Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


SaLuSa 2012-06-01

SaLuSa 2012 június 01.

Üzenet a csoportunk két fénymunkásának

Message for Two Lightworkers of our Group
SaLuSa 01/06/2012
Copyright © 2012 Gabriel All Rights Reserved [Minden jog fenntartva!]


Kedves D. és minden szeretett Fénymunkás!

Tudjuk, hogy szívetek mélyén viharos időket éltek meg, és a valós létünkkel kapcsolatos kérdéseket, még ha néhányan fel is tettétek, és bár ezek nem kerültek még napvilágra, mi látjuk némelyek szívében.

Reméljük, hogy túljuttok ezen a szakaszon, mely része fejlődéseteknek [evolúciótoknak], ahogyan állítjuk, hogy ezek a sötétek utolsó próbálkozásai, hogy a uralmuk [kontroljuk] alatt tartsanak titeket.

D., kérlek, hogy közvetítsd bizonyosságodat / oltalmadat az összes Fénymunkásnak, és öleld át őket a szereteteddel. Mondd el nekik, hogy nagyon hálás vagyok a munkájukért.

Tudjuk, hogy sokan közületek régóta várják a változásokat, s azok, akik már hosszú ideje a Fény szolgálatában tevékenykednek, teljesen normális, hogy fáradtnak érzik magukat, amikor utazásuk végére érnek. Igazán nehéz utazás volt ez, és most learatjátok munkátok gyümölcsét.

D., tudatában vagyunk belső lelki, és fizikai fájdalmadnak, de ez az, amiért arra a bizonyosságra jutottál, hogy a Fény még a fizikai, és lelki terhelés alól is képes felemelkedni. Tartsd meg Hitedet, és Reményedet, hogy minden ígéretünket megtartjuk, és az év végén, mindannyian megtisztultok a Kegyelem Törvénye által, mely körülvesz titeket.

Kérlek, hogy ne csüggedj, és bízz a szívedben, mely minden Igazság Forrása. Néha aggódunk, amikor látjuk az ellened zajló sötét támadásokat, de ugyanakkor bízunk benne, hogy képes vagy Főnixként feléleszteni magadat…

Olvastam az üzenetet, melyet Gabrielnek hagytál, melyben a jelenlétünket kéred. Tudd, hogy mindig a rendelkezésedre állunk, és ha nem így tettünk volna korábban, az azért volt, mert a Felsőbb Hierarchiáktól kapott utasításokat követtük, melyeket nagyon tisztelünk.

Eljön a napja annak, amikor többé már nem ezeken a gyönyörű Fénycsatornákon keresztül kell kommunikálnunk veled, melyeket azért alkottak, hogy a lelkiség világának [a spirituális világ] hangjai legyenek. Bízz benne, hogy minden rendben van, és már minden tekintetben felszabadultál.

Megtennél egy szívességet? Add át ölelésemet az én kedves P.-mnek, és mondd el neki, hogy a fájdalom megszűnik, és amikor ez megtörténik, meg fog lepődni, és elakad a szava, mikor felismeri, hogy minden Isten nagyszerű ajándéka volt az útja során, és minden belső és külső sérelem az ő növekedését szolgálta, és hogy példa legyen a körülötte levő többi lélek számára. Kérlek, hogy add át ölelésemet neki.

Kedves Gabriel, Nagyon hálás vagyok, és még egyszer sajnálom, hogy nem beszélhettünk a délután folyamán, mikor gondolatban szólítottál. Az alkalommal néhány olyan tevékenységet végeztünk, melyről még nem tudhatsz, de majd elmondjuk neked. Őszintén sajnálom…

Szeretném, ha tudnátok, hogy mindannyitokat szeretlek. Tudjátok, hogy a szeretetem a végtelenségig terjed, melyet teljes szívemből adok nektek.

SaLuSa vagyok a Szíriuszról, és biztosítalak benneteket, hogy földi szemetek az enyém is, és most a Szeretet szemén keresztül láthattok, és megérthetitek, hogy körülöttetek minden a Legfelsőbb Teremtő leggyönyörűbb alkotása.

Békesség, és maradjatok a Fényben!

Csatornázó: Gabriel
Forrás:  Sementes das Estrelas
Copyright © 2012 Gabriel All Rights Reserved [Minden jog fenntartva!]

Translated by / magyar nyelvű fordítás: Elinor
Fényvilág Press
http://fenyvilag.blogspot.com/

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 8
Összes: 3043375
Hónap: 11167
Nap: 340