Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


SaLuSa üzenete - Május 28 és 30.

SaLuSa 28-May-2012

welcome_clip_image002_0212.jpg

 
Néhány, csak most ébredező lélek számára, a valóság éppen most tört darabokra, ők még egy kis időre belekapaszkodnak abba az igazságba amiben eddig hittek. Fontos, hogy felismerjék, hogy az elkövetkező változásoktól nem kell félni. Tehát nincs még késő módosítani a gondolatmintáikat, hogy engedjék emelkedni a tudatossági szintjüket, rálépve ezzel a Felemelkedéshez vezető ösvényre. Ez nem szükségszerűen tudás vagy megértés kérdése, mert ez a folyamat a szívből- élésen át valósul meg, nem az egon keresztül.
 
 Légy alázatos, és lásd magad minden lélekben, és bánj velük úgy, ahogy szeretnéd, hogy veled bánjanak. 
 
Az emberek egyik legfőbb gyengesége, hogy mindent megítélnek.Ha ítélkezés nélkül tudod az életedet élni, az nagy mértékben előre visz téged a felemelkedésed útján.

Isten gondoskodott minden lélekről, de meghagyta nektek a szabad választás jogát, hogy felemelkedtek, vagy folytatjátok a harmadik dimenziós tapasztalataitokat. Nem úgy tűnik, de mindegyikőtöknek ugyanannyi lehetősége van, hogy megváltoztassa az élete lefolyását.
 
 Azzal kezdődik, hogy akarni kell a változást, és vállalni kell a személyes felelősséget a saját spirituális evolúcióért. Egyszer meghozzátok a döntést, hogy soha többé nem utaztok egyedül, de ez a segítség elvész, ha nem tesztek erőfeszítéseket azért, hogy elérjétek célotokat. 
 
Az idő rövid, és nagyon hamarosan hatalmas felfedezéseket tesztek arról, hogy mi az élet igazi célja, és ami a legfontosabb, felismeritek az igazságot az univerzumotok egyetlen istenéről. Isten nem egyetlen kizárólagos tulajdona egy vallásnak, hanem minden egyes lélek maga Isten, minden lélek maga egy isteni szikra. 
 
A sok életetek valódi célja, hogy sok tapasztalatot szerezzetek és azt vigyétek vissza az Isteni forrásba. Mióta megkaptátok a szabad akaratot, hogy ezt tehessétek, Isten nem fenyített vagy büntetett titeket, átadta nektek az univerzum törvényeit, hogy alkalmazzátok a szükséges tanításokat, amik át fognak segíteni benneteket a hibákon amit vétettetek.

Kedveseink, a várakozásotoknak csaknem vége, az utolsó előkészületek folynak az Illuminati letartóztatásának ügyében. Ez egy katonai jellegű művelet, azért van szükség a jelenlétükre, hogy támogassák szövetségeseinket, ha az ellenerő erőszakosan lépne fel. Ami minket illet, úgy tervezzük, hogy az akciók erőszak mentesek lesznek, legálisan alátámasztva és ezáltal kikényszerítve törvényes tisztviselők közreműködésével. 
 
Nagyon sokan közületek felkészültek és naprakészen követik a híreket különféle forrásokból. Mindazonáltal, mint mindig itt is belátás szükségeltetik, mert az igazságot elferdítik félreinformálással vagy tagadásokkal azok, akik másban hisznek. Egyszer majd nyíltan beszélhetünk hozzátok, el fogjátok fogadni az üzeneteinket, mert intuitívan érezni fogjátok, hogy igazak. Amióta az 1900-as évek közepe óta kapcsolatban vagyunk veletek, nem gondoltuk, hogy ilyen hamar az életetekbe lépünk. Rajtunk és más spirituális közösségeken keresztül - amilyenek mi is vagyunk, sikerült megtörni a jeget az eltitkolt igazság körül.

