajon tudnátok e minden időben a Fényben élni és dolgozni, és tudtok e vajon úgy ránézni egy másik lélekre, hogy abban csak a legjobbat lássátok. Úgy tudtok-e bánni másokkal, mint veletek egyenlőekkel, elismerve az Egységet minden életben. Ha a válasz igen, ne féljetek attól, hogy vajon felemeltétek-e már tudatossági szintetek vagy sem, hiszen eléggé nyilvánvaló, hogy igen.
 
Igazi énetek megtalálása az ami a legnagyobb megelégedést nyújtja, ugyanakkor lehetővé teszi, hogy könnyedén éljetek az alacsonyabb rezgésszámok között anélkül, hogy hatással lennének rátok. És valóban puszta jelenlétetekkel hatással vagytok ezen energiákra. Hozzátok hasonlóan több ezren, ajánlkoznak fel ilyen szolgálatra. Egy kedves szó vagy egy mosoly képes felemelni a másikat egész hosszú időre. Ez az a hatalom, amit oly gyakran rendelkeztek anélkül, hogy észrevennétek potenciátokat a jócselekedetekre.  
Európában a pénzügyi gondok továbbra is komoly aggodalomra adnak okot, és akikre a megoldás van bízva nem optimisták azt illetően, hogy vajon képesek lesznek-e megtalálni. A legjobb esetben is csupán kitolhatják az elkerülhetetlen összeomlást, ami egyik országból gyorsan átterjed a többire és a világ más tájaira. A válasz természetesen egy teljes váltás az új rendszerre, ami megszünteti a pénzetekkel való visszaélést, és biztosítja annak értékét. Ez mind arra vár, hogy megvalósulhasson amikor adja magát a megfelelő lehetőség, és nem korábban. Csupán arra kérhetünk titeket, hogy tartsátok észben ezt a megoldást, hogy semmi esemény ne terelje el figyelmeteket arról ami ehhez vezet.
 
 Kedveseim, örülünk, hogy ennyi idő elteltével végre arról tudunk beszélni, hogy milyen közel vannak az események bekövetkeztükhöz, ami végül teljesen meg fogja változtatni életeteket. Azok, akik több éven keresztül követték a fejleményeket természetesen jobban fel lesznek készülve rá, hogy mi fog történni. A közzétételekkel eljön a szabadság amire vártunk, hogy megkezdhessük a nyílt munkát veletek, ami hozzáférést biztosít a médiához, hogy hírül adjuk, miért is vagyunk itt. Vannak akik már tisztában vannak vele, ám ugyanolyan sokan vannak akiknek alig van ötlete, hogy mi az ami gyökeresen meg fogja változtatni életüket. Először is tisztában kell lennünk azzal, hogy milyen jól leszünk fogadva, és legyetek nyugodtak, mert a legtöbbőtök elfogadja segítségünket. Nyilvánvalóan mi is sokkal inkább nyíltan dolgoznánk veletek, mint a távolból. Azonban sok mindenre közvetlenül hajóinkról fog sor kerülni, mert jelenlétünk nem szükséges a Földön.
 
SaLuSa vagyok a Szíriuszról, és készen állunk megtenni a a Galaktikus Föderáció csapatának tagjaként azt ami ránk van bízva, hogy a munka elkezdődhessen. Minden cselekedetünket a felétek testvéreinkért érzett Szeretet fogja vezérelni.
Köszönettel, SaLuSa
Mike Quinsey
Fordítás: Bella
(www.galaktikusuzenetek.com)
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Március >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

Statisztika

Online: 10
Összes: 3027971
Hónap: 15318
Nap: 505