Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


SanJAsKa 2012-04-05

 

 


SanJAsKa
Felemelkedett technológia és a kezdő bejelentések előkészítése


2012. április 05.

© Wes Annac
SanJAsKa: Ascended Technology and Initial Announcement Preparation

Az Isteni terv és minden egyes esemény kezdetét, melyet kibontakozni lefektettek Életetek Tervében e ponton, a világotokat segítő számos égi lélek körültekintéssel figyelte és figyeli. Oly nagyon régóta vagyunk veletek, és jelenlétünk körülöttetek oly nagyon tisztázott lesz számotokra elmosódó időfogalmatok nagyon rövid idején belül.

Valójában régebb óta vagyunk veletek, mint ahogy még elkezdtétek volna felismerni, és a történelmetek különböző civilizációinak részei voltunk Atlantisz és Lemuria előtt is, és meglehetősen gyakoriak voltunk világotokban, mielőtt lesüllyedt volna az alacsonyabb rezgésekbe Atlantisz bukásával, sőt még az azelőtti idők előtt is.

Világotok történelmének igazi mélységeit tudatni kell veletek, és elegendő azt mondani, hogy Földetek közel sem olyan fiatal, mint ahogyan sokan megjósolták. Földetek megtapasztalta a legalacsonyabbat, és legborzalmasabbat az Ő felszínén megjelenített rezgésekből, azonban a halál, az erőszak és az alacsonyabb megjelenítések [manifesztációk] alatt is, mélyen magában hordozza a legtisztább kifejezések, elrendezés és szerkesztés emlékeit és energiáit.

Az általunk említett energiák, melyeket Gaia magján belül mélyen őriz, és gyönyörűen kifejezésre juttatott szerte a Belső Birodalmaiban, azok a bizonyos energiák, melyek lefektették az alapokat az emberiség együttes [kollektív] felébredéséhez, mely épp ebben a pillanatban történik, és mely hatványozottan élénkül időtök egy nagyon rövid időtartama során.

Mint mindig, most sem szeretnénk dátumokat kiadni, azonban elegendő annyit mondani, hogy nagyon kevés idő maradt Földetek felszínén most a leghihetetlenebb változásokig, és mielőtt elkezdődnek megvalósulni a felfedések; ajánlanánk, hogy fordítsatok figyelmet bizonyos időrendekre, melyeket interneteteken raktak elétek, e tervek megkezdődésére vonatkozóan, és hogy ezek a tervek épp valóra fognak válni.

Számos érintett ciklusunk és időszakunk van a sok felfedés beszivárgásánál, mellyel megtisztelnek majd benneteket a Föld felszínén, és a menetrend, melyhez e ponton ragaszkodunk, az az egyszerű, legfontosabb menetrend mindannak a megjelenítésére vonatkozóan, melynek megvalósulásának megpillantására vágytak.

E mértékben, mindnyájan dolgozunk, nem csupán, hogy meglássuk a Földön az események megjelenését e menetrenddel összhangban, hanem hogy biztosítsuk, hogy meg tudjuk adni a helyes iránymutatást a sok felébredő léleknek a Földön a különböző felemelkedettebb dimenziós lénnyel összhangban, akik érintettek a Föld asztrál síkjainak energia mozgásaiban, biztosítják, hogy a világotoknak és a testeteken keresztül átküldött energiák tisztasága, ez időben a megfelelő tisztaságból valók, hogy lássák mindennek a megjelenését [manifesztálását] a Teremtéseknek megfelelően természetesen, valamint mindegyikőtök manifesztációját a Földön, kiken az ilyen energiák átjönnek.

Ismételten emlékeztetünk benneteket legfőbb fontosságotokra ebben az egész forgatókönyvben, és javasoljuk, hogy mindig, mikor törekedtek a jövő átérzésére, melyet most fektetnek le elétek, ahogy érzitek az energiákat e jövő mögött, és elképzelitek a szabadságot, mellyel megáldanak, lássátok a megjelenítés mintáját, hogy az ilyen eseményeket keresztülvigye, és egyesítse a Teremtés energiáival, melyet állandóan átsegítetek magatokon.