A kérésünk az, hogy azok akik a spirituális fejlődésben elöl járnak, tegyenek meg minden tőlük telhetőt, hogy továbbadják a híreket a függőben levő változásokról. Az emberek hallanak néhány nézőpontot, de nem eléggé informáltak ahhoz, hogy az megóvja őket a félelemtől.Természetesen sok kérdésük lesz, és ez lesz az a pont, ahol ti jöttök a képbe, és nagy segítséget nyújtotok nekik. 
 
A fizikai változások szükségesek, de nem lesznek olyan katasztrofálisak, ahogy az eredeti jövendölések szóltak. Annak megfelelően kaptátok ezeket, ahogy az akkori valóságnak megfelelően valószínű volt. Örömmel tájékoztatunk benneteket, hogy a tudatosság szintje az utóbbi időben olyan szintre emelkedett, hogy a fizikai változások erőssége nagyon jelentősen lecsökkent. Ahogy gyakran tanácsoltuk nektek, és megismételjük most is, tudatosítsátok hol vagytok, üljetek nyugodtan pár pillanatig, és intuitívan próbáljatok kapcsolódni a Felsőbb Énetekhez.

Amíg a kormányok meg nem változnak, nem bízhattok a hivatalos tudósításokban, mert ezek még mindig azok befolyása alatt állnak, akik azt szeretnék, hogy a sötét oldalon maradjatok. A tökéletes példa erre az Egyesült Államok jelenlegi kormánya, ami tagadja a létezésünket és a hajóinkat, annak dacára, hogy sok alkalommal találkoztunk velük.
 
 Mindazonáltal, hogy ha az időzítés megfelelő, biztosítani fogjuk, hogy a hivatalos bejelentés a jelenlétünkről megtörténjen.Ez fogja jelezni, hogy hamarosan megkezdődik a kapcsolatfelvétel köztetek és köztünk, ezt fogja követni a Felemelkedésetek a következő evolúciós körbe. A szövetségeseink segítségével le fogjuk rakni a magasabb dimenzióba emelkedéseitek alapjait. Egy lábbal már benne vagytok, és ahogy emelitek a rezgéseteket, eljönnek a változások. Valójában, nem kell lemondanotok semmi olyanról ami helyett ne kapnátok majd jobbat.Tartsátok észben, hogy a végső cél, hogy Galaktikus Lényekké váljatok.

Bizonyos szempontból nagyon jó, hogy nem emlékeztek az előző életeitekre, mert ez valószínűleg teljesen lekötne titeket, pedig most teljességgel a jövőre kell koncentrálni.Ráadásul, nem feltétlenül annak a személynek tekintenétek magatokat akik most vagytok, akikké fejlődni fogtok, amint többet kaptok a fényből. Képzeljétek el milyen sok tapasztalatot gyűjtöttetek, és ez hogyan formált benneteket azzá az emberré akik ma vagytok. 
 
Ne aggódjatok, ha van még elengedni való csomagotok, használjátok az önkontrollotokat, hogy úrrá legyetek rajta. Ha törekedtek rá, hogy felemeljétek magatokat, soha nem lesztek segítség nélkül, akkor sem, amikor nem számítotok rá.Az angyalok és a kísérők átvezetnek titeket a fizikai világon, és megtesznek mindent amit tudnak, hogy teljesítsétek az életterveteket. Segíthettek magatoknak, ha elismeritek a jelenlétüket, ha hívjátok őket amikor a segítségükre van szükség, mivel nem avatkozhatnak be, csak ha kéritek őket. Vannak kivételek, például ha veszélyben vagytok, akkor megengedett nekik, hogy segítsenek keresztül jutni a nehézségeken. Ez különösen vonatkozik olyan esetekre, amikor az életetek van veszélyben, de még nincs itt az ideje, hogy elhagyjátok a Földet. Csaknem teljesen bizonyos, hogy sokan közületek menekültek már meg veszélyes helyzetekből anélkül, hogy tudták volna hogyan, és a szerencsének vagy a puszta véletlennek tulajdonították.

