Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


SaLuSa összefoglaló / 2012-11-05

SaLuSa átadja nekünk azt az üzenetet, amire vártunk

2012. november 5.

Közzétette: Steve Beckow

obama-3214.jpgSaLuSa mai üzenete (2012. november 5.) sok okból szíves fogadtatásban részesült; egyik ok sem nagyobb annál, mint az a biztosíték, hogy Obama elnök újra megválasztásra kerül:

„Eddig keveset láttatok az ő valódi képességeiből és abból a vágyából, hogy a világbékét megteremtse. A sötétek talán használták a módszereiket, hogy meghatározzák a döntésüket, de mi, a Fényből valók sem vagyunk annak híján, hogy biztossá tegyük: a mi döntésünk sikeres ezekben az időkben! Egy győzelem kerül most bebiztosításra.” (1)

De van egy második szívesen vett megerősítés is: Obama elnök újraválasztása jele lesz bizonyos dolgok történése kezdetének:

„…és aztán valóban látni fogjátok, hogy a dolgok formát öltenek. Valóban egészen meg lesztek lepődve, mikor a dolgok valóban elkezdenek megtörténni. Csupán néhány hét marad, hogy megtegyétek azokat a dolgokat, melyek számotokra szükségesek ahhoz, hogy megkezdjétek az életetek egy új szakaszát. Készüljetek fel a változásokra, mert így bármiféle nehézség nélkül képesek lesztek hozzáigazítani magatokat. Ezeknek nem az a szándékuk, hogy az életeteket megnehezítsék, hanem hogy a legvadabb álmaitokon túl tökéletesítsék azt!”

Néhány kemény szót is ad számunkra a Sandy-féle viharokkal kapcsolatban amikor, hogy azt mondja, hogy bárhol felbukkanhatnak, ahol „mélyen gyökerező negatív energiák” vannak jelen.

„A Sandy Vihar egy természeti jelenség volt, melyre a Földanyának Szüksége volt, hogy felkészítse magát a saját Felemelkedésére. Ez felbukkanhat bárhol, ahol mélyen gyökerező negatív energiák vannak jelen. Más szinten tudatában vagytok annak, hogy az efféle tisztítás megtörténik majd, és amikor ennek eredményeképp az emberek meghalnak ez sem véletlenszerű úgy, ahogy normális módon ezt érzékelitek ezt. Ismét elmondjuk, hogy semmi sem történik véletlenül, hanem minden előre elrendelt.”

SaLuSa szintén figyelmeztet bennünket arra, hogy több változás várható a Földdel kapcsolatban és kéri, hogy tartsuk meg a fényt annak érdekében, hogy ezek negatív hatásait minimalizálni tudjuk:

„A felemelkedés biztosított, de ne dőljetek hátra, mivel a mostani segítségetek épp olyan fontos, mint mindig is volt. Még mindig van olyan tisztítási folyamat, melyre szükség van, amint ennek tudatában is vagytok és segíteni tudtok abban, hogy ennek hatásait a minimálisra csökkentsük azzal, hogy a Fényeteket a Földanyának külditek. Nincs semmilyen vágya arra vonatkozólag, hogy károkat és halált okozzon, de az ő Felemelkedése is olyannyira fontos, mint a tiétek – ha nem fontosabb. Gondoljatok arra, hogy neki is szüksége van arra, hogy minden része annyira készen álljon, mint amennyire ti, hiszen a Felemelkedés egy olyan alkalom, amikor egymáshoz kapcsolódtok és Egy-ként emelkedtek fel.”

Természetesen nekünk is megvan a feladatunk, amit el kell végeznünk.