Ahogy a jövőről gondolkodtok, melyet ez időben adnak nektek, az természetesen a Teremtés energiáitok, melyeket átküldenek, és párosítjátok az ilyen gondolatokkal, érzésekkel és csodálkozásokkal, és önmagatoknak azon részeivel dolgoztok, aki a jövőtökre gondol, hogy előidézze az energiákat és mintákat az ilyen jövő számára. Az Isteni munkálkodásai mindegyikőtökben igazán meghökkentő, és döntő lesz elmagyarázni számotokra ezt az emberiség kezdő tájékoztatása alatt.

Amit tanítottak nektek valóságotok természetéről, és arról, hol, és hogyan illeszkedtek bele az átfogó nagy képbe, visszafelé irányuló volt a legjobb esetben, és már előre láthatjuk, mennyi hátráltató programozást csepegtettek bele az emberiségbe, mely a felszínre tör a megszabadulás miatt a kezdeti bejelentések megindulásával, a felfedések és technológiák átadásával egyetemben.

Magunkat és benneteket is ugratnánk, ha azt mondanánk, hogy nem lesz kavarodás és pánik, amikor az emberek meglátják televíziójukban a titkos szövetkezés tagjainak letartóztatását, és mint mindig, nem lesznek olyan emberek, akik ne tiltakoznának, és akik ne kísérelnék meg azt elhitetni veletek, hogy ami történik, az „új világrend” kezdete lesz inkább, mint a változások kezdete, melyre ti mind vágytatok. Ne vegyetek tudomást az eltérő véleményen lévőkről. A félreinformálás és propaganda mögötti félelmetes energiákat alakítsátok át, mely előretör a felszínre és az emberiség észleléséhez a kezdeti bejelentési szakaszoknál, melyet elindítanak és elvégeznek.

A félelem alapú szónokiasság [retorika] nagy részét, melyet világtokban játszottak és hittek, mely előtérbe kerül, valamint egy átmeneti hatásra tesz majd szert a kezdeti letartóztatások és bejelentések szakasza alatt, beisszák és elhiszik a visszafelé irányuló programozás okán, melyet behelyeztek az emberiségbe.

Az a hazugság, melyben Éltek, egy teljesen fizikális valóság, melyet semmi más nem táplál, csupán a teljes rendszertelenség, mely nagyon visszafelé irányuló [az igazságra vonatkozóan] valóban, és a tanítások lelki [spirituális] jellegei világotokról szintén meglehetősen torzítottak. Fejlődésetek minden területében jelenlegi kultúraként és társadalomként Földi élményetek legfontosabb jellegeinek igazságát folyamatosan elhallgatták, és a felállított „tény” érzésében és táplálásában tartottak, miszerint semmivel sem vagytok többek, mint egyszerű emberek.

Amikor felismerik, hogy épp mit tehettek meg együttes [kollektív] társadalomként, el fogjátok kezdeni felfogni, hogy a korlátok, melyeket elétek helyeztek, hamisak és csalókák [illuzórikusak] voltak mindvégig, és számos csodás találmányt és felfedezést, melyek sokak számára még mindig tudományos fantasztikusnak tűnnek, valójában sokkal könnyebb felépíteni és megérteni a mechanikáját, mint ahogy azt elhitették veletek.

Számos találmány, mellyel megtisztelnek benneteket, és melynek létezéséről tudni fogtok, valójában nagyon könnyű megérteni, hiszen ezek a találmányok veletek és tudatotokkal párosulnak, és képesek működni a szabad és tiszta energián, mely elérhető bolygótok légkörében, vagy a felemelkedettebb dimenziós anyagokon alapulva, melyeket betáplálnak sok eszközünkbe, és azokon át, mialatt a „tér” felfogásmódjában [koncepciójában] tartózkodtok.

Technológiánkat egészen csodálatos használni, és sokkal könnyebbnek fogjátok találni használatában, amint hozzászoktok az ilyen technológiák természetéhez, és hogy milyen érzékenyen és könnyen reagálnak gondolataitokra, érzelmeitekre és általános tudatotokra / tudatosságotokra. Valójában önmagatok részeit csatornázzátok le, hogy technológiánkkal létezzen, hogy élményeteket az ilyen technológiák használatával könnyebbé tegye, és ennek megtételének folyamatát a sok technológiával elmagyarázzák majd az emberiségnek.

