Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


SaLuSa 2012. április 11.

salusa.jpgNyersfordítás

Amint terjed a változások híre úgy sokan közületek türelmetlenül várják az első beismeréseket a médián keresztül. S ahogy szövetségeseink, és a Galaktikus Föderáció hőstetteinek részletei ismertté válnak, úgy közületek egyre többen mélyen hisznek az eredményben. Végül is egyértelműen nyilvánvalóvá vált, hogy hacsak a változások nem következnek be, az emberiség tovább süllyed a mocsokba, és végső fokon a teljes feledésbe. Ezen változások felgyorsultak beavatkozásunk következtében, és szándékunkban áll biztosítani, hogy az Isteni előírások követésének eredménye lesz a sötétektől való felszabadulásotok. Csak annyi marad, hogy letartóztassuk azokat, kik a legfőbb hatalmat gyakorolják, így az Illuminati nem tud többé egyedüli egységként tevékenykedni.

Minden a helyén van események teljes sorozatához, olyannyira, hogy ugyancsak nehéz lesz nektek lépést tartani velük. Szeretnénk elérni, hogy valamennyien jól tájékozottak legyetek, így szándékainkat illetően ne legyenek félreértések. Lesznek olyanok, kik vallási elvárásaik és hitbéli vágyaik miatt nem fognak elfogadni bennünket, és oly különbözőképpen fognak eljövetelünkre tekinteni, ahogyan meg lett neki mondva, mire számítsanak. Valójában többekkel elhitették, hogy mi az ördöggel állunk szövetségben. Szeretnénk eloszlatni ezen érzéseket és kételyeket, mert mi Isten szeretjük és szolgáljuk annak érdekében, hogy a szolgaságból kiszabadítsunk benneteket.


Különböző hitrendszereitekbe nem avatkozunk, azonban végül csak a két idővonal marad. Az egyik lesz a Felemelkedés, mikor egyre inkább istenivé váltok, és a másik a meghosszabbítása annak, melyet már átéltetek. Minden lehetőséget fel kell használnunk, hogy jövőtökkel kapcsolatban az igazságot ismertté tegyük, és az nem változtatható meg, kivéve, ha van egy másik válaszút.


Egyetlen lélekre sem gyakorlunk nyomást, ezzel szemben bizonyítékkal fogunk szolgálni küldetésünket illetőleg, és ebben segítségünkre lesznek a Mesterek, úgy a Földön, mint a Földön kívül. Oly sok dolog van, ami igazságként lett nektek tálalva, sőt, nagy részük szándékosan el lett torzítva, vagy akár eleve szemenszedett hazugság volt, így az okozott kár helyre lesz állítva. Sötét mestereiteknek engedelmeskedtetek a múltban, anélkül, hogy felismertétek volna gonosz szándékaikat. Azonban most beléptetek a felemelkedés szakaszába, és a mindinkább növekvő tudatossági szintekkel képessé váltok a finom különbségtevésre is. Az igazság magával hoz majd egy energiát, mely az igazságot felfedi, és együtt fog működni az intuíciótokkal, mely a legmegbízhatóbb barátotok.


Természetes, hogy ti is szeretnétek állításainkra bizonyítékot az elmúlt történelmeteket illetőleg. Ez nem jelent gondot nekünk, mert meg fogjuk mutatni nektek az összes vonatkozó bizonyítékot arra a pontra, mely megmutatja, mit tartalmaznak az Akasha feljegyzések.


Újra felhozható mindaz, ami valaha is megtörtént, így például a Vízözön, és hasonlóan a nagy történelmi események. Noé bárkája csodálatos történet mítoszba ágyazva, de a feljegyzéseket helyre kell igazítanunk. Sok ilyen példa van, és már fel lettünk készítve az útmutatás folyamatainak elindítására.
Így egyértelműen kijelenthetjük, izgatottan várjuk annak lehetőségét, hogy képesek legyünk ilyen szinteken kommunikálni veletek.