De ő szintén kihangsúlyozza, hogy a segítségünknek eredménye van: „Értsétek meg azt, hogy nagyon jó munkát végeztetek azzal, hogy a Fényt megteremtettétek a Földön, mivel ez csökkentette a traumatikus és katasztrofális változások szükségességét” és „a kollektív tudatosság megemelkedése felülkerekedett a még drasztikusabb tisztítás szükségességén. Ezért nagyon gratulálunk nektek, hogy ezt megtettétek! Amit most megértetek, az egy világos példa arra az erőre, mellyel meg tudjátok teremteni a saját valóságotokat!”

Azt látva, hogy a mi meggyőződéseink és hozzáállásunk ilyen nagy hatást gyakorolt a dolgokra, talán segíthet nekünk abban, hogy túljussunk azon az évezreden, melynek során arra tanítottak bennünket, hogy nincs erőnk ahhoz, hogy a saját helyzetünket megváltoztassuk. Ez egy olyan téma, melyet az Arktúriai Csoport szintén megemlített a 2012. november 4-i elegáns és lenyűgöző üzenetében. (2)

Természetesen, ha a fény általunk történő egységes körülvétele hatást gyakorolhat egy viharra és – mint korábban egy üzenetben megjegyzi a Sedona-i Konferenciával kapcsolatos észrevételeit – fel tudja gyorsítani egy Fényváros megszületését, akkor elkezdhetünk összpontosított módon a Fény Földön való megszületésére fókuszálni és enyhíteni tudunk bármilyen jövőbeli földi változásokat, az egész galaxissal együtt.

Végezetül SaLuSa megerősíti azt, melyet már sejtettünk; azt, hogy a galaktikusok segíteni fognak nekünk abban, hogy a munkánk sorát kiterjesszük azzal, hogy a hátralévő időben segítenek eljutnunk bárhova a világon. Ez számomra a kulcsesemény, mely lehetővé teszi, hogy sokkal több embert érjünk el, mint jelenleg ezt az interneten keresztül vagy a költséges légiközlekedéssel meg tudjuk tenni.

„Fel kell ismernetek, hogy az elkövetkezendő néhány hét nagyon fontos számotokra, és végül meg kellene mutatnia számotokra a hazavezető utat. Nem tudunk arra várni, hogy olyan úton induljatok el, mely történéseinek tudatában vagytok, és hogy el tudjuk kezdeni a veletek való munkát.”

„Amint azok a Lények, melyek az utatokban állnak, el lesznek távolítva, mindannyian sokkal szabadabban tudunk majd mozogni. Úgy, ahogyan szeretnénk. Aztán sokkal több változás kerül bevezetésre és ezek által képesek lesztek sokkal gyorsabban eljutni bármilyen célállomásra a világotokban.”

„Minden ígéretünket egy meglehetősen gyors idő alatt teljesítjük, mihelyst készen állunk arra, hogy előrehaladjunk egy nagyon hosszú idő után. A tervünk olyan, mely egész világra kiterjedő változásokat foglal magában és megvan a hátterünk ahhoz, hogy ezt egyszerre kezdjük el a világ számos részén.”

Werner Erhard egyszer összefoglalta azt a módot, mellyel a duális Harmadik Dimenzióban működünk: Arra használjuk az elménket, hogy jóvá tegyük magunkat és másokat rosszá; megítélünk másokat és elkerüljük, hogy bennünket ítéljenek meg; uralkodunk másokon és elkerüljük, hogy mások is uralkodjanak rajtunk.

Mivel csupán 45 napunk maradt hátra, arra sürgetek mindenkit, hogy dobjuk el magunktól minden különbözőséget, ami maradt közöttünk; távolítsunk el minden irányítást vagy hatalmi rendet, mely a birtokunkban van és gyűljünk egybe, mint fénymunkások, hogy arra a munkára tudjunk összpontosítani, melyet SaLuSa felvázol az üzenetében.

 

Magyar nyelvű fordítás: Vénusz

Forrás:http://the2012scenario.com/2012/11/salusa-gives-us-the-message-weve-been-waiting-for/

http://kristalyhang.wordpress.com

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 9
Összes: 3061989
Hónap: 15239
Nap: 466