Egy alapmagyarázatot adhatunk e vonatkozásban, miszerint van egy valamiféle „függelék” a technológiánk nagy részében, vagy inkább ez az egyik „függelék” a sok közül, és ennek a „függeléknek” a sajátságos funkciója az, hogy segítsen nektek átérezni e berendezésen belül a lélektudatotok / lelki tudatosságotok egy részét, hiszen ez az a technológia, mely a felhasználó „parancsaira” és érzett érzelmeire reagál, aki megtapasztalja az ilyen technológiák használatát.

Természetesen nem adhatunk teljesen részletes magyarázatot ez időben, és amit erről felfedünk, talán egy kicsit összezavarónak tűnhet, azonban bizonyosan vannak a hadiiparotok komplexumának elemei, akik teljesen megértik, mit értünk e magyarázat alatt, hiszen alkalmazták és eltorzították Világított technológiánkat, hogy illeszkedjen az irányítás sötétebb napirendjébe, és ezt az irányítást létrehozták, amikor különböző technológiáikhoz érkezett el, melyekről szintén nem hallottatok.

Technológiáink általános mintáját és elgondolását átvették, és mint sok más dolgot, eltorzították és kicsavarták az ilyen találmányok természetét, hogy saját céljaikhoz és napirendjükhöz illeszkedjen. Ahelyett, hogy technológiájuk harmonikusan párosult volna tudatukkal, ők inkább irányították a technológiát gondolataikon keresztül, és különböző eszközeik által érzelmeiket teljesen elvágták a hozzáférhetőségtől.

Azok az Anyahajók és Csillaghajók, melyeket felépítettek, ily módon készültek, és a pilóták, akik benne repültek és az ilyen eszközöket és űrhajókat irányították, magukban észrevették a sötét természetet, és az ilyen sötét technológiák érzetét, melyekről beszélünk.

Technológiánk nem így érződik, vagy működik, és bemutatásuk során egy azonnali köteléket és kapcsolatot fogtok érezni ezzel, mert valóban ti mind jártasak vagytok oly nagyon sok felemelkedettebb dimenziós és éteri csodában, melyekre épp hogy csak elkezdtetek emlékezni teljesen, napi, tudatos élményetek alatt.

Az emberiség többsége akár készen áll, akár nem, hogy saját jogaiba helyezett világképeiket [paradigmáikat] darabokra töressék, ez a felemelkedés most teljes sebességgel történik, és az e felemelkedéshez vezető események végül arra szolgálnak, hogy megmutassák, hogy a valós, Világított változások köztudomásúvá válnak világotok javára.

Folytassátok, hogy számítotok az események megjelenésére világotokban, és látni fogjátok, hogy a Fény egészen hatványozottan emelkedett fel világotok nagy része körül, arra a pontra, hogy egész világotok körülkeríti népességetek azon kis százalékát, akik önmagukat „elitnek” vélték, és megteremtettek egy nagy tömegű, széles hadjáratot népességetek maradék része ellen, és önmagukat az egyedüli méltónak gondolták, hogy magukat a felemelkedettebb tudás világképeinek [paradigmáinak] és felfedéseinek kitegyék.

Természetesen folytathatnánk állandóan a szólást hozzátok arról, hogyan hazudtak nektek, hogyan csaptak be és manipuláltak benneteket, azonban inkább szeretnénk összpontosítani ezen egész esemény Fénnyel telítettebb néhány jellegére, mely jelenleg megtörténik, hiszen többek lesztek, minthogy egymást minden módon értesítsétek, hogy becsaptak benneteket, hiszen végtelen és Mindenek fölött való hozzáféréssel rendelkezünk egyformán a Legfelsőbb Akasha Krónikákhoz, mely szó szerint minden eseményt képes megmutatni, mely valaha is megtörtént a Földön minden egyes lélek minden távlatából a Földön való megtestesüléséről, minden egyes Életben, melyet az ilyen lélek magára vállalt.

Valóban, világotokban voltak lelkek az elitből, akik különféle megtestesüléseket vettek fel, azokban a szerepekben, melyeket jelenleg felöltenek, és az elkövetett tettek világotokban minden egyes nemzedékben távolabb datálódnak vissza, mint amit jelenleg felfoghattok, és dokumentálandók, és megmutatják nektek, és oly nagyon tisztázzák számotokra.