SaLuSa vagyok a Szíriuszról, látjátok már, hogy milyen fontosak vagytok nekünk, hogyan vezetünk benneteket biztonságosan ennek a körnek a befejezéséhez. Lehet, hogy furcsán hangzik, mert ti az alsóbb dimenzióban vagytok, de az Univerzum sorsa múlik azon, hogy eléritek-e a Felemelkedést az idők végére. Várjuk az emberiség hatalmas beteljesülését és beérkezését a magasabb dimenziókba, arra a helyre ami az igazi otthonotok. A GF nevében beszéltem, és elmondhatom nektek, hogy mi mind szeretünk titeket és úgy tekintünk rátok, hogy a Felsőbb Éneteket látjuk hibák nélkül, a Szeretet tiszta fényében állva.

Köszönöm SaLuSa
Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light

 

SaLuSa 30-May-2012

earths_ascension_print-p228329854411681776trma_400.jpg

 
A dolgok úgy alakulnak mostanában, hogy a Közzététel valószínűleg csak később történik meg, mint ahogy szerettük volna. El kell érnünk azt a pontot, ki kell várnunk, amikor a kormányzati változások először hatályba lépnek. Ennek ellenére nem kell aggódnotok, mi számoltunk ilyen felmerülő lehetőségekkel is. 
 
Az egyetlen amiben biztosak lehettek, hogy a változások amiket ígértünk nektek még a Felemelkedés előtt, kellő időben bekövetkeznek. 
 
Közvetlenül utána..., olyan sok minden következik, teljesen meg fog változni a mindennapi életetek, hogy Galaktikus Lényekké válhassatok.

Jó néhány éve készítjük már elő nektek ennek a körnek az elkerülhetetlen végét. Rajtunk és más forrásokon keresztül már kaptatok annyi ismeretet, hogy tudatában vagytok az igazi sorsotoknak, és ezen a módon kell hozzáfognotok, hogy elérjétek célotokat. Enélkül az idők végezete sok ember számára rémisztő lehetőség lenne, amíg meg nem látják, hogy mi ez valójában: egy lehetőség arra, hogy elhagyják az újra születés körforgását, és az élet folytonossága átmenjen egy magasabb dimenzióba.

Még mindig sok lélek van, aki nem tudja felfogni a Felemelkedés fontosságát, de biztosak lehettek benne, hogy sokkal több figyelmet fognak szentelni neki, ha az igazság nyilvánosságra kerül. Sokan tudják már belül, de teljesen rá kell még, hogy ébredjenek. Ennek következtében könnyebb lesz elfogadni az igazságot, ami egy Új Kort ígér, ami valójában az Aranykor. A ti fejlődésetek vezetett ahhoz a növekedéshez, ami lehetővé tette a kiegyensúlyozott előrehaladást, de minden egyes lépés amit tesztek annak érdekében, hogy másokat megkíséreljetek vezetni, letérít benneteket az igazság újáról. Nem ismertétek még fel a bennetek lakozó potenciált, így visszafogtátok azt, és függővé váltatok más emberek véleményétől. Ily módon a vallások és a politika nagy mértékben uralták az életeteket a saját hasznukra a tiétek helyett.

Nem volt senki akihez fordulhattatok volna, aki elvezetett volna az igazsághoz, amíg nem lettetek eléggé bátrak hozzá, hogy magatokba nézzetek. Lassan de biztosan képessé váltatok arra, hogy kövessétek az intuícióitokat, akkor is, ha azok az elfogadott tanok ellenkezőjét sugallták. Ezen a módon hoztatok létre egy új utat a magatok számára, ami felemelte a tudatosság szintjét bennetek. Független gondolkodóvá váltatok, és magatokban találtátok meg az igazságot.
 
 Alapjában véve az emberiség tudatossági szintje megemelkedett, több fényt hozva be ezzel a Földre és felgyorsítva a rezgéseket. Itt vagytok hát ma, gyorsan közeledve a ponthoz amikor készek lesztek felemelkedni, sok vezetővel körülvéve, akik befolyásolják a gondolkodásotokat, hogy keresztülvezessenek a tapasztalaton.

Nagyon ajánlatos a tisztítás, a negatív energiák eltávolítása, amelyek hemzsegnek bizonyos területeken amilyen a háborúskodás vagy a gyűlölet. Amint megtisztulnak ezek a területek a fény vissza tud térni, az emberek többé már nem lesznek alárendelve az alantas energiáknak. 
 