Addig, míg nyíltan nem kerülhetünk kapcsolatba veletek és nem beszélgethetünk, a legjobb, hogy élitek a mindennapjaitokat, és nem zavar meg benneteket, amit idő előtt szeretnétek megtudni tőlünk. Hagyjuk, hogy megtörténjen, és természetesen a maga idejében, tudván, hogy a jövőtök most már biztosított. Természetes, hogy a Felemelkedést szeretnétek látni, s eljön az idő, mikor jól informáltak lesztek arról, mit kell tennetek. Alapvetően olyan állapotba kell helyezkedni, ahol nyugodtak tudtok maradni, miközben sok tevékenység zajlik körülöttetek. Ti, a Fénymunkások vagytok, számunkra sziklaszilárd alap a Földön, és a legfontosabbak vagytok munkánkhoz. Kövessétek szívetek hangját, és biztonságban, nyugalomban fogjátok érezni magatokat, függetlenül attól, ami történik. A legjobb következik, és a sötétek letartóztatásával minden visszamaradt zavaró hatás felszámolható lesz.
Emlékezzetek Kedveseink, hogy az egész Föld is a magasabb energiák beáramlására válaszol. A Földanya azt óhajtja, hogy végleg megszabaduljon az alacsonyabb energiáktól, amelyek ilyen fájdalmat és szomorúságot okoztak neki. Mindeddig nem volt oka, hogy a tisztítási folyamatokat keresztülvigye, mely végzetes eredményeket okozott volna, és nem sejtjük, hogy a változásoknak meg kell indulnia. A Földanya folyamatosan változik, és alkalmazkodik az új energiákhoz melyek őt érik. Ezért lesz némely visszahatás, de folyamatosan nyomon fogjuk közelről követni ezen eseményeket. Segíthetünk, hogy a legkevesebbre csökkenjenek a titeket ért hatások, így teszünk már nagyon hosszú idő óta.


Oly közel vagytok ahhoz, hogy átéljétek tevékenységünk eredményeit, még sokkal azelőtt, hogy a hírközlő csatornák erről értesítenének. Ez valójában már elindult, de csak egy keskeny ösvényen, végül is egy világméretű lefedettséget szeretnénk elérni. A közeljövőben részt fogunk vállalni, tekintve, hogy ez ezen az úton fejlődik, és ez magában kell hogy foglalja közvetlenül az eszközeink szervezésével, hogy a hírek eljussanak hozzátok. Szeretnénk, hogy hasznotok legyen az új technológiákból, amilyen hamar csak lehetséges, és elindítani benneteket az úton egy új létezés felé, amely összhangban lesz a felemelkedésetekkel a magasabb dimenziókba. Készen álltok egy ilyen ugrásra, és mivel ezeket az eszméket már magatokba fogadtátok, így könnyű lesz beépíteni azokat.


Közületek többen észlelték annak tényét, hogy az idő még folyamatosan gyorsul, és az teljesen világos, hogy valami lényeges folyamatban van. Természetesen a legtöbben közületek, akik olvassák a kapcsolattartó üzeneteket, jól tudják ennek az okait. Magatok mögött hagyjátok a régi rezgéseket, minthogy azok többé nem megfelelőek a galaktikus lény számára, akikké hamarosan váltok. A sötét korszakok ideje óta a legnagyobb erőpróbát jelentő helyzetek fölé emelkedtetek, már fényetek keresztülvilágít rajta. Nem csak ezért, oly módon reagáltatok, hogy túlemelkedtetek a sötétek azon képességén, hogy folytathassák ellenőrzéseteket. Szívből jövő sikollyal kiáltottatok a szabadságért, és megtettétek a lépéseket, melyek meghozták nektek azt. Többé nem vagytok rabszolgaságban tarthatóak, kivéve, ha hagyjátok, hogy megtörténjen.


SaLuSa vagyok a Szíriuszról, és minden alkalommal, mikor üzenetet hagyok, tudom, hogy örömmel fogadjátok, és segít átvészelni ezen időszakot, amíg végül meglátjátok tevékenységünk eredményét.


Szövetségeseink közel vannak ahhoz, hogy befejezzék küldetésüket, és így nem kell sok idő ahhoz, hogy a helyzet a Földön alkalmas legyen a közzétételt megtenni. Legyetek biztosak abban, hogy készek vagyunk erre az eseményre, és előre lesz hozva az első adandó alkalommal. Köszönöm, hogy ily türelmesek vagytok, Isten áldjon Benneteket.


Köszönettel:


SaLuSa
Mike Quinsey

Nyersfordítás: Delfin

http://vilagvege.net

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 8
Összes: 3046162
Hónap: 11052
Nap: 677