Igenis tudjuk, hogy szükségetek lesz együttes időre, hogy mindenbe belemerüljetek, melyet nektek átadnak és megmutatnak, és mialatt ez folyik, nagy aktivitásra számítunk csatornáink részéről, és a közülünk soktól, akik csatornáinkon keresztül érintkeznek az emberiséggel.

A csatornákra, akik áthozzák az eredeti energiákat és útmutatásokat tőlünk, felemelkedett lelkektől, nagyban szükség lesz a közvetlen előttünk álló időszak alatt, amikor a kezdeti bejelentések elkezdenek előtérbe kerülni, és érezzük, hogy sok lélek boldogan fog közeledni, és fellépni a nyilvános színtérre, hogy csatornázza energiáinkat, és a nyilvánosság elé állni a küszöbön álló leleplezések felfedésének megkezdéséből következő kommunikációkkal, melyek megváltoztatják Életeteket oly csodálatos és merész módokon.

Azok a csatornák, akiken keresztül már szólunk, szintén meglehetősen elfoglaltak lesznek, leírva szavainkat és energiáinkat sok esetben, szinte minden nap, hiszen amikor a dolgok valóban elkezdenek megélénkülni, ahogyan azt megjósolták a nagyon közeli jövőben, az átadásra kerülő információk szolgálni fogják a fellendülést és a késztetést oly nagyon sokatoknál, hogy megtaláljátok a velünk való kommunikáció, melyet sokan találtak már meg, és alkalmazzák az eredő közléseket, hogy leírjanak nagyon hosszú, részletes magyarázatokat és üzeneteket mindennel kapcsolatosan, melyről hallani fogtok. Az emberiség értesítése nem csupán a médián keresztül megy majd végbe, hanem minden egyes lélek érzelmi benyomásain keresztül is, akik szeretnének áthozni minket és energiáinkat abban az időben.

Jelenleg egy bámulatos és Nagy újraegyesülést tervezünk az emberiség egészével, hiszen ahogyan vég nélkül halljátok, az egyik fontos és üdvözölt jellege ennek az újraegyesülésnek, a kezdeti újraegyesülés lesz azokkal a gyönyörű lelkekkel, akik „leösszpontosították” magukat egy sokkal magasabb tudatállapotról, hogy a Földön létezzenek, és a Világított energiákat áthozzák, mely látja sötétjeitek megvilágítását [felfedését] és az ebből következő előidézett minden megtörténő, megjósolt Világított változást.

Bármely lélek, aki rálel velünk erre a kapcsolatra, üdvözölt, hogy jelen legyen e csodás újraegyesülésben, és azt mondhatjuk, hogy ennek az újraegyesülésnek számos megjelenése fog megtörténni az álomképben, és közületek sokan, akik az interneten találkoztatok egymással és növekedtetek, egymással szintén újra egyesülni fogtok, az újraegyesítés kezdetének bevezetésével, a Családunkkal, akik önmagukat lefelé összpontosították a Föld megsegítésére.

Ezen újraegyesülésnek nem minden jellege történik meg az álomképben, és a Nagy Újraegyesülés az emberiség egészével, mely tervbe vett azután, hogy kezdtek el értesülni azokról a módokról, melyekben világotokat manipulálták, és létezésünkről, Csillag Családotokról, fizikai valóságotokba helyezik a megismerést, Csillaghajóink és Anyahajóink végtelen sokaságának megérkezésével és leleplezésével, az oly sok drága Felemelkedett Mester elrendelt megérkezésével is világotokba, akik természetesen szeretnének beszélni és újraegyesülni az emberiséggel.

E jelen pillanatban valóban szeretnénk, hogy rájöjjetek, hány eltérő típusú és formájú felemelkedett lény segíti a Földet, és izgatottak vagyunk, hogy veletek újra egyesüljünk, drága gyönyörű lelkek, hiszen a kölcsönhatások és barátságok, melyekre szert tettetek velünk, felemelkedett lelkekkel [az előző Életekben], messze meghaladja azt, amire számítanátok, és kapcsolatunk kiterjedése az emberiséggel, valamint az emberiség kapcsolatai számos más felemelkedett lény fajtával, valóban sokkal messzebb nyúlik vissza, mint ahogyan azt hittétek.