Nincs visszaút és azok akik még mindig a régi paradigmába kapaszkodnak, kinyilvánítják ezáltal, hogy ténylegesen meghozták döntésüket, és maradnak az alacsonyabb dimenziókban. Az útelágazás szükséges, hogy azok akik fel fognak emelkedni teljesen a saját szabad akaratukból tegyék azt, tudva, hogy ez a legjobb időpont arra, hogy beteljesíthessék saját vágyaikat.

Az események folyamatosan fognak felgyorsulni a jövőben, és meg fogjátok tudni, hogy milyen sok minden történt a tudtotok nélkül eddig. Már kezditek érzékelni a változást az anyagi világ dolgaiban, nagyobb nyitottság nyer teret. Az egyének bátrabban állnak ki a saját igazuk mellett, és ez nem marad észrevétlen.
 
 Az optimizmusnak egy új módja létezik már köztetek, igazi megérzése annak az érzésnek, hogy valami igazán nagyszerű történik. Az évnek abba a részébe értek, amikor eljön az újrakezdés ideje. Olvasni fogtok a jelekből, látni az eredményeket, tudni, hogy a hosszú várakozásnak vége. Hirtelen elkezdődnek az események és tudni fogjátok, hogy a cselekvés új periódusa kezdődik.

A mostani megértéseteket a változásokkal kapcsolatosan a sok különböző elvárás zavarja meg. Az időzítés egyre szorosabbá válik, amint tanúi lesztek egy eseménynek, azonnal követni is fogja azt egy másik. Izgalmas idők jönnek, de örülnötök kell, hogy szemtanúi lehettek ezeknek az eseményeknek amikor bekövetkeznek. Rendszeres tájékoztatást fogtok kapni róluk, hogy minden ember fel legyen készülve arra ami történik.
 
 A cél az, hogy képben legyetek, informálhassátok a többieket a történésekről. Ezen kívül létre fogunk hozni végül egy rendszert a kommunikációra, ami mindenki igényeinek megfelel. 
 
Hosszú távon egy olyan szolgáltató rendszert akarunk felállítani, ami mindenki számára ingyen igénybe vehető. Ez magába foglalja a szolgáltatás sok módját, amelyek igényeiteknek megfelelően különbözők lesznek. Ezen célok között van például a szabad energia használata, ami elterjedt az egész univerzumban. Egy nap a jövőben amikor befejezitek ezek megvalósítását, nem lesz rá szükség, hogy tovább pénzt használjatok.

Azok a bosszantó dolgok amik nehézségeket hoznak az életetekbe fokozatosan eltűnnek, kiváltképpen amik a fizikai testetek változásaival kapcsolatosak. Olyanná válik a testetek ami egészséges marad, és nincsenek olyan igényei mint a régi fizikai testeteknek volt. Többet fogtok megvalósítani a gondolat erejével, mint gondolnátok. Az élet teljességében szórakoztatóvá és boldoggá válik, és beteljesültté. Várnotok kell rá egy kis időt, mire ezeket a dolgokat mind felfedezik, de biztosak lehettek felőle, hogy a tiétek lesz.

SaLuSa vagyok a Szíriuszról, és ahogy ti is, már alig várom, hogy találkozzunk. Olyan régen voltunk már együtt, hogy ez a találkozás megér egy ünneplést. Ki kell mondani, hogy nagy számban közületek nem túl régen csatlakoztatok csak az emberi fajhoz, önként jelentkeztetek, hogy segítitek Földanyát és a civilizációt felemelkedni. A világegyetem minden részéről jöttetek, vágyva, hogy jelen legyetek a nagy átmenetnél amit ti Felemelkedésnek hívtok. Ez egy elég különleges alkalom, megtiszteltetés lesz a részese lenni.

Köszönöm SaLuSa
Mike Quinsey
Website: Tree of the Golden Light
 


http://ufo-sirius.blogspot.hu

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 13
Összes: 3046152
Hónap: 11050
Nap: 675