Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


SanJAsKa - A félelem átváltoztatása szeretetté

SanJAsKa - A félelem átváltoztatása szeretetté

 

SanJAsKa:
„A félelem átváltoztatása szeretetté”

SanJAsKa: “Transmute Fear into Love”
2011. november 21.
Csatornázta: © Wes Annac
Minden jog fenntartva! :) http://aquariuschannelings.wordpress.com


Ez az első alkalom, hogy élőszóban csatornázom SanJAsKa-t, és az üzenet szövegét hagyományos formában is biztosítom. Jóllehet, ajánlom az üzenet meghallgatását az energiák helyes érzékelése végett. :)

Világotokból és testetekből a régi energiákat most kiemelik, és ez események egy sorozatát jeleníti meg személyes és közös életetekben, melyek felfelé visznek, és eltávolítanak az alacsonyabb mintáitokból és szokásaitokból. Irányt mutatunk nektek, hogy ez csupán akkor következik be, ha készen álltok rá, és azok, akik erre nem készek, hamarosan fel fogják készíteni magukat, hogy ismét egy megfelelő harmadik dimenziós környezetben legyenek, ahol kellően átélhetik élményeiket. Jóllehet közületek most sokan ölelitek fel az új ötödik dimenziós Földet, új eseményeket öleltek fel, melyek megjelennek, ahogyan meséltek nektek erről a tőlünk való ismeretszerzés különböző módszerein keresztül.

Olyan aktívak vagyunk, mint valaha, a Fény terjesztésén dolgozva a Földön, és szövetségeseinkkel munkálkodva, akik ti vagytok mindnyájan. Igazán, közületek mindenki a Fényért dolgozik oly módokon, melyek oly fenségesek és csodálatosak, azonban amit még teljesen meg kell ragadnotok és értenetek. A Föld bolygó drága lelkei, ha csupán halvány sejtelmetek lenne a távlatról, mellyel mi rendelkezünk, meglátnátok, mennyi jó van a Fény végett, melyet tesztek. Látnátok, mennyit segít munkátok, mennyire fizetődik ki kemény erőfeszítésetek. Hamarosan látni fogjátok ezt világotokban teljes megjelenésében [manifesztálásában], és ez oly Örömteli, oly csodálatos, mennyei és harmonikus idő lesz, hogy először nem ismeritek fel talán, mit kezdjetek magatokkal.

Jóllehet, veletek leszünk, segítve az Öröm, az Összhang [Harmónia] terjesztését, és megsegítve titeket, hogy Galaktikus Civilizációvá váljatok, melyről tudjátok, hogy ez a sorsotok. Az előttetek álló idő esetleg egy kicsit zajosnak látszik, azonban ugyanakkor oly sokat fogunk tenni a Földért, drága lelkek. Oly sok meleget, Szeretetet fogunk terjeszteni, és ti mindnyájan a megbecsülésnek egy remek állapotában lesztek, amikor felismeritek, hogy Életetek végül olyan Harmonikus és boldog lesz, amilyennek mindig is óhajtottátok, hogy legyen, drága lelkek!

Tudjuk, hogy az ezekhez az eseményekhez elvezető idő zaklatott. Tudjuk, hogy a körös-körül vonagló sötétek utolsó állomásai csupán lényegileg átalakítandók világotokban; tudjuk, nehéz volt számotokra ezt elviselni, elszenvedni. Tudjuk, hogy nagyon nehéz volt számotokra a hírek jelentéseit nézni arról, hogy „ugyanaz a régi, ugyanaz a régi”, tudjuk, nehéz volt számotokra úgy érezni, mintha világotokban egyáltalán semmi sem változna semmilyen módon, azonban drága Fénymunkások ez van! Közületek sokan voltak azon, melyet ti „Új Kor Hitnek” hívtok, nagyon régóta, néhányan évtizedek óta, és vártátok ezeket az évtizedeket, oly türelmesen, ahogyan lehetőleg tudtátok, épp várva egy jelre az Istenitől, Istenetektől, tőlünk, hogy valami változik, hogy valami új bukkan fel, hogy végül bekövetkezik valami más!

Most mutatunk utat számotokra, hogy most vagytok benne abban a korban, amikor meg fogjátok látni ezeket a jeleket. Meg fogjátok látni ezeket a változásokat. Drága lelkek, kemény munkátok kifizetődik! Kérünk most titeket, hogy gratuláljatok magatoknak, azonban ugyanakkor tudatnunk kell veletek, hogy még mindig van elvégzendő munka. Sok Földi Szövetségesünk, mely egy állandóan növekvő csoportja a lelkeknek, amely bővül azért, hogy minden egyes Fénymunkás benne legyen; közületek most sokan lépnek rá arra a síkra, melyre számítottatok jobban, mint valaha is, hogy ebben az időben lesztek, jobban, mint valaha is gondoltátok, hogy lesztek, amikor épp ránk és üzeneteinkre ráébredőben voltatok, amikor csupán ráébredtetek a tényre, hogy van valami e harmadik dimenziós valóságon túl, melyre felnőttök jobban, mint valaha.

Közületek sokan köteleztétek el teljes Életeteket az Isteni szolgálatában, és azt mondjuk, hogy ez jó! Erre volt szükségetek nektek, és Fényeteknek, hogy kiterjeszkedjen. Egy irántunk és a Fény iránt való teljes elkötelezettségre van szükségetek, kell, hogy legyen egy elkötelezettség belső lelkiségetek, belső Isteni önvalótok iránt, mert ez az Isteni önvaló robban ki, és segít nektek egy új világot megalkotni, melyre oly vágyakoztatok!