Még Atlantisz és Lemuria kora előtt is, a Földet megszokottan látogatták a magasabb dimenziós, földönkívüli, vagy másforma lények. Természetesen a Föld Maga egy felemelkedettebb dimenziós bolygó, és mint ilyen, elsődlegesen magasabb dimenziós Létformákat látott vendégül, a legutóbbi alacsonyabb rezgéses ciklusáig, melyben időlegesen leesett a kegyből az alacsonyabb dimenziók mélységeibe, Felszínén azoknak a cselekedeteinek köszönhetően, akik egy érzékelt elkülönüléssel és az ebből eredő gyűlölettel és háborúkkal álltak összefüggésben.

Az ilyen gyűlöleteket és háborúkat most átváltoztatják magjukban, és ez az átváltozás az ilyen káprázat magjában egy fokozatos megjelenítést eredményez az ilyen ügyek felszínén, az olyan ügyekének, melyek feloldódnak és átalakulnak felszínükön is. Itt különbséget teszünk ezen energiák felszínének átváltoztatása és magjának átváltozása között, hiszen valóban, ezek eltérő dolgok, melyeket említünk. Bármely adott energia mag átváltoztatása fekteti le az alapozást, mely gondoskodik az ilyen energiák felszíni átalakításáról, hiszen az utóbbi nem történhet meg a kezdeti jelleg nélkül.

Az egyén nem követelheti, hogy egy bizonyos helyzettel, vagy érzéssel kapcsolatosan rendben legyen, míg ezt a munkát nem végezte el magában, hogy meggyógyítsa az ilyen dolgok által valószínűleg okozott fájdalmakat, hazugság nélkül. Valóban, nem érezhetitek a felemelkedettebb birodalmak energiáit egy kevésbé torzított módon, ahogy közületek sokan akarják, és növekedtek a felemelkedésetek felé, az első gyógyulás nélkül magotokban, és később a felszíneteken. A fájdalmak és sérülések, melyeket sok Életen keresztül halmoztatok fel az alacsonyabb dimenziókban ilyen mélyen gyökerező akadályozásokat okoztak a felsőbb dimenziók érzékelésétől.

A fájdalmak és a mélyen őrzött sérülések azok, melyeket sokan éreztek a Földön, olyan bonyolult módokon elrejtettek, hogy sok lélek a Földön szó szerint egy egész csalóka [illuzórikus] ego komplexumot épített fel az ilyen fájdalmak és sérülések köré, abbéli erőfeszítésben, hogy elrejtse az ilyen fájdalmakat, és megkísérelje magát „túltenni” az ilyen fájdalmakon, anélkül, hogy megtette volna az ilyen sérülések és fájdalmak alap-mag átalakítását, mely eredményezné a valódi felszíni átalakulást, és az ilyen fájdalmak „kiheverését”.

E megkívánt munka megtétele helyett inkább világotok sok lelke egy ego komplexum és hamis személyiség felépítését választja az ilyen fájdalmak köré, és ez számos elzáródáshoz vezet az energia általános áramlásában a kollektív tudatotokban, hiszen a mindegyikőtök által kiadott érzelmek és benyomások hatással vannak ezen energiamozgásokra mélyreható módokon.

Ez az igazság az, amiért folyamatosan emlékeztetnek benneteket az energiák fontosságára, melyeket önmagatokon keresztül áthozni választotok, az mindannak a kezdeti bejelentéseinek megpillantásakor és gyógyításakor, melyet világotokkal tettek azok a lelkek, akiket sokan fognak célpontként választani, és haragudni rájuk. Előre látjuk, hogy sok lélek, aki úgy érzi, hogy semmit sem kapott Életétől, azt fogja választani, hogy közvetlenül az elit lelkeit hibáztatja sok olyan Élet problémáért [az adott személy Életében], melyhez az elit lelkeknek valójában semmi közük sincs.

