Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Salusa 11.07.

Üzenetek a Szíriuszról November 7 , 2011

 
"...A Világegyetem tele van különböző életformákkal, és minden Világegyetem ahova utazunk tele van meglepetésekkel. Olyanok mint a tiétek, ahol fejlődik az élet, megtapasztalva annak lelki növekedését és fejlődését..."A dolgok nagyon gyors mozgásával, kevés olyan információra van szükségetek, amiből rájöhettek a végeredményre.
Egyre világosabbá válik, hogy az európai válság messzemenőleg nincs megoldva, és az unió közötti adóság olyan nagy, hogy lehúzhatja őket. Ez idő alatt, az emberek  annyira aktívvá váltak, mint ahogy azelőtt soha, és a kormányokra alkalmazott nyomásuk végül jövedelmező lesz. A háttérben a szövetségeseinkkel együtt mindehhez mi is hozzáteszünk, és továbbra is egyértelművé tesszük a sötét összeesküvők számára, hogy napjaik meg vannak számlálva. Nagy közöttük a bizonytalanság és a tetteik következményeivel kapcsolatos félelem. Önteltségük végett soha sem gondolták volna, hogy bűntetteikért valaha is vállalniuk kellene a következményeket, de most már egyre nyilvánvalóbbá válik ennek ellenkezője.
 
 
A szövetségeseink készek kihasználni az összes lehetőséget a tervünk kivitelezéséhez. Engedélyezett az utunkban lévő akadályok erélyes eltávolítása, és többé  nem tűrünk meg semmilyen beavatkozást. A sötét összeesküvők súlyosan meg lettek gyengítve az elmúlt hetekben, és visszavonulóban vannak. Ennek következtében úgy érzzük, hogy az  ellenállásuk nem lesz képes megállítani a fejlődésünket. Rövid időn belül számíthattok arra, hogy további fejleményekről szereztek tudomást. Sok olyan befolyásos embert távolítottunk el akik az utunkban álltak, és továbbra is ezt tesszük. Mára már tudjuk az összes Illuminátus nevétés senki sem menekülhet a felettük bezáruló hálóból. Készen állunk az olyan kormánycsoportok eltávolítására, akik belebuktak az emberek szolgálatába. Miután minderre sor kerül, várható lesz a Közzétételek bejelentése.


Bármi is legyen, jó úton haladunk ahhoz, hogy az Új Évet a sötét összeesküvők felett aratott sikeres győzelemmel kezdhessük meg.  Ahogy közeledik a következő hét két eseményre hívnánk fel figyelmetek. Az egyik az a hét közepére várott  aszteroid megérkezése, amit helytelenül hívnak aszteroidnak. Ez valójában egy intelligensen vezérelt jármű, és majd elválik milyen hatást fog gyakorolni Földetekre vagy Holdatokra. Pénteken sor kerül a várva várt 11.11.11.re ami magával hoz egy másik nagy feltörő energiát. Ez csodálatos hatással lesz tudatszinteitekre. Ennek a kollektív hatása nyilvánvaló lesz egy Földön áthaladó új szeretet hullám álltal. Ha tehetitek, találjatok egy csendes helyet ahol ellazulhattok, és megnyithatjátok magatokat az új energiának. Ne feledjétek, hogy az energia már kezd megnyilvánulni, és napokkal előtte felkészülhettek rá, nyugalomban és békében maradva.

Sok szempontból ez a hónap egy sokkal nagyobb tevékenységű időszak ugródeszkája, és ez egészen 2012 végéig fog folytatódni. Rményeitek hamarosan ki lesznek elégítve, és a miénk akkor lesz teljes, amikor megtörténik az Első Kapcsolatfelvétel. Attól fogva ez egy egyszerű vitorlázássá válik, mikor látni fogjátok majd terveink kibontakozását, és ugrásszerűen emelkedni kezd életminőségetek mihelyt megkapjátok járandóságotokat. Hosszú ideig a hangsúly Nyugatra volt fektetve de  végül az egész világ kapcsolatba kerül velünk. Szintén, időben megközelítettük az összes kormányt akik tisztában vannak azzal, hogy miért vagyunk itt, és a civilizácótokra gyakorolt fontosságát. Többek vagyunk csupán egy segítőkéznél, és utatok végéig veletek maradunk. Ez egy örömteli találkozás lesz, és kétség kívül tudni fogjátok, hogy részünket képezitek, és megismeritek isteni sorsotokat.