Tudjuk, hogy ez nehéz volt. Tudjuk, hogy egy göröngyös út volt, azonban biztosíthatunk titeket, hogy veletek voltunk, utatok minden egyes lépésénél, drága lelkek! Ott voltunk, még akkor is, mikor nem érezhettetek minket. Most azt kívánjuk tőletek, hogy tudjátok, mennyire voltunk veletek igazán múltatokban, még a legutóbbi történelmetek során is. Együtt voltunk mindnyájatokkal, akik növekednek, akik kiterjeszkednek, akik üzeneteinket olvassák. Veletek vagyunk, és akarjuk, hogy ezt tudjátok, oly régóta óhajtottuk, hogy ezt tudjátok, drága lelkek. Veletek vagyunk, és igenis érzünk titeket! Érezzük fájdalmatokat, gyötrelmeteket, aggodalmatok érzelmeit, melyek arra szolgálnak, hogy egy elzáródást helyezzenek el Életetekben, és tanítsanak titeket arra, hogy semmi nincs a boldogtalanságon és a várakozáson túl.

Ott voltunk veletek, és habár rendelkezünk azzal, amit ti egy magasabb dimenziós pajzsnak hívnátok, mely arra szolgál, hogy védelmezzen minket az alacsonyabb dimenziós legerősebb energiáitoktól, még mindig érezzük szomorúságotokat, mely áthatja sokatok lelki összességét. Érezzük ezt, és amikor ezt érzékeljük, átöleljük szomorúságotokat Szeretettel, és kérünk titeket, nyíljatok meg ennek a Szeretetnek, drága lelkek, hiszen ez a Szeretet nagyszerű, ez a Szeretet teljhatalmú, és ez a Szeretet fog szolgálni arra, hogy felemeljen titeket jobban, mint amit felismerhettek jelenleg, drága lelkek! Kérünk titeket most, amikor üzeneteinket olvassátok, érezzétek a lüktetést homlokotokon, harmadik szemetekben. Érezzétek szívcsakrátok megnyitását, ahogy olvassátok üzeneteinket, és ahogy hallgatjátok a rögzített csatornázások hangfelvételeit interneteteken.

Hamarosan nem csupán interneteteken leszünk írott, vagy átírt formában. Hamarosan televízió készülékeiteken leszünk, ott leszünk természetesen számítógépeiteken is, ellenben rádióitokban is ott leszünk. Mindenhol ott leszünk. Ez semmiképpen sem olyan lesz, mint az 1930-as évek „Világok háborúja” félelem forgatókönyv, melyet beletömtek (fejetekbe). Természetesen közületek talán sokan hallották, hogy azokban az időkben volt egy rádió sugárzás, mely azt mondta, hogy az „idegenek” megszállták a világot, otthonokat lerombolva és egész családokat legyilkolva, és ez sok lélek számára idézte elő azt, hogy a tőlünk való óriási félelemben legyen, és a (Földet meglátogató) földönkívüliek egész elképzelésétől való óriási félelemben legyen. Később felfedték, hogy ez csupán egy rádió által sugárzott színdarab volt, melyet egy híres író írt, akit közületek sokan a mai napig ismertek.

Drága lelkek, kívánjuk tőletek, hogy tudjátok, ez az esemény teljesen okkal történt meg; ez az esemény azért történt meg, hogy elhelyezze azt a bizonyos félelmet, mely most jön fel sok lélekben a földönkívüliekre vonatkozóan. Ez a félelem csupán hatással volt, és tovább csepegtették médiátokban, filmjeitekben, azonban kérünk titeket most, hogy engedjétek el ezt a félelmet. Közületek sokan hallották, hogy anyahajóink fedélzetén fogunk tudni titeket, ha ez az óhajotok, bármikor, amikor teljesen landolunk a Földön. Ez igaz, viszont szeretnénk, ha tudnátok, hogy ezen túl kell látnotok … át kell néznetek az „idegen támadóktól” való félelmen, melyek „zavarba ejtenek”, vagy „becsapnak”. Túl kell látnotok ezen, és tudnotok kell, hogy mi vagyunk a ti Isteni testvéreitek a lélekben és a megtestesülésben. Habár a magasabb birodalmakban lakunk, azt választjuk, hogy testünk egy magasabb dimenziós kifejezését vegyük magunkra, és a miénk egy nagyon „magasabb dimenziós testi kifejezés”, melyet közületek sokan választhatnak magukra ölteni. Lesz választásotok felemelkedni, és engedni testeteket veletek felemelkedni egy új kristályos formába, vagy megválni a testtől, és (ily módon) megkönnyíteni fejlődéseteket. Fejlődésetek bármely módja kerül támogatásra drága lelkek, azonban lesz választásotok, ahogyan ennek épp be kell következnie.

Egyelőre ez minden, oly nagyon Szeretünk mindnyájatokat, és kérünk titeket, folytassátok a Fény és a Szeretet lehorgonyzását! Kérünk titeket, folytassátok Szeretetetek kinyilatkoztatását, az Isteni Ibolyaszínű Lángért, az Ige energiájának kifejezéséért, mely átjön rajtatok. Kérünk titeket, ezt öleljétek fel, és ne a félelmet! Amikor megtanuljátok a Szeretet átölelését, a félelem szertefoszlik, ahogy egybeolvadtok vele, mely épp az Isteni energia sok rétegéből az egyik. Ahogy egységesítitek ezt a félelmet, igazi lényege, valódi lénye átváltozik azzá a Szeretetté, melyet megjelenítettetek magatokban és a Földetek síkján.

Köszönöm neked SanJAsKa!

Csatornázta: © Wes Annac
http://aquariuschannelings.wordpress.com

Magyar fordítás: Clarissa
http://univerzumitudatossag.blogspot.com/
http://fenytevo.blogspot.com/
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 19
Összes: 3092214
Hónap: 14822
Nap: 502