Mialatt az illuminátusok a Földön sok szenvedésről gondoskodtak pénzügyi manipulációikon, és a kollektív tudatalatti manipulációján keresztül, nem ők Teremtettek közvetlenül sok problémát, melyen számos lélek épp most átmegy. Inkább az illuminátusok által felállított akadályok, melyek akadályozták az egyén lelki növekedését a Földön, és higgyetek nekünk, drága lelkek, számos ilyen van, egyszerűen fizikálisan megjelenített kiterjesztései az említett lelkek mélyen benn őrzött problémáinak, akik talán azt választják, hogy az illuminátusokat hibáztatják saját Életük érzékelt igazságtalanságaiért, melyek csupán azon megjelenítések miatt olyan „méltánytalanok”, melyeket folyamatosan és állandóan áthoznak magukon.

Teremtés energiáitok mindig meghatározták és meghatározzák külső élményeteket, és írnokunk észrevette, hogy a napok, melyeken velünk lép érintkezésbe, és áthozza energiáinkat, azok a napok, amikor általánosan boldogabbnak és felemelkedettebbnek érzi magát.

Ez azért van, mert a kommunikációink mögötti energiák önmagatok azon részeinek kiszabadítását szolgálják, melyek a magasabb, tisztább és szebb lépcsőfokára támaszkodnak, és amikor az egyén érzi és kisugározza a boldogság és Szeretet energiáit önmagán át, természetesen Teremtései és megjelenítései az ilyen energiákat visszhangozzák, míg azok, akik folyamatosan mérgesek minden elképzelhető oknál fogva, önmagukat szerencsétlennek és „világot gyűlölőnek” találják, és úgy tűnik, hogy folyamatos nehézségeket élnek meg saját Életükben és megjelenítéseikben, melyek utána saját sötétebb és sűrűbb érzelmeiket erősítik meg, miszerint Életük „méltánytalan”.

Ismételten hajtogatni fogjuk, hogy az illuminátusok által szándékosan kiagyalt dolgok és felállított akadályok szolgáltak arra, hogy sokat visszatartsanak saját növekedésében, azonban e gátakat sosem szánták arra, hogy teljesen megakadályozzák növekedéseteket, és valójában sosem akadályozták meg. A választást minden egyes lélek maga hozta meg a Földön, mindig elhatározva az eseményeket, melyek megjelentek Felszínén, és azáltal, hogy oly sokan a Fény felé fordultak a Földön ez időben, tisztul az út a Világított változások megjelenítéséhez, melyek oly nagyon döntően szükségesek ez időben.

Ezért emlékeztettünk benneteket arra, hogy tekintsetek a jövőre, és váltsátok valóra törekvéseiteket magatokban, hogy csupán a legtisztább minőség és az Isteni Szeretet kifejezéseinek energiáit érezzétek, melyeket magatokban hordoztok. Mialatt közületek néhányan érzitek, hogy folyamatos erőfeszítéseitek hiábavalóak voltak, a Fényhányados a Földön oly nagyon megnövekedett, és ez szolgálja a minden egyes csodaszép változás megpillantását, melyek végül elkezdenek nekilendülni, és az ilyen változások sebességét közületek sokan úgy fogják érezni, hogy egy kissé nem tudják tartani!

Köszönöm neked SanJAsKa


Csatornázta: © Wes Annac
WesAnnac.com
http://aquariuschannelings.wordpress.com

Translated by / magyar nyelvű fordítás: Clarissa
http://fenyvilag.blogspot.com/


All Galactic Channellings and translations available at
http://peacelovelove.blogspot.com/
http://www.galacticchannelings.com/
http://www.despertando.me/


PLEASE USE DISCERNMENT...
All postings should be regarded with a degree of discernment from the reader/listener. You must decide the authenticity...Investigate. Consult your Heart, as it is never wrong. We send our Love to you. Despertando.me team
[Hungarian translation of the text above:]
Kérünk, hogy használd az ítélőképességed…
Minden bejegyzést egy bizonyos fokú ítélőképességgel / tisztánlátással kellene figyelembe venni az olvasó / hallgató részéről. Neked kell dönteni hitelessége felől… Vizsgáld meg! Kérd ki Szíved véleményét, hiszen sosem téved!
Szeretetünket küldjük neked.  Despertando.me csapata

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 8
Összes: 3044564
Hónap: 11003
Nap: 464