Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Sasha üzenete 2012-03-04

 

Kris Won csatornázása Sasha-tól, 
a Tulya űrhajóról

2012. március 4.A csoportban lévő három nő közül én vagyok az egyik. A nevem Sasha, űrhajónk parancsnokát pedig Umbro-nak hívják.

Üdvözöljük az Anyaföldön élő fivéreinket és nővéreinket!

Egy másik, közelebbi vagy épp távolabbi bolygóról jöttünk, mert vannak, akik számára nagyon messze van, míg mások szomszédoknak tekintenek minket. Milyen változó lehet egy-egy nézőpont, a szemlélő helyzetétől függően! A lényeg, hogy az Univerzumban semmi sem merev és kötött. Egy szemléletmód a megfigyelő felfogásán múlik, melyet tapasztalatai, élete és életkörülményei befolyásolnak.

Most heten jöttünk, mi emberi lények, kik meglátogatunk titeket. És az 'emberi lény' kifejezést használtam, mert megjelenésünk teljesen humanoid, mint a tiétek. (Ugye nem hittétek, hogy ennek a bolygónak az őslakosai az egyetlen emberi lények szerte a Kozmoszban?)

Mi heten alkotjuk a kis űrhajónk személyzetét, mellyel utazunk. Járművünk viszonylag kicsi, de kényelmes – egyikünk átélheti mindannyiunk életét anélkül, hogy egyáltalán unatkozni kezdenénk, mert igen sokféle szórakozás áll rendelkezésünkre. Még egy olyan szobánk is van, ahol kikapcsolódhatunk az Univerzum helyei közül kedvünk szerint választott holografikus hang és képmegjelenítés által. Ahogy látjátok, ilyen lehetőségekkel nincs helye az unalomnak. Kikapcsolódhatunk a múltunkban történt boldog és örömteli emlékek részletgazdag felidézése által is, mintha ismételten megtörténnének.

A csoportban lévő három nő közül én vagyok az egyik. A nevem Sasha, űrhajónk parancsnokát pedig Umbro-nak hívják. Útitársaim különös lények, s oly szeretetteljesek és segítőkészek, hogy biztos vagyok benne, örömmel találkoznátok velük.

Talán néhányotok szeretne kapcsolatba lépni velünk. Ennek érdekében csak egy elhagyatott, magányos helyre kell vonulnotok, egyedül vagy csoportosan, s kapcsolódnotok kell az űrhajónkhoz. Ehhez felfedem nektek űrhajónk nevét, ami ugyan az, mint a földi csoportunk és küldetésünk neve: TULYA. [ejtsd: tölája]

Kezdjétek mély és lassú lélegzéssel, majd elmétekben halkan vagy közepes hangerőn mondjátok ki többször a TULYA szót, a velünk való kapcsolódás szándékával. Az is fontos, hogy képzeljétek el gondolatban az űrhajónkat, akár repülés közben, vagy épp lent a földön. Amint érzitek, hogy kapcsolatot létesítettünk, a dolgok magukért fognak beszélni. Nem árulunk el semmit előre, próbáljátok ki magatok e tapasztalást.

Nem tudom, hogy ezt a meghívást megkaptátok-e már korábban, mert számos kis űrhajó kering csodálatos bolygótok körül, mely már híres az egész Univerzumban és nem tudom, hogy az űrhajók több különböző csillagról és bolygóról származó legénységétől érkezett-e felajánlás közvetlen kapcsolatfelvételre.

Mindenesetre a mi meghívásunk áll. Ha még nem tapasztaltatok hasonlót korábban, ez az esemény talán a bevezetése lesz egy eddig nem próbált módjának a velünk történő kapcsolatfelvételhez. Ha már megtettétek ezt korábban fivéreinkkel és nővéreinkkel az űrből, akkor a korábbi tapasztalások alapján már számíthattok valamire, s így egyszerűbb is lesz, s kevesebb újdonságot tartogat számotokra.

Mit szóltok? Megpróbáljuk?

Folytassuk hát! Ki beszélt itt félelemről?


Forrás: Sasha a „Tulya” űrhajórólSource:      Sasha, from the spaceship "Tulya"


Channeler: Kris Won
Translated by / magyar nyelvre fordította: Daniel

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 9
Összes: 3044548
Hónap: 11004
Nap: 469