 Nézzetek a jövőbe és hagyjátok, hogy örömmel töltse meg szíveteket, mivel ez egy igazán nagy jelentőségű alkalom lesz, páratlan bármely eddigi korábbi tapasztalatotokhoz képest.  Meg fog lepni titeket az események fordulatgyorsasága, és még pedig azért, mivel aprólékosan meg lettek tervezve. Ez nagy felelősség számunkra, de habozás nélkül elfogadtuk, mivel sok tapasztalattal rendelkezünk a Felemelkedéssel kapcsolatosan. Azt tapasztaljuk, hogy sokkal többen teljesen természetesnek fogadjátok el a jelenlétünket, és várjátok hivatalos Földre érkezésünket. Függetlenül mind attól amit a médiátokon és filmeiteken keresztül terjesztenek rólunk, semmilyen szándékunkban nem áll megtámadni titeket, vagy Földeteket. Küldetésünk a Teremtő összes teremtménye iránti szeretetből született, formától, színtől és mérettől függetlenül.
A Világegyetem tele van különböző életformákkal, és minden Világegyetem ahova utazunk tele van meglepetésekkel. Olyanok mint a tiétek, ahol fejlődik az élet, megtapasztalva annak lelki növekedését és fejlődését. Tehát a külső megjelenéstől függetlenül Mindannyian  Egyek vagytok. Minderről nem lesz kétségetek mire eléritek a Krisztustudatossági szintet. Akkor, és csakis akkor lesz megengedve hogy tovább merészkedjetek, ahova akartok. Az Első Kapcsolatfelvétel egy része kiterjed majd a saját Világegyetemetek különböző életformáira, és be lesztek mutatva nekik. Gyorsan rájöttök majd, hogy a külső alak nem bizonyíték a bennük lakozó spirituális lényegre.  Még a saját tudati szinteteken is érzi fogjátok a Fény ama magasabb rezgését amit egy fejlett Lénnyel való találkozás alkamával fogtok érezni.


 
 
Most, hogy teljes mértékben a kettősségből a Felemelkedés felé tartó átmenetben vagytok rájöttök, hogy sokkal korábban természetesnek vett dolgok eltűnőben vannak. Régi rendszereitek alkalmatlannak bizonyulnak az Új Korban, és nem szolgálják a felébredetteket, és semmiféle erőfeszítés sem hozza  újra létre őket. Ez lehetővé teszi az új ötletek létrejöttét, amelyek nagyobb egyensúlyban vannak igényeitek megnyilvánulásával, és nincs belőlük hiány. Sokan el voltak nyomva a régi minták életben tartása végett, és ahol megfelelő lesz, ott hamarosan szabadon lesz bocsátva számotokra. A legtermékenyebb az a terület, ahol a szabad energia öszpontosul, és sok kis hordozható egység gyártható rövid idő alatt. Sok majd a céljaitokat szolgálja, míg egy általánosabb mód fedezni fogja igényeiteket. Ez elősegíti felmentéseteket a szolgasorsotokból ami leköt titeket, és ahol hosszú órákat kell dolgoznotok ahhoz, hogy normális életetek alapvető követelményeit biztosítani tudjátok.
 

S
aLuSa vagyok a Sziriuszról, és a Galaktikus Föderáció áldásaival és szeretetével búcsúzom. Szeretnénk látni, hogy közösségeiteket olyan hatékony csoportokká szervezitek újra, amelyek képesek kezelni a változásokat azért, hogy azok zökkenőmentesen lehessenek bevezetve. Természetesen felügyeljük a munkátokat, így a változások mintája egy újfajta megközelítés, amely a Szeretet és Fény elveinek összhangján alapul. Minden régi törvény és rendelet amely ezeket megszegi el lesz távolítva, vagy újra lesz írva. Még a Felemelkedés felé vezető rövid idő alatt is  lényegesen megváltozik az életmódotok azért, hogy felemeljen, és felkészítsen a velünk való találkozásra. Elég tanácsot kaptatok már ahhoz, hogy tudjátok mire számíthattok, s  ez örömet és boldogságot hozzon a szívetekbe.
 
Köszönettel, SaLuSa.

Mike Quinsey.

Fordította: k_kity

*Sziasztok. Nagyon szépen köszönöm a türelmeteket. A tréning miatt nem volt alkalmam gép előtt ülni. Behozva a késedelmet, lefordítom a 11-11-11 üzenetet valamit a holnapi Nov 16.-it. A többire remélhetőleg találok valakit aki segít bepótolni a lemaradást. 

Nagy nagy szeretettel,
Bella

forrás: http://www.galaktikusuzenetek.com

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 12
Összes: 3046147
Hónap: 11047
Nap: 672